Βρίσκεστε στο archive.comicdom.gr. Βλέπετε το παλιό site και αρχείο του www.comicdom.gr. 2000+ άρθρα, reviews και συνεντεύξεις βρίσκονται στην διάθεσή σας. Το νέο, πλέον blog, site του Comicdom μπορείτε να το βρείτε στο http://www.comicdom.gr
Βρίσκεστε στο archive.comicdom.gr. Βλέπετε το παλιό site και αρχείο του www.comicdom.gr. 2000+ άρθρα, reviews και συνεντεύξεις βρίσκονται στην διάθεσή σας. Το νέο, πλέον blog, site του Comicdom μπορείτε να το βρείτε στο http://www.comicdom.gr
  • column info
    new stuff

    Ξ“Β“Ξ“οŸƒ ÝíΓʽ site ðïá Ξ“οŸƒΞ“Β­Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“ΞŽΞ“Β­Ξ“οŸƒΞ“Ξ„Ξ“Κ½Ξ“Β© Ξ“Β³Ξ“οŸƒ Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β¨Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“Β©Ξ“Β­Ξ“Βž Ξ“ΚΌΞ“ΒœΞ“Β³Ξ“Β§ Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β­Ξ“Κ½Ξ“Β© Ξ“Β°Ξ“Β±Ξ“Κ½Ξ“Β£Ξ“Β¬Ξ“Κ½Ξ“Ξ„Ξ“Β©Ξ“οŸ„Ξ“Βœ Ξ“οŸ‚Ξ“Β½Ξ“Β³Ξ“οŸ„Ξ“β€•Ξ“Β«Ξ“β€• Γ­Γʽ Ξ“Β°Ξ“Κ½Ξ“Β±Ξ“Κ½Ξ“οŸ„Ξ“β€•Ξ“Β«Ξ“β€•Ξ“Ξ…Ξ“Β¨Ξ“οŸƒΞ“ΒŸ Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β² ôéò Ξ“οŸ‚Ξ“Β©Ξ“Κ½Ξ“Β±Ξ“οŸ„Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β² Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“οŸƒΞ“ΞŽΞ“Β³Ξ“οŸƒΞ“Β©Ξ“Β² Ξ“Β·Ξ“Ξ‰Ξ“Β±Ξ“ΒŸΞ“Β² Γ­Γʽ ôïá Ξ“οŸ…Ξ“οŸƒΞ“Ξ†Ξ“Β½Ξ“Β£Ξ“οŸƒΞ“Β© Ξ“οŸ„Ξ“ΒœΞ“Ξ„Ξ“Β©. Ï Ξ“οŸƒΞ“οŸ„Ξ“ΒœΞ“Β³Ξ“Ξ„Ξ“β€•Ξ“Ξ„Ξ“οŸƒ Ξ“Ξ…Ξ“Β°Ξ“οŸƒΞ“Β½Ξ“Β¨Ξ“Ξ…Ξ“Β­Ξ“β€•Ξ“Β² Ξ“Β±Ξ“β€•Ξ“ΒžΞ“Β² ôïá comicdom.gr, Ξ“Ξ†Ξ“Β±Ξ“β€•Ξ“Β­Ξ“Ξ„Ξ“ΒŸΞ“Β¦Ξ“οŸƒΞ“Β© Γ­Γʽ Γ³ΓʽΓ² Ξ“οŸƒΞ“Β­Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“ΞŽΞ“Β­Ξ“οŸƒΞ“Β© Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β¨Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“Β©Ξ“Β­Ξ“Βœ ãéΓʽ Ξ“ΞŒΞ“Β«Ξ“Κ½ Γ΄Γʽ updates, Ξ“ΞŽΞ“Β³Ξ“Ξ„Ξ“οŸƒ Γ­Γʽ ìçí Ξ“Β·Ξ“ΒœΞ“Β³Ξ“οŸƒΞ“Ξ„Ξ“οŸƒ ðïôÝ ôçí "Ξ“Β¬Ξ“Β°Ξ“ΒœΞ“Β«Ξ“Κ½".




 Reviews 24/10: LOGICOMIX από τον Αριστείδη Κώτση.


 Reviews 23/10: SOLOMON KANE #1 από τον Ανδρέα Μιχαηλίδη.


 Reviews 22/10: THE AMAZING REMARKABLE MONSIEUR LEOTARD από τον Θωμά Παπαδημητρόπουλο.


 Reviews 21/10: BACK TO BROOKLYN #1 από τον Γιώργο Χατζηκωστή.


 Reviews 17/10: NOTHING NICE TO SAY από τον Θωμά Παπαδημητρόπουλο.


 Reviews 16/10: SUBLIFE από τον Αριστείδη Κώτση.


 15/10: Νέο strip JANE'S WORLD της Paige Braddock.


 14/10: Νέο strip ΚΟΥΡΑΦΕΛΚΥΘΡΑ του Αντώνη Βαβαγιάνη.


 Reviews 13/10: AGE OF SENTRY #1 από τον Γιώργο Χατζηκωστή.


των Ηλία Κατιρτζιγιανόγλου και Δημήτρη Σακαρίδη
21-02-05

And the winners are...


Οι editors του COMICDOM, Ηλίας Κατιρτζιγιανόγλου και Δημήτρης Σακαρίδης, σχολιάζουν τα αποτελέσματα των COMICDOM AWARDS 2004, στο ίδιο ύφος και με την ίδια αμεσότητα που θα το έκαναν σε μία προσωπική τους συνομιλία. Κρυφακούστε με την άδειά τους!

BEST WRITER: JOSS WHEDON (ASTONISHING X-MEN)
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΚΑΡΙΔΗΣ: Δεν μπορώ να πω ότι αποτελεί έκπληξη για μένα. Απογοητευμένος σίγουρα είμαι. Φαίνεται όμως ότι το παραμύθι του ASTONISHING X-MEN έχει «πουλήσει» αρκετά.
ΗΛΙΑΣ ΚΑΤΙΡΤΖΙΓΙΑΝΟΓΛΟΥ: Περίμενες κάποιον άλλον σε αυτή την κατηγορία; Γιατί εγώ τον είχα σίγουρο τον Whedon...
Δ.Σ.: Μα κι εγώ σίγουρο τον είχα. Απλά περίμενα το κοινό να με διαψεύσει ευχάριστα.
Η.Κ.: Βέβαια εμείς ανακοινώνουμε μόνο τον νικητή, αλλά κάτι που δεν ξέρει ο κόσμος είναι το πόσο λίγες ψήφους είχε ο Bill Willingham.
Δ.Σ.: Γενικά πάντως το Fables δεν πήγε και πολύ καλά. 9 υποψηφιότητες και ούτε ένα βραβείο! Ίσως αν το διάβαζαν περισσότεροι...

BEST PENCILLER: JOHN CASSADAY (ASTONISHING X-MEN)
Η.Κ.: Καλά, καλά δεν ξεκινήσαμε και το ASTONISHING έχει ήδη κερδίσει σε δύο κύριες κατηγορίες.
Δ.Σ.: Και να 'ταν οι μόνες...
Η.Κ.: Όχι ότι δεν είναι καλός ο Cassaday, απλά δεν ξέρω αν είναι τόσο καλύτερος από τους συνυποψήφιούς του.
Δ.Σ.: Μωρέ καλός είναι ο Cassaday, αλλά αν δεν ήταν υποψήφιος για το ASTONISHING X-MEN, ούτε τις μισές ψήφους δεν θα 'παιρνε!
Η.Κ.: Ούτως ή άλλως αυτό νομίζω ότι ισχύει και για όλες τις κατηγορίες στις οποίες θριάμβευσε το ASTONISHING.

BEST WRITER / ARTIST: JOHN BYRNE (DOOM PATROL)
Δ.Σ.: Ευχάριστη έκπληξη εδώ. Δεν περίμενα ότι ο Byrne έχει διατηρήσει τόσο ισχυρό fan base. Εμένα πάντως το DOOM PATROL μου αρέσει πάρα πολύ.
Η.Κ.: Το ξέρω ότι θα με μισήσουν οι fans του Byrne γι αυτό που θα πω, αλλά βρίσκω το σχέδιο του τόσο «γερασμένο» που δεν μπορώ να το απολαύσω πλέον.
Δ.Σ.: Ε, βέβαια όταν καλό σχέδιο στα σημερινά comics θεωρούνται τα στατικά και άκαμπτα ανθρωπάκια του Cassaday, σίγουρα ο Byrne δεν έχει καμία ελπίδα.
Η.Κ.: Να που το κοινό σε διέψευσε! Πάντως εμένα το σχόλιό μου αφορούσε στο σχέδιο του Byrne σήμερα, σε σχέση με το παρελθόν.
Δ.Σ.: Whatever!

BEST WRITER / ARTIST TEAM: JOSS WHEDON/JOHN CASSADAY (ASTONISHING X-MEN)
Η.Κ.: Κάπου εδώ να προλάβω τους αναγνώστες μας και να πω ότι νικητές έχουμε και comics και δημιουργούς που δεν έχουν σχέση με το ASTONISHING X-MEN.
Δ.Σ.: Λίγους βέβαια, αλλά υπάρχουν. Πάντως η συγκεκριμένη νίκη ήταν απόλυτα λογική αφού πήρε BEST WRITER και BEST PENCILLER. Οτιδήποτε άλλο, θα ήταν σχιζοφρενικό.
Η.Κ.: Συμφωνώ και δεν έχω να προσθέσω κάτι.

BEST INKER: MICHAEL BAIR (IDENTITY CRISIS)
Δ.Σ.: Ουσιαστικά εδώ ο Bair έπαιζε χωρίς αντίπαλο. Αν πάρουμε ως δεδομένο ότι τα awards αποτελούν popularity contests, η απουσία του ASTONISHING από αυτή την κατηγορία, εξασφάλισε τη νίκη για το IDENTITY CRISIS.
Η.Κ.: Πάντως, το IDENTITY CRISIS, κι αυτό είναι κάτι που θα το δούμε παρακάτω, είναι το μόνο comic που αναμετρήθηκε με το ASTONISHING X-MEN και βγήκε νικητής σε μία κατηγορία.
Δ.Σ.: Shallow victory!
Η.Κ.: Victory in any case!

BEST PAINTER: ALEX ROSS (ASTRO CITY)
Η.Κ.: Κι άλλος βετεράνος με ισχυρό fan base...
Δ.Σ.: Το popularity contest συνεχίζεται. Το «όνομα» του Alex Ross ήταν αρκετό για να του δώσει τη νίκη με μόνο 3-4 εξώφυλλα στο ASTRO CITY.
Η.Κ.: Αν με ρώταγες πριν τα αποτελέσματα θα σου έλεγα ότι εδώ βλέπω τον Greg Horn. Τα εξώφυλλά του στο EMMA FROST είχαν δημιουργήσει μεγάλο buzz.
Δ.Σ.: Εγώ τον είχα ούτως ή άλλως σίγουρο τον Ross. Στο μυαλό του μέσου αναγνώστη, comic book painter ίσον Alex Ross.
Η.Κ.: Σε ορισμένες περιπτώσεις και στου «άνω του μέσου». Πίστεψέ με.

BEST COVER ARTIST: JOHN CASSADAY (ASTONISHING X-MEN)
Δ.Σ.: Πιστεύω πως εδώ έχουμε την πιο ξεδιάντροπη εκδοχή του comic που παρασέρνει τους συντελεστές του. Ο Cassaday κάνει εξίσου καλά αν όχι καλύτερα εξώφυλλα στο PLANETARY, αλλά αν ήταν υποψήφιος γι αυτό, θα έβλεπε πολλές πλάτες.
Η.Κ.: Ξέρεις και το ξέρουν και οι αναγνώστες μας ότι μου αρέσει πολύ το ASTONISHING X-MEN, αλλά οφείλω να συμφωνήσω 100% μαζί σου.

BEST COLORIST: LAURA MARTIN (ASTONISHING X-MEN)
BEST LETTERER: CHRIS ELIOPOULOS (ASTONISHING X-MEN)

Η.Κ.: Μαζί θα τις δούμε αυτές τις δύο κατηγορίες γιατί νομίζω ότι και ο κόσμος μαζί τις είδε...
Δ.Σ.: Το ρεσιτάλ του ASTONISHING X-MEN συνεχίζεται. Nuff Said

BEST EDITOR: MIKE MARTS (ASTONISHING X-MEN)
Δ.Σ.: Και συνεχίζεται...
Η.Κ.: Χρειάζομαι διακοπές!

BEST BREAKOUT TALENT: ESAD RIBIC (LOKI)
Η.Κ.: Αν και είχε αρκετούς αξιόλογους αντιπάλους (Robert Kirkman, Steve McNiven, Gabriele Dell' Otto), o Ribic δείχνει να έχει πείσει πολύ περισσότερο τον κόσμο σε σχέση με τους υπόλοιπους.
Δ.Σ.: Πάντως κι ο Dell' Otto δεν τα πήγε και άσχημα. Μέχρι ένα σημείο η μάχη ήταν εξαιρετικά αμφίρροπη. Χάρηκα πάντως ιδιαίτερα για τη νίκη του Ribic.

BEST ONGOING SERIES: ASTONISHING X-MEN
Δ.Σ: 100 BULLETS, FABLES, CONAN, STRAY BULLETS, EX MACHINA... Τόσα διαφορετικά είδη comics... Η πιο diverse κατηγορία και τελικά το κοινό ψήφισε μεταλλαγμένους υπερήρωες... Celebrate conformity!
Η.Κ.: Αναρωτιέμαι μήπως έπρεπε να διαχωρίσουμε τις κατηγορίες σε superhero και non-superhero...
Δ.Σ: Food for thought!

BEST LIMITED SERIES: IDENTITY CRISIS
Δ.Σ.: Ευτυχώς που δεν είχαμε write-in vote γιατί είμαι σίγουρος ότι αρκετοί θα μπερδεύονταν και θα ψήφιζαν το ASTONISHING X-MEN!
Η.Κ.: Πάντως το θέμα του write-in vote πρέπει να το δούμε σοβαρά στα επόμενα βραβεία. Ήταν κάτι που έλειπε από την διοργάνωσή μας.
Δ.Σ.: Έχουμε ουσιαστικά ήδη δεσμευτεί ότι θα διευθετήσουμε το θέμα, του χρόνου.
Η.Κ.: Ομολογώ πάντως πως χάρηκα με τη νίκη του IDENTITY CRISIS. Εξαίρετο mini-series, indeed!

BEST SINGLE ISSUE OR ONE-SHOT COMIC: IDENTITY CRISIS #1
Η.Κ.: Και φτάνουμε στη μία και μοναδική κατηγορία όπου το IDENTITY CRISIS κερδίζει το ASTONISHING X-MEN!
Δ.Σ.: Ποιος είπε ότι δεν συμβαίνουν θαύματα στις μέρες μας;
Η.Κ.: Θαύμα με διαφορά τριών ψήφων...
Δ.Σ.: Τα θαύματα πάντα είναι οριακά.

BEST NEW SERIES: ASTONISHING X-MEN
Δ.Σ.: Εδώ πήρε όλα τα άλλα, το BEST NEW SERIES δεν θα έπαιρνε που δεν είχε και δυνατούς αντιπάλους;
Η.Κ.: ʼσε που για μένα αν άξιζε να πάρει το ASTONISHING ένα βραβείο, θα ήταν αυτό δίχως δεύτερη σκέψη.
Δ.Σ.: Λυπάμαι που δεν μπορώ να συμφωνήσω.
Η.Κ.: Εγώ πάλι λυπάμαι εσένα. Δεν τρελαίνεσαι για το ASTONISHING X-MEN και στα βραβεία του COMICDOM πρωταγωνιστεί το... ASTONISHING X-MEN!
Δ.Σ.: Κι εγώ λυπάμαι όλους αυτούς που στο δημοψήφισμα που είχαμε κάνει στο έντυπο COMICDOM για τα καλύτερα comics όλων των εποχών πριν από 6-7 χρόνια, ψηφίσανε το DARKNESS και το WITCHBLADE.
Η.Κ.: Να «υποθέσω» ότι βλέπεις κάποια αντιστοιχία;
Δ.Σ.: Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...

BEST ORIGINAL GRAPHIC NOVEL: SUPERMAN: TRUE BRIT
Η.Κ.: Σε δύο κατηγορίες ήταν υποψήφιος ο Byrne, και τις δύο τις πήρε!
Δ.Σ.: Μπορεί να μην έχει τόσο μεγάλο κοινό όσο παλιότερα, αλλά το κοινό του είναι hardcore!
Η.Κ.: Και το ORIGINALS πάντως, είναι από τους ηττημένους αυτών των βραβείων...
Δ.Σ.: Δεν μπορώ να πω ότι λυπάμαι.

BEST STORYLINE: CONAN #1-7
Δ.Σ.:Επιτέλους μία νίκη για το CONAN. Χαίρομαι που την τελευταία στιγμή αποφασίσαμε να βγάλουμε εκτός αυτής της κατηγορίας το ASTONISHING X-MEN #1-6. Κι όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά δεν ήταν καν storyline με την κλασσική του έννοια.
Η.Κ.: Ο CONAN πάντως, καλά κρατεί στο ελληνικό κοινό. Σίγουρα στη νίκη του θα βοήθησε και η έκδοση της Anubis που -απ' ότι ξέρω- πάει πολύ καλά από πλευράς πωλήσεων!

BEST COVER: GREEN LANTERN: REBIRTH #1
Η.Κ.: Εδώ θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συντρόφους που υποστήριξαν το εξαίρετο εξώφυλλο του FABLES και να τους πω ότι ήρθαμε δεύτεροι. Κι ότι η μάχη για όμορφα και καλαίσθητα εξώφυλλα θα συνεχιστεί!
Δ.Σ.: Πάντως προσωπικά χαίρομαι ιδιαίτερα για τη νίκη του GREEN LANTERN: REBIRTH #1 γιατί ήταν και το αγαπημένο μου, από όλα τα υποψήφια εξώφυλλα!
Η.Κ.: Θα θυμάσαι βέβαια ότι σε αυτή τη κατηγορία μέχρι την τελευταία στιγμή παιζόταν ο νικητής ανάμεσα σε 4-5 εξώφυλλα...
Δ.Σ.: Σίγουρα ήταν η πιο δύσκολη κατηγορία, αλλά ήταν και λογικό, λόγω της φύσης της.

BEST PUBLISHER: DC
Δ.Σ.: Η επιλογή της DC στη συγκεκριμένη κατηγορία, αποδεικνύει περίτρανα πως το μοναδικό comic της Marvel που ενθουσιάζει τους αναγνώστες είναι το ASTONISHING X-MEN! Προσωπικά αν κέρδιζε η Marvel, θα εξέταζα σοβαρά το ενδεχόμενο να παρατήσω τα πάντα (just kidding)
Η.Κ.: Εγώ θα ήθελα να θίξω εδώ το γεγονός ότι δεν είδα όλους αυτούς που μας προτρέπουν να υποστηρίξουμε μικρότερες εταιρίες να κάνουν το ίδιο! Ενδεικτικά αναφέρω ότι η IDW για την οποία πολύς ντόρος γίνεται, πήρε μόλις 3 ψήφους!
Δ.Σ.: Είναι εύκολο αν υποστηρίζεις στη θεωρία τους μικρούς. Όταν όμως έρχεται η ώρα να το κάνεις στην πράξη είτε με την ψήφο σου, είτε με το πορτοφόλι σου, τα πράγματα αλλάζουν.
Η.Κ.: Κάτι τέτοια λέμε και νομίζει ο κόσμος ότι είμαστε κακιασμένοι. Αλλά από φάσεις σαν τα COMICDOM AWARDS έχουμε επανειλημμένα δει, ότι πολλές δηλώσεις γίνονται τελικά για το φαίνεσθαι. Τουλάχιστον αυτό υποδεικνύουν τα νούμερα!

BEST GREEK WRITER: ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΩΛΟΣ (ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ: VICTOR VAN DREAD)
Η.Κ.: Μπράβο στο Βασίλη! Αν και ομολογώ ότι είμαι περισσότερο fan του Λώλου ως σχεδιαστή παρά ως σεναριογράφου.
Δ.Σ.: Πάντως και σε αυτή την κατηγορία η μάχη ήταν πολύ έντονη μέχρι την τελευταία στιγμή, καθώς βρέθηκαν πολύ κοντά στη νίκη ο Ηλίας Κυριαζής, ο Γιώργος Μελισσαρόπουλος, ο Βασίλης Χειλάς, αλλά και ο δικός μας Σπύρος Ευάγγελος Αρμένης.
Η.Κ.: Φαντάζεσαι τι θα είχε γίνει, αν τελικά έβγαινε ο ΣΕΑ; ʼντε μετά να πείσεις τους «καλόπιστους» ότι δεν είμαστε απόφοιτοι σχολής chef!
Δ.Σ.: Τουλάχιστον, θα μας «σταυρώνανε». Υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι περιμένουν στη γωνία για κάτι τέτοιο. Θυμάσαι πόση κουβέντα είχε γίνει μόνο και μόνο για την υποψηφιότητα του Σπύρου;
Η.Κ.: Αν θυμάμαι λέει; Για να μην ξεφεύγουμε όμως η ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ του Βασίλη Λώλου είναι αυτή που του έδωσε το βραβείο καλύτερου σεναριογράφου. Κι αυτό κάτι μας λέει για τις προτιμήσεις του ελληνικού κοινού. Αλήθεια όμως πιστεύεις ότι εδώ ο κόσμος ψήφισε πρόσωπα ή καλλιτέχνες;
Δ.Σ.: Σίγουρα όταν μιλάμε για ένα τόσο μικρό community, είναι δεδομένο ότι παίζει το «ψηφίζω τον φίλο-γνωστό μου». Παρ' όλα αυτά πιστεύω ότι κάποιοι δημιουργοί έχουν αποκτήσει πραγματικό fan base. Και ο Λώλος είναι ένας από αυτούς.

BEST GREEK ARTIST: ΗΛΙΑΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ (BLOOD OPERA)
Δ.Σ.: Και ο Κυριαζής είναι σίγουρα άλλος ένας. ʼσχετα αν σου αρέσει ή δεν σου αρέσει το σχέδιό του, είναι σίγουρο πως έχει πολύ υψηλά ποσοστά δημοτικότητας. Ο Κυριαζής πουλάει κι αυτό είναι αδιαμφισβήτητο.
Η.Κ.: Συμφωνώ. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι αναδείχθηκε νικητής σε αυτή την κατηγορία με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο!

BEST GREEK COMIC: KA-POW
Η.Κ.: Η μεγάλη έκπληξη. Το outsider. Αν δεν με διακόψεις, θα συνεχίσω να λέω κι άλλα κλισέ... Τι πιστεύεις όμως ότι έγινε και μία self published ανθολογία νίκησε -και μάλιστα με μεγάλη διαφορά- επαγγελματικά άλμπουμς όπως το BLOOD OPERA, το ΥΨΙΛΟΝ, το ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΖΑ ή ακόμα και το ημί-επαγγελματικό αλλά πολύ πιο προβεβλημένο και glamorous SUB-ART;
Δ.Σ.: Η κυνική άποψη θα ήταν πως, εφόσον το KA-POW έχει πολλούς συντελεστές, αν ο κάθε ένας από αυτούς έβαζε 4-5 γνωστούς του να ψηφίσουν, θα εξασφάλιζε τη νίκη. Στην πραγματικότητα όμως το KA-POW είναι μία ανθολογία που συνδυάζει πολλά πράγματα και απευθύνεται σε πολλά διαφορετικά γούστα.
Η.Κ.: Το γεγονός ότι προσωπικά πιστεύω ότι έγινε το πρώτο, με καθιστά κυνικό;
Δ.Σ.: Νομίζω ότι και οι δύο έχουμε κατηγοριοποιηθεί ως κυνικοί πολύ πριν από αυτό το DUNGEON!


Η.Κ.: Αυτά λοιπόν ήταν τα αποτελέσματα των ASTONISHING COMICDOM AWARDS 2004. Μήπως να πούμε τώρα στον κόσμο για τις εκδηλώσεις που έπονται των βραβείων;
Δ.Σ.: Αρχικά να αναφέρουμε την κλήρωση για τα δώρα των χορηγών μας που θα γίνει αυτό το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι στο Relax your Soul Comics (Σολωμού 5Α, Εξάρχεια, Αθήνα), ενώ το μεθεπόμενο Σάββατο 5 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί ένα μικρό party των COMICDOM AWARDS στις 15:30 το μεσημέρι στο Jemma της Καλλιθέας (Αραπάκη 52) όπου και θα απονεμηθούν τα βραβεία στους έλληνες νικητές!
Η.Κ.: Και με τους ξένους τι θα γίνει; Πώς θα πάρουν τα βραβεία τους;
Δ.Σ.: Επειδή είναι λίγο δύσκολο να τους κουβαλάμε εδώ πέρα χειμωνιάτικα, θα τους τα στείλουμε ταχυδρομικώς.
Η.Κ.: Χαίρομαι που το πρόβλημά μας είναι ο καιρός και όχι τα χρήματα! Είμαστε υπεράνω τελικά!



editors dungeon archive | email the author
back to top



|home|about us|downloads|contact|oldies|events|

The artwork cannot be reproduced in any form without the written consent of the artist and/or publisher. Trade Names and trademarks mentioned and/or displayed on this Web Site are the property of their respective owners.
All Rights Reserved.

This page is best viewed at 1024x768 or higher with Mozilla Firefox 2.0.0.4
Certified on Mozilla Firefox 2.0.0.4+ or IE 6+

Get Firefox!
Powered by vi