Βρίσκεστε στο archive.comicdom.gr. Βλέπετε το παλιό site και αρχείο του www.comicdom.gr. 2000+ άρθρα, reviews και συνεντεύξεις βρίσκονται στην διάθεσή σας. Το νέο, πλέον blog, site του Comicdom μπορείτε να το βρείτε στο http://www.comicdom.gr
Βρίσκεστε στο archive.comicdom.gr. Βλέπετε το παλιό site και αρχείο του www.comicdom.gr. 2000+ άρθρα, reviews και συνεντεύξεις βρίσκονται στην διάθεσή σας. Το νέο, πλέον blog, site του Comicdom μπορείτε να το βρείτε στο http://www.comicdom.gr
  • column info
    new stuff

    Ξ“Β“Ξ“οŸƒ ÝíΓʽ site ðïá Ξ“οŸƒΞ“Β­Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“ΞŽΞ“Β­Ξ“οŸƒΞ“Ξ„Ξ“Κ½Ξ“Β© Ξ“Β³Ξ“οŸƒ Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β¨Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“Β©Ξ“Β­Ξ“Βž Ξ“ΚΌΞ“ΒœΞ“Β³Ξ“Β§ Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β­Ξ“Κ½Ξ“Β© Ξ“Β°Ξ“Β±Ξ“Κ½Ξ“Β£Ξ“Β¬Ξ“Κ½Ξ“Ξ„Ξ“Β©Ξ“οŸ„Ξ“Βœ Ξ“οŸ‚Ξ“Β½Ξ“Β³Ξ“οŸ„Ξ“β€•Ξ“Β«Ξ“β€• Γ­Γʽ Ξ“Β°Ξ“Κ½Ξ“Β±Ξ“Κ½Ξ“οŸ„Ξ“β€•Ξ“Β«Ξ“β€•Ξ“Ξ…Ξ“Β¨Ξ“οŸƒΞ“ΒŸ Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β² ôéò Ξ“οŸ‚Ξ“Β©Ξ“Κ½Ξ“Β±Ξ“οŸ„Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β² Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“οŸƒΞ“ΞŽΞ“Β³Ξ“οŸƒΞ“Β©Ξ“Β² Ξ“Β·Ξ“Ξ‰Ξ“Β±Ξ“ΒŸΞ“Β² Γ­Γʽ ôïá Ξ“οŸ…Ξ“οŸƒΞ“Ξ†Ξ“Β½Ξ“Β£Ξ“οŸƒΞ“Β© Ξ“οŸ„Ξ“ΒœΞ“Ξ„Ξ“Β©. Ï Ξ“οŸƒΞ“οŸ„Ξ“ΒœΞ“Β³Ξ“Ξ„Ξ“β€•Ξ“Ξ„Ξ“οŸƒ Ξ“Ξ…Ξ“Β°Ξ“οŸƒΞ“Β½Ξ“Β¨Ξ“Ξ…Ξ“Β­Ξ“β€•Ξ“Β² Ξ“Β±Ξ“β€•Ξ“ΒžΞ“Β² ôïá comicdom.gr, Ξ“Ξ†Ξ“Β±Ξ“β€•Ξ“Β­Ξ“Ξ„Ξ“ΒŸΞ“Β¦Ξ“οŸƒΞ“Β© Γ­Γʽ Γ³ΓʽΓ² Ξ“οŸƒΞ“Β­Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“ΞŽΞ“Β­Ξ“οŸƒΞ“Β© Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β¨Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“Β©Ξ“Β­Ξ“Βœ ãéΓʽ Ξ“ΞŒΞ“Β«Ξ“Κ½ Γ΄Γʽ updates, Ξ“ΞŽΞ“Β³Ξ“Ξ„Ξ“οŸƒ Γ­Γʽ ìçí Ξ“Β·Ξ“ΒœΞ“Β³Ξ“οŸƒΞ“Ξ„Ξ“οŸƒ ðïôÝ ôçí "Ξ“Β¬Ξ“Β°Ξ“ΒœΞ“Β«Ξ“Κ½".
 Reviews 24/10: LOGICOMIX από τον Αριστείδη Κώτση.


 Reviews 23/10: SOLOMON KANE #1 από τον Ανδρέα Μιχαηλίδη.


 Reviews 22/10: THE AMAZING REMARKABLE MONSIEUR LEOTARD από τον Θωμά Παπαδημητρόπουλο.


 Reviews 21/10: BACK TO BROOKLYN #1 από τον Γιώργο Χατζηκωστή.


 Reviews 17/10: NOTHING NICE TO SAY από τον Θωμά Παπαδημητρόπουλο.


 Reviews 16/10: SUBLIFE από τον Αριστείδη Κώτση.


 15/10: Νέο strip JANE'S WORLD της Paige Braddock.


 14/10: Νέο strip ΚΟΥΡΑΦΕΛΚΥΘΡΑ του Αντώνη Βαβαγιάνη.


 Reviews 13/10: AGE OF SENTRY #1 από τον Γιώργο Χατζηκωστή.


11-01-05
AMBUSH BUG

του ΣΕΑ

Writers: Keith Giffen & Robert Loren Fleming

Artist: Keith Giffen

First Published: 1985

Format: 4-Issue Limited Series

DC Comics

ΙΣΤΟΡΙΑ: Ίσως το πιο αλλόκοτο DC Elseworlds ever! Elseworlds είπα; Μάλλον όχι. (Ή μήπως ναι...;;) Πώς να χαρακτηρίσεις τις περιπέτειες ενός χαρακτήρα του DC Universe που είναι ο μοναδικός που γνωρίζει πως βρίσκεται και κινείται ανάμεσα στις σελίδες ενός comicbook; Πρωτοεμφανιζόμενος σε ιστορίες του Superman ως villain, ο Ambush Bug ήταν πολύ lame για να σταθεί σε μία normal ιστορία! Παλιός resident του Arkham Asylum, αυτό το αναμορφωμένο μεταλλαγμένο ζωύφιο ήταν ότι έπρεπε για το twisted humor του Keith Giffen. Ένα mini series γεμάτο με fake διαφημίσεις, βουτηγμένο στην παρωδία για κάθε είδους comic genre και με μία καινοτόμο behind the scenes αφήγηση, που αποτελεί την καλύτερη στιγμή ever του Giffen. Και φυσικά, το κερασάκι στην τούρτα: Μία μάχη Τιτάνων μεταξύ του Ambush Bug και του Darkseid!

ΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ: Τα πάντα! Το ταλέντο του Giffen να μιλάει για 100 πράγματα παράλληλα, χωρίς να ξεφεύγει από τον βασικό στόχο αυτής της σειράς είναι μοναδικό! Ο «στόχος» βέβαια είναι λίγο δυσδιάκριτος, μια και μετά από την ανάγνωση λίγων μόνο σελίδων σου είναι αδιάφορος! Αυτό το comic έχει τα πάντα! Από «How To Draw» pages μέχρι best of comic tributes, όλα δοσμένα με πανέξυπνο χιούμορ! Το σχέδιο δε του Keith Giffen αν και «ακουστικά» δεν κολλάει στο project, είναι το καταλληλότερο: Ένα κράμα Miller με Kirby σε background αμερικάνικης διαφημιστικής καμπάνιας του μεσοπολέμου!

ΤΙ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ: Το δεύτερο limited series του AMBUSH BUG άργησε πολύ να δει το φως της μέρας!

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Θέλετε δράμα; Κωμωδία; Σάτιρα; Ενημέρωση; Αστυνομικό μυστήριο; Manga-ριές; Superhero action; Οδηγίες για «ευ ζην»; Ένα Savoir Vivre τσέπης; Αυτό το comic τα έχει όλα! Και μάλιστα σε τεράστιες δόσεις γέλιου!

ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ: SON OF AMBUSH BUG #1-6, AMBUSH BUG NOTHING SPECIAL, AMBUSH BUG STOCKING STUFFER για την ολοκληρωμένη εποποιία του φιλικού σκαθαριού της γειτονιάς σας! Και για περισσότερο Keith Giffen, JUSTICE LEAGUE INTERNATIONAL #1-60, JUSTICE LEAGUE EUROPE #1-35!comicdom files archive | email the author | author's profile
back to top|home|about us|downloads|contact|oldies|events|

The artwork cannot be reproduced in any form without the written consent of the artist and/or publisher. Trade Names and trademarks mentioned and/or displayed on this Web Site are the property of their respective owners.
All Rights Reserved.

This page is best viewed at 1024x768 or higher with Mozilla Firefox 2.0.0.4
Certified on Mozilla Firefox 2.0.0.4+ or IE 6+

Get Firefox!
Powered by vi