Βρίσκεστε στο archive.comicdom.gr. Βλέπετε το παλιό site και αρχείο του www.comicdom.gr. 2000+ άρθρα, reviews και συνεντεύξεις βρίσκονται στην διάθεσή σας. Το νέο, πλέον blog, site του Comicdom μπορείτε να το βρείτε στο http://www.comicdom.gr
Βρίσκεστε στο archive.comicdom.gr. Βλέπετε το παλιό site και αρχείο του www.comicdom.gr. 2000+ άρθρα, reviews και συνεντεύξεις βρίσκονται στην διάθεσή σας. Το νέο, πλέον blog, site του Comicdom μπορείτε να το βρείτε στο http://www.comicdom.gr
  • column info
    new stuff

    Ξ“Β“Ξ“οŸƒ ÝíΓʽ site ðïá Ξ“οŸƒΞ“Β­Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“ΞŽΞ“Β­Ξ“οŸƒΞ“Ξ„Ξ“Κ½Ξ“Β© Ξ“Β³Ξ“οŸƒ Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β¨Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“Β©Ξ“Β­Ξ“Βž Ξ“ΚΌΞ“ΒœΞ“Β³Ξ“Β§ Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β­Ξ“Κ½Ξ“Β© Ξ“Β°Ξ“Β±Ξ“Κ½Ξ“Β£Ξ“Β¬Ξ“Κ½Ξ“Ξ„Ξ“Β©Ξ“οŸ„Ξ“Βœ Ξ“οŸ‚Ξ“Β½Ξ“Β³Ξ“οŸ„Ξ“β€•Ξ“Β«Ξ“β€• Γ­Γʽ Ξ“Β°Ξ“Κ½Ξ“Β±Ξ“Κ½Ξ“οŸ„Ξ“β€•Ξ“Β«Ξ“β€•Ξ“Ξ…Ξ“Β¨Ξ“οŸƒΞ“ΒŸ Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β² ôéò Ξ“οŸ‚Ξ“Β©Ξ“Κ½Ξ“Β±Ξ“οŸ„Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β² Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“οŸƒΞ“ΞŽΞ“Β³Ξ“οŸƒΞ“Β©Ξ“Β² Ξ“Β·Ξ“Ξ‰Ξ“Β±Ξ“ΒŸΞ“Β² Γ­Γʽ ôïá Ξ“οŸ…Ξ“οŸƒΞ“Ξ†Ξ“Β½Ξ“Β£Ξ“οŸƒΞ“Β© Ξ“οŸ„Ξ“ΒœΞ“Ξ„Ξ“Β©. Ï Ξ“οŸƒΞ“οŸ„Ξ“ΒœΞ“Β³Ξ“Ξ„Ξ“β€•Ξ“Ξ„Ξ“οŸƒ Ξ“Ξ…Ξ“Β°Ξ“οŸƒΞ“Β½Ξ“Β¨Ξ“Ξ…Ξ“Β­Ξ“β€•Ξ“Β² Ξ“Β±Ξ“β€•Ξ“ΒžΞ“Β² ôïá comicdom.gr, Ξ“Ξ†Ξ“Β±Ξ“β€•Ξ“Β­Ξ“Ξ„Ξ“ΒŸΞ“Β¦Ξ“οŸƒΞ“Β© Γ­Γʽ Γ³ΓʽΓ² Ξ“οŸƒΞ“Β­Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“ΞŽΞ“Β­Ξ“οŸƒΞ“Β© Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β¨Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“Β©Ξ“Β­Ξ“Βœ ãéΓʽ Ξ“ΞŒΞ“Β«Ξ“Κ½ Γ΄Γʽ updates, Ξ“ΞŽΞ“Β³Ξ“Ξ„Ξ“οŸƒ Γ­Γʽ ìçí Ξ“Β·Ξ“ΒœΞ“Β³Ξ“οŸƒΞ“Ξ„Ξ“οŸƒ ðïôÝ ôçí "Ξ“Β¬Ξ“Β°Ξ“ΒœΞ“Β«Ξ“Κ½".




 Reviews 24/10: LOGICOMIX από τον Αριστείδη Κώτση.


 Reviews 23/10: SOLOMON KANE #1 από τον Ανδρέα Μιχαηλίδη.


 Reviews 22/10: THE AMAZING REMARKABLE MONSIEUR LEOTARD από τον Θωμά Παπαδημητρόπουλο.


 Reviews 21/10: BACK TO BROOKLYN #1 από τον Γιώργο Χατζηκωστή.


 Reviews 17/10: NOTHING NICE TO SAY από τον Θωμά Παπαδημητρόπουλο.


 Reviews 16/10: SUBLIFE από τον Αριστείδη Κώτση.


 15/10: Νέο strip JANE'S WORLD της Paige Braddock.


 14/10: Νέο strip ΚΟΥΡΑΦΕΛΚΥΘΡΑ του Αντώνη Βαβαγιάνη.


 Reviews 13/10: AGE OF SENTRY #1 από τον Γιώργο Χατζηκωστή.


11-10-07
PREVIEWS (October 2007)

του Αριστείδη Κώτση

Diamond Comic Distributors

Τι είναι αυτό που έρχεται μια φορά το μήνα, ξεκινάει από Π, αποτελεί την αφορμή για μεγάλη γκρίνια, και μπορεί να σας καταστρέψει τη διάθεση, αν δεν είστε καλά προετοιμασμένοι;

Μα, φυσικά... το PREVIEWS!

Φτιάξτε καφέ... ή τσάι... ή βάλτε ένα χυμό... ή ένα ποτάκι... ότι επιθυμείτε... Bάλτε και ένα μπολάκι πατατάκια ή ξηρούς καρπούς. Take your time. Περιμένω...

Πάρτε μολύβι και χαρτί (ή ανοίξτε ένα notepad) για να κρατάτε σημειώσεις... Είστε έτοιμοι;

OK, λοιπόν, ξεκινάμε με την...


Marvel ή αλλιώς House of Ideas
(ή House of Αηδίας, ή το Χάος της Αηδίας - copyright Γιώργος Χατζηκωστής), ή αλλιώς η χαρά του reviewer και ώρα του θαψίματος!

MARVEL ILLUSTRATED: THE ILIAD #1 (of 8) (pM3)
Είμαι σίγουρος ότι αν δεν υπήρχε το όνομα του Roy Thomas στους δημιουργούς του comic, θα έβρισκα ένα ιδιαίτερα κακεντρεχές σχόλιο να κάνω. Θα προσπαθήσω να κάνω τα στραβά μάτια, να ξεχάσω το solicitation και να το ξαναπάρω από την αρχή.

ULTIMATE IRON MAN II #1 (of 4) (pM6)
Το πρώτο limited series είχε αποσπάσει εξαιρετικά σχόλια από τους reviewers του Comicdom.gr. Για να δούμε αν ο Orson Scott Card θα καταφέρει να αποσπάσει εξίσου θετικά σχόλια για δεύτερη φορά.

ULTIMATES 3 #1 (of 5) (pM10)
Από εδώ, μάλλον, θα ξεκινήσουν οι παραγγελίες των περισσότερων. Οι Jeph Loeb, Joe Madureira και Christian Lichtner, θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν την επιτυχία των Mark Millar και Bryan Hitch. Το μόνο που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι στη δική μου buying list δεν πρόκειται να μπει.

AMAZING SPIDER-MAN #546 (pM14)
AMAZING SPIDER-MAN #547 (pM15)
AMAZING SPIDER-MAN #548 (pM16)
SPIDER-MAN: SWING SHIFT DIRECTOR'S CUT ONE-SHOT

Και τώρα που ξεφορτωθήκαμε τον Strazcynski και μας τελείωσε και το ONE MORE DAY, ξημερώνει το BRAND NEW DAY! Με άλλα λόγια, και από όσο καταλαβαίνω, it's back to basics για τον φιλικό μας γείτονα. Μέχρι να έρθει η ώρα για το επόμενο mega crossover, δηλαδή...

FANTASTIC FOUR: ¡ISLA DE LA MUERTE! ONE-SHOT (pM29)
Διακοπές για τους FF στο Puerto Rico; Μπα, που τέτοια τύχη. Μυστήριο και ένα επικίνδυνο τέρας τους περιμένουν. Δεν υπάρχει ελπίδα να χαρούν κάπου ήσυχοι ο κύριος και η κυρία Richards τον έρωτα τους; Not in this one-shot...

GIANT-SIZE AVENGERS SPECIAL #1 (pM32)
55 pages of all-new comics, PLUS classic reprints from Avengers history! Αυτή τη φορά δε θα κάνω πικρόχολο σχόλιο, μια που στο συγκεκριμένο comic συμμετέχει ο, personal favorite, Roger Langridge! Πράγμα που σημαίνει ότι βρίσκεται ψηλά στη λίστα με τις παραγγελίες μου. Roger Langridge rules - ακόμη και στην πιο εμπορική εκδοχή του.

HULK VS. FIN FANG FOOM ONE-SHOT (pM33)
Τα δυο μεγαλύτερα πράσινα τέρατα της Marvel (ή μήπως ο Abomination είναι μεγαλύτερος από τον Hulk) σε μια επική σύγκρουση. Υπεύθυνοι, ο Peter David (ο συγγραφέας που μέχρι πρότινος ήταν ο πρώτος που σκεφτόμασταν όταν ακούγαμε Hulk) (Editor's Note: Γιατί, τώρα δεν είναι; Να μου τα λέτε αυτά, ρε παιδιά...) και ένας μυστηριώδης καλλιτέχνης που δεν μας έχει αποκαλυφθεί ακόμα. (Γιατί καλέ, ντροπαλούλης είναι;) (Editor's Note: Ειλικρινά, πίστευα ότι αυτή την κακή συνήθεια με τους "To Be Announced" καλλιτέχνες την είχαμε αφήσει κάπου στα μέσα προς τέλη της δεκαετίας του '90. Do we have to bring everything back eventually?)

WORLD WAR HULK: WARBOUND #1 (of 5) (pM38)
Μπορεί κάποτε HULK να σήμαινε Peter David, αλλά ήρθε ο Greg Pak (Editor's Note: Ahh, so that's what he meant!) και άλλαξε τα πάντα, με ένα event που οι περισσότεροι από όσους το διάβασαν, το λάτρεψαν. Το event συνεχίζεται και τα tie-ins προς το παρόν είναι ακόμα αριθμήσιμα. Το νέο tie-in limited series είναι το WARBOUND και ξεκινά αυτόν το μήνα.

MARVEL HOLIDAY SPECIAL (pM44)
Τα MARVEL HOLIDAY SPECIALS τα παρακολουθούσα σχεδόν κάθε χρονιά, αφού ήταν σχεδόν μόνιμη η παρουσία του Roger Langridge. Φέτος που ο Langridge βρίσκεται στο GIANT-SIZE AVENGERS SPECIAL, δε βλέπω το λόγο να το παραγγείλω. (Πέρα από το συμπαθέστατο εξώφυλλο του Fraser Irving, that is.)

THE TWELVE #0 (pM57)
Έχω πλέον μια τερααααααάστια αντιπάθεια για τον J. Michael Straczynski (να σημειωθεί ότι τα αισθήματα μου δεν ήταν πάντοτε αυτά...), οπότε δεν πρόκειται να παρακολουθήσω το THE TWELVE, τη νέα σειρά που ξαναζωντανεύει Golden Age ήρωες, παρ' όλο που ο Chris Weston, που έχει αναλάβει το artwork, ανήκει στις συμπάθειες μου. Αυτό το τεύχος, όμως, διαφέρει, αφού περιέχει τις αυθεντικές ιστορίες της εποχής και δημιουργούς όπως ο τεράστιος Basil Wolverton.

ASTONISHING X-MEN #24 (pM61)
...και η άλλη μεγάλη μου αντιπάθεια είναι ο κύριος Joss Whedon, ο οποίος με αυτό το τεύχος ολοκληρώνει το υπερεπιτυχημένο (εμπορικά τουλάχιστον) run του στο ASTONISHING X-MEN. Θα αποδεχτώ ότι είναι μια ιδιαίτερα σημαντική κυκλοφορία, αρκεί να μη με βάλετε να το διαβάσω!

WOLVERINE:FIREBREAK ONE SHOT (pM71)
Σχεδόν το έχασα αυτό το solicitation και θα ήταν κρίμα. Όχι γιατί είναι ένα one-shot του Mike Carey με τον Wolverine να προσπαθεί να βρει τυφλός το δρόμο του μέσα στο δάσος. (Αλήθεια, το γράφει το solicitation αυτό, δεν το κατέβασα από το κεφάλι μου. Κάτι ανάμεσα σε Wolverine, Daredevil και κοκκινοσκουφίτσα ένα πράγμα.) Το σημαντικό εδώ είναι ότι για το artwork της back-up ιστορίας, υπεύθυνος είναι ο Vasilis Lolos, o οποίος, μετά το πάρα πολύ καλό LAST CALL, κάνει τη δεύτερη ιστορία του για τη Marvel (είχε προηγηθεί και μια στο SPIDER-MAN FAMILY).

EXILES #100 (pM72)
Το EXILES ολοκληρώνει τον κύκλο του, για να ξεκινήσει εκ νέου (τουλάχιστον, αν καταλαβαίνω αυτά που διαβάζω) ως NEW EXILES. Πρωτότυπο... Πού πάνε και τα σκέφτονται...

PREMIERE COLLECTION FORMALWEAR SUE STORM STATUE (pM82)
OK, there's something really wrong with this one... Όσο το κοιτάω, τόσο χειρότερο μου φαίνεται! Το solicitation ισχυρίζεται ότι αποκαλύπτει την ωμή δύναμη και το καλό γούστο της Sue (;) τη στιγμή που αυτή χρησιμοποιεί το force field της. WTF?

X-MEN: FIRST CLASS - TOMORROW'S BRIGHTEST (pM85)
Ο Ηλίας Κατιρτζιγιανόγλου είχε γράψει πολύ καλά λόγια στα review του για αυτή τη σειρά, όταν ήταν ακόμα limited series. Τώρα, λοιπόν, που κυκλοφορεί σε digest (και οικονομικότατη) μορφή, είναι ευκαιρία να αποκτήσω και εγώ άποψη. Σας συμβουλεύω να κάνετε το ίδιο.

Και τώρα μπορούμε να ξεκινήσουμε με το κύριο τμήμα του PREVIEWS. Σιγουρευτείτε ότι έχετε κοντά σας ότι επιθυμείτε. This may take a while...


Dark Horse

THE END LEAGUE #1 (p20)
Το solicitation υπόσχεται μια ανάμειξη WATCHMEN και LORD OF THE RINGS. Αν αυτό σημαίνει μια ομάδα υπερηρώων που από τα χέρια της εξαρτάται η σωτηρία του κόσμου, έχω ήδη αρχίσει να βαριέμαι.

CUT (p26)
'Αλλο ένα original horror graphic novel από την Dark Horse, γραμμένο από τον ιδρυτή της, Mike Richardson (THE SECRET, CARAVAN), σχεδιασμένο από τον Todd Herman (THE FOG, THE GOON: NOIR) και με εξώφυλλο του Mike Mignola. Όχι ακριβώς all-star team, but close...

CITY OF OTHERS (p27)
Η επιστροφή του Bernie Wrightson (SWAMP THING) στα comics, μετά από μακροχρόνια απουσία, έγινε στο limited series που συγκεντρώνεται σε αυτό το trade. Tο σενάριο υπογράφει ο SteveNiles.

ROBERT E. HOWARD'S CONAN: FROST GIANT'S DAUGHTER ONE-SHOT (p28)
Τώρα για ποιον ακριβώς λόγο η Dark Horse αναδημοσιεύει το CONAN#2, με διαφορετικό τίτλο και εξώφυλλο (του Frank Frazetta) και το χρεώνει και ακριβότερα, δεν το καταλαβαίνω. Πάντως, στο χωριό μου, κάτι τέτοια τα λέμε αρπαχτές...

CONAN #47 (p29)
Ο λόγος που το συγκεκριμένο τεύχος είναι αξιομνημόνευτο είναι ότι είναι το πρώτο τεύχος για τον νέο ongoing artist, Tomás Giorello, ο οποίος είναι γνωστός για το artwork που έχει κάνει για την Wizards of the Coast. (Τώρα αυτό είναι καλό;)

IT ATE BILLY ON CHRISTMAS (p32)
Hardcover storybook από τον δημιουργό της LENORE. I couldn't care less...

GRENDEL: DEVIL QUEST (p33)
Ακόμη μια πολυτελής έκδοση παλιότερων comics του Matt Wagner, με θέμα, αυτή τη φορά, τον Grendel-Prime.

INDIANA JONES OMNIBUS VOLUME 1 (p35)
Reprints από παλιότερες ιστορίες του Indiana Jones, σε ένα δυνατό πακέτο και σε λογική τιμή. Συμμετοχές από σημαντικότατους δημιουργούς, όπως οι William Messner-Loebs, Dan Barry, Karl Kesel.

NEIL GAIMAN PRESENTS VOL. 1: THE TWILIGHT OF THE GODS AND OTHER TALES (p39)
Προσοχή! Η λέξη κλειδί εδώ είναι το "presents". Ο Gaiman προλογίζει και παρουσιάζει το βιβλίο του RICHARD GARNETT, που έχει ήδη κλείσει έναν αιώνα ζωής. Όχι ότι αυτό είναι κάτι κακό, αλλά προσοχή στο τι παραγγέλνετε. (Editor's Note: Γιατί, όπως είπα και την προηγούμενη φορά, "οι οπαδοί του Neil Gaiman είναι pathetic junkies!)

JUDGE DREDD: DREDD VS. DEATH STATUE (p51)
Το fanboy μέσα μου χτυπάει καμπανάκια, η τιμή όμως είναι απαγορευτική. Εξακολουθώ πάντως να προτιμώ το artwork του Greg Staples βασισμένο στο οποίο είναι το αγαλματάκι.


DC Comics

COUNTDOWN TO FINAL CRISIS #21-18 (p59)
COUNTDOWN: ARENA #1-4 (p61)
COUNTDOWN TO MYSTERY #4 (p62)
COUNTDOWN TO ADVENTURE #5 (p62)
COUNTDOWN PRESENTS: LORD HAVOK AND THE EXTREMISTS #3 (p63)
COUNTDOWN PRESENTS THE SEARCH FOR RAY PALMER: RED SON #1 (p64)
COUNTDOWN PRESENTS THE SEARCH FOR RAY PALMER: SUPERWOMAN/BATWOMAN #1 (p64)
COUNTDOWN SPECIAL: THE ATOM 80-PAGE GIANT #1-2 (p79)

Το countdown στα πόσα ακόμα limited series και one-offs tie-ins μπορεί να ανεχθεί ακόμη ο κακόμοιρος comic geek συνεχίζεται... Tie-ins ενός mega-event, που είναι sequel ενός προηγούμενου mega-event και lead-in σε ένα επόμενο. Counting down to the next countdown. Bad jokes που μπορούν να συνεχίζονται χωρίς τέλος, αντίθετα με το COUNTDOWN και τα spin-off τους, που πρέπει με κάποιο τρόπο να συμμαζευτούν.

BAT LASH #1 (p65)
Δεν το φανταζόμουνα ποτέ, αλλά σύμφωνα με το solicitation της DC υπάρχουν "acclaimed western novelists". (Editor's Note: Well, duh!) Ένας από αυτούς, ο Peter Brandvold, γράφει, μαζί με τον συν-δημιουργό του Bat Lash, Sergio Aragones, το νέο αυτό mini series.

LEGION OF SUPER HEROES #37 (p84)
Ο Jim Shooter επιστρέφει στο LEGION, μετά από (μόνο ο Σακαρίδης θυμάται πόσα ακριβώς - Editor's Note: Yes I do!) χρόνια. Σίγουρα, ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα, όχι μόνο του μήνα, αλλά και ολόκληρης της χρονιάς.

THE SPIRIT #13 (p85)
Το run του Darwyn Cooke στον τίτλο έφτασε στο τέλος του. Στο τεύχος αυτό θα δούμε μικρότερες ιστορίες, από δημιουργούς όπως οι Gail Simone, Michael Golden, Eduardo Risso, επικεντρωμένες στα femmes fatales που τριγυρίζουν τον ήρωα. (Editor's Note: Α, ρε κατακαημένε Will. Θα τρίζουν τα κοκαλάκια σου...)

BATMAN: FALSE FACES HC (p87)
Υπήρχε μια εποχή που ο Brian K. Vaughan δεν ήταν superstar. Τότε έγραψε αυτές τις ιστορίες για την DC. Αν αυτή η κυκλοφορία ερχόταν πριν ενάμιση χρόνο, τότε που έπινα νερό στο όνομα του κυρίου Vaughan, αυτό το hardcover θα βρισκόταν σίγουρα μέσα στην παραγγελία μου. Από τον καιρό εκείνο και ύστερα, όμως, η άποψη μου για αυτόν και τα comics του φθίνει εκθετικά. Αν είστε ανάμεσα σε αυτούς που τον εκτιμούν ακόμη, είναι μια καλή πρόταση. Από την άλλη, μπορείτε να περιμένετε και το trade.

INFINITE CRISIS TP (p90)
Το μεγάλο event, από το οποίο, προσωπικά, δεν κατάλαβα σχεδόν τίποτε, κυκλοφορεί και σαν ιδιαίτερα affordable trade. Προτιμώ χίλιες φορές το IDENTITY CRISIS, που ήταν σαφώς περισσότερο self-contained.

TALES OF THE NEW GODS TP (p92)
Αυτό το trade είναι μια από τις περιπτώσεις όπου η παράθεση των ονομάτων που συμμετέχουν και μόνο είναι αρκετή για να με πείσει. Mark Evanier, John Byrne, Walter Simonson, Jeph Loeb, Steve Rude,Frank Miller, Dave Gibbons, Arthur Adams, Erik Larsen και άλλοι, σε ιστορίες που εμφανίστηκαν ως back-up στα JACK KIRBY'S FOURTH WORLD και ORION, αλλά και στο MISTER MIRACLE SPECIAL. Μαζί και μια αδημοσίευτη ιστορία των Mark Millar, Steve Ditko (!) και Mick Gray.

SHOWCASE PRESENTS: THE BRAVE AND THE BOLD: BATMAN TEAM-UPS VOL. 2 TP (p93)
SHOWCASE PRESENTS: JUSTICE LEAGUE OF AMERICA VOL. 3 TP (p93)
SHOWCASE PRESENTS: AQUAMAN VOL. 2 TP (p93)
SHOWCASE PRESENTS: ROBIN, THE BOY WONDER VOL. 1 TP (p93)

Αν πάλι είστε περισσότερο fans του silver age της DC, υπάρχουν πάντα τα SHOWCASE. Αυτό που προσωπικά αυτό το μήνα με ψήνει περισσότερο είναι το THE BRAVE AND THE BOLD.

ZOMBIE FAIRY VOL. 1 (p100)
TEARS OF A LAMB VOL. 1 (p101)

Από τη μια, το ZOMBIE FAIRY είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας της DC Comics και της Flex Comix. Από την άλλη, το TEARS OF A LAMB συν-προωθείται από την TokyoPop. Δεν είμαι σίγουρος ότι σημαίνει κάτι αυτό για το μέλλον της CMX, αλλά μου φάνηκε ενδιαφέρον.

STORMWATCH PHD: ARMAGEDDON #1 (p105)
WILDCATS: ARMAGEDDON #1 (p105)
WILDSTORM FINE ARTS SPOTLIGHT ON GEN13 (p106)

Και εγώ που νόμιζα ότι το τελευταίο revamp του Wildstorm Universe μας είχε αφήσει χρόνους... Το WILDSTORM FINE ARTS SPOTLIGHT ON GEN13, πάντως, περιέχει κάποιες από τις πιο eye-catching σελίδες που έχω δει και αγαπήσει ποτέ (αν και φοβάμαι πως απευθύνεται στα πιο ταπεινά ένστικτα του fanboy που κρύβω μέσα μου).

NORTHLANDERS #1 (p112)
Νέα ongoing σειρά από τον Brian Wood (DMZ, DEMO, SUPERMARKET), με μια διαφορετική ματιά στους Vikings. Αν και μοιάζει ενδιαφέρον, προσέχοντας λίγο παραπάνω το solicitation, μου φάνηκε λίγο υπερβολικά action-oriented. Από την άλλη, τα γούστα μου δεν είναι το βασικό κριτήριο επιλογών της Vertigo. Ευτυχώς δηλαδή...

INCOGNEGRO (p112)
Δεν νομίζω πως ξέρω κανέναν που να αγόρασε το HELLBLAZER: PAPA MIDNITE του Mat Johnson. Τώρα που το σκέφτομαι, δεν πιστεύω να ξέρω καν κάποιον που να σκέφτηκε να το αγοράσει. Πρέπει πάντως να ήταν πολύ πιο επιτυχημένο από ότι αντιλήφθηκα, για να κυκλοφορεί αυτό το μήνα σε hardcover ένα original graphic novel από το συγγραφέα του, με θέμα μαύρους δημοσιογράφους των αρχών του 20ου αιώνα, που εκμεταλλεύονταν το γεγονός ότι δεν φαίνονται πολύ μαύροι. Εμένα πάντως δε με ψήνει... αν και το artwork φαίνεται να είναι εξαιρετικό.

PRIDE OF BAGHDAD SC (p123)
Την φθίνουσα εκτίμηση που έχω στον Brian K. Vaughan την ανέφερα και πιο πάνω. Το PRIDE OF BAGHDAD, πάντως, νομίζω πως είναι ένα από τα καλοφτιαγμένα comics του. Αν δεν το έχετε διαβάσει, είναι καλή στιγμή να το βάλετε στη συλλογή σας τώρα που κυκλοφορεί σαν οικονομικό softcover.


Image Comics

INFINITE HORIZON #1 (of 6) (p134)
Μια διασκευή στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, με θέμα το ταξίδι της επιστροφής ενός βετεράνου από έναν πόλεμο στη Μέση Ανατολή. Αν δεν είστε fan του Phil Noto, δε βλέπω τον λόγο να το πλησιάσετε.

THE NEXT ISSUE PROJECT #1: FANTASTIC COMICS #24 (p138)
Μια νέα ongoing σειρά, στην οποία συνεχίζονται σειρές του Golden Age, με σύγχρονη όμως αισθητική. Αρπαχτή μου μυρίζει, και εκμετάλλευση χαρακτήρων που τώρα βρίσκονται στο public domain, αλλά τα ονόματα των δημιουργών που συμμετέχουν (ανάμεσα σε άλλους και οι Erik Larsen, Bill Sienkiewicz, Mike Allred, Howard Chaykin, Ashley Wood) με πείθουν να το δοκιμάσω.

OVERMAN #1 (of 5) (p139)
Η Image είναι η εταιρία που είναι ικανή να εκδώσει το καλύτερο και το χειρότερο comic, οπότε δεν έχω ιδέα τι από τα δύο μπορεί να είναι το OVERMAN. Το μόνο που καταλαβαίνω είναι ότι μιλάει για τις τελευταίες μέρες της γης στο art-deco styled Pittsburgh του 2135.

A RED MASS FOR MARS #1 (of 4) (p140)
Και αυτό το comic, όμως, με τις τελευταίες μέρες της γης καταπιάνεται. Καινούργια σειρά από τον πολύ ανεβασμένο Jonathan Hickman (NIGHTLY NEWS, PAX ROMANA)

TIM SALE: BLACK AND WHITE HC (p142)
OK, καλός χρυσός και εξαιρετικός σχεδιαστής ο Tim Sale, αλλά να διαφημίζεται στο εξώφυλλο του βιβλίου ως "the artist featured in HEROES", δεν το αντέχω! Μήπως όταν κάποια στιγμή τα τινάξει, αυτό θα ήθελε να γραφεί και στον τάφο του και έτσι να μείνει στη μνήμη του κόσμου; Μας έχουν πέσει τα μαλλιά, θα μας πέσουν και τα δόντια με κάτι τέτοια. Έλεος...

THE DARKNESS #1 (p172)
The end is nigh! Όταν σκέφτομαι πολύ κακά και ταυτόχρονα υπερβολικά επιτυχημένα comics, μέσα στο Top 5 μου βρίσκεται πάντα το THE DARKNESS. Οπότε, η επανακυκλοφορία του ως νέας ongoing σειράς με κάνει να χαμογελάω αμήχανα. Ίσως τελικά το τέλος της γης να πλησιάζει πραγματικά και απλά να μην το πήρα χαμπάρι.


Καιρός να περάσουμε και στις πιο ενδιαφέρουσες πράσινες σελίδες του PREVIEWS. Οι κυκλοφορίες πολλές, με πολλά offered again comics, τα οποία και γενικά θα προσπεράσουμε, για να επικεντρωθούμε στις νέες κυκλοφορίες, εκτός κι αν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος για να πράξουμε διαφορετικά.


HICKEE VOL. 3 #4 (Alternative Comics - p214)
HICKEE ANTHOLOGY SC (Alternative Comics - p214)

Το HICKEE είναι μια ανθολογία χιουμοριστικών comics, υπεύθυνος της οποίας είναι ο εξαιρετικός Graham Annable. Στη δική μου παραγγελία θα βρίσκεται το νέο τεύχος. Offered again είναι και το πρώτο volume.

MIDNIGHT SUN GN (Amazing Ink/Slave Labor Graphics - p217)
Αυτό το comic, όπως μου αποκάλυψε ο Γιώργος Χατζηκωστής, είχε ξεκινήσει να εκδίδεται ως limited series, αλλά ποτέ δεν ολοκληρώθηκε. Το artwork, απ' όσο θυμάμαι κι εγώ, ήταν συμπαθέστατο (κάτι κοντά σε Seth και Andi Watson), αλλά για το σενάριο δε θα έβαζα το χέρι μου στη φωτιά.

LONG COUNT #1 (Of 6) (Archaia Studios Press - p226)
Ήρθε το 2012 (κιόλας;) και μαζί με αυτό το τέλος του κόσμου. Εσείς μπορεί να μην πιστεύετε σε αυτά, βέβαια, αλλά η 23χρονη Carmen Sandoval άκουσε το κάλεσμα και είναι έτοιμη να αναλάβει το καθήκον της σε ένα Mayan Cyberpunk limited series... No shit!

MOUSE GUARD HC VOL 1 LIMITED ED B&W (Archaia Studios Press - p226)
Αν βρείτε κάποιον που θα αγοράσει την ασπρόμαυρη version του πρώτου volume του MOUSE GUARD για 100 δολάρια, να μου τον δείξετε να γελάσω και εγώ, ρε παιδιά.

SOME NEW KIND OF SLAUGHTER #1 (Of 4) (Archaia Studios Press - p227)
Κάθε μυθολογία έχει το δικό της κατακλυσμό. Οι mpMann (INANNA'S TEARS) και A. David Lewis μας φέρνουν μια νέα εκδοχή του μύθου. Για μένα πάντως ένας τίτλος του mpMann το μήνα είναι αρκετός. (Editor's Note: And what kind of name is "mpMann", anyway?)

IRON & THE MAIDEN #0 (Aspen Milt Inc - p232)
Τί είναι αυτό; Τίτλος της Aspen με κοπελίτσα που φοράει κάτι που δεν είναι μαγιό στο εξώφυλλο; Που πηγαίνει ο κόσμος μας... Έχει και character designs των Joe Madureira και Jeff Matsuda, για όποιον ενδιαφέρεται.

ANT UNLEASHED #1 (Big City Comics - p242)
Και να σκεφτεί κανείς ότι τρόμαξα με το solicitation του DARKNESS. Το ANT UNLEASHED είναι αυτό που χρειαζόμασταν. Ένα ακόμη revamp ενός πραγματικά κακού comic, που για απροσδιόριστο λόγο (πέρα από τις αποκαλυπτικές απεικονίσεις της μυρμηγκο-πρωταγωνίστριας) γνώρισε τα δικά του 15 λεπτά διασημότητας. (Editor's Note: Και το οποίο περιποιήθηκα προσωπικά σε αυτό το review.)

COVER GIRL TP (Boom Studios - p244)
FOUNDATION #1 (Of 5) (Boom Studios - p246)
JEREMIAH HARM TP VOL 1 (Boom Studios - p246)
LEFT ON MISSION TP (Boom Studios - p246)
NORTH WIND #1 (Of 4) (Boom Studios - p246)
TALENT TP VOL 1 (Boom Studios - p246)
DEATH VALLEY TP VOL 1 (Boom Studios - p247)
ZOMBIE TALES TP VOL 1 (Boom Studios - p247)

Ένα κάρο νέα limited series και trades από την Boom. Το γεγονός ότι αυτό που κινεί περισσότερο το ενδιαφέρον μου είναι το ZOMBIE TALES δεν μπορεί να είναι καλό.

FASCINATING MADAME TUSSAUD GN (Cinebook - p248)
Την ελλιπή μου γνώση στα ευρωπαϊκά comics την έχω αναφέρει πολλές φορές. Για αυτό ακριβώς, το ότι δεν γνώριζα τίποτε για την ύπαρξη αυτού του album και των δημιουργών του, δε σημαίνει τίποτε. Η βιογραφία αυτή της Madame Tussaud σίγουρα φαίνεται ενδιαφέρουσα.

SUPERPOWERS #0 (Dynamite Entertainment - p257)
Φαίνεται πως είναι ο μήνας που ξεθάβουμε ότι Golden Age superheroes έχουν ξεχαστεί. Κύριος υπεύθυνος του συγκεκριμένου μεγαλεπήβολου project είναι ο Alex Ross. Με το τεύχος μηδέν να στοιχίζει μόλις 1$, θα το χαρακτήριζα highly recommended for superhero fans...

BERLIN #14 (Drawn And Quarterly - p285)
Καινούριο τεύχος του BERLIN! Hurrah!!!

CRICKETS #2 (Drawn And Quarterly - p285)
Για το CRICKETS έχω πολύ μεγάλες προσδοκίες. Κοίταξα την κρυστάλλινη σφαίρα μου και είδα ότι μαζί με το UPTIGHT θα σηματοδοτήσουν μια νέα εποχή για τα comics. Ναι είχα πιει λίγο πριν την κοιτάξω... τί θέλετε να πείτε μ' αυτό;

THE LAST MUSKETEER SC (Fantagraphics - p288)
Δεν έχω καταλήξει στην άποψη μου για τον Jason (THE LEFT GANG BANG, THE LIVING AND THE DEAD). O 'Αθως, ένας από τους τρεις σωματοφύλακες, αν και για αιώνες παροπλισμένος, θα χρειαστεί να ξαναθυμηθεί τις ικανότητες του, όταν οι Αρειανοί επιτίθενται! Μπορεί να είναι και αριστούργημα, μπορεί και όχι...

LUST KINKY ONLINE PERSONAL ADS FROM SEATTLE'S STRANGER HC (Fantagraphics - p288)
Μετά το επιτυχημένο I LOVE LED ZEPPELIN, η EllenForney δημιουργεί ιστορίες με θέμα τον (άκρως ενδιαφέροντα) κόσμο των προσωπικών αγγελιών. Could prove interesting...

MOME VOL 10 GN (Fantagraphics - p290)
Φτάνουμε αισίως στο δέκατο τεύχος του MOME, με ένα τεύχος που περιέχει το δεύτερο μέρος της έως τώρα ανέκδοτης, εκτός Ιαπωνίας, ιστορίας του Jim Woodring, ένα εξώφυλλο του Al Columbia, και comics όλων των συνήθων υπόπτων, Dash Shaw, Sophie Crumb, Tim Hensley, Jonathan Bennett και άλλων...

COMICS JOURNAL #287 (Fantagraphics - p290)
Συνέντευξη με τον Jeffrey Brown (αν και αυτό αφορά κυρίως εμάς τους fans του Jeffrey Brown). Συνέντευξη με τον Greg Rucka (αν και αυτό ΔΕΝ αφορά εμάς τους fans του Jeffrey Brown). Το σημαντικότερο, όμως, είναι άλλο. Comics strips του George Herriman, εκτός του KRAZY KAT! Τρομερή ευκαιρία να τα αποκτήσετε, γιατί πού θα τα ξαναβρείτε;

PINUP ART OF DAN DECARLO SC VOL 2 (Fantagraphics - p290)
PINUP ART OF DAN DECARLO SC (Fantagraphics - p290)
PIN-UP ART OF BILL WARD SC (Fantagraphics - p290)
PIN-UP ART OF BILL WENZEL SC (Fantagraphics - p290)
CLASSIC PIN UPS JACK COLE HC (Fantagraphics - p290)
GLAMOR GIRLS OF DON FLOWERS TP (Fantagraphics - p290)

Με αφορμή την κυκλοφορία του δεύτερου volume, η Fantagraphics ξαναπροσφέρει όλα τα βιβλία των κλασικών sexy pin-up cartoonists. Beautiful...

FULL CIRKLE II #1 (of 3) (Full Circle Publications - p291)
THICKER THAN BLOOD #1 (of 3) (Full Circle Publications - p291)

Ο μόνος λόγος για να τα αποκτήσετε είναι το artwork του Simon Bisley. Και είναι αρκετός.

EC ARCHIVES CRIME SUSPENSTORIES VOL 1 HC (Gemstone Publishing - p293)
Αααχ... EC ARCHIVES! Τόσο όμορφα, αλλά τόσο ακριβά...


Και εκεί που ήμουν απογοητευμένος με τις πράσινες σελίδες του PREVIEWS, ξαφνικά βλέπω τα παρακάτω solicitations και μένω άφωνος.


GRAPHIC BIOGRAPHY J EDGAR HOOVER GN (Hill & Wang - p296)
Η Hill & Wang είναι μια εκδοτική που ειδικεύεται σε βιβλία ακαδημαϊκού ενδιαφέροντος, με θέματα από την αμερικάνικη και διεθνή Ιστορία και Πολιτική. Αυτό το μήνα, δύο από τα βιβλία της είναι comics! Το πρώτο από τα δυο είναι βιογραφία του J. Edgar Hoover και ταυτόχρονα μια ματιά στην Αμερικανική Ιστορία του 20ου Αιώνα, από τον σπουδαίο Rick Geary (A TREASURY OF VICTORIAN MURDER) και σαν να μην είναι αρκετό αυτό έχουμε και το επόμενο solicitation που αποτελεί και το...


PICK OF THE MONTH

STUDENTS FOR A DEMOCRATIC SOCIETY GN (Hill & Wang - p296)
Νέο comic του Harvey Pekar, σχεδιασμένο από τον παλιό του συνεργάτη, Gary Dumm, με θέμα τη σύντομη ζωή του SDS (Students for a Democratic Society), για το οποίο δε γνωρίζω απολύτως τίποτε! Αναμένεται να είναι ιδιαιτέρως thought-provoking stuff και μετά το MACEDONIA, δηλώνω ευθαρσώς ότι δεν μπορώ να περιμένω τη στιγμή της κυκλοφορίας του.

BLUE PILLS GN (Houghton Mifflin Company - p296)
Όταν τα μόνα comics που έχει εκδώσει ένας οίκος είναι το FUN HOME και η ανθολογία BEST AMERICAN COMICS, είναι φανερό ότι οι κινήσεις του είναι πάρα πολύ προσεκτικές και ότι όταν έρθει η στιγμή που θα εκδώσει κάτι νέο, η προσοχή μας θα πρέπει να είναι στραμένη εκεί. Η στιγμή ήρθε και το νέο comic από τη Houghton Mifflin είναι το BLUE PILLS. Μην το προσπεράσετε! Διαφορετικά, μάλλον, θα το αναζητάτε αργότερα, όπως αναζητήσατε και το FUN HOME!

DOCTOR WHO CLASSICS #1 (IDW - p297)
Pat Mills (SLAINE, ABC WARRIORS, NEMESIS), John Wagner (JUDGE DREDD, STRONTIUM DOG), Dave Gibbons (WATCHMEN) μπορείτε να βρείτε έστω ένα λόγο να μην το παραγγείλω; Εγώ ναι. Να προτιμήσω τα πιο οικονομικά -και ασπρόμαυρα- trades της Panini UK. Anyway, είναι μια καλή ευκαιρία να βουτήξουμε στην cult βρεττανίλα.

LIFELIKE HC (IDW - p300)
Μια που τα "slice of life" comics πουλάνε, η IDW κυκλοφορεί αυτή την ανθολογία γραμμένη εξ ολοκλήρου από τον Dara Naraghi. Μέχρι εδώ OK, αλλά ποιός είναι αυτός ο Dara Naraghi και γιατί θα έπρεπε να τον γνωρίζω; Βοήθεια, κάποιος;

BADGER SAVES THE WORLD #1 (Of 5) (IDW - p301)
Ο Badger είναι ο δεύτερος πιο διάσημος ήρωας του Mike Baron (μετά τον Nexus φυσικά) και επιστρέφει σε αυτό το νέο limited series. (Editor's Note: And I couldn't be happier!)

WORMWOOD CALAMARI RISING #1 (IDW - p301)
Πλάκα με κάνετε; Και ποιος θα είναι ο τίτλος του επόμενου limited series; KOUTSOMOURA RISING?

BRATPACK TP (King Hell - p306)
Ο Rick Veitch ασχολείται με τα sidekicks, με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

ADVENTURES OF HERGE CREATOR OF TINTIN HC (Last Gasp - p307)
TINTIN & CO HC (Last Gasp - p307)

Αν κάποτε γίνω επίτιμος καθηγητής σε κάποιο πανεπιστήμιο, για να διδάσκω Ιστορία και Μεθοδολογία των comics, να είστε σίγουροι πως αμέσως θα αγοράσω αυτά τα δυο βιβλία για τον Herge. Σε διαφορετική περίπτωση, δε το βλέπω και πολύ πιθανό...

TALES OF ZORRO SC (Moonstone - p312)
TALES OF ZORRO LIMITED S/N HC (Moonstone - p312)
The first anthology of original Zorro short fiction ever published! Έλα ρε, τί μας λες; Τώρα, βέβαια, αν κάποιος έχει κόλλημα με το Zorro, μπορεί να αποκτήσει τη softcover έκδοση στα 17$. Αν τώρα θέλει να αγοράσει την limited hardcover και να πληρώσει και 113$ παραπάνω, κακό του κεφαλιού του. Να φροντίσει να γνωριστεί με αυτόν που αγόρασε την limited ασπρόμαυρη εκδοχή του MOUSE GUARD.

TREASURY OF VICTORIAN MURDER VOL 9 THE BLOODY BENDERS SC (NBM - p312)
O Rick Geary συνεχίζει τη σειρά του, TREASURY VICTORIAN MURDER, και μου υπενθυμίζει ότι πρέπει να αποκτήσω και τα παλιότερα volumes.

LOVE THE WAY YOU LOVE SIDE A TP (Oni Press Inc - p316)
Ο Tristan προσπαθεί να κρατήσει το συγκρότημα του ενωμένο και να κερδίσει το κορίτσι των ονείρων του. Μου αρέσουν πολύ οι digest, manga-sized εκδόσεις της Oni, οπότε είναι μια καλή ευκαιρία να αποκτήσω τα τρία πρώτα τεύχη της σειράς, σε αυτή τη βολική έκδοση.

BLACK HOLE COLLECTED SC (Pantheon Books - p317)
Ένα από τα κορυφαία comics των τελευταίων ετών κυκλοφορεί σε softcover έκδοση. Teen Horror, κάποιες από τις πιο "ενοχλητικές" σκηνές ever, και πολλά, πολλά πράγματα ακόμη, σε τόσο χαμηλή τιμή, που σκέφτομαι να το αγοράσω για να κάνει παρέα στα τευχάκια μου.

2000 AD PROG 2008 (Rebellion - p320)
Μια φορά κάθε χρόνο, το 2000AD κυκλοφορεί το επετειακό, ενισχυμένο του τεύχος. Στο φετινό έχουμε John Wagner με Colin MacNeil (JUDGE DREDD: AMERICA) στο DREDD και με Carlos Ezquerra στο STRONTIUM DOG. Τους Ian Edington και D'Israeli να συνεργάζονται για ακόμη μια φορά. Την επιστροφή του SHAKARA και του NIKOLAI DANTE και πολλά και ενδιαφέροντα ακόμα.

THE COMPLETE NEMESIS THE WARLOCK: BOOK 3 (Rebellion - p322)
Με αυτό το βιβλίο, το έπος της μάχης ανάμεσα στον Nemesis και τον Torquemada ολοκληρώνεται και μαζί με αυτό ένα μεγάλο κομμάτι της ιστορίας του 2000AD. Αν και κατά τη γνώμη μου οι καλύτερες στιγμές βρίσκονται στο δεύτερο βιβλίο, και αυτό είναι απαραίτητο απόκτημα για τους fans του hard core science fiction του 2000AD! Pat Mills, Paul Staples, Clint Langley, Henry Flint, John Hicklenton και Kevin O'Neil. Αυτό το comic τα σπάει!

JUDGE DREDD MANDROID GN (Rebellion - p322)
Τον καιρό που δημοσιεύτηκε αυτή η ιστορία δεν παρακολουθούσα το 2000AD. Αν και το ζευγάρι John Wagner και Kev Walker είναι ιδιαίτερα δυνατό, δεν τρελαινόμουν ποτέ για longer stories που ο Dredd κυνηγάει κάποιον "κακό". Από την άλλη, μπορεί να είμαι και λάθος...

DROID LIFE GN (Rebellion - p322)
Τα στριπάκια που δημοσιεύονται στο εσώφυλλο του 2000AD, με θέμα τη ζωή ενός droid που εργάζεται εκεί (στο 2000AD, δηλαδή) είναι μεν συμπαθητικά, αλλά δεν πίστευα πως θα ήταν και η πρώτη μου επιλογή στο τι θέλω να δω σε trade.

FROM HELL TP NEW PTG (Top Shelf Productions - p342)
LOST GIRLS DELUXE SLIPCASED EDITION (Top Shelf Productions - p342)
MIRROR OF LOVE HC (Top Shelf Productions - p342)
VOICE OF THE FIRE HC NOVEL (Top Shelf Productions - p342)
HIGHBURY WORKING IMPORT CD (Top Shelf Productions - p342)
SNAKES & LADDERS ALAN MOORE CD (Top Shelf Productions - p342)

Μήνας Alan Moore από την Top Shelf. Σε περίπτωση που δεν έχετε κάποιο από τα παραπάνω, σπεύσατε να προλάβετε. Ειδικότερα στην περίπτωση που αυτό που δεν έχετε είναι το LOST GIRLS, καλά θα κάνετε να οπλιστείτε με υπομονή για να το περιμένετε να έρθει στην Ευρώπη. Καλά, τα CD's δεν είναι essential για όλους, αλλά μόνο για τους πραγματικούς πιστούς... (Editor's Note: Τείνω να πιστέψω πως αυτό που είπα πιο πάνω για τους fans του Gaiman, ισχύει και για αυτούς του Moore.)

MODERN MASTERS SC VOL. 15 - MARK SCHULTZ (TwoMorrows Publishing - p342)
Ο Mark Schultz είναι ένας από τους καλύτερους εν ζωή artists. Έγινε γνωστός στα μέσα της δεκαετίας του '80 και αντλεί την έμπνευσή του από τα πρώιμα strips του 20ου αιώνα. Και αν δε με πιστεύετε, αρκεί να αγοράσετε αυτό το βιβλίο.

ROBOT GN VOL 4
Η oversized και overpriced ανθολογία Ιαπώνων δημιουργών, επιστρέφει με ένα ακόμη εξώφυλλο για το οποίο μπορεί να μπείτε φυλακή.

OUT OF PICTURE SC VOL 1 - ART FROM THE OUTSIDE LOOKING IN (Villard Books - p346)
Αν δεν είχατε δει αυτή την πανέμορφη ανθολογία την πρώτη φορά που κυκλοφόρησε και νομίζατε ότι τώρα που βγήκε από την Villard είναι καλή ευκαιρία... την πατήσατε! Available only within the United States and the U.S. territories.

DEAD@17 TP COMPENDIUM ED (Viper Comics - p346)
Αν, σαν και εμένα, δεν έχετε διαβάσει ποτέ το DEAD@17, αλλά πάντοτε θέλατε να το κάνετε, μπορείτε να αναζητήσετε αυτή την έκδοση, στην οποία βρίσκεται ολόκληρη η original τριλογία.

MINDSCAPE OF ALAN MOORE WS DVD (p526)
Όταν θα έρθει το τέλος των ημερών, ο Moore θα βάλει στα δεξιά Του όλους όσους πραγματικά τον λατρέψανε και πιστέψανε στο Λόγο Του και μόνο αυτούς. Και αυτοί θα πούνε: "Ναι, διαβάσαμε τα comics Σου και τα βιβλία Σου, ακούσαμε τα CD's Σου και είδαμε και το ντοκιμαντέρ. Όχι μόνο μια φορά στο Comicdom Con 2006, αλλά πολλές, γιατί είχαμε και το dvd." Και τότε, ο Moore θα τους αγκαλιάσει ικανοποιημένος και θα στείλει τους άλλους να καούν στα τρισβαθα της κολάσεως όπου και θα παρακολουθούν σειρές της Ελένης Ζιώγα εις τον αιώνα τον απάντα...


Αυτά από εμένα. Σας ευχαριστώ που κάτσατε και διαβάσατε όλο αυτό το κείμενο. (Το οποίο πρέπει να είναι το μοναδικό κείμενο του Comicdom.gr κατά τη συγγραφή του οποίου ο γράφων κρυφοπαρακολούθησε δυο ποδοσφαιρικούς αγώνες και δυο Wrestling Special Events.) Θα περιμένω πως και πως πότε θα έχουμε ξανά την ευκαιρία να ξεφυλλίσουμε μαζί τις σελίδες του PREVIEWS. Μέχρι τότε, take care...



previews picks archive | email the author | author's profile
back to top



|home|about us|downloads|contact|oldies|events|

The artwork cannot be reproduced in any form without the written consent of the artist and/or publisher. Trade Names and trademarks mentioned and/or displayed on this Web Site are the property of their respective owners.
All Rights Reserved.

This page is best viewed at 1024x768 or higher with Mozilla Firefox 2.0.0.4
Certified on Mozilla Firefox 2.0.0.4+ or IE 6+

Get Firefox!
Powered by vi