Βρίσκεστε στο archive.comicdom.gr. Βλέπετε το παλιό site και αρχείο του www.comicdom.gr. 2000+ άρθρα, reviews και συνεντεύξεις βρίσκονται στην διάθεσή σας. Το νέο, πλέον blog, site του Comicdom μπορείτε να το βρείτε στο http://www.comicdom.gr
Βρίσκεστε στο archive.comicdom.gr. Βλέπετε το παλιό site και αρχείο του www.comicdom.gr. 2000+ άρθρα, reviews και συνεντεύξεις βρίσκονται στην διάθεσή σας. Το νέο, πλέον blog, site του Comicdom μπορείτε να το βρείτε στο http://www.comicdom.gr
  • column info
    new stuff

    Ξ“Β“Ξ“οŸƒ ÝíΓʽ site ðïá Ξ“οŸƒΞ“Β­Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“ΞŽΞ“Β­Ξ“οŸƒΞ“Ξ„Ξ“Κ½Ξ“Β© Ξ“Β³Ξ“οŸƒ Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β¨Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“Β©Ξ“Β­Ξ“Βž Ξ“ΚΌΞ“ΒœΞ“Β³Ξ“Β§ Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β­Ξ“Κ½Ξ“Β© Ξ“Β°Ξ“Β±Ξ“Κ½Ξ“Β£Ξ“Β¬Ξ“Κ½Ξ“Ξ„Ξ“Β©Ξ“οŸ„Ξ“Βœ Ξ“οŸ‚Ξ“Β½Ξ“Β³Ξ“οŸ„Ξ“β€•Ξ“Β«Ξ“β€• Γ­Γʽ Ξ“Β°Ξ“Κ½Ξ“Β±Ξ“Κ½Ξ“οŸ„Ξ“β€•Ξ“Β«Ξ“β€•Ξ“Ξ…Ξ“Β¨Ξ“οŸƒΞ“ΒŸ Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β² ôéò Ξ“οŸ‚Ξ“Β©Ξ“Κ½Ξ“Β±Ξ“οŸ„Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β² Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“οŸƒΞ“ΞŽΞ“Β³Ξ“οŸƒΞ“Β©Ξ“Β² Ξ“Β·Ξ“Ξ‰Ξ“Β±Ξ“ΒŸΞ“Β² Γ­Γʽ ôïá Ξ“οŸ…Ξ“οŸƒΞ“Ξ†Ξ“Β½Ξ“Β£Ξ“οŸƒΞ“Β© Ξ“οŸ„Ξ“ΒœΞ“Ξ„Ξ“Β©. Ï Ξ“οŸƒΞ“οŸ„Ξ“ΒœΞ“Β³Ξ“Ξ„Ξ“β€•Ξ“Ξ„Ξ“οŸƒ Ξ“Ξ…Ξ“Β°Ξ“οŸƒΞ“Β½Ξ“Β¨Ξ“Ξ…Ξ“Β­Ξ“β€•Ξ“Β² Ξ“Β±Ξ“β€•Ξ“ΒžΞ“Β² ôïá comicdom.gr, Ξ“Ξ†Ξ“Β±Ξ“β€•Ξ“Β­Ξ“Ξ„Ξ“ΒŸΞ“Β¦Ξ“οŸƒΞ“Β© Γ­Γʽ Γ³ΓʽΓ² Ξ“οŸƒΞ“Β­Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“ΞŽΞ“Β­Ξ“οŸƒΞ“Β© Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β¨Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“Β©Ξ“Β­Ξ“Βœ ãéΓʽ Ξ“ΞŒΞ“Β«Ξ“Κ½ Γ΄Γʽ updates, Ξ“ΞŽΞ“Β³Ξ“Ξ„Ξ“οŸƒ Γ­Γʽ ìçí Ξ“Β·Ξ“ΒœΞ“Β³Ξ“οŸƒΞ“Ξ„Ξ“οŸƒ ðïôÝ ôçí "Ξ“Β¬Ξ“Β°Ξ“ΒœΞ“Β«Ξ“Κ½".
 Reviews 24/10: LOGICOMIX από τον Αριστείδη Κώτση.


 Reviews 23/10: SOLOMON KANE #1 από τον Ανδρέα Μιχαηλίδη.


 Reviews 22/10: THE AMAZING REMARKABLE MONSIEUR LEOTARD από τον Θωμά Παπαδημητρόπουλο.


 Reviews 21/10: BACK TO BROOKLYN #1 από τον Γιώργο Χατζηκωστή.


 Reviews 17/10: NOTHING NICE TO SAY από τον Θωμά Παπαδημητρόπουλο.


 Reviews 16/10: SUBLIFE από τον Αριστείδη Κώτση.


 15/10: Νέο strip JANE'S WORLD της Paige Braddock.


 14/10: Νέο strip ΚΟΥΡΑΦΕΛΚΥΘΡΑ του Αντώνη Βαβαγιάνη.


 Reviews 13/10: AGE OF SENTRY #1 από τον Γιώργο Χατζηκωστή.


14-07-08
PREVIEWS (July 2008)

του Θωμά Παπαδημητρόπουλου

Diamond Comic Distributors

Η όαση δροσιάς που, ίσως, κάποιοι από εμάς ανέμεναν, με την κυκλοφορία του νέου PREVIEWS, αποδείχθηκε ένα απλό αεράκι -κι αυτό ούτε καν ιδιαίτερα δροσερό- μιας και ο νέος κατάλογος δεν έχει και πολλά ενδιαφέροντα πράγματα. Και επειδή είναι αρκετοί οι τυχεροί που ρίχνουν τώρα μια βιαστική ματιά και ετοιμάζονται να την κάνουν για μπάνιο (ξέρουμε ποιοι είστε και θα μας το πληρώσετε ακριβά), μπαίνω κατευθείαν στο ψητό.

Πάντως, προς τιμήν τους, οι designers του PREVIEWS έκαναν αρκετές αλλαγές στις σελίδες του καταλόγου, μες στο κατακαλόκαιρο και συμμάζεψαν αρκετά πράγματα...


Ας ξεκινήσουμε, λοιπόν, σιγά-σιγά, με τη Μarvel...

THE STAND: CAPTAIN TRIPS #1 (of 5) - Marvel Comics (pg M3)
DARK TOWER: TREACHERY #1 (of 6) - Marvel Comics (pg M4)

Είναι, μάλλον, "μήνας Stephen King" στη Marvel. Εκτιμώ τα βιβλία του "big guy", αρκεί η προσαρμογή τους σε comic να μην είναι ανάλογη αυτών σε ταινία - και μιλάω για τις πρόσφατες κινηματογραφικές μεταφορές.

MARVEL ILLUSTRATED: THE ODYSSEY #1 (of 6) - Marvel Comics (pg M8)
Στο solicitation λέει "based on the epic poem by Alexandre Dumas". Ή εγώ πιάνομαι αδιάβαστος, ή η Marvel έκανε λάθος που απαιτεί παράθυρα τηλεοπτικού δελτίου ειδήσεων με παπά, ακαδημαϊκό, ποιητή και βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ..

ULTIMATE X-MEN/FANTASTIC FOUR ANNUAL 1 - Marvel Comics (pg M10)
ULTIMATE FANTASTIC FOUR/X-MEN ANNUAL 1 - Marvel Comics (pg M11)

Και μόνο τα ονόματα της συγγραφικής ομάδας (Joe Pokaski, Aron Coleite) μου φέρνουν ανατριχίλα...

CAPTAIN AMERICA #42 - Marvel Comics (pg M19)
Το τελευταίο κεφάλαιο του storyline "Death of Captain America". Και, φυσικά, δεκάδες minions του Red Skull.

(Editor's Note: CAPTAIN AMERICA - το comic που κάνει το SOLARIS του Tarkovsky να μοιάζει με το THE FAST AND THE FURIOUS...)

FANTASTIC FOUR #561 - Marvel Comics (pg M24)
"'The Death of the Invisible Woman' concludes with... well, the death of the Invisible Woman!" Αναρωτιέμαι, λοιπόν, γιατί αυτοί που γράφουν τέτοια solicitations πληρώνονται, ενώ εγώ που παίζω με την ψυχική υγεία μου, διαβάζοντάς τα, πληρώνω από πάνω;

CIVIL WAR: HOUSE OF M #1 (of 5) - Marvel Comics (pg M27)
Επιστροφή στο HOUSE OF M και στο πώς ακριβώς ο Magneto κατέλαβε τον κόσμο. Από τους Christos Gage και Andrea Di Vito. Πάντα με ενδιέφεραν τα... παρασκηνιακά storylines.

MARVEL APES #1-2 (of 4) - Marvel Comics (pg M34)
Κάποια είδη μαϊμούδων δεν είναι που πετάνε προς κάθε κατεύθυνση τα σκατά τους; Κάτι μου θυμίζει, κάτι μου θυμίζει... Μάλλον δεν είναι καθόλου τυχαία η επιλογή των συγκεκριμένων θηλαστικών.


DEADPOOL #1-2 - Marvel Comics (pg M44)
Προσωπικά, βρήκα τα issues που αφορούσαν τον Deadpool τα πιο "δροσιστικά" του προηγούμενου mega event της Marvel, CIVIL WAR. Ελπίζω να ισχύει το ίδιο και για το νέο ongoing series των Daniel Way και Paco Medina, το οποίο αποτελεί μέρος του SECRET INVASION.


Στις επόμενες σελίδες, my useless mega event sense is tingling, οπότε την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια προς την Dark Horse...

SOLOMON KANE #1 (of 5) - Dark Horse (pg 26)
Απόδοση ενός εκ των έργων του Robert E. Howard, με τίτλο "THE CASTLE OF THE DEVIL". O Solomon Kane έρχεται αντιμέτωπος με δαιμονικούς βαρόνους, σατανισμένους παπάδες και οτιδήποτε άλλο αποφάσισε να δανειστεί από τον Howard ο πρώην editor του CONAN, Scott Allie.

(Editor's Note: Thought of the day - Κάποτε οι συγγραφείς comics ήλπιζαν να γίνουν δυνατά ονόματα στη δουλειά τους, ώστε να τους δοθεί η ευκαιρία να πάρουν θέση ως editors, ενώ τώρα οι editors προσπαθούν να γίνουν δυνατά ονόματα στη δουλειά τους για να τους δοθεί η δυνατότητα να γράψουν σενάρια. Makes you wonder...)

SPEAK OF THE DEVIL HC - Dark Horse (pg 32)
To mini series του Gilbert Hernandez ανακηρύχθηκε ένα από τα καλύτερα του 2007 από το COMICS JOURNAL, πριν καλά-καλά ολοκληρωθεί, προσωπικά, όμως, μου φάνηκε ψιλομέτριο. Εδώ, το βρίσκουμε συγκεντρωμένο σε hardcover.

UMBRELLA ACADEMY: UMBRELLA - Dark Horse (pg 50)
Ομπρέλα με το logo του UMBRELLA ACADEMY. I didn't see that coming...


Επόμενος σταθμός η DC, η οποία εξακολουθεί να βρίσκεται σε "Crisis Mode". Επειδή α) δεν το κατέχω και β) δεν το αντέχω, θα ασχοληθώ με τις υπόλοιπες κυκλοφορίες...

DC UNIVERSE: DECISIONS #1-2 - DC Comics (pg 58)
Οι ήρωες του DC Universe αφήνουν για λίγο τις εσωκομματικές τους διαμάχες και προσπαθούν να σταματήσουν τους επίδοξους δολοφόνους των υποψηφίων για τις προεδρικές εκλογές. Επίκαιρο, non-Crisis related και με την υπογραφή, εκτός άλλων, και του Bill Willingham (FABLES).

Editor's Note: Call me an old-fashioned bastard, αλλά νομίζω πως αυτή είναι μάλλον η χειρότερη ιδέα για υπερηρωικό comic, από καταβολής κόσμου...)

SECRET SIX #1 - DC Comics (pg 63)
Το δίδυμο Gail Simone και Nicola Scott ξανά μαζί, μετά το BIRDS OF PREY, προκειμένου να επαναφέρουν τους Secret Six, με αυτή τη νέα ongoing σειρά.

EL DIABLO #1 - DC Comics (pg 64)
Το μόνο που μου τράβηξε την προσοχή σε αυτό το solicitation είναι το γεγονός ότι νόμισα πως στο cover art είδα τον Punisher μεταμφιεσμένο σε Λατίνο παλαιστή...


JOKER HC - DC Comics (pg 69)
Ειδικά και μετά το boost που έδωσε η ταινία DARK KNIGHT στον Joker, τέτοιες κυκλοφορίες θα δούμε, μάλλον, πολλές. Η συγκεκριμένη, πάντως, έχει προοπτικές, χάρη στην υπογραφή του Brian Azzarello (100 BULLETS) στο σενάριο.

THE SPIRIT: FEMMES FATALE TP - DC Comics (pg 87)
Η επερχόμενη ταινία SPIRIT δικαιολογεί ένα σωρό ανάλογες εκδόσεις. Η συγκεκριμένη συγκεντρώνει 23 ιστορίες, με θέμα, τί άλλο; Τις επικίνδυνες γυναίκες!

FRINGE #1-2 - DC/Wildstorm (pg 99)
H ομάδα των J.J. Abrams, Roberto Orci και Alex Kurtzman (STAR TREK, MISSION: IMPOSSIBLE III, ALIAS) σε ένα mini series που αποτελεί το prequel της επερχόμενης τηλεοπτικής σειράς.

(Editor's Note: Το καθήκι ο J.J. να προσέξει μη μου καταστρέψει το TREK, γιατί δεν το έχω σε τίποτα να τον βρω του χρόνου στο San Diego και να του "ανακαινίσω" τη nerdόφατσα του!!! Άσχετο, αλλά κάπου πρέπει να πω τον πόνο μου κι εγώ...)

TOKEN - DC/Minx (pg 105)
To απόλυτο retro romance, όπως μας πληροφορεί το solicitation. Με φόντο το South Beach του '80 και τα ονόματα των Alisa Kwitney (FLIRTING IN CARS) και Joelle Jones (12 REASONS WHY I LOVE HER), δεν ακούγεται καθόλου κακό.

GREATEST HITS #1 (of 6) - DC/Vertigo (pg 107)
Οι Beatles των superheroes, οι Βρετανοί Mates, σε μια ρετροσπεκτίβα της δράσης τους. Φήμη, υπερδυνάμεις, ναρκωτικά, δόξα και πολλές groupies, σε πέντε δεκαετίες δράσης.


SENTENCES: THE LIFE OF MF GRIMM TP - DC/Vertigo (pg 113)
Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει η ζωή ενός hip hop icon (το εν λόγω icon είναι ο Percy "MF Grimm" Carey), αυτό το graphic novel είναι ό,τι πρέπει για εσάς. Εγώ δεν τον ξέρω τον κύριο και δε συγκινούμαι καν από το κουταβίσιο βλέμμα, με το οποίο με κοιτάει στο cover.

(Editor's Note: Ε, όχι και "icon" ο MF Grimm! Μπορώ να σκεφτώ καμιά 25αριά καλλιτέχνες του hip hop που θα μπορούσαν/έπρεπε να χαρακτηριστούν Icons, αλλά ο "Percival" δεν είναι, σε καμία περίπτωση, ανάμεσα τους!)


Επόμενο θύμα, η "εκδίδω τα πάντα" Image...

BACK TO BROOKLYN #1 (of 5) - Image Comics (pg 132)
Από τον Garth Ennis. Η ιστορία ενός τύπου ο οποίος τσάντισε τον αδερφό του. Ο οποίος, με τη σειρά του, είναι το μεγαλύτερο και αγριότερο crime boss στη Νέα Υόρκη. Γίνεται το αίμα νερό;

YOUNGBLOOD: BLOODSPORT #2 - Image Comics (pg 140)
Έχω την εντύπωση ότι για να θυμηθώ τι έγινε στο #1, το οποίο κυκλοφόρησε πριν από κάμποσα χρόνια, χρειάζομαι υπνωτισμό. Οπότε, μάλλον δε με συμφέρει να πάρω το #2...

(Editor's Note: Motherfucker! Νομίζω πως με τη βεβαιότητα ότι δεν επρόκειτο να κυκλοφορήσει ποτέ, είχα παραλείψει να το κόψω. Που σημαίνει ότι θα πρέπει να αγοράσω και το #2!!!)

RED ROCKET 7 TP - Image Comics (pg 147)
O Michael Allred (MADMAN) χρησιμοποιεί μια μάλλον Bowieκή προσέγγιση στην ιστορία του rock'n'roll και μας τη διηγείται μέσα από τα μάτια του έβδομου κλώνου ενός ανθρώπου από έναν μακρινό κόσμο, ο οποίος βρέθηκε στη Γη. Η συγκεκριμένη είναι η Special 10th Anniversary Edition.


Σε αυτό το σημείο, ακολουθούν οι πράσινες σελίδες, οι οποίες έχουν, κατά κύριο λόγο, αφιέρωμα στις επανεκδόσεις, αλλά και κάθε είδους merchandise που σχετίζεται με την ταινία WATCHMEN...

ARSENIC LULLABY: PULP EDITION TP - Al Publishing (pg 190)
Η βίβλος των ανθρώπων με κατεστραμμένο χιούμορ επιστρέφει, με μια συλλογή από νέες μονοσέλιδες ιστορίες και κάποιες μεγαλύτερες. Respect!

(Editor's Note: Τί σου είναι το γαμημένο το χιούμορ. Ξέρω ανθρώπους των οποίων το γούστο εκτιμώ ιδιαίτερα, που πίνουν νερό στο όνομα των comics του Paszkiewicz, τη στιγμή που εμένα μου φαίνονται, στην καλύτερη, αδιάφορα, και στη χειρότερη, τρισάθλια...)

PUNK ROCK AND TRAILER PARKS - Amaze Ink/SLG (pg 190)
O Derf (ΤHE CITY) τα βάζει με τους punks και τους ιδιοκτήτες τροχόσπιτων. Κι όμως, με ψήνει...


DORK VOLUME 2: CIRCLING THE DRAIN - Amaze Ink/SLG (pg 190)
Ξανά διαθέσιμος, ο δεύτερος τόμος της συλλογής των issues του αδυσώπητου DORK. Τα καλύτερα των τευχών #7-10, από τον άνθρωπο που μου χάρισε άλλοθι, προκειμένου να μην ξαναπιάσω στα χέρια μου αυτοβιογραφικά comics.

NO HERO - Avatar Press (pg 212)
Ένα ακόμη επίδοξο έπος από τον Warren Ellis (TRANSMETROPOLITAN, BLACK SUMMER). Αυτή τη φορά, ο Ellis ασχολείται με τους superheroes και τα ναρκωτικά. Όπως προειδοποιεί και ο συναγωνιστής Χατζηκωστής, καλά θα κάνετε να είστε προσεκτικοί.

PULP TALES ONE-SHOT - Boom! Studios (pg 221)
Η Boom! προσπαθεί να βοηθήσει τον Josh Medors, ο οποίος πάσχει από καρκίνο και σας παρακαλεί (αλήθεια, αυτό λέει το solicitation!) να συμβάλλετε κι εσείς, αγοράζοντας αυτό το one-shot. Στα ψιλά γράμματα (αφού έχουν τελειώσει τα παρακαλητά και τα δάκρυα έχουν στεγνώσει από το μάγουλο) βλέπω και τα ονόματα των Josh Fialkov και Kody Chamberlain (PUNKS).

HACK/SLASH #16 - Devil's Due (pg 238)
Guest star ο Herbert West - στο πρώτο crossover με τον Re-Animator που έχει ποτέ εγκριθεί από το δημιουργό, Brian Yuzna. Yeah!

CURSE OF THE WERE-WOMAN - Devil's Due (pg 249)
Κάφρος τύπος, με χόμπι το ράγισμα γυναικείων καρδιών, πέφτει θύμα κατάρας και κάθε βράδυ μεταμορφώνεται σε γυναίκα. Αντί, λοιπόν, να παίζει όλη μέρα με τα βυζιά του (προσωπικά, αυτό θα έκανα!) παίρνει ένα μάθημα ενάντια στους σωβινιστικούς τρόπους του.

(Editor's Note: Jesus fuckin' Christ in a muu-muu! Τί μαλακίες είναι αυτές!!!)

EXIT: THE COMPLETE SERIES - Desperado Publishing (pg 261)
Για πρώτη φορά συγκεντρωμένη σε έναν τόμο, η ιστορία δύο παιδιών, του Karl και της Louise, οι οποίοι προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο της εξαφάνισης του πρόσφατα επανεμφανισμένου φίλου τους.


PASSIONATE THEORY - DMP (pg 265)
SHY INTENTIONS - DMP (pg 266)
TOTAL SURRENDER - DMP (pg 267)
YOU MAKE MY HEAD SPIN - DMP (pg 268)
KABUKI VOL. 1 - DMP (pg 270)
MILLENIUM DARLING 2006 - DMP (pg 270)
PATHOS VOL. 2 - DMP (pg 271)
ROMANTIC ILLUSIONS - DMP (pg 271)
SUNFLOWER VOL. 2 - DMP (pg 272)
TOMORROW'S ULTERIOR MOTIVES VOL.2 - DMP (pg 271)

Φαίνεται πως αυτό το μήνα η DMP έχει αφιέρωμα στα "boy loves boy" manga. Οι τίτλοι είναι ατελείωτοι! Έχασα κάτι, μήπως;

THE BURMA CHRONICLES - Drawn & Quarterly (pg 274)
Ο δημιουργός του PYONGYANG, Ι, παρουσιάζει, αυτή τη φορά, ένα ταξίδι σε μια απολυταρχική κοινωνία. Ακούγεται αρκετά ενδιαφέρον και αποτελείται από 280 ολόκληρες σελίδες. Χμμμ...


*PICK OF THE MONTH #1 (Το φαβορί)*

POHADKY - Drawn & Quarterly (pg 274)
Οι ιστορίες και τα παραμύθια της Τσεχίας και της Ουκρανίας, παρουσιάζονται χωρίς λόγια, σε μια έκδοση που μάλλον θα αποτελέσει μια από τις προσωπικές μου προτιμήσεις για τον Σεπτέμβριο.

BEASTS! BOOK TWO - Fantagraphics (pg 282)
H ίδια συνταγή και στο δεύτερο βιβλίο της σειράς BEASTS! Διάσημοι καλλιτέχνες αποδίδουν, με το δικό τους τρόπο, τέρατα της μυθολογίας και κάθε είδους θρύλων. Στο δεύτερο βιβλίο, συναντάμε, μεταξύ άλλων, τους Craig Thompson (BLANKETS), Jaime Hernandez (LOVE & ROCKETS), Paul Hornschemeier (THE THREE PARADOXES) και Peter Bagge (HATE).

PETEY & PUSSY - Fantagraphics (pg 283)
Σιχαμένο χιούμορ, παρανοϊκά κατοικίδια, slapstick περιπέτειες, και, σύμφωνα με το solicitation, Sisyphean struggles. Definitely, my cup of tea!


THE BEST AMERICAN COMICS 2008 - Houghton Mifflin Company (pg 293)
H ανθολογία που, συνήθως, διαθέτει όλα όσα υπόσχεται, στην έκδοση του 2008.

PRISTEEN 16 #1 - IDW (pg 300)
O δημιουργός του TANK GIRL, σε σχεδόν νέα εδάφη. Η διαφορά με το TANK GIRL είναι ότι οι πρωταγωνίστριες είναι δεκάξι. Η ομοιότητα, ότι είναι όλες τσαντισμένες και οπλισμένες.

THE FREAK BROTHERS OMNIBUS - Knockabout Comics (pg 309)
Ένα από τα πιο παρανοϊκά και δημοφιλή comics ever. Έχει διανύσει περίπου 40 χρόνια ζωής, ετοιμάζεται να μεταφερθεί σε animated ταινία και συγκεντρώνεται, για πρώτη φορά, σε τόσο ολοκληρωμένη μορφή.

MY BRAIN IS HANGING UPSIDE DOWN - Pantheon Books (pg 319)
O David Heatley έχει γράψει το MY SEXUAL HISTORY, ένα αυτοβιογραφικό comic για τη (duh!) σεξουαλική του ζωή, το BLACK HISTORY, ένα αυτοβιογραφικό comic για κάθε Αφρο-Αμερικάνο που έχει συναντήσει και το MY BRAIN IS HANGING UPSIDE DOWN, ένα αυτοβιογραφικό comic για το πώς κρεμιέται ανάποδα, ώστε να του έρθει η έμπνευση για να γράψει όλες αυτές τις αυτοβιογραφικές ιστορίες, αφού το μόνο που κάνει είναι να σχεδιάζει comics!

AFRO SAMURAI VOL.1 - Seven Seas Entertainment (pg 326)
To anime στο οποίο συμμετείχε και ο Samuel Jackson, κυκλοφορεί, μετά από αρκετό καιρό, και σε manga.

(Editor's Note: Afro Samurai!!! The times are passing me by, apparently...)

WATCHING THE WATCHMEN - Titan Publishing (pg 331)
H φρενίτιδα για την επερχόμενη ταινία WATCHMEN, ξεκινά από αυτό το hardcover, με τη συμμετοχή του Dave Gibbons (περιλαμβάνει ανέκδοτα σχέδια, αποκλειστικές φωτογραφίες από τη δημιουργία του graphic novel και αποσπάσματα σεναρίου) και καταλήγει, σε άλλες σελίδες, σε softcover επανεκδόσεις, hardcover επανεκδόσεις, deluxe edition επανεκδόσεις και κάθε είδους action figures.

FATE/STAY NIGHT VOL.1 - TokyoPop (pg 336)
Ακόμη ένα anime μεταφέρεται τώρα σε manga.

GHOSTBUSTERS - TokyoPop (pg 337)
Manga με πρωταγωνιστές τους original Ghostbusters; Κι όμως. Μια προσφορά του επερχόμενου video game από τη Sierra.

SWALLOW ME WHOLE - Top Shelf (pg 346)
Ο Nate Powell παρουσιάζει μια ιστορία αγάπης, που, όπως κατάλαβα από το solicitation, εμπεριέχει κάθε ανθρώπινο συναίσθημα από καταβολής ανθρώπου. Αν είναι όσο πολυδιάστατο υπόσχεται, σίγουρα αξίζει μια ματιά.

TEZUKA'S BLACK JACK VOL. 1 EXCLUSIVE EDITION - Vertical Inc (pg 350)
Ένας από τους πιο γνωστούς χαρακτήρες του Tezuka, σε μια συλλεκτική έκδοση μόλις 1.500 κομματιών. Αν νιώθετε τυχεροί, το συστήνω ανεπιφύλακτα!

GUY RITCHIE'S GEM KEEPER SERIES 2 #6 - Virgin Comics (pg 352)
Sorry, αλλά μου είχε διαφύγει τόσο καιρό. Αυτό το πράγμα απέκτησε και δεύτερο run; Μήπως, τελικά, η Madonna έχει όντως βύσμα το Θεό;

CAT EYED BOY VOL. 1 - Viz Media (pg 359)
THE DRIFTING CLASSROOM VOL. 1 - Viz Media (pg 359)
UZUMAKI VOL. 1 - Viz Media (pg 359)
GYO VOL. 1 - Viz Media (pg 359)

Μερικά αρκετά ενδιαφέροντα δείγματα Japanese horror από τη Viz. Άποψη έχω μόνο για το UZUMAKI (και αυτή αρκετά θετική - αν και γενική), οπότε δε θέλω να σας πάρω στο λαιμό μου...


* PICK OF THE MONTH #2 (Το outsider)*

BECOMING BATMAN: THE POSSIBILITY OF A SUPERHERO (pg 384)
Ξέφυγα από τα comics και έπιασα ένα βιβλίο, το οποίο μου τράβηξε πολύ το ενδιαφέρον. O E. Paul Zehr (νευροφυσιολόγος, κινησιολόγος και martial artist) αναλύει τον Batman ως τον πιο ρεαλιστικό superhero, αφού δε στηρίζεται σε υπερδυνάμεις, αλλά στις σωματικές του ικανότητες. Κατά πόσο, λοιπόν, είναι δυνατόν ο καθένας από εμάς, με σκληρή προπόνηση, να γίνει superhero;

THE WALKING DEAD: ICK TORSO STATUETTE (pg 452)
Σε αυτό το σημείο, είμαι σίγουρος ότι ο Σακαρίδης έχει ήδη ανακουφιστεί, αφού τα Previews Picks μου τελείωσαν και δεν υπάρχει ούτε ένα zombie! Δυστυχώς, κάποια πράγματα ανήκουν στη σφαίρα της παράδοσης, οπότε, sorry dude, αλλά πρέπει να κάνεις edit και σε αυτό!

(Editor's Note: I'll get you for this, Thomas!)previews picks archive | email the author
back to top|home|about us|downloads|contact|oldies|events|

The artwork cannot be reproduced in any form without the written consent of the artist and/or publisher. Trade Names and trademarks mentioned and/or displayed on this Web Site are the property of their respective owners.
All Rights Reserved.

This page is best viewed at 1024x768 or higher with Mozilla Firefox 2.0.0.4
Certified on Mozilla Firefox 2.0.0.4+ or IE 6+

Get Firefox!
Powered by vi