Βρίσκεστε στο archive.comicdom.gr. Βλέπετε το παλιό site και αρχείο του www.comicdom.gr. 2000+ άρθρα, reviews και συνεντεύξεις βρίσκονται στην διάθεσή σας. Το νέο, πλέον blog, site του Comicdom μπορείτε να το βρείτε στο http://www.comicdom.gr
Βρίσκεστε στο archive.comicdom.gr. Βλέπετε το παλιό site και αρχείο του www.comicdom.gr. 2000+ άρθρα, reviews και συνεντεύξεις βρίσκονται στην διάθεσή σας. Το νέο, πλέον blog, site του Comicdom μπορείτε να το βρείτε στο http://www.comicdom.gr
  • column info
    new stuff

    Ξ“Β“Ξ“οŸƒ ÝíΓʽ site ðïá Ξ“οŸƒΞ“Β­Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“ΞŽΞ“Β­Ξ“οŸƒΞ“Ξ„Ξ“Κ½Ξ“Β© Ξ“Β³Ξ“οŸƒ Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β¨Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“Β©Ξ“Β­Ξ“Βž Ξ“ΚΌΞ“ΒœΞ“Β³Ξ“Β§ Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β­Ξ“Κ½Ξ“Β© Ξ“Β°Ξ“Β±Ξ“Κ½Ξ“Β£Ξ“Β¬Ξ“Κ½Ξ“Ξ„Ξ“Β©Ξ“οŸ„Ξ“Βœ Ξ“οŸ‚Ξ“Β½Ξ“Β³Ξ“οŸ„Ξ“β€•Ξ“Β«Ξ“β€• Γ­Γʽ Ξ“Β°Ξ“Κ½Ξ“Β±Ξ“Κ½Ξ“οŸ„Ξ“β€•Ξ“Β«Ξ“β€•Ξ“Ξ…Ξ“Β¨Ξ“οŸƒΞ“ΒŸ Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β² ôéò Ξ“οŸ‚Ξ“Β©Ξ“Κ½Ξ“Β±Ξ“οŸ„Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β² Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“οŸƒΞ“ΞŽΞ“Β³Ξ“οŸƒΞ“Β©Ξ“Β² Ξ“Β·Ξ“Ξ‰Ξ“Β±Ξ“ΒŸΞ“Β² Γ­Γʽ ôïá Ξ“οŸ…Ξ“οŸƒΞ“Ξ†Ξ“Β½Ξ“Β£Ξ“οŸƒΞ“Β© Ξ“οŸ„Ξ“ΒœΞ“Ξ„Ξ“Β©. Ï Ξ“οŸƒΞ“οŸ„Ξ“ΒœΞ“Β³Ξ“Ξ„Ξ“β€•Ξ“Ξ„Ξ“οŸƒ Ξ“Ξ…Ξ“Β°Ξ“οŸƒΞ“Β½Ξ“Β¨Ξ“Ξ…Ξ“Β­Ξ“β€•Ξ“Β² Ξ“Β±Ξ“β€•Ξ“ΒžΞ“Β² ôïá comicdom.gr, Ξ“Ξ†Ξ“Β±Ξ“β€•Ξ“Β­Ξ“Ξ„Ξ“ΒŸΞ“Β¦Ξ“οŸƒΞ“Β© Γ­Γʽ Γ³ΓʽΓ² Ξ“οŸƒΞ“Β­Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“ΞŽΞ“Β­Ξ“οŸƒΞ“Β© Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β¨Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“Β©Ξ“Β­Ξ“Βœ ãéΓʽ Ξ“ΞŒΞ“Β«Ξ“Κ½ Γ΄Γʽ updates, Ξ“ΞŽΞ“Β³Ξ“Ξ„Ξ“οŸƒ Γ­Γʽ ìçí Ξ“Β·Ξ“ΒœΞ“Β³Ξ“οŸƒΞ“Ξ„Ξ“οŸƒ ðïôÝ ôçí "Ξ“Β¬Ξ“Β°Ξ“ΒœΞ“Β«Ξ“Κ½".




 Reviews 24/10: LOGICOMIX από τον Αριστείδη Κώτση.


 Reviews 23/10: SOLOMON KANE #1 από τον Ανδρέα Μιχαηλίδη.


 Reviews 22/10: THE AMAZING REMARKABLE MONSIEUR LEOTARD από τον Θωμά Παπαδημητρόπουλο.


 Reviews 21/10: BACK TO BROOKLYN #1 από τον Γιώργο Χατζηκωστή.


 Reviews 17/10: NOTHING NICE TO SAY από τον Θωμά Παπαδημητρόπουλο.


 Reviews 16/10: SUBLIFE από τον Αριστείδη Κώτση.


 15/10: Νέο strip JANE'S WORLD της Paige Braddock.


 14/10: Νέο strip ΚΟΥΡΑΦΕΛΚΥΘΡΑ του Αντώνη Βαβαγιάνη.


 Reviews 13/10: AGE OF SENTRY #1 από τον Γιώργο Χατζηκωστή.


15-09-08
PREVIEWS (September 2008)

του Αριστείδη Κώτση

Diamond Comic Distributors

Μην περιμένετε ένα super εξαντλητικό ξεσκαρτάρισμα του PREVIEWS με παρουσίαση κάθε σημαντικής ή ενδιαφέρουσας κυκλοφορίας, ούτε διάφορα ευφυολογήματα που έχουν σα σκοπό όχι μόνο να κάνουν την ανάγνωση σας πιο ευχάριστη, αλλά κυρίως να "το παίξω" έξυπνος. Αυτή τη φορά, θα προσπαθήσω να επιμείνω μόνο στα πράγματα που θεώρησα εγώ σημαντικά και που πιστεύω πως θα έπρεπε να παρατηρήσετε πριν κάνετε την παραγγελία σας.

(Editor's Note: Και για να μην κατηγορηθεί αποκλειστικά ο Άρης για το μικρό μέγεθος του σημερινού PREVIEWS PICKS, πρέπει να τονίσω πως τον προέτρεψα και εγώ να μην "ανοιχτεί" πολύ, γιατί έχω προσωπικό πρόβλημα έλλειψης χρόνου.)


Marvel Comics

ULTIMATUM #1 (of 5) (pM11)
Ένα ακόμα μεγάλο event ξεκινά για το Ultimate Universe, που ίσως σημάνει και το τέλος του. Η λέξη κλειδί εδώ είναι το "ίσως", αφού ήδη διαρρέουν τα σχέδια της Marvel για το τι θα συμβεί μετά το τέλος του limited series και τα ongoing series που θα το ακολουθήσουν.

IRON MAN: THE END (pM38)
Οι David Michelinie και Bob Layton επιστρέφουν στον IRON MAN για να πουν την "τελευταία" του ιστορία. Οι συνομήλικοι μου fans του σιδεράνθρωπου πρέπει, λόγω νοσταλγίας και μόνο, να έχουν ήδη παραγγείλει το τεύχος. Οι φανατικοί Μαρβελάκηδες, επίσης. Οι υπόλοιποι μπορούν να προχωρήσουν παρακάτω.

THOR: MAN OF WAR (pM64)
Και αυτό το μήνα (όπως και τον προηγούμενο) έχουμε ένα one-shot comic του THOR, το MAN OF WAR, σε σενάριο του fan-favorite, Matt Fraction. Ο λόγος που βρίσκεται, όμως, στα picks μου είναι ο τίτλος. THOR: MAN OF WAR, όπως λέμε THOR: MANOWAR. Όπως θα έλεγε και ο editor, "must resist easy joke".

DAREDEVIL: MILLER JANSON TP Vol. 01 (pM107)
Οι πιο ενδιαφέρουσες κυκλοφορίες της Marvel βρίσκονται, εδώ και καιρό, στις επανεκδόσεις της. Για αυτό το μήνα, σας προτείνουμε μια ακόμη συλλογή των πρώτων ιστοριών του Frank Miller στο DAREDEVIL, σε σχετικά συμφερουσα τιμη (30$ για 16 τεύχη).

Τελικά δεν αστειευόμουν όταν μίλαγα για σύντομες παρουσιάσεις. Μόνο τέσσερεις τίτλοι της Marvel; I impress myself...


Dark Horse

UMBRELLA ACADEMY DALLAS #1 (Dark Horse - p26)
Δεν διάβασα ποτέ το πρώτο, βραβευμένο με Eisner Award, limited series του UMBRELLA ACADEMY (και δεν ψήνομαι πολύ να το διαβάσω), οπότε δεν είμαι ο κατάλληλος να πω κάτι ενδιαφέρον για το δεύτερο. Πάντως, ξέρω σίγουρα πως έχει πολλούς φανατικούς οπαδούς, οπότε ίσως πιθανότατα να ενδιαφέρει και εσάς.

KULL #1 (OF 6) (Dark Horse - p28)
Μετά τον CONAN και τον SOLOMON KANE, ένας ακόμη ήρωας του Robert E. Howard κυκλοφορέι από την Dark Horse. Στα θετικά, η παρουσία του Jose Villarrubia ως colorist.

ADVENTURES OF LUTHER ARKWRIGHT TP 2nd EDITION (Dark Horse - p36)
Το εξαιρετικό comic του Bryan Talbot κυκλοφορεί, για μια ακόμη φόρα, από τη Dark Horse, που σημαίνει πως έχετε άλλη μια ευκαιρία να το αποκτήσετε. Μπορείτε, πάντως, να δείτε μήπως σας ενδιαφέρει περισσότερο η εντυπωσιακή ελληνική έκδοση της Jemma Press.

CLEANERS #1 (OF 4) (Dark Horse - p.38)
Στα writing credits, βρίσκεται το όνομα του Joshua Hale Fialkov. Γνωστού (ή "όχι και τόσο γνωστού") για το αγαπημένο στους κύκλους του Comicdom (εγώ πάντως δεν το βρήκα και συγκλονιστικό) ELK'S RUN.

STAR WARS VECTOR TP VOL 01 CHAPTERS 1 & 2 (Dark Horse - p.50)
Τα crossovers δεν είναι προνόμιο των δύο μεγάλων εταιριών. Το VECTOR θα είναι το μεγαλύτερο crossover στα STAR WARS comics και εξελίσσεται παράλληλα σε όλες τις χρονικές περιόδους με τις οποίες ασχολείται η Dark Horse. Τώρα, κυκλοφορεί και σε trade paperback. Βασικό είναι να μην εμπιστευτείτε το PREVIEWS που το δείχνει να κοστίζει 0.00$, αλλά να ξέρετε πως στην πραγματικότητα κοστίζει 18$...

SGT ROCK: THE LOST BATTALION #1 (OF 6) (DC Comics - p.62)
Ο Bill Tucci (SHΙ) κάνει ένα πολεμικό limited series με τον ήρωα-θρύλο της DC. Από το λίγο που είχα τη χαρά να τον γνωρίσω στο Comicdom Con 07 (τον Tucci όχι τον Sgt. Rock), νομίζω πως θα είναι ιδιαίτερα χαρούμενος για αυτό.

BATMAN CACOPHONY #1 (OF 3) (DC Comics - p.70)
Οι κατά καιρούς καθυστερήσεις στα comics του Kevin Smith θεωρούνται πλέον θρυλικές. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, πάντως, ότι έχει δώσει κάποια πολύ εξαιρετικά δείγματα γραφής στα comics του (βλέπε GREEN ARROW), οπότε καλό θα ήταν να έχετε το νου σας, γιατί υπάρχει μια καλή περίπτωση να μιλάμε για ένα πολύ ενδιαφέρον comic.

Ακολουθούν κάμποσα tie-ins στο BATMAN: RIP και κάποια KINGDOM COME SPECIALS (ένα από τα οποία είναι εξολοκλήρου δημιούργημα του Alex Ross). Το περίεργο είναι πως από FINAL CRISIS δεν βλέπω να υπάρχει τίποτε, πέρα από το τελευταίο τεύχος του limited series. Τον άλλο μήνα, υποθέτω...

X-FILES #1 (of 6) (DC Comics/Wildstorm - p105)
Πραγματικά έχω ενοχληθεί από το πόσο πολλά νέα comics αποτελούν spin-off τηλεοπτικών σειρών ή ταινίών. Η DC, από μόνη της, θα μπορούσε να έχει ένα ολόκληρο imprint (CHUCK, PUSH, FRINGE). Μαζί με όλα αυτά, λοιπόν, έχουμε και την επιστροφή των X-Files στα comics. Όσοι από εσάς αναζητάτε (ακόμη) την "αλήθεια που βρίσκεται εκεί έξω", υποθέτω πως θα αγοράσετε, ούτως ή άλλως, το νέο limited series. Περί ορέξεως...

SANDMAN: DREAM HUNTERS #1 (of 4) (DC Comics/Vertigo - p108)
Ο σπουδαίος P. Craig Russell αναλαμβάνει να μεταφέρει σε comic ένα ακόμη έργο του Neil Gaiman. Μετά το CORALINE, σειρά έχει το DREAM HUNTERS, που αρχικά είχε κυκλοφορήσει με εικονογράφηση του Yoshitaka Amano.


Image Comics

LIQUID CITY GN 134
Ακόμη μια από τις ανθολογίες με τις οποίες μας βομβαρδίζει τους τελευταίους μήνες η Image. Ο κοινός τόπος σε αυτή, είναι ότι όλοι οι δημιουργοί της βρίσκονται στην Νοτιοανατολική Ασία.

(Editor's Note: Εννοείς ότι κατάγονται από εκεί, ή απλά έτυχε να βρίσκονται εκεί αυτή την περίοδο - για διακοπές, ας πούμε;)

Οι fans της Image, αλλά και γενικά όσοι αναζητούν διάφορα one-shots που βρίσκονται στα όρια αυτού που ονομάζεται mainstream, καλά θα κάνουν να ψάξουν για κάποιες ακόμα πιθανώς ενδιαφέρουσες κυκλοφορίες όπως (ανάμεσα σε άλλες) το DOUGLAS FREDERICKS & HOUSE OF THEY του Joe Kelly, ή το THE FANTASTIC WORLDS OF FRANK FRAZETTA Vol. 1.


Ας περάσουμε όμως και στις πιο ενδιαφέρουσες (και πιο πράσινες) σελίδες του PREVIEWS...

MESMO DELIVERY VOLUME 1 (AdHouse Books - p194)
THE VENICE CHRONICLES (AdHouse Books - p194)

Δυο νέες και πολύ ενδιαφέρουσες κυκλοφορίες από την αγαπημένη μου AdHouse. Αναζητήστε εκτενή previews στο site της εταιρίας. Both recommended.

THE 2008 PRESIDENTIAL CANDIDATES: THE COMIC BOOKS (Antarctic Press - p200)
Comics αφιερωμένα στους δυο υποψηφίους πρόεδρους των ΗΠΑ από την Antarctic Press. Για κάποιον περίεργο λόγο, τα βρίσκω εντελώς lame. Το ότι κυκλοφορούν από την Antarctic Press δεν κάνει τα πράγματα καλύτερα.

(Editor's Note: Για κάποιον περίεργο λόγο; Μπορώ να φανταστώ καμιά δεκαριά τουλάχιστον!)

FATHOM: THE DEFINITIVE EDITION (Aspen - p208)
MICHAEL TURNER: THE TRIBUTE (Aspen - p208)

Μετά το θάνατο του Michael Turner, κυκλοφορεί collected, σε ολοκληρωμένη μορφή, η δουλειά του στο FATHOM. Η δική μου άποψη, πάντως, είναι πως το ότι ο δημιουργός αντιμετώπισε με θάρρος και δύναμη το θάνατο του, δεν κάνει το FATHOM καλύτερο comic. It's still chicks in bikinis. Στο tribute issue, συμμετέχουν πολλοί γνωστοί δημιουργοί, ενώ το εξώφυλλο κάνει ο πανταχού παρών Alex Ross.

FREAK ANGELS VOLUME 1 TP (Avatar Press - p209)
Ο "κάνω comic για την Avatar όποια παλαβή ιδέα μου έρθει στο κεφάλι" Warren Ellis εκδίδει τώρα και το webcomic του. Ο φίλος Γιώργος Χατζηκωστής θα το αγοράσει σε κάθε περίπτωση. Εσείς;

GOD THE DYSLEXIC DOG Vol. 2 (Bliss On Tap - p218)
Αυτός ο τίτλος πάντα με έψηνε να διαβάσω το comic. Πρώτη φορά το βλέπω στις σελίδες του PREVIEWS και μαζί υπάρχει resolicited και το πρώτο volume και ομολογώ πως το σκέφτομαι σοβαρά. Έχω την εντύπωση πως το artwork μου θυμίζει λίγο από πρώιμο Kevin O'Neil.

RUSE OMNIBUS VOLUME 1 TP (Checker Book Publishing - p231)
Από όλα τα comics της CrossGen, αυτή η σειρά ήταν που μου κέντριζε πάντα το ενδιαφέρον (κυρίως λόγω του πόσο μου θύμιζε Sherlock Holmes). Εξάλλου, μόνο καλά λόγια έχω ακούσει από όσους την έχουν διαβάσει. Ίσως αυτή η έκδοση να είναι ευκαιρία μου για να την αποκτήσω.

SKITZY HC (Drawn&Quarterly - p271)
Η Drawn & Quarterly μας υπόσχεται πως ανακάλυψε έναν κρυμμένο θησαυρό, με αυτό το silent comic του 1952 (δεν τα λέγανε graphic novels τότε), που έχει να κάνει με τη μέρα ενός ανθρώπου που ζει διπλή ζωή. Εγώ μάλλον θα την εμπιστευτώ.

OR ELSE #5 (Drawn&Quarterly - p271)
BIG QUESTIONS #11 (Drawn&Quarterly - p271)

Νέα τεύχη από δύο, κατά τη γνώμη μου, πολύ σημαντικές σειρές. Για το BIG QUESTIONS του Anders Nilsen δε θα βρείτε πολλούς να συμφωνούν μαζί μου. Όσον αφορά το OR ELSE, όμως, τα πράγματα είναι αρκετά διαφορετικά. Από την κυκλοφορία του τεύχους #4 μέχρι σήμερα, ο Kevin Huizenga έχει δημιουργήσει σπουδάια comics (CURSES, GANGES). Can't miss!

Οι κυκλοφορίες της Fantagraphics έχουν πάντα ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Καινούρια συλλογή Johnny Ryan, collected FUZZ AND PLUCK, comic strip με θέμα τα comics, από τον δημιουργό του BEETLE BAILEY, ακόμη και ολοκαίνουριο comic του δημιουργού-θρύλου Gilbert Shelton (FREAK BROTHERS) στο MOME. Η κυκλοφορία που ξεχωρίζει, πάντως, είναι η ακόλουθη...


*PICK OF THE MONTH

BLAZING COMBAT HC (Fantagraphics - 276)
Δε με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα τα πολεμικά comics. Όταν, όμως, στα credits υπάρχουν τα ονόματα Gene Colan, Frank Frazetta, John Severin, Alex Toth και Wally Wood, όλα τα καμπανάκια του comics lover μέσα μου χτυπάνε δυνατά...

ALAN'S WAR GN (First Second - p278)
BOURBON ISLAND 1730 GN (First Second - p278)
Δυο ακόμη πολύ ενδιαφέρουσες κυκλοφορίες από τη First Second. Οι αληθινές ιστορίες ενός στρατιώτη του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου από τον Emmanuel Guibert, και μια ιστορία που ξεκινά με την αναζήτηση ενός βοηθού ορνιθολόγου, που αναζητά το τελευταίο dodo. Both highly recommended. Δείτε εκτεταμένα previews στο site της εταιρείας.

COOL JERK VOLUME 1: HODABEAST (Hornco Press - p285)
Το μόνο που ξέρω για αυτό το comic είναι πως ο editor, Δημήτρης Σακαρίδης το λατρεύει. (Εκτός αν το μπερδεύω με κάποιο άλλο... Hopefully not). Που σημαίνει ότι υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να είναι πραγματικά καλό. Κρίνετε καλύτερα μόνοι σας.

(Editor's Note: Όχι, δεν το μπερδεύεις. Το COOL JERK είναι ένα εξαιρετικά διασκεδαστικό, πανέξυπνο comic strip και ο δημιουργός του, Paul Horn, τον οποίο γνώρισα πέρσι στο San Diego, είναι ένας φοβερά cool τύπος - και καθόλου jerk. Buy this comic!)

FISHTOWN HC (IDW - p293)
Άλλο ένα comic που προέκυψε από την online ανθολογία ACT-I-VATE και μάλιστα ένα από τα καλύτερα που δημοσιεύτηκαν εκεί. Μπορείτε να το διαβάσετε και online.

ZINE YEARBOOK #9 (Microcosm Pubishing - p 301)
Η σκηνή των Zines στις ΗΠΑ έχει πάντα ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Η Microcosm εκδίδει αυτή την ετήσια ανθολογία, όπου συγκεντρώνονται κάποια από τα κλαύτερα zines της χρονιάς που πέρασε.

WHY I KILLED PETER (NBM Publishing - p304)
Φαίνεται πως αυτό το μήνα κυκλοφορούν αρκετά καλά πρόσφατα ευρωπαϊκά comics. Η ΝΒΜ μας προσφέρει ένα comic που κέρδισε ένα Essential Award στην Angoulême του 2007, με θέμα ένα βιασμό ανηλίκου.

KING OF NEKROPOLIS (Optimum Wound Comics - p309)
Ο λόγος για τον οποίο μπορεί να σας ενδιαφέρει αυτή η κυκλοφορία είναι ο Κροάτης δημιουργός Danijel Zezelj...

JUDGE DREDD MEGAZINE #278 (Rebellion - p313)
Το τεύχος αυτό του πρόσφατα ανανεωμένου JUDGE DREDD MEGAZINE έχει ιδιαίτερη σημασία για μένα, αφού περιλαμβάνει την ανατύπωση μιας από τις αγαπημένες μου ιστορίες. Το CANON FODDER των Mark Millar (ULTIMATES, WANTED) και Chris Weston (THE TWELVE, MINISTRY OF SPACE). Μια ιστορία που ξεκινά λίγο μετά το τέλος του κόσμου και αφού αναστηθούν οι νεκροί, και έχει ήρωα (;) έναν παπά-αστυνομικό. O Millar στα καλύτερα του.

THE BEST OF THARGS FUTURE SHOCKS (Rebellion - p313)
THE COMPLETE RO-BUSTERS TP (Rebellion - p313)
Δυο πολύ σημαντικές επανεκδόσεις. Στο FUTURE SHOCKS, θα βρείτε δημιουργούς όπως οι Grant Morrison και Peter Milligan, στα πρώτα βήματα της καριέρας τους, να γράφουν short stories με απρόσμενο τέλος. Στο RO-BUSTERS, οι περιπέτειες των Ro-Jaws and Hammerstein, δια χειρός Pat Mills, Kevin O'Neill, Dave Gibbons και Mike McMahon. Great stuff...

THE HOT BREATH OF WAR (Sparkplug Comic Books - p318)
Τα τρία πράγματα που ξέρω για αυτό το comic: 1) Το κάνει ένας κύριος που ονομάζεται Tom Alixopoulos. 2) Σύμφωνα με το solicitation, απευθύνεται σε όσους τους αρέσει ο Jules Feiffer ή ο Joe Sacco. 3) Για κάποιο απροδιόριστο λόγο, μου φαίνεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον.

MONSTER Vol. 18 (Viz - p344)
Το Comicdom-favorite manga ολοκληρώνεται. Με την ολοκλήρωση του, ανοίγει το δρόμο στην έκδοση και άλλων πολυαναμενόμενων manga του Naoki Urasawa. We'll be waiting...

(Editor's Note: Damn right, we will!)

Και έτσι ολοκληρώνεται το συντομότερο PREVIEWS PICKS που έχω γράψει ποτέ. Ξεφυλλίστε, πάντως, τον κατάλογο και εσείς. Αγνοήστε τις προτάσεις που θα ακούσετε από εδώ κι από κει (συμπεριλαμβανομένων και των δικών μου - δεν προσπαθώ να σας πείσω για κάτι, απλά λέω τη δική μου άποψη, για όποιον ενδιαφέρεται), εμπιστευτείτε το ένστικτο σας και κάντε του κεφαλιού σας. Υπάρχουν πολλά comics εκεί έξω και η αναζήτηση για να βρεις αυτά που εσύ θα αγαπήσεις, αξίζει τον κόπο.

(Editor's Note: Awww, how sweet!)



previews picks archive | email the author | author's profile
back to top



|home|about us|downloads|contact|oldies|events|

The artwork cannot be reproduced in any form without the written consent of the artist and/or publisher. Trade Names and trademarks mentioned and/or displayed on this Web Site are the property of their respective owners.
All Rights Reserved.

This page is best viewed at 1024x768 or higher with Mozilla Firefox 2.0.0.4
Certified on Mozilla Firefox 2.0.0.4+ or IE 6+

Get Firefox!
Powered by vi