Βρίσκεστε στο archive.comicdom.gr. Βλέπετε το παλιό site και αρχείο του www.comicdom.gr. 2000+ άρθρα, reviews και συνεντεύξεις βρίσκονται στην διάθεσή σας. Το νέο, πλέον blog, site του Comicdom μπορείτε να το βρείτε στο http://www.comicdom.gr
Βρίσκεστε στο archive.comicdom.gr. Βλέπετε το παλιό site και αρχείο του www.comicdom.gr. 2000+ άρθρα, reviews και συνεντεύξεις βρίσκονται στην διάθεσή σας. Το νέο, πλέον blog, site του Comicdom μπορείτε να το βρείτε στο http://www.comicdom.gr
  • column info
    new stuff

    Ξ“Β“Ξ“οŸƒ ÝíΓʽ site ðïá Ξ“οŸƒΞ“Β­Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“ΞŽΞ“Β­Ξ“οŸƒΞ“Ξ„Ξ“Κ½Ξ“Β© Ξ“Β³Ξ“οŸƒ Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β¨Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“Β©Ξ“Β­Ξ“Βž Ξ“ΚΌΞ“ΒœΞ“Β³Ξ“Β§ Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β­Ξ“Κ½Ξ“Β© Ξ“Β°Ξ“Β±Ξ“Κ½Ξ“Β£Ξ“Β¬Ξ“Κ½Ξ“Ξ„Ξ“Β©Ξ“οŸ„Ξ“Βœ Ξ“οŸ‚Ξ“Β½Ξ“Β³Ξ“οŸ„Ξ“β€•Ξ“Β«Ξ“β€• Γ­Γʽ Ξ“Β°Ξ“Κ½Ξ“Β±Ξ“Κ½Ξ“οŸ„Ξ“β€•Ξ“Β«Ξ“β€•Ξ“Ξ…Ξ“Β¨Ξ“οŸƒΞ“ΒŸ Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β² ôéò Ξ“οŸ‚Ξ“Β©Ξ“Κ½Ξ“Β±Ξ“οŸ„Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β² Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“οŸƒΞ“ΞŽΞ“Β³Ξ“οŸƒΞ“Β©Ξ“Β² Ξ“Β·Ξ“Ξ‰Ξ“Β±Ξ“ΒŸΞ“Β² Γ­Γʽ ôïá Ξ“οŸ…Ξ“οŸƒΞ“Ξ†Ξ“Β½Ξ“Β£Ξ“οŸƒΞ“Β© Ξ“οŸ„Ξ“ΒœΞ“Ξ„Ξ“Β©. Ï Ξ“οŸƒΞ“οŸ„Ξ“ΒœΞ“Β³Ξ“Ξ„Ξ“β€•Ξ“Ξ„Ξ“οŸƒ Ξ“Ξ…Ξ“Β°Ξ“οŸƒΞ“Β½Ξ“Β¨Ξ“Ξ…Ξ“Β­Ξ“β€•Ξ“Β² Ξ“Β±Ξ“β€•Ξ“ΒžΞ“Β² ôïá comicdom.gr, Ξ“Ξ†Ξ“Β±Ξ“β€•Ξ“Β­Ξ“Ξ„Ξ“ΒŸΞ“Β¦Ξ“οŸƒΞ“Β© Γ­Γʽ Γ³ΓʽΓ² Ξ“οŸƒΞ“Β­Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“ΞŽΞ“Β­Ξ“οŸƒΞ“Β© Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β¨Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“Β©Ξ“Β­Ξ“Βœ ãéΓʽ Ξ“ΞŒΞ“Β«Ξ“Κ½ Γ΄Γʽ updates, Ξ“ΞŽΞ“Β³Ξ“Ξ„Ξ“οŸƒ Γ­Γʽ ìçí Ξ“Β·Ξ“ΒœΞ“Β³Ξ“οŸƒΞ“Ξ„Ξ“οŸƒ ðïôÝ ôçí "Ξ“Β¬Ξ“Β°Ξ“ΒœΞ“Β«Ξ“Κ½".




 Reviews 24/10: LOGICOMIX από τον Αριστείδη Κώτση.


 Reviews 23/10: SOLOMON KANE #1 από τον Ανδρέα Μιχαηλίδη.


 Reviews 22/10: THE AMAZING REMARKABLE MONSIEUR LEOTARD από τον Θωμά Παπαδημητρόπουλο.


 Reviews 21/10: BACK TO BROOKLYN #1 από τον Γιώργο Χατζηκωστή.


 Reviews 17/10: NOTHING NICE TO SAY από τον Θωμά Παπαδημητρόπουλο.


 Reviews 16/10: SUBLIFE από τον Αριστείδη Κώτση.


 15/10: Νέο strip JANE'S WORLD της Paige Braddock.


 14/10: Νέο strip ΚΟΥΡΑΦΕΛΚΥΘΡΑ του Αντώνη Βαβαγιάνη.


 Reviews 13/10: AGE OF SENTRY #1 από τον Γιώργο Χατζηκωστή.


07-02-06
PREVIEWS (February 2006)

του Ηλία Κατιρτζιγιανόγλου

Diamond Comic Distributors

Νομίζω ότι αυτή η παραγγελία, θα με καταστρέψει οικονομικά και το χειρότερο όλων, είναι πως με όσους φίλους και γνωστούς κι αν μίλησα, κανείς τους δεν βρήκε αυτό το τεύχος, ούτε καν... φορτωμένο! Μπορείτε όμως να κρίνετε και μόνοι σας: Παρακολουθήστε λοιπόν τις προτάσεις με τον πρέποντα ενθουσιασμό και παραγγείλτε με φειδώ. (ειδικά το τελευταίο)

,

STAR WARS: REBELLION #1 - Dark Horse Comics (page 22)
Το ξέρετε ότι όσο αγοράζουμε τα franchise αγαπημένων μας τίτλων και σειρών, αυτές δεν πρόκειται να σταματήσουν να κυκλοφορούν...ποτέ; Η συγκεκριμένη ιστορία λαμβάνει χώρα ανάμεσα στα γεγονότα του A NEW HOPE και του THE EMPIRE STRIKES BACK και απευθύνεται σχεδόν αποκλειστικά σε αρρωστάκια της τριλογίας που ήταν εξαλογία (και πάει λέγοντας).

ARCHENEMIES #1 (OF 4) - Dark Horse Comics (page 26)
Τί γίνεται όταν ο χειρότερος εχθρός σου ως υπερήρωας, είναι και... ο χειρότερος εχθρός σου στην "κανονική" σου ζωή; Δεν ξέρω για σας, αλλά εμένα με έψησε τόσο το concept, όσο και το απολαυστικό μονοσέλιδο preview στην απέναντι σελίδα. Προτείνεται ως το "superpowered odd couple" και μένει να δούμε αν τελικά θα ανταποκρίνεται στον χαρακτηρισμό.

AEON FLUX TPB - Dark Horse Comics (page 28)
Ορίστε και το trade της αδιάφορης σειράς τεσσάρων τευχών με το εκπληκτικό σχέδιο, το βαρετό σενάριο και το αμαρτωλό (MTV γαρ) παρελθόν. Με τόσο υλικό σε αυτό το PREVIEWS, ακόμα και μια αναφορά στο ΑΕΟΝ FLUX, είναι αρκετή.

DREADFUL ED HC - Dark Horse Comics (page 34)
O δημιουργός του DAMN NATION, Andrew Cosby γράφει την ιστορία του Ed, ενός πιτσιρικά που "τυγχάνει" να είναι διάδοχος στο θρόνο του γνωστου΄και μη εξαιρεταίου... Boogeyman! Για τους λάτρεις των παιδικών ιστοριών με σκοτεινές προεκτάσεις (που δεν μπορούν να περιμένουν μέχρι να βγει το softcover).

B.P.R.D.: THE UNIVERSAL MACHINE #1 (OF 5) -- Dark Horse Comics (page 36)
Mike Mignola στο σενάριο και το εξώφυλλο, John Arcudi επίσης στο σενάριο και Guy Davis στο σχέδιο, υπόσχονται ότι σε αυτό το mini series θα καθοριστεί το μέλλον των B.P.R.D. ενώ θα μάθουμε και μερικά ακόμα μυστικά από το παρελθόν τους. Sounds interesting (για κάποιον που παρακολουθεί το story).

MAN-BAT #1 - DC Comics (page 63)
O Bruce Jones (YEAR ONE: BATMAN/SCARECROW, NIGHTWING, VIGILANTE) και ο Mike Huddleston (MNEMOVORE, THE COFFIN, HARLEY QUINN) παρουσιάζουν την επιστροφή του villain που αποτελεί αρνητικό αντικατοπτρισμό του Batman. Κρίνοντας από το 3σέλιδο sneak peek, μπορώ να πω με σιγουριά ότι αξίζει τον κόπο να το δοκιμάσουν ιδίως οι fans του Batman και όσοι αγαπούν τις Vertigo-style εικονογραφήσεις στα υπερηρωικά comics.

SUPERMAN: COVER TO COVER HC - DC Comics (page 71)
Περισσότερα από 270 αυθεντικά εξώφυλλα μέσα από τα οποία περνάει η πορεία εξέλιξης του διασημότερου υπερήρωα. Η έκδοση αυτή περιλαμβάνει επίσης σχόλια και galleries με τα αγαπημένα εξώφυλλα δημιουργών όπως οι Grant Morrison, Jeph Loeb, Mark Verheiden, Mark Waid και Jim Mooney μεταξύ άλλων. Και για να μην ξεχνιόμαστε ότι έχουμε και ταινία να προμοτάρουμε, επίσης διαλέγουν εξώφυλλα και ο σκηνοθέτης της ταινίας SUPERMAN RETURNS, Bryan Singer και o νέος κινηματογραφικός Superman, Brandon Routh. Αν ενδιαφέρεστε, θα σας έλεγα να περιμένετε το softcover, αλλά επειδή ποτέ δεν μπορεί να είναι κανείς σίγουρος ότι θα υπάρξει τέτοιο, πράξτε κατά βούληση.

SUPERMAN/BATMAN #26 - DC Comics (page 73)
Τον περασμένο Ιούνιο, ο γιος του Jeph Loeb, Sam, έφυγε απ' τη ζωή όντας μόλις 17 ετών. Λίγο πριν από το θάνατο του, έγραφε το σενάριο για το συγκεκριμένο τεύχος και ενώ είχε ήδη ολοκληρώσει το plot, δεν πρόλαβε να τελειώσει τους διαλόγους. Διαβάστε περισσότερα για αυτό στο πιο πρόσφατο EDITORIAL του Δημήτρη Σακαρίδη, ενώ για όσους βαριούνται να πατήσουν το link, ενημερώνω ότι ο Jeph Loeb κανόνισε με τη DC, να ολοκληρώσει ο ίδιος το script του τεύχους, καλώντας 26 δημιουργούς που ήταν φίλοι με τον γιο του. Ακούστε τώρα "παρέα": Mike Turner, Jim Lee, Joss Whedon, Geoff Johns, Arthur Adams, Joe Casey, John Cassaday, Joyce Chin, Ian Churchill, Allan Heinberg, Joe Kelly, Mike Kunkel, Pat Lee, Rob Liefeld, Paul Levitz, Joe Madureira, Ed McGuinness, Brad Meltzer, Carlos Pacheco, Duncan Rouleau, Tim Sale, Richard Starkings, Brian K. Vaughan και Mark Verheiden Υπάρχει όμως και καλός σκοπός πίσω από αυτό, καθώς οι δημιουργοί αποφάσισαν να δωρίσουν τα έσοδα τους (αλλά και τα royalties) από το τεύχος στο Sam Loeb College Scholarship Fund, το ίδρυμα που θα προσφέρει στο εξής, σε ετήσια βάση, σε έναν μαθητή από το σχολείο που φοιτούσε και ο Sam, ένα σημαντικό ποσό, ως χρηματικό βοήθημα για τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο. Εδώ παίρνουμε άλλες και άλλες μαλακίες κάθε μήνα, λέει τώρα να τσιγκουνευτούμε 4 δολλάρια;

VILLAINS UNITED: INFINITE CRISIS SPECIAL - DC Comics (page 79)
Αρνούμαι να καταλάβω τη λογική του special σε μία mini σειρά, ακόμα κι αν αυτή είναι κομμάτι μιας μεγαλύτερης ιστορίας. Η πολιτική αυτή της DC με βρίσκει καθαρά αντίθετο, συνεπώς όπως δεν παράγγειλα κανένα από τα προηγούμενα specials, αντίστοιχα δεν πρόκειται να παραγγείλω ούτε κι αυτό.

CHECKMATE #1- DC Comics (page 79)
Η ομάδα του OMAC PROJECT (Rucka-Saiz), επιστρέφει για να διηγηθεί την ιστορία του spy agency σε ένα εντελώς αλλαγμένο DC Universe. Αν σας άρεσε η προηγούμενη δουλειά του διδύμου, απλώς μην το σκέφτεστε περισσότερο.

CRISIS AFTERMATH: THE BATTLE FOR BLUDHAVEN #1-2 (OF 6) - DC Comics (page 83)
Jimmy Palmiotti και Justin Gray στο σενάριο, Dan Jurgens (και ξανά Palmiotti) στο σχέδιο, διηγούνται την ιστορία του κατεστραμμένου Bludhaven ένα χρόνο μετά. Υπολογίστε πάντως ότι αν παραγγείλετε τη σειρά θα σας έρχονται δύο τεύχη το μήνα.

ION #1 - DC Comics (page 86)
Γνωρίστε τον νέο Kyle Rayner. Δεν μπορεί πλέον να ξεχωρίσει το καλό από το κακό, η μάσκα του κόβει κυριολεκτικά την αναπνοή και είναι πλέον δίχως αμφιβολία, ο δυνατότερος Green Lantern στο σύμπαν! Ο Ron Marz επιστρέφει γράφοντας τον ήρωα που ο ίδιος δημιούργησε, ενώ στο σχέδιο βρίσκουμε τον Greg Tocchini (1602: NEW WORLD, THOR: SON OF ASGARD).

SEVEN SOLDIERS #1 - DC Comics (page 96)
Εδώ είναι η κορύφωση του saga που έφερε ξανά τον Morrison στο επίκεντρο των αντιπαραθέσεων. Είναι το SEVEN SOLDIERS μία χαοτική ποζεριά ή ένα αριστοτεχνικά δομημένο project; Όπως και να χει, δοκιμάστε αυτό το #1 μόνο και μόνο για το εξαίσιο σχέδιο του J.H. Williams III.

EX MACHINA SPECIAL #1 - Wildstorm (page 109)
Brian K. Vaughan, Chris Sprouse και Karl Story σε μία έκδοση που θα ολοκληρωθεί σε δύο τεύχη και υπόσχεται να αποτελεί ιδανικό introduction για όσους δεν έχουν ξαναδιαβάσει EX MACHINA.

BITE CLUB: VAMPIRE CRIME UNIT #1 - Vertigo (page 118)
Μετά το -κατά τη γνώμη μου- άκρως βαρετό πρώτο volume, επιστρέφει το comic με το βαρετό περιεχόμενο και τα breath taking εξώφυλλα του Frank Quitely. Μόνο για cover freaks.

FRANK CHO WOMEN: SELECTED DRAWINGS AND ILLUSTRATIONS HC- Image (page 135)
Έχετε διαβάσει το LIBERTY MEADOWS ή μήπως νομίζατε ότι έχει μόνο funny animals; Οι γυναίκες που σχεδιάζει ο Frank Cho είναι πραγματικό μεγαλείο κι αν δεν ξέρετε περί τίνος πρόκειται, ρίξτε μια ματιά στην επίσημη ιστοσελίδα του.

LOADED BIBLE: JESUS VS VAMPIRES ONE SHOT - Image (page 141)
Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι θα πρόκειται για μεγάλη μούφα, αλλά...μάλλον αυτό που με ψήνει, είναι το θράσος αυτού του comic. Ή το θάρρος του (θα δείξει).

THE TOURIST GN - Image (page 146)
Συγνώμη αγαπητέ Brian Wood αλλά δεν μου λέει τίποτα το δίλημμα λεφτά ή ευτυχία. Ειδικά όταν ζω στο 2006 και το comic που μου "πουλάει" την ιδέα, Eisner-ίζει επικίνδυνα... (λέτε να είναι καλό αυτό τώρα και να έχω πέσει έξω;)

FREAK SHOW TP - Image (page 150)
Mε εξώφυλλο και σχέδιο από τον master του εικονογραφημένου τρόμου, Bernie Wrightson, νομίζω ότι θα αγόραζα αυτό το trade paperback όποιος κι αν το έγραφε. Πόσο μάλλον τώρα που ο κάποιος είναι ο Bruce Jones.

FRESHMEN TP - Top Cow (page 173)
Ειρωνεία, κυνισμός και κάτι περίεργες "υποψιασμένες" φάτσες στο trade paperback αυτού του σατυρικού υπερηρωικού comic. Λέω να την κάνω την κίνηση (βοηθάει σε αυτό και ο Leonard Kirk στο ρόλο του penciler)

MOON KNIGHT #1 - Marvel (page M19)
Μπορεί να έχω γελάσει με την εμμονή της Marvel να παρουσιάζει την επιστροφή του Moon Knight σαν την επιστροφή του... Thor, αλλά ομολογώ ότι το ειρωνικό γελάκι μου, πάγωσε όταν είδα στο τετρασέλιδο preview την εκπληκτική αφήγηση του συγγραφέα Charlie Huston να εικονογραφείται από τον καλύτερο David Finch που έχω δει ως τώρα. Θα το παραγγείλω χωρίς δεύτερη σκέψη.

ANNIHILATION: NOVA #1 (OF 4) (page M25) / RONAN #1 (OF 4) (page M26) / SILVER SURFER #1 (OF 4) (page M27) / SUPER SKRULL #1 (OF 4) (page M28)
Nope! Το φετινό space saga της Marvel δεν με ψήνει καθόλου (ειδικά όταν έπεται εκείνου της DC) και παρά το εξαιρετικά εξώφυλλα του Gabriele Dell'Otto.

MARVEL ROMANCE REDUX: RESTRAINING ORDERS ARE FOR OTHER GIRLS- Marvel (page M44)
Kyle Baker, Keith Giffen, Jack Kirby, Don Heck και Dick Giordano είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που συναντάμε στα credits... Α, ναι, πρόκειται επίσης για fun προσεγγίσεις ζητημάτων... καρδιάς!

NEW AVENGERS ANNUAL #1 - Marvel (page M47)
Από το team που μας έδωσε το αμφιλεγόμενο HOUSE OF M. Αυτή τη φορά ο Brian Michael Bendis και ο Olivier Coipel φοράνε γαμπριάτικα σε έναν Avenger. Whatever!

WOLVERINE: ORIGINS #1 - Marvel (page M67)
Μπορούν ακόμα να ειπωθούν καλές ιστορίες πάνω στον Wolverine; (αν το σχέδιο ανήκει στον Steve Dillon, όλα παίζουν)

UNCANNY X-MEN OMNIBUS VOL.1 HC - Marvel (page M85)
Περιλαμβάνει τα "πιο κλασσικά δεν γίνεται" X-MEN #94-131, το GIANT SIZE X-MEN #1 όπου ξεκίνησαν όλα, καθώς και το ANNUAL #3. Είναι hardcover, είναι Ιστορία και κάνει 100 δολλάρια.

NEW MUTANTS CLASSIC VOL.1 - Marvel (page M94)
Επιτέλους, η Marvel ξεκινά να συλλέγει την πλέον ιστορική σειρά των New Mutants. Στον πρώτο αυτό τόμο βρίσκουμε τα πρώτα επτά τεύχη της σειράς, το UNCANNY X-MEN #167, καθώς και το MARVEL GRAPHIC NOVEL #5 από το οποίο και ξεκίνησαν όλα.

YOUNG AVENGERS VOL.1: SIDEKICKS TPB - Marvel (page M96)
Μια από τις καλύτερες mainstream εκπλήξεις της χρονιάς που μας πέρασε, για πρώτη φορά σε trade paperback! Grab it, και δεν θα το μετανιώσετε.

YOTSUBA MANGA VOLUME 1 + VOLUME 2 TP - A.D. Vision (page 208)
Η φάτσα της μικρής με την απόλυτη άγνοια ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της, καθώς και μία σειρά σπαρταριστά στιγμιότυπα που μου διηγήθηκε ο manga expert του COMICDOM, Αντρέας Μιχαηλίδης, με έπεισαν να δοκιμάσω τα δύο αυτά τομάκια.

CARGO: COMIC JOURNALISM FROM ISRAEL-GERMANY TP - Avant Verlag (page 229)
Ένας πολιτιστικός διάλογος ενώνει τις δύο χώρες μέσα από τα comics. Οι λόγοι για να το αγοράσει (ή να μην το αγοράσει) κανείς είναι ευνόητοι, όπως ευνόητο είναι και το ρίσκο.

WARREN ELLIS' CHRONICLES OF WORMWOOD- PREVIEW - Avatar Press (page 233)
Η σειρά θα ξεκινήσει το καλοκαίρι και ο συγγραφέας της, Garth Ennis, μας δίνει μία πρόγευση του ήρωά του που δεν είναι άλλος από έναν Αντίχριστο, που κάνει παρέα με έναν μαύρο Χριστό και ετοιμάζεται για έναν -μάλλον- τραγελαφικό Αρμαγεδώνα. (στο σχέδιο ο Jacen Burrows)

CTHULHU TALES #1 - Boom! Studios (page 241)
Ως αρρωστημένος Λαβκραφτ-ικός οφείλω να το τσεκάρω. Επιπλέον το όνομα του Keith Giffen σε μία από τις ιστορίες ενισχύει τη φωνή μέσα μου, που επιμένει ότι η τιμή των 6.99 δολλαρίων, δεν είναι καθόλου υπερβολική.

TALENT #1 - Boom! Studios (page 241)
Ένα αεροπλάνο πέφτει οι περισσότεροι επιβάτες του σκοτώνονται και ένας εξ αυτών ανακαλύπτει ότι έχει τις αναμνήσεις ενός εκ των νεκρών. Θα τον βοηθήσουν αυτές οι αναμνήσεις να επιβιώσει μέχρι και το τέταρτο τεύχος που τελειώνει αυτή η μίνι σειρά;

FAMILY GUY VOL. 1 (OF 3)- Devil's Due Publishing (page 259)
Από την τηλεόραση στα comics, η σειρά αυτή είναι γραμμένη από τον εμπνευστή και συγγραφέα του animation series, Matt Fleckenstein.

MICKEY AND THE GANG: CLASSIC STORIES IN VERSE SC - Gemstone Publishing (page 281)
Κλασσικές ιστορίες των ηρώων της Disney από τη δεκαετία 1934-1944. Πρόσφατα είχε βγει σε HC με απλησίαστη τιμή και περίμενα εναγωνίως να σκάσει επιτέλους και το SC, αυτή τη φορά μόνο με 30 δολλάρια.

WILL EISNER'S JOHN LAW: ANGELS AND ASHES, DEVILS AND DUST #1 - IDW (page 291)
O Gary Chaloner ζωντανεύει ξανά το μονόφθλαμο ντετέκτιβ που δημιούργησε ο μεγάλος Will Eisner. Μια ματιά στο artwork με έπεισε ότι ο Chaloner προσεγγίζει την όλη φάση με σεβασμό και δημιουργικότητα. Και καθώς αυτές είναι δύο από τις αγαπημένες μου λέξεις...

PICK OF THE MONTH:

ADVENTURES IN OZ TPB - IDW (page 292)
Tον Eric Shanower τον γνώρισα μέσα από το -εν εξελίξει- έπος του με τίτλο AGE OF BRONZE, που εξιστορεί με μοναδική μαεστρία και υπέροχο σχέδιο την ιστορία του Τρωικού Πολέμου. Δεν έχω ακούσει πολλά για τη συγκεκριμένη δουλειά, εκτός από κάτι κραυγές του Σακαρίδη ότι πρόκειται για αριστούργημα. Αν δεν έχετε ανακαλύψει ακόμα το τεράστιο ταλέντο του Eric Shanower, αυτή είναι η ευκαιρία σας (και η δική μου να το ξανα-ανακαλύψω)

ATTITUDE VOLUME 3: NEW SUBVERSIVE SOCIAL CARTOONISTS - NBM (page 302)
Η σειρά αυτή έχει πουλήσει περισσότερα από 25.000 αντίτυπα και πιστέψτε με: Αν αναζητάτε καλά πολιτικά cartoons ή strips με ανατρεπτικές πολιτικές θέσεις, και αιχμηρό χιούμορ, "επενδύστε" σε κάποιο (ή ακόμα και στα 3 volumes της NBM που προσφέρονται στην ίδια σελίδα).

MY INNER BIMBO #1 (OF 5) - Oni Press (page 306)
Κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις για αυτό καλύτερα είναι να μην βιαστούμε να νιώσουμε ασφαλείς. Οι Sam Keith και Josh Hagler μας διηγούνται την ιστορία ενός τύπου που μεταμορφώνεται σε bimbo γκόμενα. Twisted, και με ενδιαφέρον artwork!

KINGS IN DISGUISE TP- W.W. Norton (page 361)
Αυτή η ιστορία των James Vance και Dan Burr, που εκτυλίσσεται την περίοδο της μεγάλης ύφεσης, θεωρείται σήμερα ένα από τα καλύτερα comics όλων των εποχών! Κάπως έτσι θα ναι για να δεχτεί να το προλογίσει ο ίδιος ο Alan Moore, δεν νομίζετε;

 

Done already (?) Δεν θέλω καν να υπολογίσω τα χρήματα που πρέπει να ξοδέψω αυτό το μήνα για comics! Εσείς πάντως, μην ξεχάσετε να στείλετε έγκαιρα την παραγγελία σας και όσο για οικονομία... ξεκινάμε από την άλλη Δευτέρα. Να στε όλοι καλά και να αγοράζετε καλά comics.



previews picks archive | email the author | author's profile
back to top



|home|about us|downloads|contact|oldies|events|

The artwork cannot be reproduced in any form without the written consent of the artist and/or publisher. Trade Names and trademarks mentioned and/or displayed on this Web Site are the property of their respective owners.
All Rights Reserved.

This page is best viewed at 1024x768 or higher with Mozilla Firefox 2.0.0.4
Certified on Mozilla Firefox 2.0.0.4+ or IE 6+

Get Firefox!
Powered by vi