Βρίσκεστε στο archive.comicdom.gr. Βλέπετε το παλιό site και αρχείο του www.comicdom.gr. 2000+ άρθρα, reviews και συνεντεύξεις βρίσκονται στην διάθεσή σας. Το νέο, πλέον blog, site του Comicdom μπορείτε να το βρείτε στο http://www.comicdom.gr
Βρίσκεστε στο archive.comicdom.gr. Βλέπετε το παλιό site και αρχείο του www.comicdom.gr. 2000+ άρθρα, reviews και συνεντεύξεις βρίσκονται στην διάθεσή σας. Το νέο, πλέον blog, site του Comicdom μπορείτε να το βρείτε στο http://www.comicdom.gr
  • column info
    new stuff

    Ξ“Β“Ξ“οŸƒ ÝíΓʽ site ðïá Ξ“οŸƒΞ“Β­Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“ΞŽΞ“Β­Ξ“οŸƒΞ“Ξ„Ξ“Κ½Ξ“Β© Ξ“Β³Ξ“οŸƒ Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β¨Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“Β©Ξ“Β­Ξ“Βž Ξ“ΚΌΞ“ΒœΞ“Β³Ξ“Β§ Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β­Ξ“Κ½Ξ“Β© Ξ“Β°Ξ“Β±Ξ“Κ½Ξ“Β£Ξ“Β¬Ξ“Κ½Ξ“Ξ„Ξ“Β©Ξ“οŸ„Ξ“Βœ Ξ“οŸ‚Ξ“Β½Ξ“Β³Ξ“οŸ„Ξ“β€•Ξ“Β«Ξ“β€• Γ­Γʽ Ξ“Β°Ξ“Κ½Ξ“Β±Ξ“Κ½Ξ“οŸ„Ξ“β€•Ξ“Β«Ξ“β€•Ξ“Ξ…Ξ“Β¨Ξ“οŸƒΞ“ΒŸ Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β² ôéò Ξ“οŸ‚Ξ“Β©Ξ“Κ½Ξ“Β±Ξ“οŸ„Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β² Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“οŸƒΞ“ΞŽΞ“Β³Ξ“οŸƒΞ“Β©Ξ“Β² Ξ“Β·Ξ“Ξ‰Ξ“Β±Ξ“ΒŸΞ“Β² Γ­Γʽ ôïá Ξ“οŸ…Ξ“οŸƒΞ“Ξ†Ξ“Β½Ξ“Β£Ξ“οŸƒΞ“Β© Ξ“οŸ„Ξ“ΒœΞ“Ξ„Ξ“Β©. Ï Ξ“οŸƒΞ“οŸ„Ξ“ΒœΞ“Β³Ξ“Ξ„Ξ“β€•Ξ“Ξ„Ξ“οŸƒ Ξ“Ξ…Ξ“Β°Ξ“οŸƒΞ“Β½Ξ“Β¨Ξ“Ξ…Ξ“Β­Ξ“β€•Ξ“Β² Ξ“Β±Ξ“β€•Ξ“ΒžΞ“Β² ôïá comicdom.gr, Ξ“Ξ†Ξ“Β±Ξ“β€•Ξ“Β­Ξ“Ξ„Ξ“ΒŸΞ“Β¦Ξ“οŸƒΞ“Β© Γ­Γʽ Γ³ΓʽΓ² Ξ“οŸƒΞ“Β­Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“ΞŽΞ“Β­Ξ“οŸƒΞ“Β© Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β¨Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“Β©Ξ“Β­Ξ“Βœ ãéΓʽ Ξ“ΞŒΞ“Β«Ξ“Κ½ Γ΄Γʽ updates, Ξ“ΞŽΞ“Β³Ξ“Ξ„Ξ“οŸƒ Γ­Γʽ ìçí Ξ“Β·Ξ“ΒœΞ“Β³Ξ“οŸƒΞ“Ξ„Ξ“οŸƒ ðïôÝ ôçí "Ξ“Β¬Ξ“Β°Ξ“ΒœΞ“Β«Ξ“Κ½".




 Reviews 24/10: LOGICOMIX από τον Αριστείδη Κώτση.


 Reviews 23/10: SOLOMON KANE #1 από τον Ανδρέα Μιχαηλίδη.


 Reviews 22/10: THE AMAZING REMARKABLE MONSIEUR LEOTARD από τον Θωμά Παπαδημητρόπουλο.


 Reviews 21/10: BACK TO BROOKLYN #1 από τον Γιώργο Χατζηκωστή.


 Reviews 17/10: NOTHING NICE TO SAY από τον Θωμά Παπαδημητρόπουλο.


 Reviews 16/10: SUBLIFE από τον Αριστείδη Κώτση.


 15/10: Νέο strip JANE'S WORLD της Paige Braddock.


 14/10: Νέο strip ΚΟΥΡΑΦΕΛΚΥΘΡΑ του Αντώνη Βαβαγιάνη.


 Reviews 13/10: AGE OF SENTRY #1 από τον Γιώργο Χατζηκωστή.


12-11-07
L'ENFER DES CONCERTS

του Δημήτρη Σεβέ

Writer/Artist: Zep

Dupuis


Ροκάδες όλου του κόσμου ενωθείτε! Ο Zep ετοίμασε ένα άλμπουμ φρέσκο, ξεκαρδιστικό, μα πάνω απ' όλα, ροκ!!!

Μέσα στο L'ENFER DES CONCERTS, θα βρείτε ότι λαχταρούν... τα αυτιά σας. Από μπιτάτο Springsteen και νοσταλγικό Cocker, μέχρι Neil Young... υπό βροχή. Για τους νεότερους φίλους μας, που προτιμούν πιο "φρέσκα" πράγματα, σολάρουν οι U2 και οι REM. Όλα αυτά, θα τα δείτε μέσα από τα μάτια του πραγματικού fan - μια θέση στην οποία σίγουρα έχετε βρεθεί και εσείς οι ίδιοι!

Ένα comic με θέμα τις ροκ συναυλίες, υπό την οπτική γωνία του fan, λοιπόν. Μόνο που ο Zep δε μένει μόνο στην περιγραφή των συναυλιών, αλλά μέσω του -εντελώς γκαφατζή- πρωταγωνιστή του (που τυγχάνει να είναι ο ίδιος) δίνει "οδηγίες επιβίωσης", απαραίτητες για όσους πρόκειται να βρεθούν σε συναυλιακούς χώρους. Όπως θα έπραττε, όμως, κάθε σωστός fan, ο Zep δεν παραλείπει να πάρει μαζί του και ένα σουβενίρ (είτε αγορασμένο είτε "δανεισμένο") από κάθε συναυλία.

Στις περιηγήσεις του στις συναυλίες όλων των μεγάλων (ή "μεγάλων") ερμηνευτών, δεν ξεχνάει να ενσωματώσει και τις εμπειρίες των απλών και άσημων φίλων του, οι οποίοι ευελπιστούν, κάποια στιγμή, να αποκτήσουν τη φήμη των AC/DC, το κοινό των Rainbow και τα λεφτά των KISS!!! Μέσα από τις γκάφες του, ψαρωμένου μεν, αλλά πάντα σκληρού ροκά, πρωταγωνιστή, ανακαλύπτουμε τις απόψεις (συνήθως ενθουσιώδεις) του ίδιου του Zep, για τους καλλιτέχνες, τόσο ως μουσικούς, όσο και σαν ως performers στις live εμφανίσεις τους.

Αρκεί να ρίξετε μια ματιά στην πρώτη σελίδα του άλμπουμ, για να διαπιστώσετε, με τα ίδια σας τα μάτια, πόσο κολλημένος είναι ο Zep με τη ροκ μουσική, αλλά και πόσα λεφτά έχει καταφέρει να βγάλει από όλους εμάς που αγοράζουμε τα άλμπουμ του. (Προφανώς! Όλα αυτά τα συναυλιακά εισιτήρια πρέπει να έχουν κοστίσει μια ολόκληρη περιουσία!).

Παρ' όλα αυτά, τόσο το άλμπουμ όσο (φαντάζομαι) και οι συναυλίες, άξιζαν τα λεφτά τους και με το παραπάνω. Γι' αυτό, κρατήστε καλά το χοτ ντογκ και τη μπύρα, πιάστε μια καλή θέση στην πρώτη σειρά και... Let there be rock!!!


P.S: Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Θεώνη Σπηλιοπούλου, για την πολύτιμη βοήθειά της στη συγγραφή αυτού του review, η οποία θα ήταν αδύνατη, λόγω της ασθένειας που με βασανίζει. (Γρίπη εννοώ, μην τρομάζετε!!!)





Grade





Average Grade


reviews archive | email the author
back to top




|home|about us|downloads|contact|oldies|events|

The artwork cannot be reproduced in any form without the written consent of the artist and/or publisher. Trade Names and trademarks mentioned and/or displayed on this Web Site are the property of their respective owners.
All Rights Reserved.

This page is best viewed at 1024x768 or higher with Mozilla Firefox 2.0.0.4
Certified on Mozilla Firefox 2.0.0.4+ or IE 6+

Get Firefox!
Powered by vi