Βρίσκεστε στο archive.comicdom.gr. Βλέπετε το παλιό site και αρχείο του www.comicdom.gr. 2000+ άρθρα, reviews και συνεντεύξεις βρίσκονται στην διάθεσή σας. Το νέο, πλέον blog, site του Comicdom μπορείτε να το βρείτε στο http://www.comicdom.gr
Βρίσκεστε στο archive.comicdom.gr. Βλέπετε το παλιό site και αρχείο του www.comicdom.gr. 2000+ άρθρα, reviews και συνεντεύξεις βρίσκονται στην διάθεσή σας. Το νέο, πλέον blog, site του Comicdom μπορείτε να το βρείτε στο http://www.comicdom.gr
  • column info
    new stuff

    Ξ“Β“Ξ“οŸƒ ÝíΓʽ site ðïá Ξ“οŸƒΞ“Β­Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“ΞŽΞ“Β­Ξ“οŸƒΞ“Ξ„Ξ“Κ½Ξ“Β© Ξ“Β³Ξ“οŸƒ Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β¨Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“Β©Ξ“Β­Ξ“Βž Ξ“ΚΌΞ“ΒœΞ“Β³Ξ“Β§ Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β­Ξ“Κ½Ξ“Β© Ξ“Β°Ξ“Β±Ξ“Κ½Ξ“Β£Ξ“Β¬Ξ“Κ½Ξ“Ξ„Ξ“Β©Ξ“οŸ„Ξ“Βœ Ξ“οŸ‚Ξ“Β½Ξ“Β³Ξ“οŸ„Ξ“β€•Ξ“Β«Ξ“β€• Γ­Γʽ Ξ“Β°Ξ“Κ½Ξ“Β±Ξ“Κ½Ξ“οŸ„Ξ“β€•Ξ“Β«Ξ“β€•Ξ“Ξ…Ξ“Β¨Ξ“οŸƒΞ“ΒŸ Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β² ôéò Ξ“οŸ‚Ξ“Β©Ξ“Κ½Ξ“Β±Ξ“οŸ„Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β² Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“οŸƒΞ“ΞŽΞ“Β³Ξ“οŸƒΞ“Β©Ξ“Β² Ξ“Β·Ξ“Ξ‰Ξ“Β±Ξ“ΒŸΞ“Β² Γ­Γʽ ôïá Ξ“οŸ…Ξ“οŸƒΞ“Ξ†Ξ“Β½Ξ“Β£Ξ“οŸƒΞ“Β© Ξ“οŸ„Ξ“ΒœΞ“Ξ„Ξ“Β©. Ï Ξ“οŸƒΞ“οŸ„Ξ“ΒœΞ“Β³Ξ“Ξ„Ξ“β€•Ξ“Ξ„Ξ“οŸƒ Ξ“Ξ…Ξ“Β°Ξ“οŸƒΞ“Β½Ξ“Β¨Ξ“Ξ…Ξ“Β­Ξ“β€•Ξ“Β² Ξ“Β±Ξ“β€•Ξ“ΒžΞ“Β² ôïá comicdom.gr, Ξ“Ξ†Ξ“Β±Ξ“β€•Ξ“Β­Ξ“Ξ„Ξ“ΒŸΞ“Β¦Ξ“οŸƒΞ“Β© Γ­Γʽ Γ³ΓʽΓ² Ξ“οŸƒΞ“Β­Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“ΞŽΞ“Β­Ξ“οŸƒΞ“Β© Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β¨Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“Β©Ξ“Β­Ξ“Βœ ãéΓʽ Ξ“ΞŒΞ“Β«Ξ“Κ½ Γ΄Γʽ updates, Ξ“ΞŽΞ“Β³Ξ“Ξ„Ξ“οŸƒ Γ­Γʽ ìçí Ξ“Β·Ξ“ΒœΞ“Β³Ξ“οŸƒΞ“Ξ„Ξ“οŸƒ ðïôÝ ôçí "Ξ“Β¬Ξ“Β°Ξ“ΒœΞ“Β«Ξ“Κ½".




 Reviews 24/10: LOGICOMIX από τον Αριστείδη Κώτση.


 Reviews 23/10: SOLOMON KANE #1 από τον Ανδρέα Μιχαηλίδη.


 Reviews 22/10: THE AMAZING REMARKABLE MONSIEUR LEOTARD από τον Θωμά Παπαδημητρόπουλο.


 Reviews 21/10: BACK TO BROOKLYN #1 από τον Γιώργο Χατζηκωστή.


 Reviews 17/10: NOTHING NICE TO SAY από τον Θωμά Παπαδημητρόπουλο.


 Reviews 16/10: SUBLIFE από τον Αριστείδη Κώτση.


 15/10: Νέο strip JANE'S WORLD της Paige Braddock.


 14/10: Νέο strip ΚΟΥΡΑΦΕΛΚΥΘΡΑ του Αντώνη Βαβαγιάνη.


 Reviews 13/10: AGE OF SENTRY #1 από τον Γιώργο Χατζηκωστή.


25-01-05
FANTASTIC FOUR: FOES #1 (OF 6)

του Δημήτρη Σακαρίδη

Writer: Robert Kirkman

Artist: Cliff Rathburn

Colorist: Bill Crabtree

Letterer: Clem Robbins

Editor: Tom Brevoort

Marvel Comics

Επιτέλους μια καλή ιστορία FANTASTIC FOUR. Τελικά ο Robert Kirkman είναι άνθρωπος εμπιστοσύνης.

Η ιστορία του FANTASTIC FOUR: FOES #1 ξεκινάει όπως πρέπει να ξεκινάει κάθε σωστή ιστορία της διασημότερης ομάδας-οικογένειας των comics: Στο Baxter Building! Οι FF ξυπνούν, τρώνε πρωινό, συζητούν τα καθημερινά τους προβλήματα και ουσιαστικά περιμένουν (όπως κάθε μέρα) την καταστροφή που είναι βέβαιο πως θα χτυπήσει την πόρτα τους. Και αυτήν την φορά η καταστροφή έρχεται από έναν από τους παλαιότερους villains τους, τον Puppet Master.

Ο σατανικός, αλλά και ελαφρώς γραφικώς κακός του FF Universe, αποφασίζει να μαζέψει πολλούς από τους εχθρούς του Reed και της παρέας του και να τους οργανώσει σε μια ομαδική προσπάθεια που στόχο θα έχει την ολοκληρωτική συντριβή των μισητών ηρώων. Η ισχύς εν τη ενώσει... Ή μήπως όχι;

Οι συγκεντρωμένοι villains, επιδεικνύοντας σαφώς μεγαλύτερη σύνεση από τον Puppet Master, φεύγουν αμέσως μετά την ομιλία του «ηγέτη» τους. Όλοι εκτός από έναν. O Thinker μένει και μαζί με τον P.M. καταστρώνουν το σχέδιο που θα καταστρέψει οριστικά τους FF και παράλληλα θα βάλει τους δύο Villains στο πάνθεον της Ιστορίας.

Η διασκέδαση μόλις αρχίζει! Αυτή ακριβώς η διασκέδαση είναι και το πιο δυνατό χαρακτηριστικό των comics που γράφει ο Robert Kirkman. Καθαρό, ελαφρώς άμυαλο (αλλά και έξυπνο με έναν πολύ comic-booky τρόπο), και γεμάτο αδρεναλίνη FUN! Όταν τελειώνεις την ανάγνωση ενός comic του Kirkman, μπορεί να μην αισθάνεσαι πως διάβασες κάτι που σε σημάδεψε, ή που θα το θυμάσαι για χρόνια, αλλά σίγουρα πέρασες ένα ευχάριστο εικοσάλεπτο (ή δεκάλεπτο - ανάλογα με το πόσο γρήγορα διαβάζει κανείς).

Το σχέδιο του Cliff Rathburn, αν και μοιάζει ελαφρώς crude και ίσως λίγο περισσότερο cartoony από ότι «πρέπει», είναι στην πραγματικότητα ιδανικό συμπλήρωμα στο συγκεκριμένο σενάριο. Highly Recommended.





Grade





Average Grade


reviews archive | email the author | author's profile
back to top




|home|about us|downloads|contact|oldies|events|

The artwork cannot be reproduced in any form without the written consent of the artist and/or publisher. Trade Names and trademarks mentioned and/or displayed on this Web Site are the property of their respective owners.
All Rights Reserved.

This page is best viewed at 1024x768 or higher with Mozilla Firefox 2.0.0.4
Certified on Mozilla Firefox 2.0.0.4+ or IE 6+

Get Firefox!
Powered by vi