Βρίσκεστε στο archive.comicdom.gr. Βλέπετε το παλιό site και αρχείο του www.comicdom.gr. 2000+ άρθρα, reviews και συνεντεύξεις βρίσκονται στην διάθεσή σας. Το νέο, πλέον blog, site του Comicdom μπορείτε να το βρείτε στο http://www.comicdom.gr
Βρίσκεστε στο archive.comicdom.gr. Βλέπετε το παλιό site και αρχείο του www.comicdom.gr. 2000+ άρθρα, reviews και συνεντεύξεις βρίσκονται στην διάθεσή σας. Το νέο, πλέον blog, site του Comicdom μπορείτε να το βρείτε στο http://www.comicdom.gr
  • column info
    new stuff

    Ξ“Β“Ξ“οŸƒ ÝíΓʽ site ðïá Ξ“οŸƒΞ“Β­Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“ΞŽΞ“Β­Ξ“οŸƒΞ“Ξ„Ξ“Κ½Ξ“Β© Ξ“Β³Ξ“οŸƒ Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β¨Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“Β©Ξ“Β­Ξ“Βž Ξ“ΚΌΞ“ΒœΞ“Β³Ξ“Β§ Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β­Ξ“Κ½Ξ“Β© Ξ“Β°Ξ“Β±Ξ“Κ½Ξ“Β£Ξ“Β¬Ξ“Κ½Ξ“Ξ„Ξ“Β©Ξ“οŸ„Ξ“Βœ Ξ“οŸ‚Ξ“Β½Ξ“Β³Ξ“οŸ„Ξ“β€•Ξ“Β«Ξ“β€• Γ­Γʽ Ξ“Β°Ξ“Κ½Ξ“Β±Ξ“Κ½Ξ“οŸ„Ξ“β€•Ξ“Β«Ξ“β€•Ξ“Ξ…Ξ“Β¨Ξ“οŸƒΞ“ΒŸ Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β² ôéò Ξ“οŸ‚Ξ“Β©Ξ“Κ½Ξ“Β±Ξ“οŸ„Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β² Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“οŸƒΞ“ΞŽΞ“Β³Ξ“οŸƒΞ“Β©Ξ“Β² Ξ“Β·Ξ“Ξ‰Ξ“Β±Ξ“ΒŸΞ“Β² Γ­Γʽ ôïá Ξ“οŸ…Ξ“οŸƒΞ“Ξ†Ξ“Β½Ξ“Β£Ξ“οŸƒΞ“Β© Ξ“οŸ„Ξ“ΒœΞ“Ξ„Ξ“Β©. Ï Ξ“οŸƒΞ“οŸ„Ξ“ΒœΞ“Β³Ξ“Ξ„Ξ“β€•Ξ“Ξ„Ξ“οŸƒ Ξ“Ξ…Ξ“Β°Ξ“οŸƒΞ“Β½Ξ“Β¨Ξ“Ξ…Ξ“Β­Ξ“β€•Ξ“Β² Ξ“Β±Ξ“β€•Ξ“ΒžΞ“Β² ôïá comicdom.gr, Ξ“Ξ†Ξ“Β±Ξ“β€•Ξ“Β­Ξ“Ξ„Ξ“ΒŸΞ“Β¦Ξ“οŸƒΞ“Β© Γ­Γʽ Γ³ΓʽΓ² Ξ“οŸƒΞ“Β­Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“ΞŽΞ“Β­Ξ“οŸƒΞ“Β© Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β¨Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“Β©Ξ“Β­Ξ“Βœ ãéΓʽ Ξ“ΞŒΞ“Β«Ξ“Κ½ Γ΄Γʽ updates, Ξ“ΞŽΞ“Β³Ξ“Ξ„Ξ“οŸƒ Γ­Γʽ ìçí Ξ“Β·Ξ“ΒœΞ“Β³Ξ“οŸƒΞ“Ξ„Ξ“οŸƒ ðïôÝ ôçí "Ξ“Β¬Ξ“Β°Ξ“ΒœΞ“Β«Ξ“Κ½".




 Reviews 24/10: LOGICOMIX από τον Αριστείδη Κώτση.


 Reviews 23/10: SOLOMON KANE #1 από τον Ανδρέα Μιχαηλίδη.


 Reviews 22/10: THE AMAZING REMARKABLE MONSIEUR LEOTARD από τον Θωμά Παπαδημητρόπουλο.


 Reviews 21/10: BACK TO BROOKLYN #1 από τον Γιώργο Χατζηκωστή.


 Reviews 17/10: NOTHING NICE TO SAY από τον Θωμά Παπαδημητρόπουλο.


 Reviews 16/10: SUBLIFE από τον Αριστείδη Κώτση.


 15/10: Νέο strip JANE'S WORLD της Paige Braddock.


 14/10: Νέο strip ΚΟΥΡΑΦΕΛΚΥΘΡΑ του Αντώνη Βαβαγιάνη.


 Reviews 13/10: AGE OF SENTRY #1 από τον Γιώργο Χατζηκωστή.


22-11-05
DANGER GIRL: BACK IN BLACK #1 (OF 4)

του Δημήτρη Σακαρίδη

Writer: Andy Hartnell

Penciller: Nick Bradshaw

Inker/Colorist: Jim Charalampidis

Letterer: Comicraft

Editor: Scott Dunbier

DC Comics (Wildstorm)

Το πρώτο τεύχος αυτού του νέου DANGER GIRL limited series, έχει όλα τα στοιχεία που με έχουν κάνει fan του συγκεκριμένου franchise: Wild and wacky plot, mindless violence, sexy babes, turn-your-mind-off adventure, crazy characters...

Δυστυχώς, λείπει μόνο ένα για να "δέσει το γλυκό": ο συν-δημιουργός του comic J. Scott Campbell και το "προκλητικά ελκυστικό" artwork του. Μην κολλάτε μόνο στο tits 'n' ass aspect του πράγματος (though it doesn't hurt). Ο Campbell είναι ένας πραγματικά εξαιρετικός cartoonist, με άψογη αίσθηση του pacing και με μοναδικές ιδέες στο storytelling και έχει πλέον ξεφύγει χιλιόμετρα από το "semi-talented Jim Lee clone" που ήταν όταν ξεκίναγε πριν από 12 χρόνια στο GEN13. Έχοντας τελειοποιήσει το συνδυασμό "old-school image meets Sergio Aragones", ο Campbell, όπως αποδεικνύει κάθε μήνα (well, almost) στο WILDSIDERZ είναι αυτή τη στιγμή ένας από τους καλύτερους mainstream σχεδιαστές στην Αμερική και η κάθε νέα δουλειά του μοιάζει να είναι -έστω και λίγο- καλύτερη από την προηγούμενη (τρανό παράδειγμα το πανέμορφο εξώφυλλο του BACK IN BLACK #1).

Το θέμα μας όμως δεν είναι ο Campbell, αλλά το συγκεκριμένο τεύχος, όπου η συνεισφορά του σπουδαίου σχεδιαστή περιορίζεται μόνο στο εξώφυλλο. Τι έχει να πει, λοιπόν, το DANGER GIRL: BACK IN BLACK #1. Νομίζω πως δεν έχω να προσθέσω τίποτε σε αυτό που είπα στην εισαγωγή αυτού του review. Είναι ένα Danger Girl comic, χωρίς τον J. Scott Campbell. Όσο καλό και αν είναι (που δεν είναι καθόλου άσχημο - είπαμε "wild and wacky plot, mindless violence, sexy babes...") αισθάνεσαι πως κάτι του λείπει. Σαν ένα πολύ καλό φαγητό, με υπέροχα υλικά, στο οποίο όμως λείπει ένα απαραίτητο μπαχαρικό για να το απογειώσει. Ή σαν την Barcelona, με όλους τους μεγάλους παικταράδες, χωρίς όμως να παίζει ο Ronaldinho.

Γαστρονομικές και ποδοσφαιρικές παρομοιώσεις... Την παρομοίωση με το σεξ θα την κρατήσω για άλλη φορά (αν και θεματολογικά, ίσως σε ένα DANGER GIRL να ήταν πιο... appropriate).





Grade





Average Grade


reviews archive | email the author | author's profile
back to top




|home|about us|downloads|contact|oldies|events|

The artwork cannot be reproduced in any form without the written consent of the artist and/or publisher. Trade Names and trademarks mentioned and/or displayed on this Web Site are the property of their respective owners.
All Rights Reserved.

This page is best viewed at 1024x768 or higher with Mozilla Firefox 2.0.0.4
Certified on Mozilla Firefox 2.0.0.4+ or IE 6+

Get Firefox!
Powered by vi