Βρίσκεστε στο archive.comicdom.gr. Βλέπετε το παλιό site και αρχείο του www.comicdom.gr. 2000+ άρθρα, reviews και συνεντεύξεις βρίσκονται στην διάθεσή σας. Το νέο, πλέον blog, site του Comicdom μπορείτε να το βρείτε στο http://www.comicdom.gr
Βρίσκεστε στο archive.comicdom.gr. Βλέπετε το παλιό site και αρχείο του www.comicdom.gr. 2000+ άρθρα, reviews και συνεντεύξεις βρίσκονται στην διάθεσή σας. Το νέο, πλέον blog, site του Comicdom μπορείτε να το βρείτε στο http://www.comicdom.gr
  • column info
    new stuff

    Ξ“Β“Ξ“οŸƒ ÝíΓʽ site ðïá Ξ“οŸƒΞ“Β­Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“ΞŽΞ“Β­Ξ“οŸƒΞ“Ξ„Ξ“Κ½Ξ“Β© Ξ“Β³Ξ“οŸƒ Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β¨Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“Β©Ξ“Β­Ξ“Βž Ξ“ΚΌΞ“ΒœΞ“Β³Ξ“Β§ Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β­Ξ“Κ½Ξ“Β© Ξ“Β°Ξ“Β±Ξ“Κ½Ξ“Β£Ξ“Β¬Ξ“Κ½Ξ“Ξ„Ξ“Β©Ξ“οŸ„Ξ“Βœ Ξ“οŸ‚Ξ“Β½Ξ“Β³Ξ“οŸ„Ξ“β€•Ξ“Β«Ξ“β€• Γ­Γʽ Ξ“Β°Ξ“Κ½Ξ“Β±Ξ“Κ½Ξ“οŸ„Ξ“β€•Ξ“Β«Ξ“β€•Ξ“Ξ…Ξ“Β¨Ξ“οŸƒΞ“ΒŸ Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β² ôéò Ξ“οŸ‚Ξ“Β©Ξ“Κ½Ξ“Β±Ξ“οŸ„Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β² Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“οŸƒΞ“ΞŽΞ“Β³Ξ“οŸƒΞ“Β©Ξ“Β² Ξ“Β·Ξ“Ξ‰Ξ“Β±Ξ“ΒŸΞ“Β² Γ­Γʽ ôïá Ξ“οŸ…Ξ“οŸƒΞ“Ξ†Ξ“Β½Ξ“Β£Ξ“οŸƒΞ“Β© Ξ“οŸ„Ξ“ΒœΞ“Ξ„Ξ“Β©. Ï Ξ“οŸƒΞ“οŸ„Ξ“ΒœΞ“Β³Ξ“Ξ„Ξ“β€•Ξ“Ξ„Ξ“οŸƒ Ξ“Ξ…Ξ“Β°Ξ“οŸƒΞ“Β½Ξ“Β¨Ξ“Ξ…Ξ“Β­Ξ“β€•Ξ“Β² Ξ“Β±Ξ“β€•Ξ“ΒžΞ“Β² ôïá comicdom.gr, Ξ“Ξ†Ξ“Β±Ξ“β€•Ξ“Β­Ξ“Ξ„Ξ“ΒŸΞ“Β¦Ξ“οŸƒΞ“Β© Γ­Γʽ Γ³ΓʽΓ² Ξ“οŸƒΞ“Β­Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“ΞŽΞ“Β­Ξ“οŸƒΞ“Β© Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β¨Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“Β©Ξ“Β­Ξ“Βœ ãéΓʽ Ξ“ΞŒΞ“Β«Ξ“Κ½ Γ΄Γʽ updates, Ξ“ΞŽΞ“Β³Ξ“Ξ„Ξ“οŸƒ Γ­Γʽ ìçí Ξ“Β·Ξ“ΒœΞ“Β³Ξ“οŸƒΞ“Ξ„Ξ“οŸƒ ðïôÝ ôçí "Ξ“Β¬Ξ“Β°Ξ“ΒœΞ“Β«Ξ“Κ½".




 Reviews 24/10: LOGICOMIX από τον Αριστείδη Κώτση.


 Reviews 23/10: SOLOMON KANE #1 από τον Ανδρέα Μιχαηλίδη.


 Reviews 22/10: THE AMAZING REMARKABLE MONSIEUR LEOTARD από τον Θωμά Παπαδημητρόπουλο.


 Reviews 21/10: BACK TO BROOKLYN #1 από τον Γιώργο Χατζηκωστή.


 Reviews 17/10: NOTHING NICE TO SAY από τον Θωμά Παπαδημητρόπουλο.


 Reviews 16/10: SUBLIFE από τον Αριστείδη Κώτση.


 15/10: Νέο strip JANE'S WORLD της Paige Braddock.


 14/10: Νέο strip ΚΟΥΡΑΦΕΛΚΥΘΡΑ του Αντώνη Βαβαγιάνη.


 Reviews 13/10: AGE OF SENTRY #1 από τον Γιώργο Χατζηκωστή.


21-02-06
PUNISHER: BLOODY VALENTINE

του Γιώργου Χατζηκωστή

Writers: Jimmy Palmiotti and Justin Gray

Penciler: Paul Gulacy

Inker: Jimmy Palmiotti

Colorist: Paul Mounts

Letterer: Randy Gentile

Editor: Axel Alonso

Marvel Comics

Ο Punisher πρωταγωνιστεί σε St. Valentine's special; Μα είναι δυνατόν να αφήσει τα αυτόματα, τις χειροβομβίδες και τα λοιπά σύνεργα του επαγγέλματος, και να πιάνει τις ανθοδέσμες και τα σοκολατάκια; Όχι βέβαια! Tough love, Frank Castle style!

Φυσικά love story για τον ήρωα μας, δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς θηλυκή ύπαρξη. Εδώ αντικείμενο του πόθου είναι η Suspiria, η ιταλίδα πληρωμένη δολοφόνος, που ίσως να την θυμάστε απο το PUNISHER RED X-MAS του 2004. Ο Frank νόμιζε ότι την είχε «τακτοποιήσει» όταν την είχε εκπαραθυρώσει. Επέζησε όμως της πτώσης και τα μονοπάτια τους διασταυρώνονται και πάλι, αυτή τη φορά όμως τυχαία. Ο Punisher ερευνά μια υπόθεση διακήνησης όπλων, ενώ εκείνη την απαγωγή του γιού ενός γερουσιαστή. Ανακαλύπτουν ότι έχουν κοινό αντίπαλο και αποφασίζουν να δώσουν τόπο στην οργή και να συνεργαστούν (και σε ...άλλους τομείς). Μόνο που το ενδιαφέρον της Suspiria για την υπόθεση είναι και προσωπικό. Οι ίδιοι άνθρωποι είναι υπεύθυνοι για την δολοφονία του συζύγου της και την απαγωγή της κόρης της.

Με λίγα λόγια αυτή είναι η βασική πλοκή του comic. Χαμένος χρόνος δεν υπάρχει μέσα στις σελίδες του, η δράση έχει γρήγορο ρυθμό και δεν σταματά για περιττά ξεχειλώματα. Το συγγραφικό δίδυμο Palmiotti και Grey γνωρίζει πλέον καλά τη συνταγή για ένα καλό, χωρίς πολλές σάλτσες, συμπαγές action comic . Ο βετεράνος του χώρου Paul Gulacy, για μια ακόμα φορά παρουσιάζει μια εξαιρετική δουλειά με το σχέδιο του, καθώς ξέρει πολύ καλά πως να χειριστεί σωστά ένα τέτοιο comic (πριν απο περίπου 3 δεκαετίες σχεδίαζε το MASTER OF KUNG-FU -αυτό και αν είχε action). Τέλος ο Paul Mounts τονίζει σημεία της ιστορίας (π.χ. flashbacks) ανάλογα με τον τρόπο που αρμόζει.

Αν κρίνω απο το φινάλε, το ρομάντζο θα έχει κάποια στγμή και συνέχεια. Ίσως το 2007 να κυκλοφορήσει το PUNSHER CRIMSON EASTER, ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Βέβαια και μπορεί να το συνδυάσουν και με κάποια άλλη γιορτή, όχι απαραίτητα με την Ανάσταση.

Το ΤΗΕ PUNISHER BLOODY VALENTINE είναι το ιδανικό comic για κάποιον (σαν εμένα καλή ώρα) που έχει κουραστεί απο τα 6-issue story arcs που γράφει ο Ennis στο on-going τίτλο. Επίσης δεν βρίσκεται κάτω απο το MAX imprint, η όλη ατμόσφαιρα του είναι πιο ελαφριά και δεν σε πιάνει η καρδιά σου κατά την ανάγνωση του. ’ντε, γιατί πολύ το έχει κουράσει εκεί ο Ιρλανδός!





Grade





Average Grade


reviews archive | email the author | author's profile
back to top




|home|about us|downloads|contact|oldies|events|

The artwork cannot be reproduced in any form without the written consent of the artist and/or publisher. Trade Names and trademarks mentioned and/or displayed on this Web Site are the property of their respective owners.
All Rights Reserved.

This page is best viewed at 1024x768 or higher with Mozilla Firefox 2.0.0.4
Certified on Mozilla Firefox 2.0.0.4+ or IE 6+

Get Firefox!
Powered by vi