Βρίσκεστε στο archive.comicdom.gr. Βλέπετε το παλιό site και αρχείο του www.comicdom.gr. 2000+ άρθρα, reviews και συνεντεύξεις βρίσκονται στην διάθεσή σας. Το νέο, πλέον blog, site του Comicdom μπορείτε να το βρείτε στο http://www.comicdom.gr
Βρίσκεστε στο archive.comicdom.gr. Βλέπετε το παλιό site και αρχείο του www.comicdom.gr. 2000+ άρθρα, reviews και συνεντεύξεις βρίσκονται στην διάθεσή σας. Το νέο, πλέον blog, site του Comicdom μπορείτε να το βρείτε στο http://www.comicdom.gr
  • column info
    new stuff

    Ξ“Β“Ξ“οŸƒ ÝíΓʽ site ðïá Ξ“οŸƒΞ“Β­Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“ΞŽΞ“Β­Ξ“οŸƒΞ“Ξ„Ξ“Κ½Ξ“Β© Ξ“Β³Ξ“οŸƒ Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β¨Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“Β©Ξ“Β­Ξ“Βž Ξ“ΚΌΞ“ΒœΞ“Β³Ξ“Β§ Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β­Ξ“Κ½Ξ“Β© Ξ“Β°Ξ“Β±Ξ“Κ½Ξ“Β£Ξ“Β¬Ξ“Κ½Ξ“Ξ„Ξ“Β©Ξ“οŸ„Ξ“Βœ Ξ“οŸ‚Ξ“Β½Ξ“Β³Ξ“οŸ„Ξ“β€•Ξ“Β«Ξ“β€• Γ­Γʽ Ξ“Β°Ξ“Κ½Ξ“Β±Ξ“Κ½Ξ“οŸ„Ξ“β€•Ξ“Β«Ξ“β€•Ξ“Ξ…Ξ“Β¨Ξ“οŸƒΞ“ΒŸ Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β² ôéò Ξ“οŸ‚Ξ“Β©Ξ“Κ½Ξ“Β±Ξ“οŸ„Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β² Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“οŸƒΞ“ΞŽΞ“Β³Ξ“οŸƒΞ“Β©Ξ“Β² Ξ“Β·Ξ“Ξ‰Ξ“Β±Ξ“ΒŸΞ“Β² Γ­Γʽ ôïá Ξ“οŸ…Ξ“οŸƒΞ“Ξ†Ξ“Β½Ξ“Β£Ξ“οŸƒΞ“Β© Ξ“οŸ„Ξ“ΒœΞ“Ξ„Ξ“Β©. Ï Ξ“οŸƒΞ“οŸ„Ξ“ΒœΞ“Β³Ξ“Ξ„Ξ“β€•Ξ“Ξ„Ξ“οŸƒ Ξ“Ξ…Ξ“Β°Ξ“οŸƒΞ“Β½Ξ“Β¨Ξ“Ξ…Ξ“Β­Ξ“β€•Ξ“Β² Ξ“Β±Ξ“β€•Ξ“ΒžΞ“Β² ôïá comicdom.gr, Ξ“Ξ†Ξ“Β±Ξ“β€•Ξ“Β­Ξ“Ξ„Ξ“ΒŸΞ“Β¦Ξ“οŸƒΞ“Β© Γ­Γʽ Γ³ΓʽΓ² Ξ“οŸƒΞ“Β­Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“ΞŽΞ“Β­Ξ“οŸƒΞ“Β© Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β¨Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“Β©Ξ“Β­Ξ“Βœ ãéΓʽ Ξ“ΞŒΞ“Β«Ξ“Κ½ Γ΄Γʽ updates, Ξ“ΞŽΞ“Β³Ξ“Ξ„Ξ“οŸƒ Γ­Γʽ ìçí Ξ“Β·Ξ“ΒœΞ“Β³Ξ“οŸƒΞ“Ξ„Ξ“οŸƒ ðïôÝ ôçí "Ξ“Β¬Ξ“Β°Ξ“ΒœΞ“Β«Ξ“Κ½".




 Reviews 24/10: LOGICOMIX από τον Αριστείδη Κώτση.


 Reviews 23/10: SOLOMON KANE #1 από τον Ανδρέα Μιχαηλίδη.


 Reviews 22/10: THE AMAZING REMARKABLE MONSIEUR LEOTARD από τον Θωμά Παπαδημητρόπουλο.


 Reviews 21/10: BACK TO BROOKLYN #1 από τον Γιώργο Χατζηκωστή.


 Reviews 17/10: NOTHING NICE TO SAY από τον Θωμά Παπαδημητρόπουλο.


 Reviews 16/10: SUBLIFE από τον Αριστείδη Κώτση.


 15/10: Νέο strip JANE'S WORLD της Paige Braddock.


 14/10: Νέο strip ΚΟΥΡΑΦΕΛΚΥΘΡΑ του Αντώνη Βαβαγιάνη.


 Reviews 13/10: AGE OF SENTRY #1 από τον Γιώργο Χατζηκωστή.


02-05-06
ZOOM SUIT #1

του ΣΕΑ

Writer: John Taddeo

Penciler: Billy Dallas Patton

Inker: Kris Justice

Colorists: Wilson Ramos, Tom Chu, Jung Choi

Special Effects: Diana Striker

Editor: John Tadeo

Superverse Comics

Προλογικά στοιχεία: Το ZOOM SUIT προέρχεται από το αντίστοιχο ZOOM SUIT Animated Feature που πρωτοπροβλήθηκε τον Απρίλιο του 2005 σε conventions της Αμερικής, και το οποίο μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα τους www.superverse.com.

Ας περάσουμε όμως στο comic, ξεκινώντας από τα θετικά στοιχεία. Η ποιότητα της εκτύπωσης είναι από τις καλύτερες που κυκλοφορούν στην αγορά. Illustration χαρτί 100 γραμμαρίων, με χοντρό εξώφυλλο και αρκετή δουλειά στα special effects, σε σημείο που να μοιάζει το εσωτερικό -σε πολλά panels- με χρυσοτυπία. Η τιμή στα $2.95, συμπληρώνει ένα πακέτο πέραν του δέοντως δελεαστικό.

Κι εδώ μας σώθηκαν οι δαφνοστόλιστες εκφράσεις. Γιατί θα ρωτήσετε. "Χαίρομαι πολύ που μου κάνετε ΑΥΤΗ την ερώτηση".

- Το σενάριο είναι όσο πιο κοινότυπο θα μπορούσε να γίνει. Μία εξωγήινη στολή πέφτει από το πουθενά σε λάθος χέρια, καταλήγοντας σε έναν 15χρονο έφηβο που δεν είχε τί να φορέσει στο Halloween, με αποτέλεσμα να το παίξει κατευθείαν Υπερήρωας.

-Σε πολλά σημεία έχουμε inside jokes και classic comic refferences, τα οποία όμως με τον τρόπο που παρουσιάζονται όχι μόνο δε βγάζουν "γέλιο", αλλά ξενερώνουν απίστευτα τον αναγνώστη με την παιδικότητά τους.

-Και τα αστειάκια συνεχίζονται, με επιτηδευμένα τεχνάσματα όπως η αλλαγή της εμφάνισης μιας ηρωίδας από το ένα καρέ στο άλλο χωρίς νοηματική συνέχεια, και ένα Editor's Note που υπογραμμίζει πως "This is why you should never pencil 40 hours straight...Billy -the penciler- actually forgot Brittany was in costume right on the same page!" Ooooook.....no further comments.

-Παράλληλα με τα normal δύο εξώφυλλα του πρώτου τεύχους, η εταιρία εξέδωσε και 5 variant covers, εκ των οποίων τα τέσσερα επρόκειτο να πωληθούν σε 1000 limited sets! Τα τέσσερα αυτά covers διέφεραν αναλογικά μεταξύ τους (1:10, 1:20, 1:30 και 1:50 αντίστοιχα). Ποιός επαγγελματικός εκδοτικός οίκος βγάζει σε σετάκια τα limited editions του για να τα πουλήσει ξεχωριστά; Και οι retailers που παράγγειλαν αναλογίες τευχών που τα καλύπτουν, πώς θα καλυφθούν; Συν, μία μάλλον ΑΠΑΤΗ που ανακάλυψα, αν διαβάσετε μία είδηση σε περασμένο Market Watch για το ZOOM SUIT #1, την οποία θα σας αποκαλύψω στο installment αυτής της εβδομάδας!

-Στο τέλος του τεύχους θα βρούμε κάποια quotes από ανθρώπους που είδαν στο San Diego ComicCon κυρίως, και τους άρεσε, το ZOOM SUIT Animated Feature. Το πρόβλημα βέβαια είναι πως όλοι αυτοί οι θεατές που κατενθουσιάστηκαν από "τις απίστευτες ικανότητες του John Taddeo" έχουν για ονοματεπώνυμα...nicknames! Άρα ή πιθανόν έχουμε μία μεταφορά από κάποιο forum (How lame is this?) ή μας δουλεύουν ψιλό γαζί.

-Για να μην αναφέρω το fun page με τα fake προϊόντα σε στυλ 70's comic.

Εν κατακλείδι λοιπόν, οφείλω να δώσω 5 αστεράκια στο ZOOM SUIT #1 για την ποιότητα έκδοσης, 1 για το σενάριο, 2 για το σχέδιο, και ένα ολοστρόγγυλο ZERO για το πακέτο προώθησης που ζέχνει προχειρότητα και απάτη από τα 200 χιλιόμετρα. Σύνολο;





Grade





Average Grade


reviews archive | email the author | author's profile
back to top




|home|about us|downloads|contact|oldies|events|

The artwork cannot be reproduced in any form without the written consent of the artist and/or publisher. Trade Names and trademarks mentioned and/or displayed on this Web Site are the property of their respective owners.
All Rights Reserved.

This page is best viewed at 1024x768 or higher with Mozilla Firefox 2.0.0.4
Certified on Mozilla Firefox 2.0.0.4+ or IE 6+

Get Firefox!
Powered by vi