Βρίσκεστε στο archive.comicdom.gr. Βλέπετε το παλιό site και αρχείο του www.comicdom.gr. 2000+ άρθρα, reviews και συνεντεύξεις βρίσκονται στην διάθεσή σας. Το νέο, πλέον blog, site του Comicdom μπορείτε να το βρείτε στο http://www.comicdom.gr
Βρίσκεστε στο archive.comicdom.gr. Βλέπετε το παλιό site και αρχείο του www.comicdom.gr. 2000+ άρθρα, reviews και συνεντεύξεις βρίσκονται στην διάθεσή σας. Το νέο, πλέον blog, site του Comicdom μπορείτε να το βρείτε στο http://www.comicdom.gr
  • column info
    new stuff

    Ξ“Β“Ξ“οŸƒ ÝíΓʽ site ðïá Ξ“οŸƒΞ“Β­Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“ΞŽΞ“Β­Ξ“οŸƒΞ“Ξ„Ξ“Κ½Ξ“Β© Ξ“Β³Ξ“οŸƒ Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β¨Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“Β©Ξ“Β­Ξ“Βž Ξ“ΚΌΞ“ΒœΞ“Β³Ξ“Β§ Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β­Ξ“Κ½Ξ“Β© Ξ“Β°Ξ“Β±Ξ“Κ½Ξ“Β£Ξ“Β¬Ξ“Κ½Ξ“Ξ„Ξ“Β©Ξ“οŸ„Ξ“Βœ Ξ“οŸ‚Ξ“Β½Ξ“Β³Ξ“οŸ„Ξ“β€•Ξ“Β«Ξ“β€• Γ­Γʽ Ξ“Β°Ξ“Κ½Ξ“Β±Ξ“Κ½Ξ“οŸ„Ξ“β€•Ξ“Β«Ξ“β€•Ξ“Ξ…Ξ“Β¨Ξ“οŸƒΞ“ΒŸ Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β² ôéò Ξ“οŸ‚Ξ“Β©Ξ“Κ½Ξ“Β±Ξ“οŸ„Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β² Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“οŸƒΞ“ΞŽΞ“Β³Ξ“οŸƒΞ“Β©Ξ“Β² Ξ“Β·Ξ“Ξ‰Ξ“Β±Ξ“ΒŸΞ“Β² Γ­Γʽ ôïá Ξ“οŸ…Ξ“οŸƒΞ“Ξ†Ξ“Β½Ξ“Β£Ξ“οŸƒΞ“Β© Ξ“οŸ„Ξ“ΒœΞ“Ξ„Ξ“Β©. Ï Ξ“οŸƒΞ“οŸ„Ξ“ΒœΞ“Β³Ξ“Ξ„Ξ“β€•Ξ“Ξ„Ξ“οŸƒ Ξ“Ξ…Ξ“Β°Ξ“οŸƒΞ“Β½Ξ“Β¨Ξ“Ξ…Ξ“Β­Ξ“β€•Ξ“Β² Ξ“Β±Ξ“β€•Ξ“ΒžΞ“Β² ôïá comicdom.gr, Ξ“Ξ†Ξ“Β±Ξ“β€•Ξ“Β­Ξ“Ξ„Ξ“ΒŸΞ“Β¦Ξ“οŸƒΞ“Β© Γ­Γʽ Γ³ΓʽΓ² Ξ“οŸƒΞ“Β­Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“ΞŽΞ“Β­Ξ“οŸƒΞ“Β© Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β¨Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“Β©Ξ“Β­Ξ“Βœ ãéΓʽ Ξ“ΞŒΞ“Β«Ξ“Κ½ Γ΄Γʽ updates, Ξ“ΞŽΞ“Β³Ξ“Ξ„Ξ“οŸƒ Γ­Γʽ ìçí Ξ“Β·Ξ“ΒœΞ“Β³Ξ“οŸƒΞ“Ξ„Ξ“οŸƒ ðïôÝ ôçí "Ξ“Β¬Ξ“Β°Ξ“ΒœΞ“Β«Ξ“Κ½".




 Reviews 24/10: LOGICOMIX από τον Αριστείδη Κώτση.


 Reviews 23/10: SOLOMON KANE #1 από τον Ανδρέα Μιχαηλίδη.


 Reviews 22/10: THE AMAZING REMARKABLE MONSIEUR LEOTARD από τον Θωμά Παπαδημητρόπουλο.


 Reviews 21/10: BACK TO BROOKLYN #1 από τον Γιώργο Χατζηκωστή.


 Reviews 17/10: NOTHING NICE TO SAY από τον Θωμά Παπαδημητρόπουλο.


 Reviews 16/10: SUBLIFE από τον Αριστείδη Κώτση.


 15/10: Νέο strip JANE'S WORLD της Paige Braddock.


 14/10: Νέο strip ΚΟΥΡΑΦΕΛΚΥΘΡΑ του Αντώνη Βαβαγιάνη.


 Reviews 13/10: AGE OF SENTRY #1 από τον Γιώργο Χατζηκωστή.


25-07-06
DRAGONLANCE CHRONICLES: DRAGONS OF WINTER NIGHT #1

του Ανδρέα Μιχαηλίδη

Writers: Margaret Weis & Tracy Hickman, adapted for comics by Andrew Dabb

Penciller: Steve Kurth

Colorists: Greg Narvasa & Carsten Bradley

Letterer: Brian J. Crowley

Cover Artists: Steve Kurth & Carsten Bradley (Cover A), Tyler Walpole (Cover B, Cardstock Collector's Edition)

Editor: Mark Powers

Devils Due Publishing

Αυτό είναι το adaptation του δεύτερου βιβλίου των DRAGONLANCE CHRONICLES, των διάσημων Weis & Hickman. Αφού η συντροφιά των διαφορετικών, ενίοτε δε και αταίριαστων ηρώων ανακάλυψε τους Δίσκους της Mishakal και την παρουσία τριών από τους Αρχαίους Θεούς στον κόσμο του Krynn, έπρεπε να βρει καταφύγιο για τους 800 πρόσφυγες του κατεστραμμένου Pax Tharkas. Αυτό το καταφύγιο βρέθηκε στο Thorbardin, αρχαίο βασίλειο των νάνων των βουνών. Δίνοντας σε αντάλλαγμα το Σφυρί του Kharas, ένα θρυλικό εργαλείο με το οποίο κατασκευάζονταν τα Dragonlances, εξασφάλισαν μια ευαίσθητη συμμαχία με τους νάνους.

Καθώς κάποιοι κάνουν όνειρα για έναν τόπο μακριά από τον πόλεμο, πέρα από τα λιμάνια της μαγευτικής πόλης Tarsis, ο καταραμένος μάγος Raistlin τους θυμίζει τα σημάδια του νυχτερινού ουρανού: η Takhisis, Βασίλισσα του Σκότους, δεν βρίσκεται στο στερέωμα, ούτε και ο γενναίος Paladine, προστάτης θεός των Solamnic Knights. Οι φλόγες του πολέμου εξαπλώνονται παντού, και πουθενά στον κόσμο δεν θα βρουν καταφύγιο: έχει έρθει η ώρα της αναμέτρησης. Στην Tarsis γίνονται σαφή τα σημάδια του Κατακλυσμού και καθώς η συντροφιά χωρίζεται, ο Raistlin αφηγείται στη Laurana πώς αυτός, ο αδελφός του ο Caramon, ο Tanis Half-Elven, ο νάνος Flint Fireforge, ο kender Tasslehof Burrfoot και ο ιππότης Sturm Brightblade έγιναν συντροφιά. Πριν το Tower of High Sorcery, πριν την εξαφάνιση της Kitiara, πριν γίνουν σύντροφοί τους ο βάρβαρος πολεμιστής Riverwind και ιέρεια της Mishakal, Goldmoon.

Καθώς οι φλόγες και αστραπές του πολέμου έρχονται πάνω στα θανατηφόρα φτερά των δράκων, μια νέα αγάπη γεννιέται, μια συντροφιά χωρίζεται και η επινοητικότητα ενός σκανταλιάρη φέρνει μια αχτίδα ελπίδας: ξεκινά η αναζήτηση για τα Dragon Orbs!

Το σχέδιο, χρώμα πάνω σε μολύβια, για ακόμη μια φορά αποδίδει άψογα το ψυχολογικό κλίμα μιας εποχής φόβου και αβεβαιότητας, την ψυχοσύνθεση αλλά και τη σωματική κατάσταση των κεντρικών χαρακτήρων. Πρόκειται για μια αριστουργηματική μεταφορά ενός ήδη αψεγάδιαστου λογοτεχνικού έργου, δύο διάσημων συγγραφέων.





Grade





Average Grade


reviews archive | email the author | author's profile
back to top




|home|about us|downloads|contact|oldies|events|

The artwork cannot be reproduced in any form without the written consent of the artist and/or publisher. Trade Names and trademarks mentioned and/or displayed on this Web Site are the property of their respective owners.
All Rights Reserved.

This page is best viewed at 1024x768 or higher with Mozilla Firefox 2.0.0.4
Certified on Mozilla Firefox 2.0.0.4+ or IE 6+

Get Firefox!
Powered by vi