Βρίσκεστε στο archive.comicdom.gr. Βλέπετε το παλιό site και αρχείο του www.comicdom.gr. 2000+ άρθρα, reviews και συνεντεύξεις βρίσκονται στην διάθεσή σας. Το νέο, πλέον blog, site του Comicdom μπορείτε να το βρείτε στο http://www.comicdom.gr
Βρίσκεστε στο archive.comicdom.gr. Βλέπετε το παλιό site και αρχείο του www.comicdom.gr. 2000+ άρθρα, reviews και συνεντεύξεις βρίσκονται στην διάθεσή σας. Το νέο, πλέον blog, site του Comicdom μπορείτε να το βρείτε στο http://www.comicdom.gr
  • column info
    new stuff

    Ξ“Β“Ξ“οŸƒ ÝíΓʽ site ðïá Ξ“οŸƒΞ“Β­Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“ΞŽΞ“Β­Ξ“οŸƒΞ“Ξ„Ξ“Κ½Ξ“Β© Ξ“Β³Ξ“οŸƒ Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β¨Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“Β©Ξ“Β­Ξ“Βž Ξ“ΚΌΞ“ΒœΞ“Β³Ξ“Β§ Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β­Ξ“Κ½Ξ“Β© Ξ“Β°Ξ“Β±Ξ“Κ½Ξ“Β£Ξ“Β¬Ξ“Κ½Ξ“Ξ„Ξ“Β©Ξ“οŸ„Ξ“Βœ Ξ“οŸ‚Ξ“Β½Ξ“Β³Ξ“οŸ„Ξ“β€•Ξ“Β«Ξ“β€• Γ­Γʽ Ξ“Β°Ξ“Κ½Ξ“Β±Ξ“Κ½Ξ“οŸ„Ξ“β€•Ξ“Β«Ξ“β€•Ξ“Ξ…Ξ“Β¨Ξ“οŸƒΞ“ΒŸ Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β² ôéò Ξ“οŸ‚Ξ“Β©Ξ“Κ½Ξ“Β±Ξ“οŸ„Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β² Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“οŸƒΞ“ΞŽΞ“Β³Ξ“οŸƒΞ“Β©Ξ“Β² Ξ“Β·Ξ“Ξ‰Ξ“Β±Ξ“ΒŸΞ“Β² Γ­Γʽ ôïá Ξ“οŸ…Ξ“οŸƒΞ“Ξ†Ξ“Β½Ξ“Β£Ξ“οŸƒΞ“Β© Ξ“οŸ„Ξ“ΒœΞ“Ξ„Ξ“Β©. Ï Ξ“οŸƒΞ“οŸ„Ξ“ΒœΞ“Β³Ξ“Ξ„Ξ“β€•Ξ“Ξ„Ξ“οŸƒ Ξ“Ξ…Ξ“Β°Ξ“οŸƒΞ“Β½Ξ“Β¨Ξ“Ξ…Ξ“Β­Ξ“β€•Ξ“Β² Ξ“Β±Ξ“β€•Ξ“ΒžΞ“Β² ôïá comicdom.gr, Ξ“Ξ†Ξ“Β±Ξ“β€•Ξ“Β­Ξ“Ξ„Ξ“ΒŸΞ“Β¦Ξ“οŸƒΞ“Β© Γ­Γʽ Γ³ΓʽΓ² Ξ“οŸƒΞ“Β­Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“ΞŽΞ“Β­Ξ“οŸƒΞ“Β© Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β¨Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“Β©Ξ“Β­Ξ“Βœ ãéΓʽ Ξ“ΞŒΞ“Β«Ξ“Κ½ Γ΄Γʽ updates, Ξ“ΞŽΞ“Β³Ξ“Ξ„Ξ“οŸƒ Γ­Γʽ ìçí Ξ“Β·Ξ“ΒœΞ“Β³Ξ“οŸƒΞ“Ξ„Ξ“οŸƒ ðïôÝ ôçí "Ξ“Β¬Ξ“Β°Ξ“ΒœΞ“Β«Ξ“Κ½".
 Reviews 24/10: LOGICOMIX από τον Αριστείδη Κώτση.


 Reviews 23/10: SOLOMON KANE #1 από τον Ανδρέα Μιχαηλίδη.


 Reviews 22/10: THE AMAZING REMARKABLE MONSIEUR LEOTARD από τον Θωμά Παπαδημητρόπουλο.


 Reviews 21/10: BACK TO BROOKLYN #1 από τον Γιώργο Χατζηκωστή.


 Reviews 17/10: NOTHING NICE TO SAY από τον Θωμά Παπαδημητρόπουλο.


 Reviews 16/10: SUBLIFE από τον Αριστείδη Κώτση.


 15/10: Νέο strip JANE'S WORLD της Paige Braddock.


 14/10: Νέο strip ΚΟΥΡΑΦΕΛΚΥΘΡΑ του Αντώνη Βαβαγιάνη.


 Reviews 13/10: AGE OF SENTRY #1 από τον Γιώργο Χατζηκωστή.


07-06-05
GREEN LANTERN: REBIRTH #6

του ΣΕΑ

Writer: Geoff Johns

Penciller: Ethan Van Sciver

Inker: Marlo Alquiza, Ethan Van Sciver, Mick Gray

Colorist: Moose Baumann

Letterer: Rob Leigh

Editor: Peter Tomasi

DC Comics

The Final Countdown... Η οριστική λύση του δράματος που ονομάζεται REBIRTH για τον all-time favorite Green Lantern, τον κλασικό πλέον Hal Jordan.

Οι προσευχές και παρακλήσεις των αναγνωστών ανά τον κόσμο εισακούστηκαν, κι ο Hal επέστρεψε! Και μάλιστα δυναμικότερος από ποτέ! Απαγκιστρωμένος πλέον από τις φοβίες και τα φαντάσματα του παρελθόντος είναι έτοιμος να "εισβάλλει" στο INFINITE CRISIS και να παίξει τον δικό του ρόλο.

Το έκτο και τελευταίο μέρος αυτής της εποποιίας που λέγεται REBIRTH κλείνει όπως ακριβώς αξίζει σε έναν θρύλο: Απλά θυμηθείτε το ONSLAUGHT: MARVEL UNIVERSE της Marvel. Το φέρατε στο μυαλό σας; Ωραία. Είχατε καταλάβει τότε το τί ακριβώς προσπαθούσε να πετύχει, το κλίμα "θριάμβου" και όλα τα σχετικά, right; Ε, λοιπόν, εδώ έχουμε κάτι παρόμοιο, μόνο που στην προκειμένη περίπτωση πέτυχε!

Η αίσθηση που σου δίνει αυτό το τεύχος δεν είναι τίποτε λιγότερο από εκείνη για την οποία σε προϊδεάζει το εξώφυλλό του. The Green Power at its Best!

Highlight της κατακλείδας αυτής οι σκηνές μάχης-συνεργασίας των πέντε σημαντικότερων Green Lanterns στο DC Universe, ήτοι των Hal Jordan, Kyle Rayner, Kilowog , John Stewart και Guy Gurdner. Green vs Yellow στην τελική αναμέτρηση με το "φαινόμενο" Parallax και ατάκες που δείχνουν την βαθιά γνώση του Johns σχετικά με τους χαρακτήρες που χρησιμοποιεί.

Επίσης καταπληκτική η σκηνή της "εκδίκησης" του Gardner μεσω του Hal, την οποία δε θα σας αποκαλύψω. Απλά θα σας πω πως σχετίζεται με τα πρώτα τεύχη της σειράς JUSTICE LEAGUE INTERNATIONAL των Giffen/DeMatteis.

O Ethan Van Sciver, από την άλλη, έχει καταφέρει να φτάσει στο απόγειο της καριέρας του και πραγματικά νοιώθω υπερήφανος σαν αναγνώστης που είχα αντιληφθεί τόσο νωρίς τις δυνατότητές του, από το πρώτο του προσωπικό comic, CYBERFROG, σχεδόν μία δεκαετία πριν.

Πραγματικά, μένω άναυδος. DC RULES!

Grade

Average Grade


reviews archive | email the author | author's profile
back to top
|home|about us|downloads|contact|oldies|events|

The artwork cannot be reproduced in any form without the written consent of the artist and/or publisher. Trade Names and trademarks mentioned and/or displayed on this Web Site are the property of their respective owners.
All Rights Reserved.

This page is best viewed at 1024x768 or higher with Mozilla Firefox 2.0.0.4
Certified on Mozilla Firefox 2.0.0.4+ or IE 6+

Get Firefox!
Powered by vi