Βρίσκεστε στο archive.comicdom.gr. Βλέπετε το παλιό site και αρχείο του www.comicdom.gr. 2000+ άρθρα, reviews και συνεντεύξεις βρίσκονται στην διάθεσή σας. Το νέο, πλέον blog, site του Comicdom μπορείτε να το βρείτε στο http://www.comicdom.gr
Βρίσκεστε στο archive.comicdom.gr. Βλέπετε το παλιό site και αρχείο του www.comicdom.gr. 2000+ άρθρα, reviews και συνεντεύξεις βρίσκονται στην διάθεσή σας. Το νέο, πλέον blog, site του Comicdom μπορείτε να το βρείτε στο http://www.comicdom.gr
  • column info
    new stuff

    Ξ“Β“Ξ“οŸƒ ÝíΓʽ site ðïá Ξ“οŸƒΞ“Β­Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“ΞŽΞ“Β­Ξ“οŸƒΞ“Ξ„Ξ“Κ½Ξ“Β© Ξ“Β³Ξ“οŸƒ Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β¨Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“Β©Ξ“Β­Ξ“Βž Ξ“ΚΌΞ“ΒœΞ“Β³Ξ“Β§ Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β­Ξ“Κ½Ξ“Β© Ξ“Β°Ξ“Β±Ξ“Κ½Ξ“Β£Ξ“Β¬Ξ“Κ½Ξ“Ξ„Ξ“Β©Ξ“οŸ„Ξ“Βœ Ξ“οŸ‚Ξ“Β½Ξ“Β³Ξ“οŸ„Ξ“β€•Ξ“Β«Ξ“β€• Γ­Γʽ Ξ“Β°Ξ“Κ½Ξ“Β±Ξ“Κ½Ξ“οŸ„Ξ“β€•Ξ“Β«Ξ“β€•Ξ“Ξ…Ξ“Β¨Ξ“οŸƒΞ“ΒŸ Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β² ôéò Ξ“οŸ‚Ξ“Β©Ξ“Κ½Ξ“Β±Ξ“οŸ„Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β² Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“οŸƒΞ“ΞŽΞ“Β³Ξ“οŸƒΞ“Β©Ξ“Β² Ξ“Β·Ξ“Ξ‰Ξ“Β±Ξ“ΒŸΞ“Β² Γ­Γʽ ôïá Ξ“οŸ…Ξ“οŸƒΞ“Ξ†Ξ“Β½Ξ“Β£Ξ“οŸƒΞ“Β© Ξ“οŸ„Ξ“ΒœΞ“Ξ„Ξ“Β©. Ï Ξ“οŸƒΞ“οŸ„Ξ“ΒœΞ“Β³Ξ“Ξ„Ξ“β€•Ξ“Ξ„Ξ“οŸƒ Ξ“Ξ…Ξ“Β°Ξ“οŸƒΞ“Β½Ξ“Β¨Ξ“Ξ…Ξ“Β­Ξ“β€•Ξ“Β² Ξ“Β±Ξ“β€•Ξ“ΒžΞ“Β² ôïá comicdom.gr, Ξ“Ξ†Ξ“Β±Ξ“β€•Ξ“Β­Ξ“Ξ„Ξ“ΒŸΞ“Β¦Ξ“οŸƒΞ“Β© Γ­Γʽ Γ³ΓʽΓ² Ξ“οŸƒΞ“Β­Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“ΞŽΞ“Β­Ξ“οŸƒΞ“Β© Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β¨Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“Β©Ξ“Β­Ξ“Βœ ãéΓʽ Ξ“ΞŒΞ“Β«Ξ“Κ½ Γ΄Γʽ updates, Ξ“ΞŽΞ“Β³Ξ“Ξ„Ξ“οŸƒ Γ­Γʽ ìçí Ξ“Β·Ξ“ΒœΞ“Β³Ξ“οŸƒΞ“Ξ„Ξ“οŸƒ ðïôÝ ôçí "Ξ“Β¬Ξ“Β°Ξ“ΒœΞ“Β«Ξ“Κ½".




 Reviews 24/10: LOGICOMIX από τον Αριστείδη Κώτση.


 Reviews 23/10: SOLOMON KANE #1 από τον Ανδρέα Μιχαηλίδη.


 Reviews 22/10: THE AMAZING REMARKABLE MONSIEUR LEOTARD από τον Θωμά Παπαδημητρόπουλο.


 Reviews 21/10: BACK TO BROOKLYN #1 από τον Γιώργο Χατζηκωστή.


 Reviews 17/10: NOTHING NICE TO SAY από τον Θωμά Παπαδημητρόπουλο.


 Reviews 16/10: SUBLIFE από τον Αριστείδη Κώτση.


 15/10: Νέο strip JANE'S WORLD της Paige Braddock.


 14/10: Νέο strip ΚΟΥΡΑΦΕΛΚΥΘΡΑ του Αντώνη Βαβαγιάνη.


 Reviews 13/10: AGE OF SENTRY #1 από τον Γιώργο Χατζηκωστή.


07-06-05
DC SPECIAL: THE RETURN OF DONNA TROY #1 (OF 4)

του Ηλία Κατιρτζιγιανόγλου

Writer: Phil Jimenez

Penciller: Jose Luis Garcia-Lopez

Inker: George Perez

Colorists: Martin Breccia, Nestor Pereyra & Lee Loughridge

Letterer: Ken Lopez

Editors: Eddie Berganza and Joan Hilty-Gomez

DC Comics

Επιστροφή μίας δημοφιλούς ηρωίδας. All-star creative team αποτελούμενο από τους Phil Jimenez, George Perez και Jose Luis Garcia-Lopez. Και ένα απίστευτο buzz που ανέβασε στα ύψη τις προσδοκίες.

Τί λείπει;

Λείπει τo δυνατό plot. Η συγκλονιστική αναγέννηση μίας ηρωίδας που είδαμε να πεθαίνει. Και για λόγους που δεν μπορώ να εξηγήσω λείπει η σύνδεση με τη προηγούμενη ζωή της ηρωίδας.

Αντί όλων αυτών βλέπουμε τη Donna Troy να ζει στο πλευρό των Titans of Myth ως Troia, Θεά του Φεγγαριού. Όμως μνήμες από την προηγούμενη ζωή της με τους Titans τη στοιχειώνουν, ενώ την ίδια στιγμή η ίδια βρίσκεται αντιμέτωπη με μία μοίρα που τη θέλει σε συμπαντικό ρόλο να ενώνει τους ήρωες απέναντι σε ένα κακό που πλησιάζει.

Ουφ! Αν υπάρχει θάνατος από πλήξη, αυτό το comic έχει θανατηφόρες ιδιότητες. Καμία πρωτότυπη ιδέα; Τίποτα καινούριο, τίποτα εντυπωσιακό, τίποτα πραγματικά εμπνευσμένο;

Ομολογώ ότι περίμενα καλύτερη δουλειά από τον δηλωμένο fan της Donna Troy, Phil Jimenez. Φαίνεται όμως ότι και ο ίδιος δεν δείχνει καμία διάθεση να αποκόψει την ηρωίδα από το μυθολογικό crap που την περιβάλλει, ούτε όμως και διάθεση να χαρίσει στην αγαπημένη του ηρωίδα μία επιστροφή αντάξια του χαρακτήρα της. Μία επιστροφή στην οποία πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχουν οι Titans (και όχι αυτοί του μύθου) και στην οποία θα λύνονται ερωτηματικά και θα κλείνουν τα loose ends μίας πορείας δεκαετιών και ενός μπερδεμένου -στα όρια του αυτοαναιρούμενου- origin.

Μπορεί βέβαια όλα αυτά να τα έχει προγραμματίσει για τα επόμενα τρία τεύχη της mini σειράς, εδώ όμως έχουμε στα χέρια μας ένα πρώτο τεύχος που υπόσχεται πολλά και πραγματοποιεί λίγα. Ως fan των Titans και της Donna Troy απογοητεύτηκα. Βέβαια το σχέδιο του Jose Luis Garcia-Lopez είναι εξαιρετικό και σ' αυτό συμβάλλουν και τα μελάνια του George Perez (ο οποίος μαζί με τον Jimenez έχει κάνει και το εκπληκτικό εξώφυλλο). Πέρα όμως του άψογου εικαστικού μέρους, το comic αυτό νοσεί. Νοσεί σεναριακά, αλλά και σε επίπεδο επαρκούς αιτιολόγησης πολλών πραγμάτων. Κρίμα!





Grade





Average Grade


reviews archive | email the author | author's profile
back to top




|home|about us|downloads|contact|oldies|events|

The artwork cannot be reproduced in any form without the written consent of the artist and/or publisher. Trade Names and trademarks mentioned and/or displayed on this Web Site are the property of their respective owners.
All Rights Reserved.

This page is best viewed at 1024x768 or higher with Mozilla Firefox 2.0.0.4
Certified on Mozilla Firefox 2.0.0.4+ or IE 6+

Get Firefox!
Powered by vi