Βρίσκεστε στο archive.comicdom.gr. Βλέπετε το παλιό site και αρχείο του www.comicdom.gr. 2000+ άρθρα, reviews και συνεντεύξεις βρίσκονται στην διάθεσή σας. Το νέο, πλέον blog, site του Comicdom μπορείτε να το βρείτε στο http://www.comicdom.gr
Βρίσκεστε στο archive.comicdom.gr. Βλέπετε το παλιό site και αρχείο του www.comicdom.gr. 2000+ άρθρα, reviews και συνεντεύξεις βρίσκονται στην διάθεσή σας. Το νέο, πλέον blog, site του Comicdom μπορείτε να το βρείτε στο http://www.comicdom.gr
  • column info
    new stuff

    Ξ“Β“Ξ“οŸƒ ÝíΓʽ site ðïá Ξ“οŸƒΞ“Β­Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“ΞŽΞ“Β­Ξ“οŸƒΞ“Ξ„Ξ“Κ½Ξ“Β© Ξ“Β³Ξ“οŸƒ Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β¨Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“Β©Ξ“Β­Ξ“Βž Ξ“ΚΌΞ“ΒœΞ“Β³Ξ“Β§ Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β­Ξ“Κ½Ξ“Β© Ξ“Β°Ξ“Β±Ξ“Κ½Ξ“Β£Ξ“Β¬Ξ“Κ½Ξ“Ξ„Ξ“Β©Ξ“οŸ„Ξ“Βœ Ξ“οŸ‚Ξ“Β½Ξ“Β³Ξ“οŸ„Ξ“β€•Ξ“Β«Ξ“β€• Γ­Γʽ Ξ“Β°Ξ“Κ½Ξ“Β±Ξ“Κ½Ξ“οŸ„Ξ“β€•Ξ“Β«Ξ“β€•Ξ“Ξ…Ξ“Β¨Ξ“οŸƒΞ“ΒŸ Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β² ôéò Ξ“οŸ‚Ξ“Β©Ξ“Κ½Ξ“Β±Ξ“οŸ„Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β² Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“οŸƒΞ“ΞŽΞ“Β³Ξ“οŸƒΞ“Β©Ξ“Β² Ξ“Β·Ξ“Ξ‰Ξ“Β±Ξ“ΒŸΞ“Β² Γ­Γʽ ôïá Ξ“οŸ…Ξ“οŸƒΞ“Ξ†Ξ“Β½Ξ“Β£Ξ“οŸƒΞ“Β© Ξ“οŸ„Ξ“ΒœΞ“Ξ„Ξ“Β©. Ï Ξ“οŸƒΞ“οŸ„Ξ“ΒœΞ“Β³Ξ“Ξ„Ξ“β€•Ξ“Ξ„Ξ“οŸƒ Ξ“Ξ…Ξ“Β°Ξ“οŸƒΞ“Β½Ξ“Β¨Ξ“Ξ…Ξ“Β­Ξ“β€•Ξ“Β² Ξ“Β±Ξ“β€•Ξ“ΒžΞ“Β² ôïá comicdom.gr, Ξ“Ξ†Ξ“Β±Ξ“β€•Ξ“Β­Ξ“Ξ„Ξ“ΒŸΞ“Β¦Ξ“οŸƒΞ“Β© Γ­Γʽ Γ³ΓʽΓ² Ξ“οŸƒΞ“Β­Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“ΞŽΞ“Β­Ξ“οŸƒΞ“Β© Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β¨Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“Β©Ξ“Β­Ξ“Βœ ãéΓʽ Ξ“ΞŒΞ“Β«Ξ“Κ½ Γ΄Γʽ updates, Ξ“ΞŽΞ“Β³Ξ“Ξ„Ξ“οŸƒ Γ­Γʽ ìçí Ξ“Β·Ξ“ΒœΞ“Β³Ξ“οŸƒΞ“Ξ„Ξ“οŸƒ ðïôÝ ôçí "Ξ“Β¬Ξ“Β°Ξ“ΒœΞ“Β«Ξ“Κ½".




 Reviews 24/10: LOGICOMIX από τον Αριστείδη Κώτση.


 Reviews 23/10: SOLOMON KANE #1 από τον Ανδρέα Μιχαηλίδη.


 Reviews 22/10: THE AMAZING REMARKABLE MONSIEUR LEOTARD από τον Θωμά Παπαδημητρόπουλο.


 Reviews 21/10: BACK TO BROOKLYN #1 από τον Γιώργο Χατζηκωστή.


 Reviews 17/10: NOTHING NICE TO SAY από τον Θωμά Παπαδημητρόπουλο.


 Reviews 16/10: SUBLIFE από τον Αριστείδη Κώτση.


 15/10: Νέο strip JANE'S WORLD της Paige Braddock.


 14/10: Νέο strip ΚΟΥΡΑΦΕΛΚΥΘΡΑ του Αντώνη Βαβαγιάνη.


 Reviews 13/10: AGE OF SENTRY #1 από τον Γιώργο Χατζηκωστή.


01-02-05
WHAT IF JESSICA JONES HAD JOINED THE AVENGERS?

του ΣΕΑ

Writer: Brian Michael Bendis

Artist: Michael Gaydos

Colorist: Jose Villarrubia

Letterer: VC's Cory Petit

Editor: C.B. Cebulski

Marvel Comics


Θεωρήστε το ακόλουθο review, SPOILER.

WHAT IF JESSICA JONES HAD JOINED THE AVENGERS? λοιπόν, από τον φίλο μας τον Bendis. Το τευχάκι αρχίζει με δύο τύπους σε ένα μπαρ, (όχι, δε θα σας πω κάποιο κακόγουστο ανέκδοτο) ένας εκ των οποίων αναγνωρίζει μία ταλαιπωρημένη έγκυο γκόμενα κι αρχίζει να διηγείται την ιστορία της. Είναι η Jessica Jones (γνωστή από το ALIAS), η οποία κάποτε ήταν μία δευτεροκλασάτη υπερηρωίδα. Ώσπου γνώρισε τον Purple Man. O οποίος της έκανε τη ζωή κόλαση, και την έβαλε να επιτεθεί στους Avengers. Φυσικά και δεν κατάφερε τίποτα σπουδαίο, αλλά τουλάχιστον μετάνιωσε, απαγκιστρώθηκε από την επιρροή εκείνου του κακού ανθρώπου, του Killgrave (AKA Purple Man) και οι Avengers την συγχώρεσαν. (Καμιά δεκαριά σελίδες όλο αυτό, και ακόμα ο τίτλος του συγκεκριμένου τεύχους δεν έχει κάνει απόσβεση!!) Ώσπου... (συμπληρώστε τύμπανα και τρομπέτες) Ώσπου λοιπόν, οι Avengers πνιγμένοι στις τύψεις, της κάνουν πρόταση να "...JOIN THE AVENGERS" !!! (It was about fucking time!)

Το θέμα όμως είναι πως η φίλη μας η Jessica Jones... ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ!!! Sorry ρε guys, αλλά γιατί αυτό το comic λέγεται WHAT IF JESSICA JONES HAD JOINED THE AVENGERS? Γιατί δεν το ονομάζατε WHAT IF JESSICA JONES HAD NOT AGREED TO JOIN THE AVENGERS?

Αλλά ο σεναριογράφος ο έξυπνος, ο πρόστυχος, ο σωστός, είχε ένα σχέδιο στο μυαλό του. Σου λέει λοιπόν στη συνέχεια -δια στόματος θαμώνος του μπαρ: Η Jessica μπορεί να απέρριψε την προσφορά που της έγινε, αλλά... ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΔΕΧΟΤΑΝ; Για σκέψου να γινόταν μέλος των Avengers; Ξέρεις τί καλό θα έκανε; Μέχρι και το AVENGERS DISASSEMBLED θα μπορούσαμε να αποφύγουμε χάρη στην καταπληκτική της δύναμη να μπαίνει στα υπνοδωμάτια του κόσμου (και συγκεκριμένα της Scarlet Witch) χωρίς να χτυπάει! Και θα την παντρευόταν και ο Captain America! (Ή μία διασταύρωση CAP με το χιουμοράκι του Spider-Man τουλάχιστον.)

Καλά ρε Brian, και πως γνωρίζουν δύο άσχετοι κοινοί θνητοί για τα εσωτερικά προβλήματα των Avengers;;; Μήπως βγήκε και τα είπε ο Tony Stark στο Newsarama υπό την επήρεια μέθης;;

<...ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28/01: Χτυπάει το τηλέφωνο. Είναι ο Σακαρίδης.>

ΣΕΑ: "Τί μαλακία μου έδωσες να κάνω review ρε χαμένε;; Και πώς γίνεται να γνωρίζουν τα insides των Avengers δύο άσχετοι;;"

ΣΑΚΑΡΙΔΗΣ: "Ρε μαλάκα, αυτός που μιλάει είναι ο ίδιος ο Bendis!! Δε βλέπεις τη φάτσα του; Είναι ίδιος!"


ΣΕΑ: ...(long pause)... ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΤΟΥ ΑΓΕΛΑΔΟΥ ΝΑ ΞΕΡΩ HOW BRIAN MICHAEL (FUCKING) BENDIS LOOKS LIKE;;;

Brian, προσγειώσου! Δεν είσαι κι ο "Χριστόφορος" για να βλέπουμε και τη φάτσα σου κάθε εβδομάδα στην ESPRESSO!!





Grade





Average Grade


reviews archive | email the author | author's profile
back to top




|home|about us|downloads|contact|oldies|events|

The artwork cannot be reproduced in any form without the written consent of the artist and/or publisher. Trade Names and trademarks mentioned and/or displayed on this Web Site are the property of their respective owners.
All Rights Reserved.

This page is best viewed at 1024x768 or higher with Mozilla Firefox 2.0.0.4
Certified on Mozilla Firefox 2.0.0.4+ or IE 6+

Get Firefox!
Powered by vi