Βρίσκεστε στο archive.comicdom.gr. Βλέπετε το παλιό site και αρχείο του www.comicdom.gr. 2000+ άρθρα, reviews και συνεντεύξεις βρίσκονται στην διάθεσή σας. Το νέο, πλέον blog, site του Comicdom μπορείτε να το βρείτε στο http://www.comicdom.gr
Βρίσκεστε στο archive.comicdom.gr. Βλέπετε το παλιό site και αρχείο του www.comicdom.gr. 2000+ άρθρα, reviews και συνεντεύξεις βρίσκονται στην διάθεσή σας. Το νέο, πλέον blog, site του Comicdom μπορείτε να το βρείτε στο http://www.comicdom.gr
  • column info
    new stuff

    Ξ“Β“Ξ“οŸƒ ÝíΓʽ site ðïá Ξ“οŸƒΞ“Β­Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“ΞŽΞ“Β­Ξ“οŸƒΞ“Ξ„Ξ“Κ½Ξ“Β© Ξ“Β³Ξ“οŸƒ Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β¨Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“Β©Ξ“Β­Ξ“Βž Ξ“ΚΌΞ“ΒœΞ“Β³Ξ“Β§ Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β­Ξ“Κ½Ξ“Β© Ξ“Β°Ξ“Β±Ξ“Κ½Ξ“Β£Ξ“Β¬Ξ“Κ½Ξ“Ξ„Ξ“Β©Ξ“οŸ„Ξ“Βœ Ξ“οŸ‚Ξ“Β½Ξ“Β³Ξ“οŸ„Ξ“β€•Ξ“Β«Ξ“β€• Γ­Γʽ Ξ“Β°Ξ“Κ½Ξ“Β±Ξ“Κ½Ξ“οŸ„Ξ“β€•Ξ“Β«Ξ“β€•Ξ“Ξ…Ξ“Β¨Ξ“οŸƒΞ“ΒŸ Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β² ôéò Ξ“οŸ‚Ξ“Β©Ξ“Κ½Ξ“Β±Ξ“οŸ„Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β² Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“οŸƒΞ“ΞŽΞ“Β³Ξ“οŸƒΞ“Β©Ξ“Β² Ξ“Β·Ξ“Ξ‰Ξ“Β±Ξ“ΒŸΞ“Β² Γ­Γʽ ôïá Ξ“οŸ…Ξ“οŸƒΞ“Ξ†Ξ“Β½Ξ“Β£Ξ“οŸƒΞ“Β© Ξ“οŸ„Ξ“ΒœΞ“Ξ„Ξ“Β©. Ï Ξ“οŸƒΞ“οŸ„Ξ“ΒœΞ“Β³Ξ“Ξ„Ξ“β€•Ξ“Ξ„Ξ“οŸƒ Ξ“Ξ…Ξ“Β°Ξ“οŸƒΞ“Β½Ξ“Β¨Ξ“Ξ…Ξ“Β­Ξ“β€•Ξ“Β² Ξ“Β±Ξ“β€•Ξ“ΒžΞ“Β² ôïá comicdom.gr, Ξ“Ξ†Ξ“Β±Ξ“β€•Ξ“Β­Ξ“Ξ„Ξ“ΒŸΞ“Β¦Ξ“οŸƒΞ“Β© Γ­Γʽ Γ³ΓʽΓ² Ξ“οŸƒΞ“Β­Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“ΞŽΞ“Β­Ξ“οŸƒΞ“Β© Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β¨Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“Β©Ξ“Β­Ξ“Βœ ãéΓʽ Ξ“ΞŒΞ“Β«Ξ“Κ½ Γ΄Γʽ updates, Ξ“ΞŽΞ“Β³Ξ“Ξ„Ξ“οŸƒ Γ­Γʽ ìçí Ξ“Β·Ξ“ΒœΞ“Β³Ξ“οŸƒΞ“Ξ„Ξ“οŸƒ ðïôÝ ôçí "Ξ“Β¬Ξ“Β°Ξ“ΒœΞ“Β«Ξ“Κ½".
 Reviews 24/10: LOGICOMIX από τον Αριστείδη Κώτση.


 Reviews 23/10: SOLOMON KANE #1 από τον Ανδρέα Μιχαηλίδη.


 Reviews 22/10: THE AMAZING REMARKABLE MONSIEUR LEOTARD από τον Θωμά Παπαδημητρόπουλο.


 Reviews 21/10: BACK TO BROOKLYN #1 από τον Γιώργο Χατζηκωστή.


 Reviews 17/10: NOTHING NICE TO SAY από τον Θωμά Παπαδημητρόπουλο.


 Reviews 16/10: SUBLIFE από τον Αριστείδη Κώτση.


 15/10: Νέο strip JANE'S WORLD της Paige Braddock.


 14/10: Νέο strip ΚΟΥΡΑΦΕΛΚΥΘΡΑ του Αντώνη Βαβαγιάνη.


 Reviews 13/10: AGE OF SENTRY #1 από τον Γιώργο Χατζηκωστή.


12-03-05
JLA: CLASSIFIED #4

του ΣΕΑ

Writers: Keith Giffen & J. M. DeMatteis

Penciller: Kevin Maguire

Inker: Joe Rubinstein

Letterer: Bob Lappan

Colorist: David Baron

Editors: Steve Wacker & Mike Carlin

DC Comics

Για ένα πράγμα που δε μπορείτε να με κατηγορήσετε, είναι το memorabilia 80's fever: Τα JUSTICE LEAGUE INTERNATIONAL & CO τα διάβασα στη δεκαετία του '90!

Memorabilia 90's fever λοιπόν baby! Και τί καλύτερο από την επιστροφή των all time favorite παρωδιών αυτού του απίστευτα ευφάνταστου διδύμου των Giffen & DeMatteis! Μετά την τεράστια επιτυχία του "FORMERLY KNOWN AS THE JUSTICE LEAGUE" mini series, η legendary ομάδα επιστρέφει για να ταράξει για μία ακόμη φορά τα ήρεμα νερά (λέμε τώρα) του DC Universe!

Έχουμε και λέμε:
Οι νεοσυσταθέντες super-buddies σε ένα ξέφρενο κυνήγι ενός πρώην κακοποιού, τον οποίο οι φίλοι του φωνάζουν Dick.
Το δίδυμο Booster Gold- Blue Beetle με ολοκαίνουργιες στολές!
Η Sue Dibny έγκυος,
Η Sue Dibny όχι έγκυος,
Ο L-Ron στα χνάρια του Booster Gold (βελτιώνει το χιούμορ του)
Η Fire συγκατοικεί με την White Queen of Happiness (a.k.a. Marvel Girl)
Και η επανεμφάνιση του.....................

H απίστευτη εκφραστικότητα στους χαρακτήρες του Kevin Maguire προσθέτει επιπλέον αστεράκια στο ήδη ξεκαρδιστικό αυτό τεύχος, ενώ η έλλειψη δράσης περνάει απαρατήρητη! Τα κλασσικά κλισέ του Giffen, αιχμηρά και to the point όσο ποτέ και ο καινούργιος colorist David Baron δείχνει πως θα ταιριάξει μία χαρά με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας Ανώνυμων Αλκοολικών που «ξεφτίλισε» σχεδόν ολόκληρο το DC Universe! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως οι συγκεκριμένες ιστορίες των JL International, JL America, JL Europe, JL Quarterly & Formerly Known As JL, έχουν ονομαστεί σαν το "Bwa-ha-ha Universe"!

Επιπρόσθετα, θα παρατηρήσετε κατά την ανάγνωσή του κάποια «περίεργα» φαινόμενα, όπως η εμφάνιση (και μάλιστα σε major ρόλο) της συχωρεμένης Sue Dibny. Όμως όπως έχουν πει και σε συνεντεύξεις τους οι συνδαιτυμόνες, "το ότι πέθανε κάποιος χαρακτήρας, δε σημαίνει πως εμείς θα πρέπει να στερηθούμε από τις τραγελαφικές καταστάσεις που δημιουργεί η συνύπαρξή της με τα υπόλοιπα "καμένα" μέλη της ομάδας". Δείτε το σαν Elseworlds λοιπόν, και καλή διασκέδαση! (Κι ο Batman έτσι το βλέπει άλλωστε- "DC COUNTDOWN")

Grade

Average Grade


reviews archive | email the author | author's profile
back to top
|home|about us|downloads|contact|oldies|events|

The artwork cannot be reproduced in any form without the written consent of the artist and/or publisher. Trade Names and trademarks mentioned and/or displayed on this Web Site are the property of their respective owners.
All Rights Reserved.

This page is best viewed at 1024x768 or higher with Mozilla Firefox 2.0.0.4
Certified on Mozilla Firefox 2.0.0.4+ or IE 6+

Get Firefox!
Powered by vi