Βρίσκεστε στο archive.comicdom.gr. Βλέπετε το παλιό site και αρχείο του www.comicdom.gr. 2000+ άρθρα, reviews και συνεντεύξεις βρίσκονται στην διάθεσή σας. Το νέο, πλέον blog, site του Comicdom μπορείτε να το βρείτε στο http://www.comicdom.gr
Βρίσκεστε στο archive.comicdom.gr. Βλέπετε το παλιό site και αρχείο του www.comicdom.gr. 2000+ άρθρα, reviews και συνεντεύξεις βρίσκονται στην διάθεσή σας. Το νέο, πλέον blog, site του Comicdom μπορείτε να το βρείτε στο http://www.comicdom.gr
  • column info
    new stuff

    Ξ“Β“Ξ“οŸƒ ÝíΓʽ site ðïá Ξ“οŸƒΞ“Β­Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“ΞŽΞ“Β­Ξ“οŸƒΞ“Ξ„Ξ“Κ½Ξ“Β© Ξ“Β³Ξ“οŸƒ Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β¨Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“Β©Ξ“Β­Ξ“Βž Ξ“ΚΌΞ“ΒœΞ“Β³Ξ“Β§ Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β­Ξ“Κ½Ξ“Β© Ξ“Β°Ξ“Β±Ξ“Κ½Ξ“Β£Ξ“Β¬Ξ“Κ½Ξ“Ξ„Ξ“Β©Ξ“οŸ„Ξ“Βœ Ξ“οŸ‚Ξ“Β½Ξ“Β³Ξ“οŸ„Ξ“β€•Ξ“Β«Ξ“β€• Γ­Γʽ Ξ“Β°Ξ“Κ½Ξ“Β±Ξ“Κ½Ξ“οŸ„Ξ“β€•Ξ“Β«Ξ“β€•Ξ“Ξ…Ξ“Β¨Ξ“οŸƒΞ“ΒŸ Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β² ôéò Ξ“οŸ‚Ξ“Β©Ξ“Κ½Ξ“Β±Ξ“οŸ„Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β² Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“οŸƒΞ“ΞŽΞ“Β³Ξ“οŸƒΞ“Β©Ξ“Β² Ξ“Β·Ξ“Ξ‰Ξ“Β±Ξ“ΒŸΞ“Β² Γ­Γʽ ôïá Ξ“οŸ…Ξ“οŸƒΞ“Ξ†Ξ“Β½Ξ“Β£Ξ“οŸƒΞ“Β© Ξ“οŸ„Ξ“ΒœΞ“Ξ„Ξ“Β©. Ï Ξ“οŸƒΞ“οŸ„Ξ“ΒœΞ“Β³Ξ“Ξ„Ξ“β€•Ξ“Ξ„Ξ“οŸƒ Ξ“Ξ…Ξ“Β°Ξ“οŸƒΞ“Β½Ξ“Β¨Ξ“Ξ…Ξ“Β­Ξ“β€•Ξ“Β² Ξ“Β±Ξ“β€•Ξ“ΒžΞ“Β² ôïá comicdom.gr, Ξ“Ξ†Ξ“Β±Ξ“β€•Ξ“Β­Ξ“Ξ„Ξ“ΒŸΞ“Β¦Ξ“οŸƒΞ“Β© Γ­Γʽ Γ³ΓʽΓ² Ξ“οŸƒΞ“Β­Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“ΞŽΞ“Β­Ξ“οŸƒΞ“Β© Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β¨Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“Β©Ξ“Β­Ξ“Βœ ãéΓʽ Ξ“ΞŒΞ“Β«Ξ“Κ½ Γ΄Γʽ updates, Ξ“ΞŽΞ“Β³Ξ“Ξ„Ξ“οŸƒ Γ­Γʽ ìçí Ξ“Β·Ξ“ΒœΞ“Β³Ξ“οŸƒΞ“Ξ„Ξ“οŸƒ ðïôÝ ôçí "Ξ“Β¬Ξ“Β°Ξ“ΒœΞ“Β«Ξ“Κ½".
 Reviews 24/10: LOGICOMIX από τον Αριστείδη Κώτση.


 Reviews 23/10: SOLOMON KANE #1 από τον Ανδρέα Μιχαηλίδη.


 Reviews 22/10: THE AMAZING REMARKABLE MONSIEUR LEOTARD από τον Θωμά Παπαδημητρόπουλο.


 Reviews 21/10: BACK TO BROOKLYN #1 από τον Γιώργο Χατζηκωστή.


 Reviews 17/10: NOTHING NICE TO SAY από τον Θωμά Παπαδημητρόπουλο.


 Reviews 16/10: SUBLIFE από τον Αριστείδη Κώτση.


 15/10: Νέο strip JANE'S WORLD της Paige Braddock.


 14/10: Νέο strip ΚΟΥΡΑΦΕΛΚΥΘΡΑ του Αντώνη Βαβαγιάνη.


 Reviews 13/10: AGE OF SENTRY #1 από τον Γιώργο Χατζηκωστή.


19-04-05
COUNTDOWN TO INFINITE CRISIS

του ΣΕΑ

Writers: Geoff Johns, Greg Rucka, Judd Winick

Pencillers: Rags Morales, Ed Benes, Jesus Saiz, Ivan Reis, Phil Jimenez

Inkers: Michael Bair, Ed Benes, Jimmy Palmiotti, Marc Campos, Andy Lanning

Colorists: Moose Baumann, Hi-Fi, Paul Mounts, Guy Major, Steve Firchow

Letterer: Nick Napolitano

Editor: Dan DiDio

DC Comics

Καλώς ήρθατε στο χθες. Στις παλιές εκείνες καλές εποχές, που η μαγεία των comics μπορούσε να μανιπουλάρει τα συναισθήματά σου! Τελειώνω την ανάγνωση του COUNTDOWN TO INFINITE CRISIS και σκέφτομαι... «What the F...?!?!»

Το συγκεκριμένο one-shot δεν είναι απλά η συνέχεια του IDENTITY CRISIS. Δεν είναι μόνο το «προπύργιο» του INFINITE CRISIS που μας υποσχέθηκε η DC. Δεν είναι μόνο το τέλος μιας εποχής. Είναι επίσης το απόλυτο ρέκβιεμ για έναν παρεξηγημένο χαρακτήρα. Είναι επίσης το κλείσιμο της πιο σκοτεινής αλλά και πιο αστείας περιόδου της JLA. Η ταφόπλακα του Giffen/DeMatteis world πέφτει... και πέφτοντας παρασέρνει μαζί της ό,τι απέμεινε από εκείνο το «δημόσιο», αγέρωχο πρόσωπο που έχει ένας superhero...

Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί, πως ένας τόσο «ασήμαντος» χαρακτήρας όπως ο Blue Beetle, θα ήταν ουσιαστικά το κλειδί για τις πύλες της Κολάσεως. Όλα καταρρέουν. Τα πάντα διαλύονται τόσο γρήγορα, τόσο μαζικά, που καθίσταται αδύνατη η όποια πρόληψή τους. Και μέσα σε όλα αυτά, το προσωπικό δράμα του Ted Kord, ενός «κατά λάθος» υπερήρωα που μισεί τον εαυτό του περισσότερο από τους συναδέλφους του που τον αγνοούν. Όταν κάποιος περνά απαρατήρητος σε όλη του την καριέρα, είναι δύσκολο να τον πάρεις στα σοβαρά. Και αυτό ο ίδιος ο Ted το γνωρίζει. Το έχει συνειδητοποιήσει χρόνια τώρα. Είναι περίεργο, το πως το συγκεκριμένο Blue Beetle Special, θα είναι εκείνο τελικά που θα θέσει σε κίνηση τον οδοστρωτήρα που θα σαρώσει τις ψυχές κάθε ήρωα σε αυτό το universe.

Ο θάνατός του, ίσως ό,τι πιο ηρωικό έκανε στη ζωή του ο Beetle, κάνει τον αναγνώστη να θρηνήσει όχι για τον ίδιο τον Ήρωα, αλλά για όλον τον κόσμο τριγύρω του. Γιατί αυτό που θα συμβεί, θα είναι το τέλος.

Blue Beetle is Dead. Long live The Black Age!

Grade

Average Grade


reviews archive | email the author | author's profile
back to top
|home|about us|downloads|contact|oldies|events|

The artwork cannot be reproduced in any form without the written consent of the artist and/or publisher. Trade Names and trademarks mentioned and/or displayed on this Web Site are the property of their respective owners.
All Rights Reserved.

This page is best viewed at 1024x768 or higher with Mozilla Firefox 2.0.0.4
Certified on Mozilla Firefox 2.0.0.4+ or IE 6+

Get Firefox!
Powered by vi