Βρίσκεστε στο archive.comicdom.gr. Βλέπετε το παλιό site και αρχείο του www.comicdom.gr. 2000+ άρθρα, reviews και συνεντεύξεις βρίσκονται στην διάθεσή σας. Το νέο, πλέον blog, site του Comicdom μπορείτε να το βρείτε στο http://www.comicdom.gr
Βρίσκεστε στο archive.comicdom.gr. Βλέπετε το παλιό site και αρχείο του www.comicdom.gr. 2000+ άρθρα, reviews και συνεντεύξεις βρίσκονται στην διάθεσή σας. Το νέο, πλέον blog, site του Comicdom μπορείτε να το βρείτε στο http://www.comicdom.gr
  • column info
    new stuff

    Ξ“Β“Ξ“οŸƒ ÝíΓʽ site ðïá Ξ“οŸƒΞ“Β­Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“ΞŽΞ“Β­Ξ“οŸƒΞ“Ξ„Ξ“Κ½Ξ“Β© Ξ“Β³Ξ“οŸƒ Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β¨Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“Β©Ξ“Β­Ξ“Βž Ξ“ΚΌΞ“ΒœΞ“Β³Ξ“Β§ Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β­Ξ“Κ½Ξ“Β© Ξ“Β°Ξ“Β±Ξ“Κ½Ξ“Β£Ξ“Β¬Ξ“Κ½Ξ“Ξ„Ξ“Β©Ξ“οŸ„Ξ“Βœ Ξ“οŸ‚Ξ“Β½Ξ“Β³Ξ“οŸ„Ξ“β€•Ξ“Β«Ξ“β€• Γ­Γʽ Ξ“Β°Ξ“Κ½Ξ“Β±Ξ“Κ½Ξ“οŸ„Ξ“β€•Ξ“Β«Ξ“β€•Ξ“Ξ…Ξ“Β¨Ξ“οŸƒΞ“ΒŸ Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β² ôéò Ξ“οŸ‚Ξ“Β©Ξ“Κ½Ξ“Β±Ξ“οŸ„Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β² Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“οŸƒΞ“ΞŽΞ“Β³Ξ“οŸƒΞ“Β©Ξ“Β² Ξ“Β·Ξ“Ξ‰Ξ“Β±Ξ“ΒŸΞ“Β² Γ­Γʽ ôïá Ξ“οŸ…Ξ“οŸƒΞ“Ξ†Ξ“Β½Ξ“Β£Ξ“οŸƒΞ“Β© Ξ“οŸ„Ξ“ΒœΞ“Ξ„Ξ“Β©. Ï Ξ“οŸƒΞ“οŸ„Ξ“ΒœΞ“Β³Ξ“Ξ„Ξ“β€•Ξ“Ξ„Ξ“οŸƒ Ξ“Ξ…Ξ“Β°Ξ“οŸƒΞ“Β½Ξ“Β¨Ξ“Ξ…Ξ“Β­Ξ“β€•Ξ“Β² Ξ“Β±Ξ“β€•Ξ“ΒžΞ“Β² ôïá comicdom.gr, Ξ“Ξ†Ξ“Β±Ξ“β€•Ξ“Β­Ξ“Ξ„Ξ“ΒŸΞ“Β¦Ξ“οŸƒΞ“Β© Γ­Γʽ Γ³ΓʽΓ² Ξ“οŸƒΞ“Β­Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“ΞŽΞ“Β­Ξ“οŸƒΞ“Β© Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β¨Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“Β©Ξ“Β­Ξ“Βœ ãéΓʽ Ξ“ΞŒΞ“Β«Ξ“Κ½ Γ΄Γʽ updates, Ξ“ΞŽΞ“Β³Ξ“Ξ„Ξ“οŸƒ Γ­Γʽ ìçí Ξ“Β·Ξ“ΒœΞ“Β³Ξ“οŸƒΞ“Ξ„Ξ“οŸƒ ðïôÝ ôçí "Ξ“Β¬Ξ“Β°Ξ“ΒœΞ“Β«Ξ“Κ½".
 Reviews 24/10: LOGICOMIX από τον Αριστείδη Κώτση.


 Reviews 23/10: SOLOMON KANE #1 από τον Ανδρέα Μιχαηλίδη.


 Reviews 22/10: THE AMAZING REMARKABLE MONSIEUR LEOTARD από τον Θωμά Παπαδημητρόπουλο.


 Reviews 21/10: BACK TO BROOKLYN #1 από τον Γιώργο Χατζηκωστή.


 Reviews 17/10: NOTHING NICE TO SAY από τον Θωμά Παπαδημητρόπουλο.


 Reviews 16/10: SUBLIFE από τον Αριστείδη Κώτση.


 15/10: Νέο strip JANE'S WORLD της Paige Braddock.


 14/10: Νέο strip ΚΟΥΡΑΦΕΛΚΥΘΡΑ του Αντώνη Βαβαγιάνη.


 Reviews 13/10: AGE OF SENTRY #1 από τον Γιώργο Χατζηκωστή.


19-09-06
CSI: DYING IN THE GUTTERS #1

του Κώστα Δημόπουλου

Writer: Steven Grant

Artist: Stephen Mooney

Colourist: Ronda Pattison

IDW Publishing

O Rich Johnston, ο ανεκδιήγητος αυτός εύελπις συγγραφέας (FLYING FRYAR) και μυθομανής αρθρογράφος για το CBR (Lying In The Gutters), γνωστός τοις πάσι άλλωστε και ως η «Τατιάνα» των comics, σωριάζεται νεκρός στο βάθρο του Conference Room 6A, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των -κρατηθείτε- Joe Quesada, Ed Brubaker, Peter David, Greg Rucka, Mark Silvestri, Ben Templesmith, Ashley Wood, Beau Smith καθώς και πολλών άλλων γνωστών ανθρώπων του χώρου! Όλα αυτά δε, συμβαίνουν κατά τη διάρκεια του Las Vegas Comic Con 2006 (φανταστείτε κάτι σαν το δικό μας Comicdom Con, αλλά "λιγότερο" glamorous...), ενώ ένα από τα μέλη του ακροατηρίου που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στην αίθουσα, τυγχάνει να είναι και ο (fan του Ant-Man) αρχηγός της τοπικής ομάδας CSI (ή Crime Scene Investigation σε απλά Ελληνικά) ο οποίος και αναλαμβάνει αμέσως δράση.

Η αλήθεια είναι δεν έχω παρακολουθήσει πότε μου την ομώνυμη τηλεοπτική σειρά, με αποτέλεσμα να μην έχω καμία προηγούμενη επαφή με τους χαρακτήρες της, το συγκεκριμένο comic όμως δείχνει ξεκάθαρα ότι φτιάχτηκε για να προσελκύσει κυρίως νέους αναγνώστες, αφού ο Grant προσπαθεί ξεκάθαρα να εστιάσει την προσοχή μας στο υπόλοιπο «λαμπερό» cast της ιστορίας.

Οι διάσημοι πρωταγωνιστές μας λοιπόν εδώ παρουσιάζονται περισσότερο σαν καρικατούρες των προσωπικοτήτων τους με σκοπό φυσικά να δώσουν πόντους στο fun του όλου εγχειρήματος, αφαιρώντας όμως παράλληλα την όποια ατμόσφαιρα μυστηρίου διατρέχει άλλα storylines του τίτλου. Το αποτέλεσμα βέβαια κάθε άλλο παρά απογοητευτικό είναι, αφού ο αναγνώστης έχει εξαρχής περισσότερη αγωνία να διαβάσει την επόμενη ατάκα του Quesada, ή τις αψιμαχίες του Rucka με τον Brubaker, παρά να μάθει ποιος τελικά ευθύνεται για το θάνατο του άτυχου κουτσομπόλη...

Εν ολίγοις, πρόκειται για ένα αρκετά ενδιαφέρον και πολύ «διαφορετικό» (αν όχι πρωτότυπο) comic το όποιο πάρα τα όποια σεναριακά ψεγάδια του, ή ακόμα και το μάλλον μέτριο artwork του Mooney, καταφέρνει να ψυχαγωγήσει τον αναγνώστη του, πράγμα που αν το καλοσκεφτείτε δε συναντάμε και πολύ συχνά τελευταία (άρα μάλλον το έχουμε ανάγκη).

Grade

Average Grade


reviews archive | email the author | author's profile
back to top
|home|about us|downloads|contact|oldies|events|

The artwork cannot be reproduced in any form without the written consent of the artist and/or publisher. Trade Names and trademarks mentioned and/or displayed on this Web Site are the property of their respective owners.
All Rights Reserved.

This page is best viewed at 1024x768 or higher with Mozilla Firefox 2.0.0.4
Certified on Mozilla Firefox 2.0.0.4+ or IE 6+

Get Firefox!
Powered by vi