Βρίσκεστε στο archive.comicdom.gr. Βλέπετε το παλιό site και αρχείο του www.comicdom.gr. 2000+ άρθρα, reviews και συνεντεύξεις βρίσκονται στην διάθεσή σας. Το νέο, πλέον blog, site του Comicdom μπορείτε να το βρείτε στο http://www.comicdom.gr
Βρίσκεστε στο archive.comicdom.gr. Βλέπετε το παλιό site και αρχείο του www.comicdom.gr. 2000+ άρθρα, reviews και συνεντεύξεις βρίσκονται στην διάθεσή σας. Το νέο, πλέον blog, site του Comicdom μπορείτε να το βρείτε στο http://www.comicdom.gr
  • column info
    new stuff

    Ξ“Β“Ξ“οŸƒ ÝíΓʽ site ðïá Ξ“οŸƒΞ“Β­Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“ΞŽΞ“Β­Ξ“οŸƒΞ“Ξ„Ξ“Κ½Ξ“Β© Ξ“Β³Ξ“οŸƒ Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β¨Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“Β©Ξ“Β­Ξ“Βž Ξ“ΚΌΞ“ΒœΞ“Β³Ξ“Β§ Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β­Ξ“Κ½Ξ“Β© Ξ“Β°Ξ“Β±Ξ“Κ½Ξ“Β£Ξ“Β¬Ξ“Κ½Ξ“Ξ„Ξ“Β©Ξ“οŸ„Ξ“Βœ Ξ“οŸ‚Ξ“Β½Ξ“Β³Ξ“οŸ„Ξ“β€•Ξ“Β«Ξ“β€• Γ­Γʽ Ξ“Β°Ξ“Κ½Ξ“Β±Ξ“Κ½Ξ“οŸ„Ξ“β€•Ξ“Β«Ξ“β€•Ξ“Ξ…Ξ“Β¨Ξ“οŸƒΞ“ΒŸ Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β² ôéò Ξ“οŸ‚Ξ“Β©Ξ“Κ½Ξ“Β±Ξ“οŸ„Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β² Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“οŸƒΞ“ΞŽΞ“Β³Ξ“οŸƒΞ“Β©Ξ“Β² Ξ“Β·Ξ“Ξ‰Ξ“Β±Ξ“ΒŸΞ“Β² Γ­Γʽ ôïá Ξ“οŸ…Ξ“οŸƒΞ“Ξ†Ξ“Β½Ξ“Β£Ξ“οŸƒΞ“Β© Ξ“οŸ„Ξ“ΒœΞ“Ξ„Ξ“Β©. Ï Ξ“οŸƒΞ“οŸ„Ξ“ΒœΞ“Β³Ξ“Ξ„Ξ“β€•Ξ“Ξ„Ξ“οŸƒ Ξ“Ξ…Ξ“Β°Ξ“οŸƒΞ“Β½Ξ“Β¨Ξ“Ξ…Ξ“Β­Ξ“β€•Ξ“Β² Ξ“Β±Ξ“β€•Ξ“ΒžΞ“Β² ôïá comicdom.gr, Ξ“Ξ†Ξ“Β±Ξ“β€•Ξ“Β­Ξ“Ξ„Ξ“ΒŸΞ“Β¦Ξ“οŸƒΞ“Β© Γ­Γʽ Γ³ΓʽΓ² Ξ“οŸƒΞ“Β­Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“ΞŽΞ“Β­Ξ“οŸƒΞ“Β© Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β¨Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“Β©Ξ“Β­Ξ“Βœ ãéΓʽ Ξ“ΞŒΞ“Β«Ξ“Κ½ Γ΄Γʽ updates, Ξ“ΞŽΞ“Β³Ξ“Ξ„Ξ“οŸƒ Γ­Γʽ ìçí Ξ“Β·Ξ“ΒœΞ“Β³Ξ“οŸƒΞ“Ξ„Ξ“οŸƒ ðïôÝ ôçí "Ξ“Β¬Ξ“Β°Ξ“ΒœΞ“Β«Ξ“Κ½".




 Reviews 24/10: LOGICOMIX από τον Αριστείδη Κώτση.


 Reviews 23/10: SOLOMON KANE #1 από τον Ανδρέα Μιχαηλίδη.


 Reviews 22/10: THE AMAZING REMARKABLE MONSIEUR LEOTARD από τον Θωμά Παπαδημητρόπουλο.


 Reviews 21/10: BACK TO BROOKLYN #1 από τον Γιώργο Χατζηκωστή.


 Reviews 17/10: NOTHING NICE TO SAY από τον Θωμά Παπαδημητρόπουλο.


 Reviews 16/10: SUBLIFE από τον Αριστείδη Κώτση.


 15/10: Νέο strip JANE'S WORLD της Paige Braddock.


 14/10: Νέο strip ΚΟΥΡΑΦΕΛΚΥΘΡΑ του Αντώνη Βαβαγιάνη.


 Reviews 13/10: AGE OF SENTRY #1 από τον Γιώργο Χατζηκωστή.


17-04-07
RUNAWAYS SAGA

του Ηλία Μεταξά

Writer: C.B. Cebulski

Contributing Writers: Mindy Owens και Molly Hayes (χε,χε!)

Penciler: Humberto Ramos

Inkers: Carlos Alberto & Cruz Cuevas

Colorist: Christina Strain

Additional Art (as snapshots): Alphona, Miyazawa, Norton

Cover: Humberto Ramos

Marvel Comics

Αν αναρωτιόσασταν περί τίνος πρόκειται (μιλάω για τον τίτλο των Runaways), αλλά δεν το είχατε αγγίξει μέχρι τώρα, αυτό το Runaways’ saga, είναι ακριβώς για ΣΑΣ! Ένα 48-σέλιδο σπέσιαλ τεύχος που περιλαμβάνει και ένα section με extras, όπως never-before-seen σκίτσα και artwork.

Ο C.B. Cebulski με τη βοήθεια της fan-favorite, και νεαρότερου μέλους των Runaways, Molly Hayes, προσπαθεί να καλύψει τις εξελίξεις στα 42 τεύχη που προηγήθηκαν. Από την αποκάλυψη των Nico Minoru, Gertrude Yorkes, Chase Stein, Karolina Dean, Molly Hayes, και Alex Wilder, ότι οι γονείς τους είναι κακοποιοί και την διαφυγή τους, μέχρι τον τρόπο που ο καθένας ανακαλύπτει τη προσωπική κληρονομιά του και τις δυνατότητές του, από την πρώτη τους βάση "the Hostel;" και την προδοσία του Alex, μέχρι τις συναντήσεις τους με τους Captain America, Cloak και Dagger, και τους New Avengers (pre Civil War) [Molly kicks Wolvie’s butt] και φυσικά τον θάνατο μερικών από τους originals αλλά και την εμφάνιση των νέων μελών τους, Victor και Xavin.

Η ματιά της Molly Hayes είναι πάντα φρέσκια και σε κάνει να βλέπεις την κατάσταση τους, αλλά και τους ήρωες του Marvel Universe με άλλο μάτι. (Ίσως και γι’ αυτό το λόγο να είναι από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες των Runaways). Επιπλέον, η ιστορία της Molly αρχίζει και τελειώνει με μια νέα ιστορία 4 σελίδων των C.B. Cebulski και Humberto Ramos, στο οποίο βλέπουμε τις αντιδράσεις των υπόλοιπων Runaways για όσα της συμβαίνουν.

Βρίσκω ιδιαίτερα εύστοχη την απόφαση της Marvel να διαλέξει έναν πρώην editor (C.B. Cebulski) και μια από τους πιο φανατικούς Runaways οπαδούς (Mindy Owens) για να κάνουν το recap σε αυτό το τεύχος. Το σχέδιο του Humberto Ramos μπορεί βέβαια ποτέ να μην ήταν από τα αγαπημένα μου, σε αυτή όμως την ιστορία που συνεισφέρει, η δουλειά του είναι περισσότερο στυλιζαρισμένη από ότι συνήθως, κι επειδή έχω δει και άσχετα σκίτσα του, που δεν περιλαμβάνονται σε αυτή την έκδοση, σας εγγυώμαι ότι ο άνθρωπος είναι fan.

Αν θέλετε να ανακαλύψετε τους Runaways, ιδιαίτερα τώρα που από το επόμενο τεύχος (#25), ξεκινάει το run του Joss Whedon, τότε σας προτείνω:
RUNAWAYS vol. 1 #1-18 (April 2003 - September 2004)
RUNAWAYS vol. 2 #1- (February 2005 -)
X-MEN/RUNAWAYS (Free Comic Book Day 2006 offering)
CIVIL WAR: YOUNG AVENGERS/RUNWAYS (July 2006 - October 2006)
DAILY BUGLE: CIVIL WAR EDITION

Runaways Digests:
RUNAWAYS VOL. 1: PRIDE & JOY RUNAWAYS VOL. 1 #1-6
RUNAWAYS VOL. 2: TEENAGE WASTELAND RUNAWAYS VOL. 1 #7-12
RUNAWAYS VOL. 3: THE GOOD DIE YOUNG RUNAWAYS VOL. 1 #13-18
RUNAWAYS VOL. 4: TRUE BELIEVERS RUNAWAYS VOL. 2 #1-6
RUNAWAYS VOL. 5: ESCAPE TO NEW YORK RUNAWAYS VOL. 2 #7-12
RUNAWAYS VOL. 6: PARENTAL GUIDANCE RUNAWAYS VOL. 2 #13-18
RUNAWAYS VOL. 7: LIVE FAST RUNAWAYS VOL. 2 #19-24

Runaways Hardcovers:
RUNAWAYS, VOL. 1 RUNAWAYS VOL. 1 #1-18
RUNAWAYS, VOL. 2 RUNAWAYS VOL. 2 #1-12, X-MEN/RUNAWAYS: FREE
RUNAWAYS, VOL. 3 (APRIL 18, 2007) RUNAWAYS VOL. 2 #13-24





Grade





Average Grade


reviews archive | email the author
back to top




|home|about us|downloads|contact|oldies|events|

The artwork cannot be reproduced in any form without the written consent of the artist and/or publisher. Trade Names and trademarks mentioned and/or displayed on this Web Site are the property of their respective owners.
All Rights Reserved.

This page is best viewed at 1024x768 or higher with Mozilla Firefox 2.0.0.4
Certified on Mozilla Firefox 2.0.0.4+ or IE 6+

Get Firefox!
Powered by vi