Βρίσκεστε στο archive.comicdom.gr. Βλέπετε το παλιό site και αρχείο του www.comicdom.gr. 2000+ άρθρα, reviews και συνεντεύξεις βρίσκονται στην διάθεσή σας. Το νέο, πλέον blog, site του Comicdom μπορείτε να το βρείτε στο http://www.comicdom.gr
Βρίσκεστε στο archive.comicdom.gr. Βλέπετε το παλιό site και αρχείο του www.comicdom.gr. 2000+ άρθρα, reviews και συνεντεύξεις βρίσκονται στην διάθεσή σας. Το νέο, πλέον blog, site του Comicdom μπορείτε να το βρείτε στο http://www.comicdom.gr
  • column info
    new stuff

    Ξ“Β“Ξ“οŸƒ ÝíΓʽ site ðïá Ξ“οŸƒΞ“Β­Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“ΞŽΞ“Β­Ξ“οŸƒΞ“Ξ„Ξ“Κ½Ξ“Β© Ξ“Β³Ξ“οŸƒ Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β¨Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“Β©Ξ“Β­Ξ“Βž Ξ“ΚΌΞ“ΒœΞ“Β³Ξ“Β§ Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β­Ξ“Κ½Ξ“Β© Ξ“Β°Ξ“Β±Ξ“Κ½Ξ“Β£Ξ“Β¬Ξ“Κ½Ξ“Ξ„Ξ“Β©Ξ“οŸ„Ξ“Βœ Ξ“οŸ‚Ξ“Β½Ξ“Β³Ξ“οŸ„Ξ“β€•Ξ“Β«Ξ“β€• Γ­Γʽ Ξ“Β°Ξ“Κ½Ξ“Β±Ξ“Κ½Ξ“οŸ„Ξ“β€•Ξ“Β«Ξ“β€•Ξ“Ξ…Ξ“Β¨Ξ“οŸƒΞ“ΒŸ Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β² ôéò Ξ“οŸ‚Ξ“Β©Ξ“Κ½Ξ“Β±Ξ“οŸ„Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β² Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“οŸƒΞ“ΞŽΞ“Β³Ξ“οŸƒΞ“Β©Ξ“Β² Ξ“Β·Ξ“Ξ‰Ξ“Β±Ξ“ΒŸΞ“Β² Γ­Γʽ ôïá Ξ“οŸ…Ξ“οŸƒΞ“Ξ†Ξ“Β½Ξ“Β£Ξ“οŸƒΞ“Β© Ξ“οŸ„Ξ“ΒœΞ“Ξ„Ξ“Β©. Ï Ξ“οŸƒΞ“οŸ„Ξ“ΒœΞ“Β³Ξ“Ξ„Ξ“β€•Ξ“Ξ„Ξ“οŸƒ Ξ“Ξ…Ξ“Β°Ξ“οŸƒΞ“Β½Ξ“Β¨Ξ“Ξ…Ξ“Β­Ξ“β€•Ξ“Β² Ξ“Β±Ξ“β€•Ξ“ΒžΞ“Β² ôïá comicdom.gr, Ξ“Ξ†Ξ“Β±Ξ“β€•Ξ“Β­Ξ“Ξ„Ξ“ΒŸΞ“Β¦Ξ“οŸƒΞ“Β© Γ­Γʽ Γ³ΓʽΓ² Ξ“οŸƒΞ“Β­Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“ΞŽΞ“Β­Ξ“οŸƒΞ“Β© Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β¨Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“Β©Ξ“Β­Ξ“Βœ ãéΓʽ Ξ“ΞŒΞ“Β«Ξ“Κ½ Γ΄Γʽ updates, Ξ“ΞŽΞ“Β³Ξ“Ξ„Ξ“οŸƒ Γ­Γʽ ìçí Ξ“Β·Ξ“ΒœΞ“Β³Ξ“οŸƒΞ“Ξ„Ξ“οŸƒ ðïôÝ ôçí "Ξ“Β¬Ξ“Β°Ξ“ΒœΞ“Β«Ξ“Κ½".




 Reviews 24/10: LOGICOMIX από τον Αριστείδη Κώτση.


 Reviews 23/10: SOLOMON KANE #1 από τον Ανδρέα Μιχαηλίδη.


 Reviews 22/10: THE AMAZING REMARKABLE MONSIEUR LEOTARD από τον Θωμά Παπαδημητρόπουλο.


 Reviews 21/10: BACK TO BROOKLYN #1 από τον Γιώργο Χατζηκωστή.


 Reviews 17/10: NOTHING NICE TO SAY από τον Θωμά Παπαδημητρόπουλο.


 Reviews 16/10: SUBLIFE από τον Αριστείδη Κώτση.


 15/10: Νέο strip JANE'S WORLD της Paige Braddock.


 14/10: Νέο strip ΚΟΥΡΑΦΕΛΚΥΘΡΑ του Αντώνη Βαβαγιάνη.


 Reviews 13/10: AGE OF SENTRY #1 από τον Γιώργο Χατζηκωστή.


05-07-05
MARVEL KNIGHTS 4 #13-18

του Γιάννη Κουρουμπακάλη

Writer: Roberto Aguire-Sacasa

Penciller: Jim Muniz

Inkers: Various

Colorists: Brian Reber & Sotocolors's A. Crossley

Letterer: Dave Sharpe

Editor: Warren Simons

Marvel Comics

Το MARVEL KNIGHTS 4 αποτέλεσε, στο ξεκίνημα του, μια πραγματικά νέα πνοή για τους Fantastic Four. Ο περισσότερος comic related κόσμος που ερχόμουν σε επαφή, μου έλεγε ότι έτσι είναι ο σωστός τρόπος να γράφει κάποιος τον συγκεκριμένο τίτλο. Αποφάσισα λοιπόν να αρχίσω να τον αγοράζω και εγώ μηνιαία. Κάπου στο #9 αρχίσαν βέβαια και οι γκρίνιες. "Εεεε, έχει γίνει λίγο κουραστικό", "το ψιλοβαρέθηκα...", "το έκοψα" κλπ. Αν και είχα αργήσει να ξεκινήσω τον τίτλο, έχοντας βέβαια διαβάσει όλα τα τεύχη ως και εκείνη την στιγμή, δεν σταμάτησα να τον αγοράζω.

Όντως, οι ιστορίες είχανε αρχίσει να κάνουν κοιλιά και γενικότερα ο τίτλος να παρουσιάζει μια μονοτονία. Μετά όμως ήρθαν τα τεύχη #13 - #14 με τίτλο storyline "Eyes Without a Face" και #15 - #18 με τίτλο storyline "Divine Time". Και τα δύο αυτά storylines φέρνουν αντιμέτωπους τους FF με καθόλου άγνωστες δυνάμεις. Στην πρώτη περίπτωση ο Puppet Master και στη δεύτερη, παιχνίδια με τον χρόνο. Ένας παλιός οπαδός των FF σίγουρα δεν μπορεί να ενθουσιαστεί με δύο τόσο πολύχρησιμοποιημένα concepts. Ο κύριος Aguire-Sacasa, όμως, διαφωνεί σίγουρα μαζί μας και αποδεικνύει πως υπάρχει ακόμη χώρος για καλές ιστορίες σε ένα τίτλο που, στην κυριολεξία, οι πρωταγωνιστές του τα έχουν κάνει -σχεδόν- όλα.

Στο "Eyes Without a Face" ο Puppet Master, σε πατρικό ρόλο, προσπαθεί να επαναφέρει την όραση στην κόρη του Alicia. Τα αποτελέσματα της έρευνάς του και μια σειρά αποτυχημένων επεμβάσεων θα τον φέρουν αντιμέτωπο με τους FF. Δυνατά συναισθήματα μεταξύ του τριγώνου Puppet Master, Susan Storm και Alicia Masters αλλά και του Ben Grimm προς το πρόσωπο της γυναίκας που αγαπάει. Εξαιρετικό κατά την άποψή μου in-character storytelling και δύο πολύ όμορφα εξώφυλλα από Frank Cho και Greg Land.

Στο "Divine Time" ο Ramades, γιος του Kang, παγιδεύει τους Fantastic Four σε ένα διαστρεβλωμένο παρελθόν στην προσπάθεια του να κατακτήσει την Γη. Η ομάδα χωρίζεται και έρχεται αντιμέτωπη με διάφορα εντυπωσιακά γεγονότα προκειμένου να επιστρέψει στη Γη και να σταματήσει τον Ramades. Πέρα από τους γνωστούς τέσσερις φίλους μας, σημαντικό ρόλο στην ιστορία παίζει όλη η οικογένεια Richards με Franklin, Valeria αλλά και Nathaniel. Εντυπωσιακή η μάχη στο φινάλε αλλά και το κλείσιμο της ιστορίας.

Συμπερασματικά και οι δύο ιστορίες είναι πιστές στους χαρακτήρες αλλά και στο ύφος των περιπετειών των FF. Σου δίνουν την αίσθηση μικρών καλών storylines με υψηλό entertainment value χωρίς να το κουράζει ο συγγραφέας. Τα συνιστώ σε κάθε φίλο των Fantastic Four.





Grade





Average Grade


reviews archive | email the author | author's profile
back to top




|home|about us|downloads|contact|oldies|events|

The artwork cannot be reproduced in any form without the written consent of the artist and/or publisher. Trade Names and trademarks mentioned and/or displayed on this Web Site are the property of their respective owners.
All Rights Reserved.

This page is best viewed at 1024x768 or higher with Mozilla Firefox 2.0.0.4
Certified on Mozilla Firefox 2.0.0.4+ or IE 6+

Get Firefox!
Powered by vi