Βρίσκεστε στο archive.comicdom.gr. Βλέπετε το παλιό site και αρχείο του www.comicdom.gr. 2000+ άρθρα, reviews και συνεντεύξεις βρίσκονται στην διάθεσή σας. Το νέο, πλέον blog, site του Comicdom μπορείτε να το βρείτε στο http://www.comicdom.gr
Βρίσκεστε στο archive.comicdom.gr. Βλέπετε το παλιό site και αρχείο του www.comicdom.gr. 2000+ άρθρα, reviews και συνεντεύξεις βρίσκονται στην διάθεσή σας. Το νέο, πλέον blog, site του Comicdom μπορείτε να το βρείτε στο http://www.comicdom.gr
  • column info
    new stuff

    Ξ“Β“Ξ“οŸƒ ÝíΓʽ site ðïá Ξ“οŸƒΞ“Β­Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“ΞŽΞ“Β­Ξ“οŸƒΞ“Ξ„Ξ“Κ½Ξ“Β© Ξ“Β³Ξ“οŸƒ Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β¨Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“Β©Ξ“Β­Ξ“Βž Ξ“ΚΌΞ“ΒœΞ“Β³Ξ“Β§ Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β­Ξ“Κ½Ξ“Β© Ξ“Β°Ξ“Β±Ξ“Κ½Ξ“Β£Ξ“Β¬Ξ“Κ½Ξ“Ξ„Ξ“Β©Ξ“οŸ„Ξ“Βœ Ξ“οŸ‚Ξ“Β½Ξ“Β³Ξ“οŸ„Ξ“β€•Ξ“Β«Ξ“β€• Γ­Γʽ Ξ“Β°Ξ“Κ½Ξ“Β±Ξ“Κ½Ξ“οŸ„Ξ“β€•Ξ“Β«Ξ“β€•Ξ“Ξ…Ξ“Β¨Ξ“οŸƒΞ“ΒŸ Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β² ôéò Ξ“οŸ‚Ξ“Β©Ξ“Κ½Ξ“Β±Ξ“οŸ„Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β² Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“οŸƒΞ“ΞŽΞ“Β³Ξ“οŸƒΞ“Β©Ξ“Β² Ξ“Β·Ξ“Ξ‰Ξ“Β±Ξ“ΒŸΞ“Β² Γ­Γʽ ôïá Ξ“οŸ…Ξ“οŸƒΞ“Ξ†Ξ“Β½Ξ“Β£Ξ“οŸƒΞ“Β© Ξ“οŸ„Ξ“ΒœΞ“Ξ„Ξ“Β©. Ï Ξ“οŸƒΞ“οŸ„Ξ“ΒœΞ“Β³Ξ“Ξ„Ξ“β€•Ξ“Ξ„Ξ“οŸƒ Ξ“Ξ…Ξ“Β°Ξ“οŸƒΞ“Β½Ξ“Β¨Ξ“Ξ…Ξ“Β­Ξ“β€•Ξ“Β² Ξ“Β±Ξ“β€•Ξ“ΒžΞ“Β² ôïá comicdom.gr, Ξ“Ξ†Ξ“Β±Ξ“β€•Ξ“Β­Ξ“Ξ„Ξ“ΒŸΞ“Β¦Ξ“οŸƒΞ“Β© Γ­Γʽ Γ³ΓʽΓ² Ξ“οŸƒΞ“Β­Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“ΞŽΞ“Β­Ξ“οŸƒΞ“Β© Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β¨Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“Β©Ξ“Β­Ξ“Βœ ãéΓʽ Ξ“ΞŒΞ“Β«Ξ“Κ½ Γ΄Γʽ updates, Ξ“ΞŽΞ“Β³Ξ“Ξ„Ξ“οŸƒ Γ­Γʽ ìçí Ξ“Β·Ξ“ΒœΞ“Β³Ξ“οŸƒΞ“Ξ„Ξ“οŸƒ ðïôÝ ôçí "Ξ“Β¬Ξ“Β°Ξ“ΒœΞ“Β«Ξ“Κ½".




 Reviews 24/10: LOGICOMIX από τον Αριστείδη Κώτση.


 Reviews 23/10: SOLOMON KANE #1 από τον Ανδρέα Μιχαηλίδη.


 Reviews 22/10: THE AMAZING REMARKABLE MONSIEUR LEOTARD από τον Θωμά Παπαδημητρόπουλο.


 Reviews 21/10: BACK TO BROOKLYN #1 από τον Γιώργο Χατζηκωστή.


 Reviews 17/10: NOTHING NICE TO SAY από τον Θωμά Παπαδημητρόπουλο.


 Reviews 16/10: SUBLIFE από τον Αριστείδη Κώτση.


 15/10: Νέο strip JANE'S WORLD της Paige Braddock.


 14/10: Νέο strip ΚΟΥΡΑΦΕΛΚΥΘΡΑ του Αντώνη Βαβαγιάνη.


 Reviews 13/10: AGE OF SENTRY #1 από τον Γιώργο Χατζηκωστή.


05-07-07
SNAPSHOT REVIEWS

του Γιώργου Χατζηκωστή

Μικρά, σύντομα reviews, για comics που δεν "αξίζουν" ολόκληρο review.

Βασικά, ένας απλός τρόπος για να είμαστε όλοι up-to-date σε τίτλους και storylines που "τρέχουν".

Various Publishers

 

 

ARMY @ LOVE #3

Writer/Artist: Rick Veitch

DC Comics (Vertigo)


Κάθε δημιουργός (όσο μεγάλος και αν είναι) δικαιούται μια κακή στιγμή. Το συγκεκριμένο comic είναι η κακή στιγμή του Veitch. Η αποτυχημένη μίξη φτηνιάρικης σαπουνόπερας και άστοχης σάτιρας συνεχίζεται και εγώ αναρωτιέμαι γιατί το διαβάζω ακόμα. Ναι, είμαι σίγουρος, έφτασε η ώρα να το κόψω τα άτιμο! (1.5)

 

COUNTDOWN #46

Head Writer: Paul Dini

Writers: Jimmy Palmiotti & Justin Gray

Penciller: Jesus Saiz

DC Comics


Η Black Mary Marvel αντιμετωπίζει το Pharyngula, ένα δαίμονα το σώμα του οποίου αποτελείται από ψυχές βρεφών που γεννηθήκαν νεκρά. Το editorial team του HELLBLAZER παρακαλείται να τον επαναφέρει σε τάξη, αφού σίγουρα εκείνοι ευθύνονται για την δραπέτευση του από την γωνίτσα της Vertigo - δεν έχει καμία θέση σε ένα mainstream superhero comic. Ή πολύ πιο απλά, tasteless, Mr. Dini, just tasteless. Κατά τα άλλα, τα υπόλοιπα plots συνεχίζουν ως είχαν, κάνει την εμφάνιση της μια κοπέλα με generic speed powers με το ατυχές όνομα Forerunner και το back-up multiverse history lesson απασχολεί μόνο τα τελειωμένα fanboys. Δυστυχώς, το COUNTDOWN δεν έχει την αίγλη του 52, όπως αποδεικνύεται σιγά-σιγά. (2.0)

 

DETECTIVE COMICS #833

Writer: Paul Dini

Penciller: Don Kramer

DC Comics


Bats teams up with Zatanna. Ποιός παλιός, κλασσικός villain κρύβεται στα παρασκήνια; Πρώτο μέρος μιας ιστορίας που θα μπορούσε να έχει θέση στο αναγεννημένο BRAVE AND THE BOLD. Πατάει γερά πάνω στο πρόσφατο continuity του DC Universe (IDENTITY CRISIS, anyone?) και τον όσων έχουν γίνει τους τελευταίους μήνες στους Bat-titles, οπότε αν δεν είσαστε γνώστες και των δυο, μάλλον θα μπερδευτείτε. Το DETECTIVE COMICS του Paul Dini παραμένει αξιόπιστο fun και ο Don Kramer όλο και βελτιώνεται. Simply, I recommend it. (4.0)

 

HELLBOY: DARKNESS CALLS #1 & 2

Writer: Mike Mignola

Artist: Duncan Fegredo

Dark Horse Comics


Πιστεύω ότι η απόφαση του Mignola να παρατήσει τα artistic duties και να αφοσιωθεί αποκλειστικά στην συγγραφή των περιπετειών του Διαβολόπαιδου, είναι μάλλον λανθασμένη. Ο άνθρωπος είναι κορυφαίος σχεδιαστής και -at best- απλά επαρκής συγγραφέας. Ο αντικαταστάτης του, Duncan Fegredo, διατηρεί, μέχρι ενός σημείου, το προσωπικό του στίγμα, αλλά ταυτόχρονα φέρνει το ύφος του πολύ κοντά σε αυτό του Mignola. Προσωπικά, το HELLBOY μου είναι αδιάφορο εδώ και πολλά χρόνια -σαφέστατα προτιμώ το BPRD- αλλά ο ατιμούλης ο κοκκινόππετσος είναι way too cool για να τον αγνοήσω... (3.0)

 

HERO SQUARED #6

Writers: Keith Giffen & J.M. DeMatteis

Artist: Joe Abraham

Boom! Studios


Origin issue! Two of them! Πώς έγινε ο Milo, Captain Valor; Τί πήγε στραβά με την Stephie: Πώς αυτή, με τη σειρά της, μεταμορφώθηκε στην Caliginous; Εδώ βρίσκονται όλες οι απαντήσεις! Κακά τα ψέματα, οι Giffen/DeMatteis είναι πεσμένοι και δεν κατάφεραν να αναβιώσουν την "παλιά μαγεία". Ίσως επειδή το concept δεν αρκεί για μεγαλύτερη ανάπτυξη, ίσως επειδή το cast είναι μικρό (τέσσερις βασικοί χαρακτήρες, ή μάλλον, μόνο δυο), πολλά ίσως. O Abraham παραμένει αδιάφορος σχεδιαστικά και η ιστορία συνεχίζεται. Όχι για πολύ, όμως, γιατί πρόσφατα ανακοινώθηκε το τσεκούρωμα του τίτλου! (2.5)

 

NEWUNIVERSAL #6

Writer: Warren Ellis

Artist: Salvador Larroca

Marvel Comics


Το revamp των Ellis/Larroca ολοκληρώνει τον πρώτο κύκλο του και κάνει ένα... kit-kat. Από το παλιό New Universe της Marvel δεν έχω διαβάσει ούτε ένα comic, αλλά αυτό δεν με εμπόδισε να προσεγγίσω αυτή τη σειρά. Ώριμο superhero comic, με έναν Ellis που μπορεί να μη βρίσκεται σε τρελά κέφια, αλλά αποδίδει ικανοποιητικά. Check it out, αλλά να έχετε στο νου σας ότι αυτά τα έξι τεύχη ήταν μόνο το στήσιμο. Θα επιτρέψει η Marvel την ολοκλήρωση όλων όσων ξεκίνησαν εδώ, ή θα κάνει ότι έκανε και με το NEXTWAVE; (3.0)

 

SOCK MONKEY: THE "INCHES" INCIDENT #4

Writer/Artist: Tony Millionaire

Dark Horse Comics


Tony Millionaire: Ένας δημιουργός με απίστευτο ταλέντο. Οι ιστορίες του είναι πανέξυπνες, απρόβλεπτες, με απίστευτο entertainment value και, το κυριότερο, έχουν το μοναδικό χάρισμα να είναι all-ages accessible. Πόσους ξέρετε να μπορούν να το κατορθώσουν αυτό; Σε αυτό το τεύχος ολοκληρώνεται το πιο πρόσφατο mini series. Διαβάστε το ολόκληρο και νιώστε ξανά την χαρά της ανακάλυψης ενός σπουδαίου comic. Όπως κάποτε... (4.5)

 

WARREN ELLIS'S BLACK GAS 2 #2

Writer: Warren Ellis

Artist: Max Fiumara

Avatar Press


Σιγά μην δεν έγραφα και για ένα zombie comic (αφρούς ο editor)! Over the top violent fun για όλη την οικογένεια (αρκεί αυτή να έχει διεστραμμένη αίσθηση περί "fun") με ένα twist στο τέλος που με άφησε μαλάκα - δεν το είδα να έρχεται από πουθενά. Εντάξει, το BLACK GAS δεν φέρνει την επανάσταση στη θεματολογία των zombie stories, αλλά για τους φίλους του είδους, αποτελεί σίγουρα ένα πολύ καλό φιξάκι. (3.5)

 





Grade





Average Grade


reviews archive | email the author | author's profile
back to top




|home|about us|downloads|contact|oldies|events|

The artwork cannot be reproduced in any form without the written consent of the artist and/or publisher. Trade Names and trademarks mentioned and/or displayed on this Web Site are the property of their respective owners.
All Rights Reserved.

This page is best viewed at 1024x768 or higher with Mozilla Firefox 2.0.0.4
Certified on Mozilla Firefox 2.0.0.4+ or IE 6+

Get Firefox!
Powered by vi