Βρίσκεστε στο archive.comicdom.gr. Βλέπετε το παλιό site και αρχείο του www.comicdom.gr. 2000+ άρθρα, reviews και συνεντεύξεις βρίσκονται στην διάθεσή σας. Το νέο, πλέον blog, site του Comicdom μπορείτε να το βρείτε στο http://www.comicdom.gr
Βρίσκεστε στο archive.comicdom.gr. Βλέπετε το παλιό site και αρχείο του www.comicdom.gr. 2000+ άρθρα, reviews και συνεντεύξεις βρίσκονται στην διάθεσή σας. Το νέο, πλέον blog, site του Comicdom μπορείτε να το βρείτε στο http://www.comicdom.gr
  • column info
    new stuff

    Ξ“Β“Ξ“οŸƒ ÝíΓʽ site ðïá Ξ“οŸƒΞ“Β­Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“ΞŽΞ“Β­Ξ“οŸƒΞ“Ξ„Ξ“Κ½Ξ“Β© Ξ“Β³Ξ“οŸƒ Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β¨Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“Β©Ξ“Β­Ξ“Βž Ξ“ΚΌΞ“ΒœΞ“Β³Ξ“Β§ Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β­Ξ“Κ½Ξ“Β© Ξ“Β°Ξ“Β±Ξ“Κ½Ξ“Β£Ξ“Β¬Ξ“Κ½Ξ“Ξ„Ξ“Β©Ξ“οŸ„Ξ“Βœ Ξ“οŸ‚Ξ“Β½Ξ“Β³Ξ“οŸ„Ξ“β€•Ξ“Β«Ξ“β€• Γ­Γʽ Ξ“Β°Ξ“Κ½Ξ“Β±Ξ“Κ½Ξ“οŸ„Ξ“β€•Ξ“Β«Ξ“β€•Ξ“Ξ…Ξ“Β¨Ξ“οŸƒΞ“ΒŸ Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β² ôéò Ξ“οŸ‚Ξ“Β©Ξ“Κ½Ξ“Β±Ξ“οŸ„Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β² Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“οŸƒΞ“ΞŽΞ“Β³Ξ“οŸƒΞ“Β©Ξ“Β² Ξ“Β·Ξ“Ξ‰Ξ“Β±Ξ“ΒŸΞ“Β² Γ­Γʽ ôïá Ξ“οŸ…Ξ“οŸƒΞ“Ξ†Ξ“Β½Ξ“Β£Ξ“οŸƒΞ“Β© Ξ“οŸ„Ξ“ΒœΞ“Ξ„Ξ“Β©. Ï Ξ“οŸƒΞ“οŸ„Ξ“ΒœΞ“Β³Ξ“Ξ„Ξ“β€•Ξ“Ξ„Ξ“οŸƒ Ξ“Ξ…Ξ“Β°Ξ“οŸƒΞ“Β½Ξ“Β¨Ξ“Ξ…Ξ“Β­Ξ“β€•Ξ“Β² Ξ“Β±Ξ“β€•Ξ“ΒžΞ“Β² ôïá comicdom.gr, Ξ“Ξ†Ξ“Β±Ξ“β€•Ξ“Β­Ξ“Ξ„Ξ“ΒŸΞ“Β¦Ξ“οŸƒΞ“Β© Γ­Γʽ Γ³ΓʽΓ² Ξ“οŸƒΞ“Β­Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“ΞŽΞ“Β­Ξ“οŸƒΞ“Β© Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β¨Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“Β©Ξ“Β­Ξ“Βœ ãéΓʽ Ξ“ΞŒΞ“Β«Ξ“Κ½ Γ΄Γʽ updates, Ξ“ΞŽΞ“Β³Ξ“Ξ„Ξ“οŸƒ Γ­Γʽ ìçí Ξ“Β·Ξ“ΒœΞ“Β³Ξ“οŸƒΞ“Ξ„Ξ“οŸƒ ðïôÝ ôçí "Ξ“Β¬Ξ“Β°Ξ“ΒœΞ“Β«Ξ“Κ½".
 Reviews 24/10: LOGICOMIX από τον Αριστείδη Κώτση.


 Reviews 23/10: SOLOMON KANE #1 από τον Ανδρέα Μιχαηλίδη.


 Reviews 22/10: THE AMAZING REMARKABLE MONSIEUR LEOTARD από τον Θωμά Παπαδημητρόπουλο.


 Reviews 21/10: BACK TO BROOKLYN #1 από τον Γιώργο Χατζηκωστή.


 Reviews 17/10: NOTHING NICE TO SAY από τον Θωμά Παπαδημητρόπουλο.


 Reviews 16/10: SUBLIFE από τον Αριστείδη Κώτση.


 15/10: Νέο strip JANE'S WORLD της Paige Braddock.


 14/10: Νέο strip ΚΟΥΡΑΦΕΛΚΥΘΡΑ του Αντώνη Βαβαγιάνη.


 Reviews 13/10: AGE OF SENTRY #1 από τον Γιώργο Χατζηκωστή.


του Ανδρέα Μιχαηλίδη
12-10-06

Toshyokan: Time-Out

Μη γελιέστε, εξακολουθώ να είμαι varying degrees of "χάλια", απλώς, τελείωσε η εξεταστική (ίσως και το Πανεπιστήμιο συνολικά, αλλά αυτό δεν το ξέρω ακόμα) και μπορώ να πάρω μια ανάσα και να αναδιοργανωθώ. Μέσα σε όλα τα άλλα, την προηγούμενη εβδομάδα απουσίαζα, προς μεγάλο μου εκνευρισμό, αλλά όταν ο πόνος που ξεκινάει από το δόντι σου (Torture Garden (or: A Day At The Dentist) - 14/09/05) φτάνει μέχρι το μάτι σου, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να δεις, πόσο μάλλον να σταθείς μπροστά στην οθόνη και να πληκτρολογείς, δεν έχεις πολλές επιλογές. Ας είναι καλά το Mesulid 100 mg!

Τέλος πάντων, δεν θέλω να σκορπίσω άλλη από τη μιζέρια μου, οπότε να περάσουμε σε κάποια πράγματα που είχα αναφέρει παλιότερα (Shinjuku Express Feminine Crisis Special: Girls & Women Galore! Part IΙ - 14/09/06) και κάπου παραπέσανε. Το πρώτο, είναι τα εξώφυλλα από τα δύο doujinshi που μου έφερε από την Ιαπωνία ο Μανώλης Ποτετσιανάκης, το ένα *ahem* περιεχομένου, σχετιζόμενου με το BLEACH (Ichigo και Orihime, ναιαιαιαι!) και το άλλο (CHIKAGE NO E HON 3 - "CHIKAGE'S PICTURE BOOK 3") plain cute. Θα μου πείτε "και τί μας ενδιαφέρει;". Στην πραγματικότητα, δεν έχετε άδικο, αλλά πέρα από τη χαρά μου για τα δύο αυτά αποκτήματα, έχω να εκφράσω και την έκπληξή μου αναφορικά με την ποιότητα αυτών των εκδόσεων. Ματ (ή σαγρέ) χαρτί 200+ γραμμαρίων, σχεδόν σαν λεπτό χαρτόνι. εξαιρετική εκτύπωση και γενικά, μια παρουσίαση η οποία θα μπορούσε να ανήκε σε ένα manga κανονικής εκδοτικής, αν εξαιρέσει κανείς το μέγεθός τους και το γεγονός ότι ήταν στο... τμήμα doujinshi! Με έκανε να δω τα fanzine μας με άλλο μάτι. Ένα θλιβερό μάτι. Μην ακούσω τα γνωστά "ναι, αλλά η Ιαπωνία και τα manga...". Οι εκδόσεις αυτές είναι από ανεξάρτητους καλλιτέχνες, με δική τους πρωτοβουλία, σχέδιο, στήσιμο και επιλογές εκτύπωσης.

Το δεύτερο είναι οι φωτογραφίες που είχα υποσχεθεί (δεν θυμάμαι πότε) από το bust του Alucard, πρωταγωνιστή του HELLSING. Ναι, πράγματι, ο αγαπητός μας βουρδούλακας είναι πιο bishounen απ' ότι στο manga του Hirano, αλλά αυτό δεν έχει ιδιαίτερη σημασία (άλλωστε, στο NEW DAWN, ο Alucard δεν διαφέρει σχεδόν καθόλου από ένα κορίτσι). No more words here, enjoy!

Νομίζω ότι οι λεπτομέρειες άξιζαν τον κόπο (και τα 70 ευρώ), για κάποιον που, κατά κανόνα, δεν αγοράζει merchandise. Anyway, moving on to...


Shinjuku Stalker

- Η Digital Manga Publishing ανακοίνωσε την προσεχή κυκλοφορία μιας νέας σειράς manga VAMPIRE HUNTER D (!), σε σενάριο Hideyuki Kikuchi (ο συγγραφέας που δημιούργησε τον ήρωα) και σχέδιο Saiko Takaki. Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά θα τις έχετε as they come in. Επιτέλους!


- H Tokyopop φέρνει το μεταφρασμένο WILD ADAPTER του Kazuya Minekura (SAIYUKI), ένα σκληρό αστυνομικό θρίλερ με μερικές (όπως πάντα) SF και occult επιδράσεις. Επίσης, (φαίνεται πως) αγόρασε πολλά licenses από την ADV, καθότι σύντομα θα εκδίδει τα PEACEMAKER, PEACEMAKER KUROGANE, TACTICS (from the creator of METANTEI LOKI RAGNAROK), AQUA και ARIA. Λέτε να ξεπουλάει η ADV; Τουλάχιστον, όσον αφορά στο manga line της, καθότι ανακοίνωσε ήδη licenses για 3 νέα anime. Μπορεί το όλο ζήτημα να σχετίζεται με τη σύναψη επιχειρηματικών δεσμών μεταξύ της ADV και της ιαπωνικής εταιρίας διανομής anime, Sojitz (δείτε ANIME INSIDER #36 for the whole story, with more business terms than I can fathom or stomach). Θα δείξει...


Wild Adapter


- Η Seven Seas (πολύ μπροστά στα non-japanese manga, με μερικούς αξιοπρεπείς τίτλους), ανακοίνωσε τρεις ενδιαφέρουσες νέες κυκλοφορίες: KASHIMASHI-GIRL MEETS GIRL (ήδη κυκλοφορεί το anime σε fansubs, αλλά δεν γνωρίζω για επίσημη κυκλοφορία), KODOMO NO JIKAN, και τη νουβέλα SHINIGAMI NO BALLAD, την οποία συστήνω ανεπιφύλακτα. Είναι μια εναλλακτική αφήγηση πάνω στο θέμα του Grim Reaper (τέλος πάντων, της "not-so-grim" reaper, αλλά anyway), στον οποίο προσδίδεται ο ρόλος του σοφού όντος που χρησιμοποιεί το φόβο της υπόστασής του, προκειμένου να συνετίσει τους ανθρώπους. Για όσους έχουν δει το BLEACH, το FULL MOON O SAGASHITE ή το DEATH NOTE, επιτέλους, υπάρχει μια άλλη οπτική γωνία: not cute and funny, not grim and powerful, just wise and humane. Το anime, επίσης, κυκλοφορεί σε fansubs. Αυτό το μήνα, κυκλοφορεί ο πρώτος τόμος του BOOGIEPOP DUAL, όπου πρωταγωνιστεί το αρσενικό αντίστοιχο της Boogiepop, Akizuki Takaya.


- Το TRAIN MAN (DENSHYA OTOKO, το οποίο είχαμε πρωτοαναφέρει στο Otaku Sleepover - 02/11/05) γίνεται ο επόμενος "στόχος μετάφρασης", με τα τρία διαφορετικά manga να εκδίδονται από τις CMX, VIZ και Del Rey.


- Η CMX εκδίδει το EIKOKU KOI MONOGATARI EMMA της (νομίζω) Kaoru Mori, με φόντο της Βικτοριανή Αγγλία και με αναφορές στην Jane Austen και τις αδελφές Bronte. Η Emma είναι μια κοπέλα που βγαίνει από τη φτώχια, πιάνοντας δουλειά ως οικονόμος στο σπίτι μιας πλούσιας χήρας, πρώην δασκάλας. Όταν γνωρίσει τον William Jones, αρχίζουν να αναπτύσσονται μεταξύ τους συναισθήματα, τα οποία, όμως, θα έρθουν αντιμέτωπα με το κοινωνικό καθεστώς του 19ου αιώνα. Σε όποιον αρέσει η Βικτοριανή ρομαντική λογοτεχνία, πιθανότατα θα αρέσει και αυτό το manga (το anime, πάλι, υπάρχει σε fansubs).


Πάμε, όμως, και σε μερικά νέα από games:

- Μπορεί να είστε σαν εμένα και το gaming να μην σας ενδιαφέρει τόσο πολύ (τα πιο πρόσφατα παιχνίδια που έπαιξα, καθαρά για escapism, ήταν το προϊστορικό HERETIC, το adventure POST MORTEM (thanks Μυρτώ) και αυτόν τον καιρό, το LEGACY OF KAIN 2: BLOOD OMEN), αλλά, σχεδόν σίγουρα, έχετε υπόψη σας τα διάφορα FINAL FANTASY. Ο δημιουργός τους, Hironobu Sakaguchi, ετοιμάζει, μέσω της νέας του εταιρίας, Mistwalker, τρία νέα RPG για το XBOX 360. Το πρώτο, ονόματι BLUE DRAGON, είναι για όλες τις ηλικίες και έχει designs του Akira Toriyama (DRAGON QUEST, πέρα από τα γνωστά του manga και anime). Είναι κλασσικό fantasy adventure, με πολύχρωμους χαρακτήρες και περιβάλλον.

Το δεύτερο, για μεγαλύτερες ηλικίες, είναι το LOST ODYSSEY, όπου ο παίκτης υποδύεται τον Kaim, έναν άνθρωπο που είναι καταραμένος να ζει για 1000 χρόνια. Το παιχνίδι περιστρέφεται γύρω από τις πολλές ζωές του και τα γεγονότα αιώνων.

Το τρίτο και τελευταίο, με τίτλο CRY ON, θα είναι ένα action RPG, για το οποίο, επί του παρόντος, δεν έχουν δοθεί περισσότερες λεπτομέρειες, εκτός από το ότι τη μουσική έχει αναλάβει ο Nobuo Uematsu.


Lost Eigakan Scoop

Κάπως έτσι θα αναφέρω σημαντικά νέα που πρέπει να ανακοινωθούν επειγόντως, διότι είτε ξεχάστηκαν ή είναι πολύ σημαντικά για να περιμένουν την αντίστοιχη στήλη τους.

- Έχει ήδη αρχίσει να προβάλλεται στην Ιαπωνία (άρα σύντομα και στους υπολογιστές και τα DVD player μας) η σειρά BLACK JACK 21, βασισμένη στο γνωστό έργο του "αθάνατου" Osamu Tezuka. Βέβαια, δεν γνωρίζω λεπτομέρειες σχετικά με το πόσο μεγάλο μέρος είναι adaptation του original manga, αλλά το βέβαιο είναι ότι πρόκειται για σοβαρή, medical drama/adventure σειρά: στο πρώτο επεισόδιο, ο Black Jack συλλαμβάνεται για να εγχειρήσει κρυφά το γιο του διευθυντή της Ιατρικής Ομοσπονδίας, με απειλή να φυλακιστεί ισόβια αν αποτύχει. Αναμένουμε...

- Η live-action ταινία DEATH NOTE έκανε άνοιγμα με 4,1 εκατομμύρια δολάρια, ξεπερνώντας μακράν το DA VINCI CODE. Δεν είναι μόνο το εκπληκτικό manga στο οποίο έχει βασιστεί (το πρώτο επεισόδιο του anime έγινε fansubbed και το είδα μόλις προχθές (ΚΑΙ ΓΑΜΩ!) ή η κρυφή ταυτότητα του/της δημιουργού Tsugumi Oba (κανείς στη βιομηχανία δεν έχει δει και δεν φαίνεται να γνωρίζει το άτομο αυτό), αλλά και ο Tatsuya Fujiwara (πρωταγωνιστής του BATTLE ROYAL) στο ρόλο του Light, ο οποίος βρίσκει το Death Note του shinigami Ryuk και αρχίζει σκοτώνοντας εγκληματίες πριν εμπνευσθεί... πιο ανησυχητικά σχέδια. Ενώ το manga τελείωσε την δημοσίευσή του στο SHOUNEN JUMP, στα σκαριά βρίσκεται παιχνίδι για Playstation 2 και η δεύτερη ταινία βγαίνει στην Ιαπωνία τον Νοέμβριο.


Bookworm

HUNTER X HUNTER VOL. 1: Ε, ναι, μπορεί να έχω δει το TV Series και τα OVA, αλλά δεν μπόρεσα να αντισταθώ. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν διαφορές μεταξύ του manga και του anime, δεδομένου, εξάλλου, ότι το manga εξακολουθεί να βγαίνει στο SHOUNEN JUMP στην Ιαπωνία. Δείτε το θετικά: θα σας το κάνω spoil πολύυυυυ αργά. Ο Gon Freaks είναι ένας ζωηρός και κεφάτος δωδεκάχρονος, ο οποίος ζει στο Whale Island με τη θεία του, Mito.

Μερικά χρόνια νωρίτερα και ενώ κινδυνεύει η ζωή του από ένα Kitsuneguma (Fox-Bear), τον σώζει ο Kite (ή Kaito, ανάλογα με τη μετάφραση), ένας Hunter. Τότε ο Gon μαθαίνει την αλήθεια: ο πατέρας του, Ging, δεν πέθανε, αλλά είναι μάλιστα ο σπουδαιότερος Hunter του κόσμου και δάσκαλος του Kite. Έτσι παίρνει την απόφαση να συμμετάσχει στο επικίνδυνο (και συχνά θανατηφόρο) Hunter Exam, να γίνει Hunter και να βρει τον πατέρα του.

Στο ταξίδι του από το Whale Island θα συναντήσει δύο πολύ διαφορετικούς ανθρώπους: τον Leorio, έναν ευέξαπτο και καλοντυμένο νεαρό γύρω στα 20 και τον (note: στο anime είναι αγόρι, στο manga δεν ξέρουμε, αλλά για ευκολία...) Kurapica, ένα περήφανο αγόρι γύρω στα 16, τελευταίο επιζώντα της φυλής Kuruta, την οποία σφάγιασαν οι Gennei Ryodan (Ghost Troupe), οι οποίοι, επίσης, θέλουν να γίνουν Hunters, για τους δικούς τους λόγους.

Μετά από πολλές περιπέτειες, οι οποίες δείχνουν σε κάποιο βαθμό τα προτερήματα και τις αδυναμίες τους, θα καταφέρουν να βρουν το εξεταστικό κέντρο, όπου οι δοκιμασίες ξεκινούν, υπό πολλές μορφές: ο πανούργος και δειλός Tonpa, που αρέσκεται να τσακίζει τους καινούργιους, μια ασταμάτητη διαδρομή 80 km, τρέχοντας πίσω από τον Hunter Satotz, ο φερόμενος "μάγος" και φονιάς, Hisoka και στο τέλος του πρώτου τόμου, το Swindler's Swamp. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής των 80 km, θα γνωρίσουν και τον Killua, έναν άλλο δωδεκάχρονο, ο οποίος, όμως, φαίνεται να κρύβει κάποιο πολύ σκοτεινό μυστικό και να έχει, σχεδόν, υπεράνθρωπες σωματικές αντοχές. Μια παράξενη συντροφιά γεννιέται...


The Hunter Exam begins!


Meanwhile in...

MADARA VOL. 2: Τελευταία φορά είχαμε μιλήσει για τον ήρωα με το συνθετικό σώμα στο Back To Baka! - 23/03/06 και τον είχαμε αφήσει ηττημένο, κατά κράτος, από τον Kaos, μυστηριώδη επιζώντα των Orochi. Ο Madara ξυπνάει στη σχετική ασφάλεια της πόλης του Loki, όταν μια νέα απειλή εμφανίζεται: η Jamira και οι Punklachion της, οδηγούμενοι από τον δαιμονισμένο αδελφό του Loki, Enma Gaho. Στη διάρκεια αυτής της αναμέτρησης, ο Madara θα μάθει τη βασική τεχνική του να συγκεντρώνει και να εξωτερικεύει την ψυχική του ενέργεια, σχηματίζοντας τη Σφαίρα του Sholon.

Έπειτα, ο Madara αναζητά τον Kaos, για τη ρεβανς και τον ακολουθεί μέχρι το Διάδρομο της Φωτιάς, την τελευταία κατοικία των Orochi, πριν πέσουν μπροστά στις ορδές του Miroku. Εκεί θα πολεμήσουν μεταξύ τους, θα βρουν τους τελευταίους μαγικούς φύλακες των Orochi και θα πολεμήσουν άλλους δύο από τους στρατηγούς του Kongo. Όταν αποκαλυφθεί, όμως, η καταγωγή του Madara, όταν μέσα στην οργή του χρησιμοποιήσει το Seiken Kusanagi για να απελευθερώσει την τρομακτική του δύναμη, καταστρέφοντας ολοσχερώς τον Διάδρομο της Φωτιάς και τις ορδές των εχθρών τους, ποιός θα βγει ζωντανός από τη σκόνη και τη στάχτη; Θα επιβιώσει ο Madara ή θα πέσει όσο πιο ηρωικά μπορεί; Και αν πέσει ο Madara, ποιος είναι ο βασιλιάς που θα οδηγήσει τους λαούς στην Agartha, τη Γη της ομόνοιας και της ειρήνης; Κάποια από αυτά τα ερωτήματα απαντώνται και άλλα περιμένουν τη συνέχεια της ιστορίας, καθώς τα μυστικά του παρελθόντος ξυπνούν στο παρόν.


ALICE 19TH VOL. 7: Έβδομος και τελευταίος τόμος για τους Lotis Masters μας, τους οποίους είχαμε αφήσει (Bakudan Countdown - 28/04/06) μέσα στο άντρο του Darva, ο οποίος χρησιμοποιεί το σώμα της αδελφής της Alice, Mayura, για να γεννηθεί στον πραγματικό κόσμο. Αντιμετωπίζοντας τους Maram Masters, τον έναν μετά τον άλλον, τελικά, φτάνουν εκεί όπου βρίσκεται το σώμα της Mayura... Πολύ αργά! Ο Darva έχει αναγεννηθεί, σε όλη του τη φρικτή μεγαλοπρέπεια, και αρχίζει να τσακίζει τους Lotis Masters. Όλα φαίνονται χαμένα, καθώς η Nyozeka κάνει την ύστατη θυσία για να σώσει την Alice και ο Kyo χάνεται στα βάθη του Darva για να σώσει τη Mayura.

Η Alice είναι μόνη, μέχρι που ακούει μια φωνή να τη φωνάζει και να της λέει να μπει στον Κόσμο της Εσώτερης Καρδιάς. Εκεί, η ηρωίδα μας θα έχει μια θαυμαστή συνάντηση και θα κατανοήσει τη λύση του προβλήματος, το νόημα της Χαμένης Λέξης που μπορεί να καταστρέψει τον Darva. Είναι κάτι που το ξέρουν όλα τα ζωντανά όντα, αλλά το έχουν ξεχάσει. Ακόμη και αν οι φίλοι της σωθούν, αν ελευθερώσει την αδελφή της, τί θα απογίνει η Nyozeka, το όχημα του μύθου, το Λευκό Κουνέλι; Η Nyozeka έκανε την ευχή της από τότε που ξεκίνησε την αναζήτηση για τους Neo Masters, αλλά η εκπλήρωσή της θα απαιτήσει τη βοήθεια της πιο αγαπημένης και της πιο γενναίας της φίλης, της Alice Sendou... Ο τόμος έχει και μια bonus ιστορία, για μια Lotis Master στην Μεσαιωνική Κίνα, καθώς και τις τελευταίες περιγραφές των Lotis Words.


Αυτά, λοιπόν, κάπως σύντομα για σήμερα. More in 7...

Jya ne
Otomodachi Tachi!

Bakuma-donoshinjuku express archive | email the author | author's profile
back to top|home|about us|downloads|contact|oldies|events|

The artwork cannot be reproduced in any form without the written consent of the artist and/or publisher. Trade Names and trademarks mentioned and/or displayed on this Web Site are the property of their respective owners.
All Rights Reserved.

This page is best viewed at 1024x768 or higher with Mozilla Firefox 2.0.0.4
Certified on Mozilla Firefox 2.0.0.4+ or IE 6+

Get Firefox!
Powered by vi