Βρίσκεστε στο archive.comicdom.gr. Βλέπετε το παλιό site και αρχείο του www.comicdom.gr. 2000+ άρθρα, reviews και συνεντεύξεις βρίσκονται στην διάθεσή σας. Το νέο, πλέον blog, site του Comicdom μπορείτε να το βρείτε στο http://www.comicdom.gr
Βρίσκεστε στο archive.comicdom.gr. Βλέπετε το παλιό site και αρχείο του www.comicdom.gr. 2000+ άρθρα, reviews και συνεντεύξεις βρίσκονται στην διάθεσή σας. Το νέο, πλέον blog, site του Comicdom μπορείτε να το βρείτε στο http://www.comicdom.gr
  • column info
    new stuff

    Ξ“Β“Ξ“οŸƒ ÝíΓʽ site ðïá Ξ“οŸƒΞ“Β­Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“ΞŽΞ“Β­Ξ“οŸƒΞ“Ξ„Ξ“Κ½Ξ“Β© Ξ“Β³Ξ“οŸƒ Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β¨Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“Β©Ξ“Β­Ξ“Βž Ξ“ΚΌΞ“ΒœΞ“Β³Ξ“Β§ Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β­Ξ“Κ½Ξ“Β© Ξ“Β°Ξ“Β±Ξ“Κ½Ξ“Β£Ξ“Β¬Ξ“Κ½Ξ“Ξ„Ξ“Β©Ξ“οŸ„Ξ“Βœ Ξ“οŸ‚Ξ“Β½Ξ“Β³Ξ“οŸ„Ξ“β€•Ξ“Β«Ξ“β€• Γ­Γʽ Ξ“Β°Ξ“Κ½Ξ“Β±Ξ“Κ½Ξ“οŸ„Ξ“β€•Ξ“Β«Ξ“β€•Ξ“Ξ…Ξ“Β¨Ξ“οŸƒΞ“ΒŸ Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β² ôéò Ξ“οŸ‚Ξ“Β©Ξ“Κ½Ξ“Β±Ξ“οŸ„Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β² Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“οŸƒΞ“ΞŽΞ“Β³Ξ“οŸƒΞ“Β©Ξ“Β² Ξ“Β·Ξ“Ξ‰Ξ“Β±Ξ“ΒŸΞ“Β² Γ­Γʽ ôïá Ξ“οŸ…Ξ“οŸƒΞ“Ξ†Ξ“Β½Ξ“Β£Ξ“οŸƒΞ“Β© Ξ“οŸ„Ξ“ΒœΞ“Ξ„Ξ“Β©. Ï Ξ“οŸƒΞ“οŸ„Ξ“ΒœΞ“Β³Ξ“Ξ„Ξ“β€•Ξ“Ξ„Ξ“οŸƒ Ξ“Ξ…Ξ“Β°Ξ“οŸƒΞ“Β½Ξ“Β¨Ξ“Ξ…Ξ“Β­Ξ“β€•Ξ“Β² Ξ“Β±Ξ“β€•Ξ“ΒžΞ“Β² ôïá comicdom.gr, Ξ“Ξ†Ξ“Β±Ξ“β€•Ξ“Β­Ξ“Ξ„Ξ“ΒŸΞ“Β¦Ξ“οŸƒΞ“Β© Γ­Γʽ Γ³ΓʽΓ² Ξ“οŸƒΞ“Β­Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“ΞŽΞ“Β­Ξ“οŸƒΞ“Β© Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β¨Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“Β©Ξ“Β­Ξ“Βœ ãéΓʽ Ξ“ΞŒΞ“Β«Ξ“Κ½ Γ΄Γʽ updates, Ξ“ΞŽΞ“Β³Ξ“Ξ„Ξ“οŸƒ Γ­Γʽ ìçí Ξ“Β·Ξ“ΒœΞ“Β³Ξ“οŸƒΞ“Ξ„Ξ“οŸƒ ðïôÝ ôçí "Ξ“Β¬Ξ“Β°Ξ“ΒœΞ“Β«Ξ“Κ½".
 Reviews 24/10: LOGICOMIX από τον Αριστείδη Κώτση.


 Reviews 23/10: SOLOMON KANE #1 από τον Ανδρέα Μιχαηλίδη.


 Reviews 22/10: THE AMAZING REMARKABLE MONSIEUR LEOTARD από τον Θωμά Παπαδημητρόπουλο.


 Reviews 21/10: BACK TO BROOKLYN #1 από τον Γιώργο Χατζηκωστή.


 Reviews 17/10: NOTHING NICE TO SAY από τον Θωμά Παπαδημητρόπουλο.


 Reviews 16/10: SUBLIFE από τον Αριστείδη Κώτση.


 15/10: Νέο strip JANE'S WORLD της Paige Braddock.


 14/10: Νέο strip ΚΟΥΡΑΦΕΛΚΥΘΡΑ του Αντώνη Βαβαγιάνη.


 Reviews 13/10: AGE OF SENTRY #1 από τον Γιώργο Χατζηκωστή.


του Ανδρέα Μιχαηλίδη
20-10-06

Toshyokan: Further Reading

Αυτή είναι η πρώτη φορά που έχουμε δύο συνεχόμενες στήλες του ιδίου είδους. Οι λόγοι απλοί: από τη μία, παρατήρησα ότι, συνολικά, η έντυπη ενημέρωση έχει μείνει κάπως πίσω, ειδικά και με την παρεμβολή των δύο στηλών-compilations του Feminine Crisis (07/09/06 και 14/09/06), ενώ ειδικά αυτό το μήνα, έχουμε πάρα πολλές νέες κυκλοφορίες και νέα σχετικά με τον έντυπο κόσμο του visual culture (και έχουμε μείνει πίσω στα reviews των manga). Από την άλλη, παρόλο που υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα νέα από το πεδίο των anime (όπως οι κριτικές πάνω στην πρώτη ταινία του Goro Miyazaki, γιου του Hayao), ομολογώ ότι στερούμαι κάπως έμπνευσης για κάποιο review (αυτή τη στιγμή διαγωνίζονται τα FULLMETAL ALCHEMIST MOVIE, FULL METAL PANIC! THE SECOND RAID και PARANOIA AGENT, εκτός αν δω κάτι άλλο στο μεταξύ - μπορείτε να στείλετε mail στο daemon8222@yahoo.com και να εκφράσετε την προτίμησή σας). Για αυτούς τους λόγους, λοιπόν, σήμερα θα μιλήσουμε και πάλι για manga! Αφήνοντας, λοιπόν, τα πολλά περιττά, ας δούμε το scoop του...


Shinjuku Stalker

- Κυκλοφόρησε από την Tokyopop ο πρώτος τόμος του TRINITY BLOOD των Sunao Yoshida (σενάριο), Kiyo Kyujo και Thores Shibamoto (σχέδιο). Όπως θυμάστε, το anime που είχε γίνει εδώ reviewed στο OK... Now What?! - 05/01/06, είχε αφήσει στο τέλος αρκετά κενά, μάλλον δίχως ελπίδα ενός δεύτερου anime. Τότε, φάνηκε στον ορίζοντα η ελπίδα να βγάλουμε άκρη με το manga, του οποίου το license είχε ανακοινώσει η Tokyopop (Yet Another Apology (The "Banania Policy" Edition) - 01/06/06). The long wait is over, ήρθε η ώρα! Να σας προειδοποιήσω ότι αν και δε στερείται σε τίποτα της γοτθικής αισθητικής του anime, το manga έχει αρκετά περισσότερα χιουμοριστικά στοιχεία (ο Abel το παίζει ΠΟΛΥ περισσότερο μπούφος). Επίσης, αυτό το μήνα κυκλοφορεί ο πρώτος τόμος του, πάλι τότε αναφερθέντος, MY-HIME (MAI-HIME είναι κανονικά, αλλά anyway) των Kimura Noboru και Satou Kenetsu.


- Και να ήταν μόνο αυτά! Αυτό το μήνα, επίσης, περιμένουμε το DIE TODLICHE DOLIS της Maki Kusumoto. Η Mitsu πάντα θεωρούταν η ιδανική κοπέλα, η αιώνια σύντροφος, η τέλεια ερωμένη, η Dolis. Τι γίνεται, όμως, όταν ο Kishi την ερωτευτεί παράφορα και ανακαλύψει την άλλη της πλευρά; Αυτή είναι αγάπη no-holds-barred, όπου η επιθυμία και ο έρωτας έρχονται σε σύγκρουση με την ελπίδα και την επιβίωση! Νομίζω ότι θα το εκτιμήσουν ιδιαίτερα οι αναγνώστες των TAROT CAFE και των έργων της Mitsukazu Mihara. Από την προαναφερθείσα, περιμένουμε τον πρώτο τόμο του HAUNTED HOUSE, manga το οποίο περιγράφει τις απόπειρες προς εύρεση κοπέλας του Sabato και τη συνακόλουθη φρίκη που αντιμετωπίζει κάθε μία, από την τρομακτική οικογένειά του.


- Από την VIZ και την CMX έχουμε, αντίστοιχα, τα TRAIN MAN και DENSHYA OTOKO (σημαίνει ακριβώς το ίδιο πράγμα, αλλά όπως αναφέρθηκε την προηγούμενη φορά, θα κυκλοφορήσουν τρία διαφορετικά manga, μεταφρασμένα από τρεις διαφορετικές εταιρίες, με variations πάνω στο theme της πραγματικής ιστορίας - αυτό το μήνα, κυκλοφορούν τα δύο). Επίσης, από την VIZ, κυκλοφορεί ο πρώτος τόμος του READ OR DREAM των Hideyuki Kurata (σενάριο) και Ran Ayanaga (σχέδιο), με πρωταγωνίστριες τις τρεις θετές αδελφές Paper Masters και το οποίο, κάποια στιγμή, κάνει overlap με την ιστορία της Yomiko Readman.


- Περαιτέρω, έχουμε μια επιστροφή στο στιλ που συνδυάζει ρομάντζο και αθλήματα, με το PUNCH! της Rie Takada. Πρόκειται για την ιστορία της Elle, η οποία μισεί οτιδήποτε σχετίζεται με σωματική βία, άθλημα ή όχι. Ωστόσο, ο παππούς της έχει άλλη άποψη και την αρραβωνιάζει με έναν ανερχόμενο πυγμάχο από το γυμναστήριό του. Αν και η Elle γίνεται έξαλλη, φαίνεται πως δεν μπορεί να μείνει πιστή στην απέχθειά της, όταν συναντά έναν νεαρό αλητήριο street-fighter. Ο αρραβωνιαστικός της το μαθαίνει, όμως, και πάει να του ζητήσει το λόγο. Τι θα γίνει όταν ένας επαγγελματίας μποξέρ τα βάλει με έναν χρόνιο καβγατζή των δρόμων, για την καρδιά της Elle;


- More to the comedy side, έχουμε, τέλος, από τη VIZ, το HAYATE COMBAT BUTLER του Kenjiro Hata, ένα σχεδιαστικά overly cute manga, για έναν νεαρό ο οποίος πρέπει να ξεπληρώσει τη μαφία με... τα όργανά του. Συλλαμβάνει, λοιπόν, ένα εξαιρετικό σχέδιο: θα απαγάγει κάποιον και θα ζητήσει εξωφρενικά λύτρα. Έλα, όμως, που το θύμα του είναι γόνος πλούσιας οικογένειας και θεωρεί ότι είναι ο τρόπος του να κάνει ερωτική εξομολόγηση! Έτσι, καταλήγει να δουλεύει για αυτήν ως butler (logic gap anyone?) και ΤΟΤΕ αρχίζουν τα πραγματικά προβλήματα (στα manga, η μαφία δεν είναι τίποτα συγκρινόμενη με τα cute little girls)!


- Τέλος, να αναφέρω ότι η VIZ απέκτησε τα δικαιώματα για το SHAKUGAN NO SHANA του Ayato Sasakura (το πρώτο DVD του anime κυκλοφορεί ήδη από τη Geneon). Πρόκειται για μια υπερφυσική περιπέτεια, με έντονο το δραματικό στοιχείο. Ο Yuji Sakai περιμένει κάτι μάλλον φυσιολογικό από τη νέα του σχολική χρονιά στο Λύκειο και από την πρώτη κιόλας στιγμή, καταλαβαίνει το εξής: είναι νεκρός! Το σώμα του έχει αντικατασταθεί από μία οντότητα που λέγεται Torch και όταν η εσωτερική του φλόγα εξαντληθεί, θα εξαφανιστεί και θα ήταν σαν να μην υπήρξε ποτέ. Όσο για τη Shana, είναι μια no-nonsense πολεμίστρια, η οποία κυνηγάει τέρατα σαν αυτά που τον σκότωσαν εν αγνοία του και του εξηγεί χωρίς περιστροφές τι του έχει συμβεί. Ωστόσο, δε διστάζει να χρησιμοποιήσει την πολύτιμη φλόγα του για να βοηθήσει τη μάχη της Shana και να προστατέψει τους συμμαθητές του, εις βάρος του λιγοστού χρόνου που του απομένει.


- Από την Dark Horse, κυκλοφορεί, για τους fan του Masamune Shirow, το πρώτο τεύχος (από 8) του GHOST IN THE SHELL 1.5: HUMAN-ERROR PROCESSOR, το οποίο συμπληρώνει το αρχικό GHOST IN THE SHELL και ανατυπώνει τις ανεξάρτητες υποθέσεις του Section 9, πριν τα γεγονότα του GHOST IN THE SHELL: MAN-MACHINE INTERFACE.


- Το τελευταίο νέο για σήμερα είναι η απόκτηση των δικαιωμάτων του ιαπωνικού περιοδικού MEGAMI DX από την Digital Manga Publishing. Για να καταλάβετε τη σημασία της κίνησης αυτής, πρόκειται για ένα περιοδικό πολύ μεγάλης κυκλοφορίας στην Ιαπωνία, σχετικό με το animation, στις γραμμές του NEWTYPE, γεμάτο με τόνους freebies, από DVD μέχρι postcards, αφίσες και πολλά ακόμα. Λέτε να σπάσει το μονοπώλιο; Θα δείξει.


Ξέρετε Ότι...;

... όχι μόνο ετοιμάζεται δεύτερη σεζόν του anime NEGIMA, αλλά ήδη στην ιαπωνική ανθολογία manga COMIC BOM BOM εμφανίζεται ένα νέο manga NEGIMA, δια χειρός Takuya Fujima (DEUS VITAE), το οποίο διαφέρει πολύ από το αρχικό πόνημα του Ken Akamatsu. Είναι άραγε πιο ώριμο, όπως συνηθίζει να κάνει τα manga ο Fujima, ή κάτι τελείως διαφορετικό; Μένει μόνο να δούμε, αν και όταν φτάσει και στη Δύση (ή ανασκαλέψω καμιά εικόνα ή story thread, heheh).


...το 1998 η ανθολογία ASUKA CL-DX δημοσίευσε σε σειρές ένα manga με πρωταγωνιστή τον T.M.Revolution (Bummer - 06/04/06); Ήταν η χρονιά που έκανε τη μεγάλη του εμφάνιση στη μουσική σκηνή και πιθανώς, το manga χρησιμοποιήθηκε ως μέσο διαφήμισης. Ωστόσο, ακόμα και ως τέτοιο δεν ήταν διόλου ευτελές. Ο τίτλος του ήταν JOKER και είχε συνολική έκταση δύο τόμων, δια χειρός του δημιουργού doujinshi, Mario Kanawa, σε τεχνοτροπία shoujo.


Bookworm

Ε, καλά, είπαμε, είμαι ένα άθλιο σκουλήκι, αλλά ακόμη και ένα σκουλήκι του δικού μου αναστήματος μπορεί να μασήσει νέα πράγματα μέχρι ενός σημείου. Αναμείνατε την επόμενη φορά το DEATH NOTE.


Meanwhile in...

HUNTER X HUNTER VOL. 2: Την προηγούμενη εβδομάδα, είχαμε αφήσει τους ήρωές μας στο Swindler's Swamp, όπου ο Hisoka κυριολεκτικά ανοίγει... πολλά από τα χαρτιά του! Χρησιμοποιώντας τα, με κάποιο τρόπο, σαν λεπίδες, αρχίζει να σκοτώνει υποψήφιους του Hunter Exam, λέγοντας πώς "θα αναλάβει για λίγο το ρόλο του εξεταστή", κρίνοντας κατά πόσο έχουν διάφοροι υποψήφιοι τα προαπαιτούμενα για να γίνουν Hunters.

Η σφαγή είναι τρομακτική, καθώς ο Hisoka, οπλισμένος με μία μόνο κάρτα, κατασφαγιάζει μια ομάδα από εξαγριωμένους υποψήφιους. Στο τέλος, μένουν ο Leorio, o Kurapica και άλλος ένας. Αποφασίζουν να το βάλουν στα πόδια, αλλά ο Leorio αποφασίζει να γυρίσει και να αντιμετωπίσει τον φονιά. Τη ζωή του σώζει παρά μια τρίχα ο Gon, χτυπώντας τον Hisoka με το καλάμι του. Για κάποιο μυστήριο λόγο, αν και με μία γροθιά σαπίζει στο ξύλο τον Leorio, o Hisoka "κρίνει" τους τρεις φίλους κατάλληλους για Hunters. Ακολουθώντας τη μύτη του Gon, διασχίζουν τον βάλτο και φτάνουν στην τοποθεσία της δεύτερης δοκιμασία. Εκεί τους περιμένουν δύο "Gourmet Hunters", ο Buhara και η Menchi. Η δοκιμασία είναι... μαγείρεμα!

Μετά από κάποιες απρόβλεπτες ανωμαλίες στη δοκιμασία και την παρέμβαση του διευθυντή της κριτικής επιτροπής, ενός ηλικιωμένου Hunter ονόματι Netero, οι ήρωές μας μπορούν να προχωρήσουν στην Τρίτη Φάση, πλέον, το Trick Tower του Hunter Lippo. Στη διαδρομή από την τοποθεσία της Δεύτερης Φάσης στην τοποθεσία της Τρίτης, θα δεχθούν μια ενδιαφέρουσα πρόταση από τον Netero, ο Killua θα αποκαλύψει την ιδιότητά του και αυτή της οικογένειάς του και τα δύο παιδιά θα πάρουν μια γεύση από το τι σημαίνει να είσαι πραγματικός Hunter.

Στο τέλος του τόμου και έχοντας μπει στο Trick Tower, βρίσκονται αντιμέτωποι με 5 εγκληματίες που εκτίουν ποινές άνω των 100 ετών και με το πρόσθετο πρόβλημα ότι οι κανόνες απαιτούν να έχουν στην ομάδα τους τον Tonpa, τον αιώνιο υποψήφιο που ζει για να βλέπει τους υπόλοιπους να αποτυγχάνουν.


THE DEVIL DOES EXIST VOL. 2: Στο Yet Another Apology (The "Banania Policy" Edition) - 01/06/06 είχαμε αφήσει τον Takeru και την Kayano να προσπαθούν (κυρίως η Kayano) να συμφιλιωθούν με την ιδέα ότι πλέον είναι θετά αδέλφια και σύντομα θα ζουν κάτω από την ίδια στέγη. Καθώς η Kayano ανακαλύπτει μία από τις αδυναμίες του Takeru, το γεγονός ότι ντρέπεται πολύ, όταν ο πατέρας του αρχίζει τις γλύκες και τους συναισθματισμούς με τον ίδιο ή τη μητέρα της Kayano και αρχίζει να εξερευνά τα δικά της συναισθήματα, ένα νέο πρόβλημα εμφανίζεται. Η Rika Moroboshi, υπεύθυνη της σχολικής εφημερίδας και μεγαλύτερη (σε βαθμό ανισόρροπης εμμονής) θαυμάστρια του Takeru, δημοσιοποιεί τον επερχόμενο γάμο του Λυκειάρχη με τη μητέρα της Kayano, για να βάλει φρένο στη πιθανή σχέση των δύο νεαρών. Σαν να μην έφτανε αυτό, κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να τραβήξει την προσοχή του Takeru και να θέσει την Kayano στο περιθώριο.

O Takeru, ο Yohei και η Rika είναι φίλοι από όταν ήταν παιδιά και αναμνήσεις, συναισθήματα και έριδες που βρίσκονταν σε νάρκη θα αφυπνιστούν, φέρνοντας την Kayano σε κατά μέτωπο σύγκρουση με τον ψυχισμό τριών βαθιά προβληματικών παιδιών, εκ των οποίων τα δύο στηρίζονται από καιρό στον Takeru, δίχως να έχουν το κουράγιο να σταθούν στα δικά τους πόδια. Η Kayano είναι ντροπαλή και ευαίσθητη, αλλά έχει, επίσης, βαθιά ριζωμένη την αίσθηση του δικαίου και καλά θεμελιωμένη τη λογική της. Αυτά τα δύο στοιχεία, θεμελιώδη στην προσωπικότητά της, είναι που θα φέρουν τους άλλους τρεις αντιμέτωπους με τους εαυτούς τους. Δεν σημαίνει, όμως, απαραίτητα, ότι θα την ευγνωμονούν...


3 X 3 EYES VOL. 4: Πάει καιρός από τότε που ασχοληθήκαμε με την τελευταία Sanjiyan Unkara και το αθάνατό της Wu, τον Yakumo Fuji (Bakudan Countdown - 28/04/06). Όμως, μισό λεπτό, η Pai έχει ξεχάσει ότι είναι η Sanjiyan! Ενώ, λοιπόν, έχοντας διακόψει τα μαθήματα στο σχολείο, περνάει μάλλον αμέριμνα τον καιρό της (ή έστω, με μόνη μέριμνα το τί ακριβώς νιώθει ή θα έπρεπε να νιώθει για τον Yakumo), ο Yakumo αναζητά τη λύση στο πρόβλημά τους, την ανάκτηση της μνήμης της και την εξήγηση των οραμάτων της από μια παράξενη χώρα και έναν μυστηριώδη άνδρα. Φαίνεται πως ένα μεγάλο θυμιατήρι από την εποχή των Sanjiyan είναι το κλειδί για να βρουν την αρχαία γη των Sanjiyan, το οποίο, όμως, πρέπει να αναζητήσει στην επαρχία Yunnan στην Κίνα.

Τότε τον επισκέπτεται ο Steve Long, συνεργάτης του από την Yogeki, ο άνθρωπος που του χρωστάει τη ζωή του και πριν φύγει ο Yakumo για την Κίνα, πάνε την Pai σε έναν μοριακό βιολόγο και γενετιστή, προκειμένου να κατανοήσουν τι είναι αυτό που εμποδίζει την ανάκτηση της μνήμης της. Είναι ένα εμφύτευμα που στέλνει μαγνητικά κύματα στον εγκέφαλό της και εμποδίζει τις νευρικές απολήξεις να έχουν πρόσβαση στις αναμνήσεις της, το οποίο, όμως, απαιτεί κάποια εντολή για να αφαιρεθεί και όχι επέμβαση. στο μεταξύ, ο Yakumo ετοιμάζεται να φύγει για την Κίνα και να αφήσει την Pai στην Ιαπωνία, διότι δεν θέλει να την θέσει σε κίνδυνο. Παρά τη διαφωνία και τον καυγά, τελικά, τον ακολουθεί.

Στην Κίνα θα βρουν το θυμιατήρι, αλλά θα πρέπει να έρθουν αντιμέτωποι με τον Jack McDonald, τον κυνηγό θησαυρών και μια παράξενη ομάδα κακοποιών με υπερφυσικούς συμμάχους, για να το αποκτήσουν. Ενώ η Pai και ο McDonald απάγονται από τους κακοποιούς, ο Yakumo καταφέρνει να ξεφύγει με το θυμιατήρι. Κανονίζεται η ανταλλαγή, αλλά στο μεταξύ, η Pai και ο McDonald ξεφεύγουν. Ποιό είναι, όμως, το μικρό κοριτσάκι στα χέρια των κακοποιών, τί είναι το τέρας με τα τέσσερα χέρια στην υπηρεσία τους, ποιός είναι ο άνδρας από τα οράματα της Pai και γιατί έχουν ένα εικόνισμά του; Τον αποκαλούν Kaiyan Wan, βασιλιά Kigan, "Το Μάτι του Διαβόλου".

Τελικά οι τρεις, Yakumo, Pai και Jack, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους, για να χρησιμοποιήσουν το θυμιατήρι, το κλειδί για την Kun Lun ("Ιερή Γη"), αλλά αυτό δεν θα λειτουργήσει. Τότε πάνε στο Θιβέτ για να βρουν απαντήσεις, αλλά εκεί τους περιμένει ο κίνδυνος και πάλι, ίσως όμως και η λύση του προβλήματος, καθώς θα βρεθούν στα άδυτα μιας σέκτας Θιβετανών μοναχών. Ένας από αυτούς έχει, επίσης, ένα εμφύτευμα όμοιο με της Pai, το Chyoan Linglin...


Αυτά λοιπόν για σήμερα,
see you in 7 και με Akiba Records!

Bakuma-donoshinjuku express archive | email the author | author's profile
back to top|home|about us|downloads|contact|oldies|events|

The artwork cannot be reproduced in any form without the written consent of the artist and/or publisher. Trade Names and trademarks mentioned and/or displayed on this Web Site are the property of their respective owners.
All Rights Reserved.

This page is best viewed at 1024x768 or higher with Mozilla Firefox 2.0.0.4
Certified on Mozilla Firefox 2.0.0.4+ or IE 6+

Get Firefox!
Powered by vi