Βρίσκεστε στο archive.comicdom.gr. Βλέπετε το παλιό site και αρχείο του www.comicdom.gr. 2000+ άρθρα, reviews και συνεντεύξεις βρίσκονται στην διάθεσή σας. Το νέο, πλέον blog, site του Comicdom μπορείτε να το βρείτε στο http://www.comicdom.gr
Βρίσκεστε στο archive.comicdom.gr. Βλέπετε το παλιό site και αρχείο του www.comicdom.gr. 2000+ άρθρα, reviews και συνεντεύξεις βρίσκονται στην διάθεσή σας. Το νέο, πλέον blog, site του Comicdom μπορείτε να το βρείτε στο http://www.comicdom.gr
  • column info
    new stuff

    Ξ“Β“Ξ“οŸƒ ÝíΓʽ site ðïá Ξ“οŸƒΞ“Β­Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“ΞŽΞ“Β­Ξ“οŸƒΞ“Ξ„Ξ“Κ½Ξ“Β© Ξ“Β³Ξ“οŸƒ Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β¨Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“Β©Ξ“Β­Ξ“Βž Ξ“ΚΌΞ“ΒœΞ“Β³Ξ“Β§ Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β­Ξ“Κ½Ξ“Β© Ξ“Β°Ξ“Β±Ξ“Κ½Ξ“Β£Ξ“Β¬Ξ“Κ½Ξ“Ξ„Ξ“Β©Ξ“οŸ„Ξ“Βœ Ξ“οŸ‚Ξ“Β½Ξ“Β³Ξ“οŸ„Ξ“β€•Ξ“Β«Ξ“β€• Γ­Γʽ Ξ“Β°Ξ“Κ½Ξ“Β±Ξ“Κ½Ξ“οŸ„Ξ“β€•Ξ“Β«Ξ“β€•Ξ“Ξ…Ξ“Β¨Ξ“οŸƒΞ“ΒŸ Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β² ôéò Ξ“οŸ‚Ξ“Β©Ξ“Κ½Ξ“Β±Ξ“οŸ„Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β² Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“οŸƒΞ“ΞŽΞ“Β³Ξ“οŸƒΞ“Β©Ξ“Β² Ξ“Β·Ξ“Ξ‰Ξ“Β±Ξ“ΒŸΞ“Β² Γ­Γʽ ôïá Ξ“οŸ…Ξ“οŸƒΞ“Ξ†Ξ“Β½Ξ“Β£Ξ“οŸƒΞ“Β© Ξ“οŸ„Ξ“ΒœΞ“Ξ„Ξ“Β©. Ï Ξ“οŸƒΞ“οŸ„Ξ“ΒœΞ“Β³Ξ“Ξ„Ξ“β€•Ξ“Ξ„Ξ“οŸƒ Ξ“Ξ…Ξ“Β°Ξ“οŸƒΞ“Β½Ξ“Β¨Ξ“Ξ…Ξ“Β­Ξ“β€•Ξ“Β² Ξ“Β±Ξ“β€•Ξ“ΒžΞ“Β² ôïá comicdom.gr, Ξ“Ξ†Ξ“Β±Ξ“β€•Ξ“Β­Ξ“Ξ„Ξ“ΒŸΞ“Β¦Ξ“οŸƒΞ“Β© Γ­Γʽ Γ³ΓʽΓ² Ξ“οŸƒΞ“Β­Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“ΞŽΞ“Β­Ξ“οŸƒΞ“Β© Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β¨Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“Β©Ξ“Β­Ξ“Βœ ãéΓʽ Ξ“ΞŒΞ“Β«Ξ“Κ½ Γ΄Γʽ updates, Ξ“ΞŽΞ“Β³Ξ“Ξ„Ξ“οŸƒ Γ­Γʽ ìçí Ξ“Β·Ξ“ΒœΞ“Β³Ξ“οŸƒΞ“Ξ„Ξ“οŸƒ ðïôÝ ôçí "Ξ“Β¬Ξ“Β°Ξ“ΒœΞ“Β«Ξ“Κ½".




 Reviews 24/10: LOGICOMIX από τον Αριστείδη Κώτση.


 Reviews 23/10: SOLOMON KANE #1 από τον Ανδρέα Μιχαηλίδη.


 Reviews 22/10: THE AMAZING REMARKABLE MONSIEUR LEOTARD από τον Θωμά Παπαδημητρόπουλο.


 Reviews 21/10: BACK TO BROOKLYN #1 από τον Γιώργο Χατζηκωστή.


 Reviews 17/10: NOTHING NICE TO SAY από τον Θωμά Παπαδημητρόπουλο.


 Reviews 16/10: SUBLIFE από τον Αριστείδη Κώτση.


 15/10: Νέο strip JANE'S WORLD της Paige Braddock.


 14/10: Νέο strip ΚΟΥΡΑΦΕΛΚΥΘΡΑ του Αντώνη Βαβαγιάνη.


 Reviews 13/10: AGE OF SENTRY #1 από τον Γιώργο Χατζηκωστή.


του Αντώνη Σουβατζή
06-12-06

Dead Ones Pt.1

Τις τελευταίες μέρες, έχω αρχίσει και αναρωτιέμαι αν πραγματικά κατοικώ στην Ελλάδα ή στην... Αυστραλία, όπου το καλοκαίρι τώρα έρχεται.

Με τέτοιον καιρό έξω, πως να συμμαζευτεί ο κόσμος και να δουλέψει (ο γράφων δεν εξαιρείται από τα παραπάνω). Εν μέσω ταξιδιών στην Ελλάδα, συναυλιών και λοιπών βραδινών -και μη- εξόδων (πολύ κούραση σας λέω!), αποφάσισα να κάνω crash test στην υπομονή του φανταστικού μας columns editor...

Editor's note: Μην τον ακούτε, η υπομονή μου δεν εξαντλείται τόσο εύκολα. Ρωτήστε και τον Μιχαηλίδη (by the way, μην ξεχνάτε να διαβάζετε το SHINJUKU EXPRESS - shameless plug), που την έχει δοκιμάσει, πολλάκις και ποικιλοτρόπως...


Στο θέμα μας! Πριν ξεκινήσω το σημερινό review, έχω ένα νέο (κατά κάποιον τρόπο) από το χώρο των webcomics, το οποίο με χαροποίησε ιδιαιτέρως. Αυτό δεν είναι άλλο από το γεγονός ότι ο Erik Schoenek άρχισε πάλι τα τακτικά updates του αγαπημένου μου LOSERZ! Όσοι δεν το έχετε διαβάσει σας εξορκίζω να σπεύσετε!

Κατά τις πρόσφατες αναζητήσεις μου στο μαγευτικό, εξωτικό και...(blah blah) κόσμο του διαδικτύου και των comics, συνάντησα αρκετά (πλήθος), αρκετά (ποιότητα) ενδιαφέροντα webcomics, με κοινό χαρακτηριστικό το ότι είναι όλα "νεκρά". Με το "νεκρά" δεν εννοώ ορδές από undead ή σωρούς από πτώματα. Εννοώ, απλά, ότι οι δημιουργοί τους, για διάφορους λόγους, έχουν σταματήσει να κάνουν updates. Έτσι, αποφάσισα να σας παρουσιάσω μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα (κατά την -πάντα ταπεινή- γνώμη μου). Αυτό το μεγαλόπνοο (!) project θα διαρκέσει... όσο χρειαστει! Bare with me, mates!

Αυτή την εβδομάδα, λοιπόν, θα ασχοληθούμε μόνο με το...

HOUSE OF LSD

Ακολουθώντας το sexy ύφος του προηγούμενου review, το STRIP SHOW αρχίζει να αποκαλύπτει το αληθινό του πρόσωπο, που -επιτέλους- συμβαδίζει και με το όνομα του. Το σημερινό comic έχει γυμνό. In fact, τα περισσότερα strips παρουσιάζουν "full frontal nudity". Δεν είναι όμως τόσο απλό... Μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα!

Το House of LSD είναι το studio παραγωγής porn films το οποίο ανήκει σε τρεις αδερφές, τις Luna (bisexual), Skye (lesbian) και Devi (straight) Bitchkitten, οι οποίες συγκατοικούν κιόλας. Ενδιαφέρον; Και που είστε ακόμα! Οι τρεις αδελφούλες, λοιπόν, εκτός από sexy και hot είναι και... γάτες! Κυριολεκτώ! Μαζί με τις τρεις γατούλες, συγκατοικεί και ένας σκίουρος, ονόματι Adam, τον οποίο ταλαιπωρούν τα μάλα. (σημ: αν όλα αυτά μέχρι τώρα σας θυμίζουν κάτι, ρίξτε μια ματιά εδώ. Επίσης, μαζί τους κατοικεί και ένας παπαγάλος, που έχει τον αντίστοιχο ρόλο του Kenny από το SOUTHPARK, κοινώς πεθαίνει (τον τρώνε) συχνά-πυκνά.

Το comic ξεκινά με ένα σχετικά αδιάφορο storyline, το οποίο γρήγορα απορρίπτει(!) η δημιουργός (ουπς, ξεχάστηκα! Το comic είναι δημιουργία της Jodi Tong). Όταν, λοιπόν, ξεκινάει το νέο, κανονικό, storyline, βλέπουμε τον Jordan (λύκος) να πιάνει δουλεία στο House of LSD, και επειδή είναι παρθένος, οι τρεις αδερφές προσπαθούν να τον "εκπαιδεύσουν" για τη δουλειά (να χαρώ εγώ training!!). Σεναριακά, το HOUSE OF LSD διατηρεί ένα μέτριο επίπεδο, έχοντας, όμως, αρκετά εκρηκτικά ξεσπάσματα!

Δυστυχώς, λόγω έλλειψης χρόνου (όπως αναφέρει η δημιουργός), το comic δεν έχει εδώ και αρκετό καιρό updates, γι' αυτό και το storyline σταματά απότομα. Υπάρχει ανακοίνωση, όμως, που αναφέρει ότι το webcomic θα επανέλθει με revamped cast και storyline (κάτι σαν τη DC, δηλαδή!) και ότι αυτό θα γίνει κάποια στιγμή μέσα στο 2007. Ίδωμεν.


Furry Things Go Bananas!

Για άλλη μια φορά θα αναφωνήσω το battle cry: BOOBIES!! Βέβαια, εδώ δεν έχουμε μονάχα boobies αλλά full monty! Οι γάτες (και τα λοιπά χνουδωτά ζωάκια του HOUSE OF LSD) έχουν φυσικά ανθρώπινα σώματα. Και τι σώματα! Παρ' όλα αυτά, το artwork είναι λιγάκι παιδικό. Χοντρές γραμμές, "no background" policy και... περίεργες ανατομίες. Ακόμη πιο ενοχλητικό είναι το lettering, το οποίο, σε κάποια strips, είναι απλά αδύνατο να διαβαστεί. Όλα αυτά, όμως, δίνουν μια παιδική αφέλεια στο comic, που σε συνδυασμό με το σχεδόν πορνογραφικό περιεχόμενο, δημιουργούν ένα ενδιαφέρον cocktail. Την κατάσταση με το artwork βοηθιέται κάπως από τα πολλά guest strips, ειδικά αυτά του SD.


All οf The Above, Plus...

Μην περιμένετε και πολλά σε αυτόν τον τομέα. Για ένα dead webcomic και πάλι ευχαριστημένοι πρέπει να είμαστε! Εκτός από τα archives, το -μέτριο- site του HOUSE OF LSD περιέχει ακόμα, ένα πολύ καλό "cast of characters" (σώζει κάπως το κουτσουρεμένο storyline), τα γνωστά και αγαπημένα links, καθώς και στοιχεία για τη δημιουργό και τη δουλειά της. Επίσης, υπάρχει και forum, το οποίο όμως, όπως και το comic, είναι ψιλονεκρό. Αναμενόμενο, άλλωστε.

Περιμένοντας, λοιπόν, τα επερχόμενα updates του HOUSE OF LSD, το κατατάσσω προσωρινά στη λίστα με τα "Dead Ones".

Συνέχεια σε δύο βδομαδούλες, με άλλα δύο νεκρά webcomics (or not - δεν έχω αποφασίσει ακόμη...)

See you in the dreamtime!


http://houseoflsd.comicgenesis.com/

 



strip show archive | email the author | author's profile
back to top



|home|about us|downloads|contact|oldies|events|

The artwork cannot be reproduced in any form without the written consent of the artist and/or publisher. Trade Names and trademarks mentioned and/or displayed on this Web Site are the property of their respective owners.
All Rights Reserved.

This page is best viewed at 1024x768 or higher with Mozilla Firefox 2.0.0.4
Certified on Mozilla Firefox 2.0.0.4+ or IE 6+

Get Firefox!
Powered by vi