Βρίσκεστε στο archive.comicdom.gr. Βλέπετε το παλιό site και αρχείο του www.comicdom.gr. 2000+ άρθρα, reviews και συνεντεύξεις βρίσκονται στην διάθεσή σας. Το νέο, πλέον blog, site του Comicdom μπορείτε να το βρείτε στο http://www.comicdom.gr
Βρίσκεστε στο archive.comicdom.gr. Βλέπετε το παλιό site και αρχείο του www.comicdom.gr. 2000+ άρθρα, reviews και συνεντεύξεις βρίσκονται στην διάθεσή σας. Το νέο, πλέον blog, site του Comicdom μπορείτε να το βρείτε στο http://www.comicdom.gr
  • column info
    new stuff

    Ξ“Β“Ξ“οŸƒ ÝíΓʽ site ðïá Ξ“οŸƒΞ“Β­Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“ΞŽΞ“Β­Ξ“οŸƒΞ“Ξ„Ξ“Κ½Ξ“Β© Ξ“Β³Ξ“οŸƒ Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β¨Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“Β©Ξ“Β­Ξ“Βž Ξ“ΚΌΞ“ΒœΞ“Β³Ξ“Β§ Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β­Ξ“Κ½Ξ“Β© Ξ“Β°Ξ“Β±Ξ“Κ½Ξ“Β£Ξ“Β¬Ξ“Κ½Ξ“Ξ„Ξ“Β©Ξ“οŸ„Ξ“Βœ Ξ“οŸ‚Ξ“Β½Ξ“Β³Ξ“οŸ„Ξ“β€•Ξ“Β«Ξ“β€• Γ­Γʽ Ξ“Β°Ξ“Κ½Ξ“Β±Ξ“Κ½Ξ“οŸ„Ξ“β€•Ξ“Β«Ξ“β€•Ξ“Ξ…Ξ“Β¨Ξ“οŸƒΞ“ΒŸ Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β² ôéò Ξ“οŸ‚Ξ“Β©Ξ“Κ½Ξ“Β±Ξ“οŸ„Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β² Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“οŸƒΞ“ΞŽΞ“Β³Ξ“οŸƒΞ“Β©Ξ“Β² Ξ“Β·Ξ“Ξ‰Ξ“Β±Ξ“ΒŸΞ“Β² Γ­Γʽ ôïá Ξ“οŸ…Ξ“οŸƒΞ“Ξ†Ξ“Β½Ξ“Β£Ξ“οŸƒΞ“Β© Ξ“οŸ„Ξ“ΒœΞ“Ξ„Ξ“Β©. Ï Ξ“οŸƒΞ“οŸ„Ξ“ΒœΞ“Β³Ξ“Ξ„Ξ“β€•Ξ“Ξ„Ξ“οŸƒ Ξ“Ξ…Ξ“Β°Ξ“οŸƒΞ“Β½Ξ“Β¨Ξ“Ξ…Ξ“Β­Ξ“β€•Ξ“Β² Ξ“Β±Ξ“β€•Ξ“ΒžΞ“Β² ôïá comicdom.gr, Ξ“Ξ†Ξ“Β±Ξ“β€•Ξ“Β­Ξ“Ξ„Ξ“ΒŸΞ“Β¦Ξ“οŸƒΞ“Β© Γ­Γʽ Γ³ΓʽΓ² Ξ“οŸƒΞ“Β­Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“ΞŽΞ“Β­Ξ“οŸƒΞ“Β© Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β¨Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“Β©Ξ“Β­Ξ“Βœ ãéΓʽ Ξ“ΞŒΞ“Β«Ξ“Κ½ Γ΄Γʽ updates, Ξ“ΞŽΞ“Β³Ξ“Ξ„Ξ“οŸƒ Γ­Γʽ ìçí Ξ“Β·Ξ“ΒœΞ“Β³Ξ“οŸƒΞ“Ξ„Ξ“οŸƒ ðïôÝ ôçí "Ξ“Β¬Ξ“Β°Ξ“ΒœΞ“Β«Ξ“Κ½".
 Reviews 24/10: LOGICOMIX από τον Αριστείδη Κώτση.


 Reviews 23/10: SOLOMON KANE #1 από τον Ανδρέα Μιχαηλίδη.


 Reviews 22/10: THE AMAZING REMARKABLE MONSIEUR LEOTARD από τον Θωμά Παπαδημητρόπουλο.


 Reviews 21/10: BACK TO BROOKLYN #1 από τον Γιώργο Χατζηκωστή.


 Reviews 17/10: NOTHING NICE TO SAY από τον Θωμά Παπαδημητρόπουλο.


 Reviews 16/10: SUBLIFE από τον Αριστείδη Κώτση.


 15/10: Νέο strip JANE'S WORLD της Paige Braddock.


 14/10: Νέο strip ΚΟΥΡΑΦΕΛΚΥΘΡΑ του Αντώνη Βαβαγιάνη.


 Reviews 13/10: AGE OF SENTRY #1 από τον Γιώργο Χατζηκωστή.

biosΝίκος Βλασερός
nick@the-dispossessed.com

Μια φορά κι έναν καιρό, η μαμά κι ο μπαμπάς Βλασερός, ένα μελαγχολικό βράδυ που 'βρεχε, που 'βρεχε μονότονα αποφάσισαν να μην πάνε cinema. Ο Θεός, γνωστός πλακατζής, τους εκδικήθηκε 8 μήνες και 27 μέρες αργότερα με το βλαστάρι τους, Νικόλαο Βλασερό τον Β', τον Χουρχουλιάρη. Μεγαλώνοντας ο Νικολάκης έδειξε μια ιδιαίτερη προτίμηση στις φρουτόκρεμες με γεύση παστίτσιο, στις Κοσταρικανές χορεύτριες και στις Marvel ιστορίες με πρωταγωνιστή τον ROM.

Πολυταξιδεμένος, απ τα υψίπεδα της Αρμενίας όπου και έγινε γνωστός σαν κεντρικός αμυντικός της Νταρτανιάν Γιουνάιτεντ με το όνομα Οντονιάν, ως τα Βραχώδη Όρη όπου έγινε τοτέμ της φυλής Ποτέξανα, ο Νικολάκης που τώρα έγινε Νίκος (κάτι σαν τον Οκκά δηλαδή) εξελίχθηκε σε μια μορφή κυβικής καρικατούρας που ως μόνο σκοπό έχει να κατακτήσει όλο το νόουν γιούνιβερς, ξεκινώντας απ την Πλατεία Μαβίλη. (στην ανάγκη τουλάχιστον τα λουκάνικα της καντίνας).

Κλειστός, απόμακρος χαρακτήρας, ο Νίκος, με έμφαση στο κουτσομπολιό και τα πολιτικά λογύδρια είναι κοντά σας, είναι μαζί σας. Αγγίξτε τον.

(Πι-ες: Μου είπανε ότι θέλουν ένα profile για το Comicdom. Σιγά μην καθόμουν να το έγραφα. Το παραπάνω απολύτως ανακριβές κείμενο ανήκει στη λατρεία τον Mitsmann - Νίκος)Κώνσταντίνος Δημόπουλος
e.kotsos@gmail.com

Η αλήθεια είναι ότι δε ξέρω τι να γράψω στο προφίλ μου. Τι είναι αυτό που με ώθησε στην ομάδα των «γκουρού» του Comicdom; Θα μπορούσα να αναφερθώ ίσως στο πάθος μου για τους χάρτινους ήρωες, ή στις ώρες που χρεώθηκαν τη συντροφιά μου χωρίς να εκφράσουν ποτέ τους παράπονο, ακόμα και στη νοσταλγία που ξεχειλίζει κάθε φορά που παίρνω στα χέρια μου ξεφτισμένα τεύχη από τον «Άνθρωπο-Αράχνη» του Καμπανά... Η αλήθεια πάλι ίσως να είναι ότι, τελικά, βρίσκομαι εδώ για τα φράγκα και τις γκόμενες - old habits die hard...Γιώργος Καμπάδαης
evilgeorge@gmail.com
Ο Γιώργος άρχισε να διαβάζει comics πριν πάει σχολείο. Μάλιστα φήμες λένε ότι η πρώτη του λέξη ήταν «Ντόναλντ». Αργότερα μια κακιά μάγισσα τον μετέτρεψε σε βάτραχο, όμως αντί για μια όμορφη πριγκίπισσα τον φίλησε ένας εξωγήινος που φορούσε μπλε ρούχα, ένα κόκκινο σλιπάκι πάνω από το παντελόνι και είχε ένα μεγάλο "S" στο στήθος .Έτσι λοιπόν ξαναέγινε άνθρωπος... δηλαδή όχι ακριβώς άνθρωπος, απλά ανθρωπόμορφος... από τότε όμως άρχισε να καταβροχθίζει οτιδήποτε είχε εικόνες και μπορούσε να ενταχθεί στην κατηγορία "comic book". Σαν να μην έφταναν αυτά, μια νεράιδα του έκανε δώρο ένα μαγικό μολύβι με το οποίο ζωγραφίζει οτιδήποτε σκέφτεται... ή προσπαθεί να ζωγραφίσει οτιδήποτε σκέφτεται... όχι δεν είναι αυτός στο σκιτσάκι, απλά έπρεπε κάτι να βάλω!


Ηλίας Κατιρτζιγιανόγλου
eliask@comicdom.gr
Στα τέλη του 1995 καθόμουν στο ίδιο θρανίο ενός άθλιου ΙΕΚ μαζί με τον επί χρόνια comic book pal Δημήτρη Σακαρίδη. Σε μία στιγμή απίστευτης πλήξης, του πρότεινα να βγάλουμε ένα fanzine για comics. Είχα την ιδέα να το ονομάσουμε Comicdom. Έκτοτε προσπαθώ μάταια να κατεβάσω μία εξίσου καλή ιδέα (και να την υποδεχθεί μετά χαράς κάποιος).

Διαβάζω comics από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Μπορεί να διάβαζα και παλιότερα, αλλά αυτό μένει να αποδειχθεί σε κάποια επερχόμενη συνεδρία ύπνωσης.

All time favorite Comic Book Stories: A contract with God, Age of Bronze, Black Hole, Fables, Pictopia, Poor Bastard, The Invisibles, Uncanny X-Men (The Dark Phoenix Saga & Australian Outback Era), Watchmen.

All time favorite Movies: 12 Monkeys, Arsenic And Old Lace, Clockwork Orange, Das Experiment, Donnie Darko, Fight Club, L.A. Confidential, One Flew Over The Cuckoo's Nest, Way Of The Gun, X2.

All time favorite Music: Alice In Chains, At The Drive-In, Beatles, Fleetwood Mac, Nirvana, Pearl Jam, R.E.M, Queens Of The Stone Age.

Από πιτσιρικάς έχω άγριο κόλλημα με την Belinda Carlisle, τόσο ως θηλυκό όσο και ως φωνή. Είμαι πολύ fucked up, τελικά...

Βγάζω τα προς το ζην δουλεύοντας σε life-style περιοδικά. Εν τούτοις η άποψη μου για τους «ήρωες» αυτής της κουλτούρας συνοψίζεται στους στίχους του τραγουδιού Artitz των Τρύπες.

Εδώ και λίγο καιρό ζω μόνος μου στο πιο ανήλιαγο υπόγειο της Κυψέλης, μαζί με ένα μικροσκοπικό σκύλο που μάζεψα από το δρόμο. Είναι ωραίος τυπάκος, τον λέω Buddy και του αρέσει να σκοτώνει περιστέρια.


ΚΟΜΙΞιάρηδιδες

dimosgiorgos@yahoo.gr
Είμαστε δύο φίλοι (ο Δήμος κι ο Γιώργος) που στα 15 κάναμε ένα κόμικς και το δώσαμε σε φίλους μας κι ύστερα κι άλλο κι άλλο και στα 17 πλακωθήκαμε και μετά στα 19 τα ξαναβρήκαμε και κάναμε ένα zine (τους ΚΟΜΙΞιάριδες) και βγάλαμε 3 τεύχη και μετά βαρεθήκαμε και μέχρι στιγμής δεν έχουμε ξαναβγάλει (με μια ανάσα).

Site: http://komixiarides.tripod.comΓεώργιος ΚΟΜιώτης
komfou@yahoo.gr
Ο Γιώργος είναι σκιτσογράφος.

Ο Γιώργος δυσλεκτικός είναι.

Ο Γιώργος έχει δουλέψει σε αρκετές εφημερίδες, διαφημιστικές και περιοδικά σαν εικονογράφος.

Ο Γιώργος γουστάρει να μιλάει για τον εαυτό του στο τρίτο πρόσωπο σαν τον Doom.

Ο Γιώργος είναι αυτή τη στιγμή μέσα στο σπίτι σας και ψάχνει το συρτάρι με τα εσωρουχά.

Ο Γιώργος σας ευχαριστει για το χρόνο σας.

Blog: http://komiotis.bravejournal.com/
online Gallery: http://komiotis.fotopic.net/
 Αριστείδης Κώτσης
akotsis77@gmail.com

O Αριστείδης Κώτσης γεννήθηκε το 1977 κάπου στα Εξάρχεια. Αν τον δείτε μην του αποκαλύψετε ότι δεν είναι ιδιαίτερα ευφυής γιατί έχει πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του. Λατρεύει τα comics και προσεύχεται καθημερινά στον Alan Moore. Πιστεύει ακράδαντα πως η γνώση είναι δύναμη και για αυτό αναρωτιέται για ποιο λόγο επέτρεψε να γνωρίζετε τόσα πολλά πράγματα για αυτόν. Σας είπα πόσο πολύ αγαπάει τα comics;

 Γιάννης Κουρουμπακάλης
ioannisk@comicdom.gr
Ο Γιάννης δεν είναι ο Δημήτρης Σακαρίδης γιατί τότε θα ήταν ένας αγχωτικός, απαισιόδοξος παντογνώστης των comics με την ικανότητα να φέρνει τάξη στο χάος που δημιουργείται όταν τουλάχιστον 6 άνθρωποι σε τουλάχιστον 2 διαφορετικά μέρη του κόσμου οργανώνουν την ύλη τους.

Ο Γιάννης δεν είναι ο Ηλίας Κατιρτζιγιανόγλου γιατί τότε θα ήταν ένας τρελαμένος και ξεχασιάρης ρήτορας με δυνατότητες έκφρασης και επικοινωνίας, πολύ μεγαλύτερες από αυτές που πιστεύει και παραδέχεται ο ίδιος για τον εαυτό του.

Ο Γιάννης δεν είναι ο Βασίλης Σάκκος γιατί τότε θα ήταν ο βασιλιάς της σαπίλας και της αποχαύνωσης με δυνατότητες αφήγησης και μυθοπλασίας που αποδίδουν φόρο τιμής σε κάθε τι cult, σκοτεινό και σάπιο γεννάει ο νους και η ψυχή μας.

Ο Γιάννης δεν είναι το COMICDOM σε καμία περίπτωση. Το COMICDOM σίγουρα πάσχει από μια πολλαπλασιασμένη version της διχασμένης προσωπικότητας αλλά αυτό είμαστε, πολλές απόψεις και διαμάχες κάτω από το ίδιο banner.*

Ο Γιάννης είναι... oh the hell with it, I'll leave it to the others...

PS: X-Men (for ever), Cowboy Bebop (compared to nothing), Greyhawk (where real heroes live).

* η παραπάνω λίστα δεν είναι σε καμία περίπτωση εξαντλητική όσο αναφορά τα μέλη και τους συνεργάτες του comicdom, απλά έγραψα γι' αυτούς που ένιωθα πιο άνετα να γράψω.

See you later Space Cowboy...Πάνος Κρητικός
freaks_of_the_circus@yahoo.gr

Ζει στη Μυτιλήνη της Λέσβου. Έχει "αρρωστημένη" σχέση με τα κόμικς από πολύ μικρή ηλικία. Είναι ιδρυτικό μέλος της ομάδας θεωρητικής μελέτης των κόμικς Iconotopia και ένας εκ των δύο υπευθύνων της νεοσύστατης εκδοτικής εταιρίας Ένατη Διάσταση. Ως συνεργάτης της ομάδας του Comicdom επιμελείται (κατά το ήμισυ) τη στήλη European Circus και το απολαμβάνει αφάνταστα.Νίκος Λάμπρης
labris@comicdom.gr
Ο Νίκος Λάμπρης διαβάζει comics από τότε που μπορεί να θυμηθεί τον εαυτό του. Έγινε μέλος του American comics fan club το 1992, ενώ συμμετείχε και στην αρχική συγγραφική ομάδα του comicdom το 1996.

Favorite characters: Captain America, Daredevil, Iron-Man, Batman, The Flash, Reuben Flagg.

Favorite team : X-MEN


Ανδρέας Μιχαηλίδης
daemon8222@yahoo.com

Vital Stats

Name: Michaelides Andreas
Born: May 7th 1982
Occupation: Student in the Physics Department, Journalist (writing about Comics and Manga in "9" Magazine), Translator, Wanted Terrorist in 75 Countries.
Hobby: Comics and Manga (duh!), Role Playing Games (AD&D, White Wolf Games), Epic and Science Fiction Literature (reading and writing) and other things most people in most countries would put you in jail for (blowing things up, trying to take over the world).
Powers: Great stamina during alcohol consumption
Quote: "Harisen! (that's a huge paper fan)" while smacking someone on the head for having said something stupid.

Ωραία, τώρα που ξεκαθαρίσαμε ότι είμαι τελείως τρελός, ας πούμε και πέντε σοβαρά πράγματα: είμαι στο τελευταίο (ελπίζω) έτος του Πανεπιστημίου και πράγματι δουλεύω στο «9» της Ελευθεροτυπίας με δύο μόνιμες στήλες (Comics Watch-εβδομαδιαία και Manga Ματιές-μηνιαία). Παράλληλα κάνω μεταφράσεις από τα Γαλλικά και τα Αγγλικά για τον εκδοτικό οίκο Αλεξάνδρεια. Από τις αγαπημένες και πιθανώς καλύτερές μου δουλειές είναι ένα τριμερές άρθρο για τα manga και τα anime στο «9» πριν από περίπου 2 χρόνια, καθώς και η συμμετοχή μου με αντίστοιχο θέμα στην περσινή εκδήλωση και έκθεση της Αθηναΐδας για το Sen to Chihiro no Kamikakushi (Spirited Away). Παράλληλα και προς το παρόν, όποτε προλαβαίνουμε βγάζουμε ένα δικό μας fanzine για manga και anime με τον Γιάννη Δαλκίδη (ο οποίος και επιμελείται πλήρως του καλλιτεχνικού τμήματος. Το σκίτσο αντί της μουτσούνας μου είναι δικό του). Ό,τι θέλετε να με ρωτήσετε ή να μου καταλογίσετε μπορείτε να το στείλετε στο daemon8222@yahoo.com. Mata ne!Έλλη "ASAPH" Μόκα
tigrolyk@yahoo.com
Η Asaph γεννήθηκε στην Αθήνα το 1982. Από τότε έμεινε διαδοχικά στον Πειραιά, στο Μενίδι, στο Πέραμα και στην Θεσσαλονίκη. Σπουδάζει Διαιτολόγος Διαστροφολογος στο Τει-Θ και στον ελεύθερο της χρόνο κάνει κόμικς, άσχημα κόμικς και ακόμη πιο άσχημα κόμικς.

Αγαπημένες ασχολίες της είναι να προσποιείται ότι παίζει μπάσο, να ξενερώνει τους άλλους την ώρα που τρώνε και να χτυπάει το χέρι της στην γωνία τραπεζιών.
Όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει βιολόγος, κομίστρια και Piaggio.

Blog: http://asaph_ins.bravejournal.com/


Δημήτρης Σακαρίδης
sakaridis@comicdom.gr
Ερώτηση: Τι μπορεί να κάνει ένα νέο παιδί (OK! 30something...), με δεκάδες φίλους (what?) και με τόσες επιτυχίες στις γυναίκες (yeah, right!) να παρατήσει την προσωπική του ζωή (ποιά;;;) και να αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στην ψυχοβγαλτική διαδικασία της καθημερινής ενασχόλησης με ένα comics-related website, αφιερώνοντας το 90%* του -ήδη περιορισμένου- ελεύθερου χρόνου του σε αυτό;

Απάντηση: Μια εντελώς αρρωστημένη, παθολογική αγάπη για τα comics που κρατάει εδώ και 2 1/2 δεκαετίες. His parents warned him long ago. May god save his soul...


*(the other 10% he's surfing the net for porn...)


Βασίλης Σάκκος
vsakkos@comicdom.gr
Μια ζωή γεμάτη τηλεοπτικό βούρκο, με ώρες τηλεθέασης που θα κάλυπταν και της τις ανάγκες έρευνας για την επίδραση της ραδιενέργειας, ο υποφαινόμενος δεν έγινε ο Χουλκ ούτε ο Σπαιντερ-μαν ούτε καν ο Tζων Ρίτερ στο Three's Company...Άντ' αυτού, αφιέρωσε τη ζωή του στην πάταξη του λαθρεμπορίου κρέατος μαρμότας για φαστφουντάδικα και σουβλατζίδικα , στην θέαση κι άλλης TV, στην αλόγιστη χρήση αποσιωπητικών, στην απόκτηση comics με συνταγή γιατρού και στο να πλένει σχολαστικά τα χέρια του. Το να μιλάει για τον εαυτό του στο τρίτο πρόσωπο είναι κάτι που δεν εγκρίνει ο άλλος του εαυτός, αλλά του αρκεί που είναι ευτυχισμένοι...

(ντοντ χολντ γιορ μπρεθ, το origin θα επακολουθήσει σε συνέχειες...)


Αντώνης Σουβατζής
snipous@googlemail.com

Συνεχίζοντας το trend που ξεκίνησα εγώ (ο Νίκος Βλασερός δηλαδή), ο αγαπητός Αντώνης χώνει κάποιον άλλο να του γράψει το profile του (εμένα ντε!). Μου είναι λίγο δύσκολο να μιλήσω για τον Αντώνη, μια που είναι ένα από τα πολύ αγαπημένα μου άτομα και έχουμε ζήσει στιγμές υπέροχες υπό το σεληνόφως. Θα αφήσω λοιπόν τα κλασικά περί σπουδών στα εξωτερικά και άλλα βιογραφικά και θα σας πω τη λέξη που τον περιγράφει πιότερο από κάθε άλλη: Τουρίστας. Είναι το παλικάρι που θες μαζί σου σε κάθε στιγμή γιατί την κάνει να μοιάζει διακοπές (ακόμα και όταν είναι!). Βέβαια εδώ γράφει για comics και είμαι σίγουρος ότι θα το κάνει πολύ καλά. Αν όχι την πάτησα γιατί εγώ τον πρότεινα. Ακούς Αντώνη μου;Μυρτώ Τσελέντη
freaks_of_the_circus@yahoo.gr
Η Μυρτώ Τσελέντη ζει μέσα σε ένα ημίψηλο καπέλο και βγαίνει απο κει μόνο για κόμικς, μουσική, σινεμά και κάθε άλλη μορφή τέχνης. Την συναρπάζει η ανθρώπινη φύση, πραγματικότητα της είναι το «I'm deranged» του David Bowie και μοναδικό της πιστεύω το λευκό κουνέλι.


Λήδα Τσενέ
ltsene@comicdom.gr

Στα 13 της χρόνια σε μία ηλικία που η συντριπτική πλειοψηφία των κοριτσιών ξεκινά το φλερτ με το άλλο φύλο, η Λήδα αποφάσισε να σπάσει το αντρικό μονοπώλιο των γηπέδων ακολουθώντας την Ένωση του Δικέφαλου στις κυριακάτικες αναμετρήσεις της. Σήμερα, η ΑΕΚ εξακολουθεί να αποτελεί μία από τις μεγάλες της αγάπες.

Το 1998 πέρασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού από όπου και αποφοίτησε το 2002.

Εδώ και μερικά χρόνια, έχει υποκύψει στη μαγεία της 9ης τέχνης. Comics αναφοράς γι' αυτήν, τα: MARVELS, DAYS OF FUTURE PAST, DAREDEVIL: BORN AGAIN, MAUS και WATCHMEN.

Στο laptop της θα βρείτε mp3 των Black Sabbath, Queen, Judas Priest και Lynyrd Skynyrd, ενώ είναι πολύ πιθανό να τη συναντήσετε σε πρεμιέρες ταινιών των Quentin Tarantino και Tim Burton.

Αυτή την εποχή ετοιμάζει το διδακτορικό της με θέμα «Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη στις επιχειρήσεις των Μέσων Ενημέρωσης. Η συμβολή των κοινωνικά υπεύθυνων Μέσων Ενημέρωσης στη σύγχρονη δημοκρατία. Η περίπτωση της Ελλάδας». (ναι... όλο αυτό!)

Αν θέλετε να γίνετε εχθρός της, προσπαθήστε να αγγίξετε ή να μετακινήσετε από τη θέση της, το τυχερό της αντικείμενο, μία φανέλα της ΑΕΚ, κατεστραμμένη από τα καπνογόνα, την οποία και φυλάει ως κόρη οφθαλμού. Αν πάλι θέλετε να γίνετε φίλος της δηλώστε την αγάπη και την εκτίμησή σας στο πρόσωπο του υπερήρωα της Marvel, Daredevil. Ποιος είπε ότι οι γυναίκες σήμερα δεν ξέρουν τι θέλουν;Γιώργος Χατζηκωστής
cygnousx2@hotmail.com

Αν ο Γιώργος Χατζηκωστής άκουγε την μητέρα του, δεν θα διάβαζε comics και τώρα δεν θα έγραφε για αυτά. Γενικώς μη δίνετε και πολύ σημασία στα γραπτά του, είναι τα προϊόντα ενός εγκέφαλου που έχει συμπιεστεί από τους ήχους παραμορφωμένων ηλεκτρικών κιθάρων που κατά τακτά χρονικά διαστήματα εισέρχονται από τα αυτιά του. Εκείνος σας προειδοποίησε. Να πράξετε ανάλογα.