Βρίσκεστε στο archive.comicdom.gr. Βλέπετε το παλιό site και αρχείο του www.comicdom.gr. 2000+ άρθρα, reviews και συνεντεύξεις βρίσκονται στην διάθεσή σας. Το νέο, πλέον blog, site του Comicdom μπορείτε να το βρείτε στο http://www.comicdom.gr
Βρίσκεστε στο archive.comicdom.gr. Βλέπετε το παλιό site και αρχείο του www.comicdom.gr. 2000+ άρθρα, reviews και συνεντεύξεις βρίσκονται στην διάθεσή σας. Το νέο, πλέον blog, site του Comicdom μπορείτε να το βρείτε στο http://www.comicdom.gr
  • column info
    new stuff

    Ξ“Β“Ξ“οŸƒ ÝíΓʽ site ðïá Ξ“οŸƒΞ“Β­Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“ΞŽΞ“Β­Ξ“οŸƒΞ“Ξ„Ξ“Κ½Ξ“Β© Ξ“Β³Ξ“οŸƒ Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β¨Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“Β©Ξ“Β­Ξ“Βž Ξ“ΚΌΞ“ΒœΞ“Β³Ξ“Β§ Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β­Ξ“Κ½Ξ“Β© Ξ“Β°Ξ“Β±Ξ“Κ½Ξ“Β£Ξ“Β¬Ξ“Κ½Ξ“Ξ„Ξ“Β©Ξ“οŸ„Ξ“Βœ Ξ“οŸ‚Ξ“Β½Ξ“Β³Ξ“οŸ„Ξ“β€•Ξ“Β«Ξ“β€• Γ­Γʽ Ξ“Β°Ξ“Κ½Ξ“Β±Ξ“Κ½Ξ“οŸ„Ξ“β€•Ξ“Β«Ξ“β€•Ξ“Ξ…Ξ“Β¨Ξ“οŸƒΞ“ΒŸ Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β² ôéò Ξ“οŸ‚Ξ“Β©Ξ“Κ½Ξ“Β±Ξ“οŸ„Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β² Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“οŸƒΞ“ΞŽΞ“Β³Ξ“οŸƒΞ“Β©Ξ“Β² Ξ“Β·Ξ“Ξ‰Ξ“Β±Ξ“ΒŸΞ“Β² Γ­Γʽ ôïá Ξ“οŸ…Ξ“οŸƒΞ“Ξ†Ξ“Β½Ξ“Β£Ξ“οŸƒΞ“Β© Ξ“οŸ„Ξ“ΒœΞ“Ξ„Ξ“Β©. Ï Ξ“οŸƒΞ“οŸ„Ξ“ΒœΞ“Β³Ξ“Ξ„Ξ“β€•Ξ“Ξ„Ξ“οŸƒ Ξ“Ξ…Ξ“Β°Ξ“οŸƒΞ“Β½Ξ“Β¨Ξ“Ξ…Ξ“Β­Ξ“β€•Ξ“Β² Ξ“Β±Ξ“β€•Ξ“ΒžΞ“Β² ôïá comicdom.gr, Ξ“Ξ†Ξ“Β±Ξ“β€•Ξ“Β­Ξ“Ξ„Ξ“ΒŸΞ“Β¦Ξ“οŸƒΞ“Β© Γ­Γʽ Γ³ΓʽΓ² Ξ“οŸƒΞ“Β­Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“ΞŽΞ“Β­Ξ“οŸƒΞ“Β© Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β¨Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“Β©Ξ“Β­Ξ“Βœ ãéΓʽ Ξ“ΞŒΞ“Β«Ξ“Κ½ Γ΄Γʽ updates, Ξ“ΞŽΞ“Β³Ξ“Ξ„Ξ“οŸƒ Γ­Γʽ ìçí Ξ“Β·Ξ“ΒœΞ“Β³Ξ“οŸƒΞ“Ξ„Ξ“οŸƒ ðïôÝ ôçí "Ξ“Β¬Ξ“Β°Ξ“ΒœΞ“Β«Ξ“Κ½".




 Reviews 24/10: LOGICOMIX από τον Αριστείδη Κώτση.


 Reviews 23/10: SOLOMON KANE #1 από τον Ανδρέα Μιχαηλίδη.


 Reviews 22/10: THE AMAZING REMARKABLE MONSIEUR LEOTARD από τον Θωμά Παπαδημητρόπουλο.


 Reviews 21/10: BACK TO BROOKLYN #1 από τον Γιώργο Χατζηκωστή.


 Reviews 17/10: NOTHING NICE TO SAY από τον Θωμά Παπαδημητρόπουλο.


 Reviews 16/10: SUBLIFE από τον Αριστείδη Κώτση.


 15/10: Νέο strip JANE'S WORLD της Paige Braddock.


 14/10: Νέο strip ΚΟΥΡΑΦΕΛΚΥΘΡΑ του Αντώνη Βαβαγιάνη.


 Reviews 13/10: AGE OF SENTRY #1 από τον Γιώργο Χατζηκωστή.


των Ηλία Κατιρτζιγιανόγλου και Δημήτρη Σακαρίδη
29-03-05

In The Mood For Change

Δημήτρης Σακαρίδης: Μήπως ήρθε η ώρα να αρχίσουμε να προετοιμάζουμε τον κόσμο για τις αλλαγές που επίκεινται στο COMICDOM τις επόμενες εβδομάδες;

Ηλίας Κατιρτζιγιανόγλου: Βέβαια κάποιες αλλαγές μας πρόλαβαν και ήδη έχει ανέβει καινούρια ύλη στο site.

Δ.Σ: Με την προσθήκη των δύο καινούριων strips από τους Έλλη Asaph Μόκα και Γιώργο Κομιώτη, νομίζω ότι το συγκεκριμένο section του COMICDOM είναι πλέον πλήρες. Ή σχεδόν πλήρες...

Η.Κ: Εμένα με ευχαριστεί και το γεγονός ότι παρότι και τα τρία strips μας ανανεώνονται διαρκώς δεν είναι ξεπέτες. Μπράβο στα παιδιά και τους ευχαριστούμε για τη συνέπειά τους.

Δ.Σ: Βέβαια οι αλλαγές στο site δεν θα περιοριστούν στα comic strips. Σύντομα θα προστεθούν στην ύλη μας δύο νέα columns που θα καλύπτουν ακόμα περισσότερους τομείς της 9ης τέχνης.

Η.Κ: Είμαι βέβαιος ότι όσοι είχαν παρακολουθήσει την «κόντρα» μου με το Γιάννη Κουκουλά στο forum του COMICART, θα εκπλαγούν από το γεγονός ότι μία από τις δύο νέες στήλες μας, θα φέρει την υπογραφή του.

Δ.Σ: Να σημειώσουμε ότι λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του Γιάννη, η στήλη του θα ξεκινήσει από το Μαϊο. Η άλλη στήλη όμως θα κάνει «εγκαίνια» πολύ νωρίτερα.

Η.Κ: «Ιαπωνικά» εγκαίνια, για να είμαστε ακριβείς. Είναι αλήθεια πάντως πως δεν θα μπορούσα να σκεφτώ καλύτερο columnist από τον Αντρέα Μιχαηλίδη για μία στήλη αφιερωμένη στα manga.

Δ.Σ: Και αντίστοιχα νομίζω ότι ο Γιάννης Κουκουλάς είναι ιδανικός για μία στήλη αφιερωμένη στα ευρωπαϊκά comics.

Η.Κ: Celebrating comic book diversity! Δεν ακούγεται καθόλου άσχημα.

Δ.Σ: Δυστυχώς όμως στο βωμό της ανανέωσης ήταν αναπόφευκτο, να υπάρξουν και «παράπλευρες απώλειες». Π.χ. το POLL μας έχει ήδη αποχαιρετήσει.

Η.Κ: Και εκτός του POLL, μέσα στις επόμενες ημέρες οι επισκέπτες μας θα δουν ακόμα να φεύγουν οι στήλες SNIPER...

Δ.Σ: ...καθώς ο Νίκος Λάμπρης είναι πλέον ο resident film reviewer του COMICDOM.

Η.Κ: ...και το CLUSTER...

Δ.Σ: ...καθώς ο ΣΕΑ ασχολείται ήδη με πάρα πολλά πράγματα.

Η.Κ: Εκτός όμως από τα columns ανανεώνεται και ο τομέας των NEWS.

Δ.Σ: Σύντομα πέρα από τα headlines του εξωτερικού θα υπάρχει και πλήρης ενημερωτική κάλυψη στα δρώμενα της εγχώριας σκηνής.

Η.Κ: Θα βαρεθούμε να το λέμε στο μέλλον, αλλά μία φορά παραπάνω δεν βλάπτει: Όσοι από εσάς προγραμματίζετε κάτι καινούριο, είτε κάποιο έντυπο σε επίπεδο self publishing ή με την υποστήριξη εκδοτικής, είτε κάποιο event, μη διστάσετε να μας στείλετε e-mail. Δεσμευόμαστε ότι καμία κυκλοφορία και για κανέναν λόγο δεν πρόκειται να αγνοηθεί.

Δ.Σ: Μην ξεχνάτε ότι λίγη παραπάνω προβολή δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

Η.Κ: Και φυσικά η πρότασή μας προς τους έλληνες δημιουργούς ισχύει και στο επίπεδο των προδημοσιεύσεων.

Δ.Σ: Και όχι μόνο. Σε μία προσπάθεια να προβάλλουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους έλληνες δημιουργούς, ξεκινάμε σύντομα τη στήλη IDENTITY CRISIS η οποία θα δίνει την ευκαιρία στο κοινό να γνωρίσει λίγο καλύτερα τους εκπροσώπους της ελληνικής comics σκηνής.

Η.Κ: Με αρκετό χιούμορ να προσθέσω! Και τέλος μην ξεχνάμε ότι ναι μεν μας ενδιαφέρει η ουσία, αλλά δεν παραβλέπουμε και τη σημασία της εικόνας μας. Εξάλλου comics διαβάζουμε και για όλους εμάς η εικόνα είναι το ήμισυ του παντός.

Δ.Σ: Με βάση τα πιλοτικά lay outs που έχουμε δει από τον webmaster μας Γιάννη Κουρουμπακάλη ως τώρα, είμαι βέβαιος ότι το καινούριο COMICDOM θα είναι πολύ πιο λειτουργικό και ευχάριστο στην πλοήγηση.

Η.Κ: Μένει τώρα να δούμε αν ο ενθουσιασμός του κόσμου για το νέο ανανεωμένο COMICDOM θα είναι αντίστοιχος με τον δικό μας.

Δ.Σ: Υπομονή. Σε λίγες εβδομάδες θα ξέρουμε...



editors dungeon archive | email the author
back to top



|home|about us|downloads|contact|oldies|events|

The artwork cannot be reproduced in any form without the written consent of the artist and/or publisher. Trade Names and trademarks mentioned and/or displayed on this Web Site are the property of their respective owners.
All Rights Reserved.

This page is best viewed at 1024x768 or higher with Mozilla Firefox 2.0.0.4
Certified on Mozilla Firefox 2.0.0.4+ or IE 6+

Get Firefox!
Powered by vi