Βρίσκεστε στο archive.comicdom.gr. Βλέπετε το παλιό site και αρχείο του www.comicdom.gr. 2000+ άρθρα, reviews και συνεντεύξεις βρίσκονται στην διάθεσή σας. Το νέο, πλέον blog, site του Comicdom μπορείτε να το βρείτε στο http://www.comicdom.gr
Βρίσκεστε στο archive.comicdom.gr. Βλέπετε το παλιό site και αρχείο του www.comicdom.gr. 2000+ άρθρα, reviews και συνεντεύξεις βρίσκονται στην διάθεσή σας. Το νέο, πλέον blog, site του Comicdom μπορείτε να το βρείτε στο http://www.comicdom.gr
  • column info
    new stuff

    Ξ“Β“Ξ“οŸƒ ÝíΓʽ site ðïá Ξ“οŸƒΞ“Β­Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“ΞŽΞ“Β­Ξ“οŸƒΞ“Ξ„Ξ“Κ½Ξ“Β© Ξ“Β³Ξ“οŸƒ Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β¨Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“Β©Ξ“Β­Ξ“Βž Ξ“ΚΌΞ“ΒœΞ“Β³Ξ“Β§ Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β­Ξ“Κ½Ξ“Β© Ξ“Β°Ξ“Β±Ξ“Κ½Ξ“Β£Ξ“Β¬Ξ“Κ½Ξ“Ξ„Ξ“Β©Ξ“οŸ„Ξ“Βœ Ξ“οŸ‚Ξ“Β½Ξ“Β³Ξ“οŸ„Ξ“β€•Ξ“Β«Ξ“β€• Γ­Γʽ Ξ“Β°Ξ“Κ½Ξ“Β±Ξ“Κ½Ξ“οŸ„Ξ“β€•Ξ“Β«Ξ“β€•Ξ“Ξ…Ξ“Β¨Ξ“οŸƒΞ“ΒŸ Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β² ôéò Ξ“οŸ‚Ξ“Β©Ξ“Κ½Ξ“Β±Ξ“οŸ„Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β² Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“οŸƒΞ“ΞŽΞ“Β³Ξ“οŸƒΞ“Β©Ξ“Β² Ξ“Β·Ξ“Ξ‰Ξ“Β±Ξ“ΒŸΞ“Β² Γ­Γʽ ôïá Ξ“οŸ…Ξ“οŸƒΞ“Ξ†Ξ“Β½Ξ“Β£Ξ“οŸƒΞ“Β© Ξ“οŸ„Ξ“ΒœΞ“Ξ„Ξ“Β©. Ï Ξ“οŸƒΞ“οŸ„Ξ“ΒœΞ“Β³Ξ“Ξ„Ξ“β€•Ξ“Ξ„Ξ“οŸƒ Ξ“Ξ…Ξ“Β°Ξ“οŸƒΞ“Β½Ξ“Β¨Ξ“Ξ…Ξ“Β­Ξ“β€•Ξ“Β² Ξ“Β±Ξ“β€•Ξ“ΒžΞ“Β² ôïá comicdom.gr, Ξ“Ξ†Ξ“Β±Ξ“β€•Ξ“Β­Ξ“Ξ„Ξ“ΒŸΞ“Β¦Ξ“οŸƒΞ“Β© Γ­Γʽ Γ³ΓʽΓ² Ξ“οŸƒΞ“Β­Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“ΞŽΞ“Β­Ξ“οŸƒΞ“Β© Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β¨Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“Β©Ξ“Β­Ξ“Βœ ãéΓʽ Ξ“ΞŒΞ“Β«Ξ“Κ½ Γ΄Γʽ updates, Ξ“ΞŽΞ“Β³Ξ“Ξ„Ξ“οŸƒ Γ­Γʽ ìçí Ξ“Β·Ξ“ΒœΞ“Β³Ξ“οŸƒΞ“Ξ„Ξ“οŸƒ ðïôÝ ôçí "Ξ“Β¬Ξ“Β°Ξ“ΒœΞ“Β«Ξ“Κ½".
 Reviews 24/10: LOGICOMIX από τον Αριστείδη Κώτση.


 Reviews 23/10: SOLOMON KANE #1 από τον Ανδρέα Μιχαηλίδη.


 Reviews 22/10: THE AMAZING REMARKABLE MONSIEUR LEOTARD από τον Θωμά Παπαδημητρόπουλο.


 Reviews 21/10: BACK TO BROOKLYN #1 από τον Γιώργο Χατζηκωστή.


 Reviews 17/10: NOTHING NICE TO SAY από τον Θωμά Παπαδημητρόπουλο.


 Reviews 16/10: SUBLIFE από τον Αριστείδη Κώτση.


 15/10: Νέο strip JANE'S WORLD της Paige Braddock.


 14/10: Νέο strip ΚΟΥΡΑΦΕΛΚΥΘΡΑ του Αντώνη Βαβαγιάνη.


 Reviews 13/10: AGE OF SENTRY #1 από τον Γιώργο Χατζηκωστή.


του Ηλία Κατιρτζιγιανόγλου
27-03-06

I want my laptop back!

Δεν έχω κοιμηθεί ανθρώπινα εδώ και τρεις ημέρες (ακόμα χειρότερα δεν έχω ξυπνήσει ανθρώπινα εδώ και πολύ καιρό)

Δεν έχω υπολογιστή εδώ και μία εβδομάδα (special thanks to bloody Microsoft updates) και προκειμένου να ανέβουν τα κείμενα αυτού του site, έχω κάνει δεύτερο σπίτι μου το μοναδικό internet cafe της περιοχής μου (όχι άλλος Χατζηγιάννης και μπουζουκοπόπ από τα μεγάφωνα- ήμαρτον ρε guys).

Επίσης δεν έχω θέμα.

Αθροίζοντας αυτά, θα ήταν πραγματικά περίεργο το αν είχα διάθεση να γράψω οτιδήποτε.

Φαντάζομαι ότι αυτή τη στιγμή, διαβάζοντας όσα γράφω, θα αναρωτιέστε αν τη βρίσκω με την κλάψα. Η αλήθεια όμως είναι ότι ένας καταπονημένος οργανισμός οδηγεί χωρίς να το καταλάβεις σε μπλοκάρισμα του μυαλού. Κι αυτό με τη σειρά του σε κακή διάθεση.

Στην πραγματικότητα όμως δεν είναι οι αυξημένες υποχρεώσεις της περιόδου που με έχουν γονατίσει. Δεν είναι το site με τα καθημερινά updates, σε συνδυασμό με το COMICDOM CON ATHENS, το οποίο απαιτεί καθημερινή επικοινωνία με μια ντουζίνα ανθρώπους, plus όλες τις τρέχουσες δουλειές που πρέπει να γίνουν ώστε να είναι όλα έτοιμα και στην ώρα τους, για να μείνει αυτή η γιορτή αξέχαστη σε όλους μας.

Αυτό που με έχει φέρει στο σημείο να φλερτάρω με την ιδέα, του να κλείσω κινητά και σταθερά και να την κοπανήσω γι άλλες πολιτείες είναι η νοοτροπία ορισμένων (πραγματικά ελαχίστων- ευτυχώς) που δεν μπορούν να κατανοήσουν πως δεν είμαστε εδώ για να υπηρετήσουμε τη ματαιοδοξία τους, να ανεβάσουμε τις πωλήσεις των comics τους ή να αναλάβουμε την ευθύνη για τη μη ικανοποιητική πορεία των πονημάτων τους.

Είμαστε εδώ για να προσφέρουμε εθελοντική εργασία με στόχο την προώθηση και διάδοση των comics στην Ελλάδα, όπως αναφέρεται ρητά και κατηγορηματικά στο καταστατικό του μη κερδοσκοπικού σωματείου μας. Κι αυτό ακριβώς κάνουμε.

Προωθούμε αδιακρίτως όποιο comic μας ζητηθεί από τους δημιουργούς ή την εκδοτική που το φιλοξενεί, κι από εκεί και ύστερα λέμε ο καθένας ανάλογα με την οπτική του, την άποψη που έχει σχηματίσει για αυτό.

Από την άλλη, τα COMICDOM AWARDS δεν ήταν, δεν είναι -κι αν αντιληφθώ κάποια στιγμή ότι οδεύουν στο να γίνουν- μέσο εμπορικής εκμετάλλευσης, συμφερόντων και πελατειακών σχέσεων, εγώ πρώτος θα τεθώ υπέρ της ματαίωσής τους.

Γουστάρω την κριτική από όπου κι αν αυτή προέρχεται και σχεδόν την απαιτώ από τους οικείους μου. Αυτό που δεν ανέχομαι είναι τα παιχνίδια εντυπώσεων, την κριτική με ίδιον όφελος και τον Αντώνη Ρέμο που αυτή τη στιγμή τυραννάει τα αυτιά μου!

Για το τελευταίο ευθύνονται όλα όσα ανέφερα στην αρχή (I want my laptop back). Για όλα τα υπόλοιπα, οι κύριοι που εθίγησαν μπορούν να αναζητήσουν τις αιτίες σε δικές τους ελλείψεις. Ένα comic δεν γίνεται καλύτερο με περισσότερες υποψηφιότητες στα βραβεία μιας μικρής χώρας, και μάλιστα με μικρή παραγωγή. Ευτυχώς δηλαδή...

Stay tuned!

P.S. Οφείλω να απολογηθώ στους αναγνώστες του EDITORIAL για την απουσία των EDITOR’S PICKS η οποία δυστυχώς θα διαρκέσει μέχρι και το COMICDOM CON ATHENS. Η μικρότερη δυνατή και ταυτόχρονα αναγκαία έκπτωση στην ύλη μας. Να ’στε καλά.editorial archive | email the author | author's profile
back to top|home|about us|downloads|contact|oldies|events|

The artwork cannot be reproduced in any form without the written consent of the artist and/or publisher. Trade Names and trademarks mentioned and/or displayed on this Web Site are the property of their respective owners.
All Rights Reserved.

This page is best viewed at 1024x768 or higher with Mozilla Firefox 2.0.0.4
Certified on Mozilla Firefox 2.0.0.4+ or IE 6+

Get Firefox!
Powered by vi