Βρίσκεστε στο archive.comicdom.gr. Βλέπετε το παλιό site και αρχείο του www.comicdom.gr. 2000+ άρθρα, reviews και συνεντεύξεις βρίσκονται στην διάθεσή σας. Το νέο, πλέον blog, site του Comicdom μπορείτε να το βρείτε στο http://www.comicdom.gr
Βρίσκεστε στο archive.comicdom.gr. Βλέπετε το παλιό site και αρχείο του www.comicdom.gr. 2000+ άρθρα, reviews και συνεντεύξεις βρίσκονται στην διάθεσή σας. Το νέο, πλέον blog, site του Comicdom μπορείτε να το βρείτε στο http://www.comicdom.gr
  • column info
    new stuff

    Ξ“Β“Ξ“οŸƒ ÝíΓʽ site ðïá Ξ“οŸƒΞ“Β­Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“ΞŽΞ“Β­Ξ“οŸƒΞ“Ξ„Ξ“Κ½Ξ“Β© Ξ“Β³Ξ“οŸƒ Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β¨Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“Β©Ξ“Β­Ξ“Βž Ξ“ΚΌΞ“ΒœΞ“Β³Ξ“Β§ Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β­Ξ“Κ½Ξ“Β© Ξ“Β°Ξ“Β±Ξ“Κ½Ξ“Β£Ξ“Β¬Ξ“Κ½Ξ“Ξ„Ξ“Β©Ξ“οŸ„Ξ“Βœ Ξ“οŸ‚Ξ“Β½Ξ“Β³Ξ“οŸ„Ξ“β€•Ξ“Β«Ξ“β€• Γ­Γʽ Ξ“Β°Ξ“Κ½Ξ“Β±Ξ“Κ½Ξ“οŸ„Ξ“β€•Ξ“Β«Ξ“β€•Ξ“Ξ…Ξ“Β¨Ξ“οŸƒΞ“ΒŸ Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β² ôéò Ξ“οŸ‚Ξ“Β©Ξ“Κ½Ξ“Β±Ξ“οŸ„Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β² Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“οŸƒΞ“ΞŽΞ“Β³Ξ“οŸƒΞ“Β©Ξ“Β² Ξ“Β·Ξ“Ξ‰Ξ“Β±Ξ“ΒŸΞ“Β² Γ­Γʽ ôïá Ξ“οŸ…Ξ“οŸƒΞ“Ξ†Ξ“Β½Ξ“Β£Ξ“οŸƒΞ“Β© Ξ“οŸ„Ξ“ΒœΞ“Ξ„Ξ“Β©. Ï Ξ“οŸƒΞ“οŸ„Ξ“ΒœΞ“Β³Ξ“Ξ„Ξ“β€•Ξ“Ξ„Ξ“οŸƒ Ξ“Ξ…Ξ“Β°Ξ“οŸƒΞ“Β½Ξ“Β¨Ξ“Ξ…Ξ“Β­Ξ“β€•Ξ“Β² Ξ“Β±Ξ“β€•Ξ“ΒžΞ“Β² ôïá comicdom.gr, Ξ“Ξ†Ξ“Β±Ξ“β€•Ξ“Β­Ξ“Ξ„Ξ“ΒŸΞ“Β¦Ξ“οŸƒΞ“Β© Γ­Γʽ Γ³ΓʽΓ² Ξ“οŸƒΞ“Β­Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“ΞŽΞ“Β­Ξ“οŸƒΞ“Β© Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β¨Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“Β©Ξ“Β­Ξ“Βœ ãéΓʽ Ξ“ΞŒΞ“Β«Ξ“Κ½ Γ΄Γʽ updates, Ξ“ΞŽΞ“Β³Ξ“Ξ„Ξ“οŸƒ Γ­Γʽ ìçí Ξ“Β·Ξ“ΒœΞ“Β³Ξ“οŸƒΞ“Ξ„Ξ“οŸƒ ðïôÝ ôçí "Ξ“Β¬Ξ“Β°Ξ“ΒœΞ“Β«Ξ“Κ½".
 Reviews 24/10: LOGICOMIX από τον Αριστείδη Κώτση.


 Reviews 23/10: SOLOMON KANE #1 από τον Ανδρέα Μιχαηλίδη.


 Reviews 22/10: THE AMAZING REMARKABLE MONSIEUR LEOTARD από τον Θωμά Παπαδημητρόπουλο.


 Reviews 21/10: BACK TO BROOKLYN #1 από τον Γιώργο Χατζηκωστή.


 Reviews 17/10: NOTHING NICE TO SAY από τον Θωμά Παπαδημητρόπουλο.


 Reviews 16/10: SUBLIFE από τον Αριστείδη Κώτση.


 15/10: Νέο strip JANE'S WORLD της Paige Braddock.


 14/10: Νέο strip ΚΟΥΡΑΦΕΛΚΥΘΡΑ του Αντώνη Βαβαγιάνη.


 Reviews 13/10: AGE OF SENTRY #1 από τον Γιώργο Χατζηκωστή.


των Ηλία Κατιρτζιγιανόγλου και Δημήτρη Σακαρίδη
01-05-06

Final Countdown

Ερώτηση: Τι γράφεις στο EDITORIAL που θα βρίσκεται στο site, 5 μόλις ημέρες πριν τη διοργάνωση του COMICDOM CON ATHENS;

Απάντηση: Όταν έχεις γράψει τόσα πολλά όλο τον προηγούμενο καιρό, αφενός σε αυτό το site, αφετέρου σε εκείνο της εκδήλωσης, τότε απλώς γίνεσαι φλύαρος.


Μήπως τότε να μιλήσουμε για "μαθήματα"; Από εκείνα που παίρνεις όταν διοργανώνεις-κατασκευάζεις-δημιουργείς για πρώτη φορά κάτι; Μπα, ας το αφήσουμε αυτό καλύτερα για την ώρα του απολογισμού.

Προς το παρόν, οι γράφοντες αλλά και οι λοιποί της ομάδας, θα δουλεύουμε πυρετωδώς και μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, προκειμένου να παραδώσουμε σε σας, την πλουσιότερη σε happenings για τα comics εκδήλωση που έχετε δει να συμβαίνει σε ελληνικό έδαφος.

Πάμε λοιπόν σε ορισμένες χρήσιμες πληροφορίες για το διήμερο:

-Οι πόρτες του COMICDOM CON ATHENS (Μασσαλίας 22 στην Ελληνοαμερικανική Ένωση), θα είναι ανοιχτές το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Μαϊου από τις 11 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ.

-Η είσοδος και η διακίνηση στους χώρους τις εκδήλωσης είναι ελεύθερες, ενώ θα υπάρχουν και διάσπαρτα μέλη του COMICDOM CON ATHENS Team (με τις καρτέλες στο πέτο) έτοιμοι να σας δώσουν περισσότερες πληροφορίες για τα events που "τρέχουν", αλλά και να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει.

-Όλα τα happenings του COMICDOM CON ATHENS είναι δωρεάν. Για κάποια από αυτά, όπως οι προβολές, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, ενώ για τα workshops -όπως ήδη γνωρίζετε- απαιτείται προεγγραφή. Μπορείτε παρ' όλα αυτά, ακόμα και κατά την προσέλευσή σας, να γραφτείτε σε κάποιο workshop, με την προϋπόθεση ότι δεν θα έχει συμπληρωθεί ακόμη ο αριθμός των συμμετεχόντων.

-Με την είσοδό σας στο COMICDOM CON ATHENS αναζητήστε (μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων) τον δωρεάν κατάλογο της εκδήλωσης, όπου θα βρείτε πληροφορίες για τους καλεσμένους και τα events μας, καθώς επίσης και αναλυτικά προγράμματα τόσο της ημερίδας όσο και ολόκληρου του διημέρου.

-Τι ζητάμε από εσάς; Δύο απλά και ανέξοδα, αλλά πολύ σημαντικά πράγματα: 1) Να έρθετε με όρεξη να περάσετε καλά και 2) να σεβαστείτε το χώρο που θα φιλοξενήσει για δύο ημέρες την ελληνική comic book community. Deal?

See ya at the Con!editorial archive | email the author
back to top|home|about us|downloads|contact|oldies|events|

The artwork cannot be reproduced in any form without the written consent of the artist and/or publisher. Trade Names and trademarks mentioned and/or displayed on this Web Site are the property of their respective owners.
All Rights Reserved.

This page is best viewed at 1024x768 or higher with Mozilla Firefox 2.0.0.4
Certified on Mozilla Firefox 2.0.0.4+ or IE 6+

Get Firefox!
Powered by vi