Βρίσκεστε στο archive.comicdom.gr. Βλέπετε το παλιό site και αρχείο του www.comicdom.gr. 2000+ άρθρα, reviews και συνεντεύξεις βρίσκονται στην διάθεσή σας. Το νέο, πλέον blog, site του Comicdom μπορείτε να το βρείτε στο http://www.comicdom.gr
Βρίσκεστε στο archive.comicdom.gr. Βλέπετε το παλιό site και αρχείο του www.comicdom.gr. 2000+ άρθρα, reviews και συνεντεύξεις βρίσκονται στην διάθεσή σας. Το νέο, πλέον blog, site του Comicdom μπορείτε να το βρείτε στο http://www.comicdom.gr
  • column info
    new stuff

    Ξ“Β“Ξ“οŸƒ ÝíΓʽ site ðïá Ξ“οŸƒΞ“Β­Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“ΞŽΞ“Β­Ξ“οŸƒΞ“Ξ„Ξ“Κ½Ξ“Β© Ξ“Β³Ξ“οŸƒ Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β¨Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“Β©Ξ“Β­Ξ“Βž Ξ“ΚΌΞ“ΒœΞ“Β³Ξ“Β§ Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β­Ξ“Κ½Ξ“Β© Ξ“Β°Ξ“Β±Ξ“Κ½Ξ“Β£Ξ“Β¬Ξ“Κ½Ξ“Ξ„Ξ“Β©Ξ“οŸ„Ξ“Βœ Ξ“οŸ‚Ξ“Β½Ξ“Β³Ξ“οŸ„Ξ“β€•Ξ“Β«Ξ“β€• Γ­Γʽ Ξ“Β°Ξ“Κ½Ξ“Β±Ξ“Κ½Ξ“οŸ„Ξ“β€•Ξ“Β«Ξ“β€•Ξ“Ξ…Ξ“Β¨Ξ“οŸƒΞ“ΒŸ Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β² ôéò Ξ“οŸ‚Ξ“Β©Ξ“Κ½Ξ“Β±Ξ“οŸ„Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β² Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“οŸƒΞ“ΞŽΞ“Β³Ξ“οŸƒΞ“Β©Ξ“Β² Ξ“Β·Ξ“Ξ‰Ξ“Β±Ξ“ΒŸΞ“Β² Γ­Γʽ ôïá Ξ“οŸ…Ξ“οŸƒΞ“Ξ†Ξ“Β½Ξ“Β£Ξ“οŸƒΞ“Β© Ξ“οŸ„Ξ“ΒœΞ“Ξ„Ξ“Β©. Ï Ξ“οŸƒΞ“οŸ„Ξ“ΒœΞ“Β³Ξ“Ξ„Ξ“β€•Ξ“Ξ„Ξ“οŸƒ Ξ“Ξ…Ξ“Β°Ξ“οŸƒΞ“Β½Ξ“Β¨Ξ“Ξ…Ξ“Β­Ξ“β€•Ξ“Β² Ξ“Β±Ξ“β€•Ξ“ΒžΞ“Β² ôïá comicdom.gr, Ξ“Ξ†Ξ“Β±Ξ“β€•Ξ“Β­Ξ“Ξ„Ξ“ΒŸΞ“Β¦Ξ“οŸƒΞ“Β© Γ­Γʽ Γ³ΓʽΓ² Ξ“οŸƒΞ“Β­Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“ΞŽΞ“Β­Ξ“οŸƒΞ“Β© Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β¨Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“Β©Ξ“Β­Ξ“Βœ ãéΓʽ Ξ“ΞŒΞ“Β«Ξ“Κ½ Γ΄Γʽ updates, Ξ“ΞŽΞ“Β³Ξ“Ξ„Ξ“οŸƒ Γ­Γʽ ìçí Ξ“Β·Ξ“ΒœΞ“Β³Ξ“οŸƒΞ“Ξ„Ξ“οŸƒ ðïôÝ ôçí "Ξ“Β¬Ξ“Β°Ξ“ΒœΞ“Β«Ξ“Κ½".




 Reviews 24/10: LOGICOMIX από τον Αριστείδη Κώτση.


 Reviews 23/10: SOLOMON KANE #1 από τον Ανδρέα Μιχαηλίδη.


 Reviews 22/10: THE AMAZING REMARKABLE MONSIEUR LEOTARD από τον Θωμά Παπαδημητρόπουλο.


 Reviews 21/10: BACK TO BROOKLYN #1 από τον Γιώργο Χατζηκωστή.


 Reviews 17/10: NOTHING NICE TO SAY από τον Θωμά Παπαδημητρόπουλο.


 Reviews 16/10: SUBLIFE από τον Αριστείδη Κώτση.


 15/10: Νέο strip JANE'S WORLD της Paige Braddock.


 14/10: Νέο strip ΚΟΥΡΑΦΕΛΚΥΘΡΑ του Αντώνη Βαβαγιάνη.


 Reviews 13/10: AGE OF SENTRY #1 από τον Γιώργο Χατζηκωστή.


των Ηλία Κατιρτζιγιανόγλου και Δημήτρη Σακαρίδη
12-09-06

Year Three

«Οι διακοπές τελείωσαν. Τα κεφάλια μέσα». Η ομάδα του COMICDOM ανασυντάσσεται από ένα δύσκολο καλοκαίρι, προσαρμόζεται στις απώλειες των μελών της (Aρης, Νίκος, μαμά πατρίδα,όβερ) και μπαίνει στον τρίτο χειμώνα λειτουργίας αυτού του site. Με αλλαγές που θα αρχίσουν να κάνουν την εμφάνισή τους σε μερικές ημέρες και οι οποίες -τουλάχιστον- αποδεικνύουν ότι ψαχνόμαστε διαρκώς για νέες ιδέες.

Οι πρώτες αλλαγές έρχονται με τα News. Όπου πλέον όταν βρίσκεστε στην κεντρική σελίδα μας, δεν θα αντικρίζετε το γνωστό κατεβατό με τα news items, αλλά με μια ματιά θα μπορείτε να βλέπετε τα σημαντικότερα πρωτοσέλιδα (Headlines). Τι γίνεται όμως με όλα τα News; Ένα link, κάτω από τα Headlines, θα σας οδηγεί σε μια σελίδα, όπου θα έχετε μπροστά σας σε τρεις κάθετες στήλες, όλα τα τελευταία νέα από τη διεθνή σκηνή (international), την ελληνική σκηνή (local) καθώς και από την αγορά των comics (market).

Παράλληλα όμως θα υπάρξουν κι άλλες μετατροπές στην κεντρική σελίδα. Οι στήλες μας (Columns) θα βρίσκονται πλέον ακριβώς κάτω από τα Headlines, κι εδώ να σας ενημερώσουμε ότι το Editorial, δυστυχώς «μας άφησε χρόνους». Με τα τρεχάματα που έχουμε για το site και το επόμενο COMICDOM CON ATHENS (μη βιάζεστε, θα φτάσουμε και σε αυτό), συνειδητοποιήσαμε κάποια στιγμή ότι καλύτερα να είμαστε editors χωρίς editorial, παρά να έχουμε μια σχεδόν ανενεργή στήλη να... πιάνει χώρο.

Φυσικά η θέση του Editorial στο row των columns του COMICDOM θα καλυφθεί άμεσα από μια καινούργια στήλη: Από την προσεχή Δευτέρα, θα βρίσκεται κοντά σας το THINK TANK, ένα νέο column άποψης, το οποίο θα φιλοξενεί κάθε βδομάδα έναν από τους συντάκτες του COMICDOM (ή κάποιον guest), που θα εκφράζει τη γνώμη του για κάποιο θέμα της comic επικαιρότητας, ή θα παίρνει θέση για κάποιο από τα "αιώνια" ζητήματα της 9ης Τέχνης. Κανένα θέμα δεν είναι ταμπού και καμιά άποψη δεν θεωρείται ακραία. Το THINK TANK θα είναι η στήλη που, ενδεχομένως, θα προκαλεί συχνά πολλές και ποικίλες αντιδράσεις, αλλά κάτι μας λέει πως θα είναι επίσης και αυτή με τη μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα.

Παράλληλα, αν διαβάζετε τη στήλη του Νίκου Βλασσερού, θα ξέρετε ότι το STRIP SHOW, κατέβασε αυλαία, λόγω στράτευσης του συγγραφέα της. Αντικαταστάτης όμως βρέθηκε κι έτσι, την περιήγησή μας στον κόσμο των διαδικτυακών comics, αναλαμβάνει στο εξής ο Αντώνης Σουβατζής, από την ίδια στήλη.

Η αλήθεια είναι πως η φετινή χειμερινή σεζόν αναμένεται ιδιαίτερα έντονη και γεμάτη συγκινήσεις για όλους εμάς στο COMICDOM. Από τη μια, μπαίνουμε στον τρίτο χρόνο λειτουργίας του site, με όλες τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις που συνεπάγεται αυτό, από την άλλη, έχουμε ήδη αρχίσει να εργαζόμαστε πυρετωδώς για το δεύτερο COMICDOM CON ATHENS, το οποίο είναι ένα full-time project από μόνο του. Με δεδομένη, μάλιστα, την επιτυχία που είχε το πρώτο, οι απαιτήσεις είναι, λογικά, πολύ αυξημένες. Ελπίζουμε πως θα καταφέρουμε να ανταποκριθούμε. Όσο για λεπτομέρειες σχετικά με ημερομηνίες, καλεσμένους, happenings κ.λπ., θα πρέπει να κάνετε λίγη ακόμα υπομονή. Όπως και να 'χει, μείνετε συντονισμένοι στο COMICDOM γιατί τα καλύτερα έρχονται!



editorial archive | email the author
back to top



|home|about us|downloads|contact|oldies|events|

The artwork cannot be reproduced in any form without the written consent of the artist and/or publisher. Trade Names and trademarks mentioned and/or displayed on this Web Site are the property of their respective owners.
All Rights Reserved.

This page is best viewed at 1024x768 or higher with Mozilla Firefox 2.0.0.4
Certified on Mozilla Firefox 2.0.0.4+ or IE 6+

Get Firefox!
Powered by vi