Βρίσκεστε στο archive.comicdom.gr. Βλέπετε το παλιό site και αρχείο του www.comicdom.gr. 2000+ άρθρα, reviews και συνεντεύξεις βρίσκονται στην διάθεσή σας. Το νέο, πλέον blog, site του Comicdom μπορείτε να το βρείτε στο http://www.comicdom.gr
Βρίσκεστε στο archive.comicdom.gr. Βλέπετε το παλιό site και αρχείο του www.comicdom.gr. 2000+ άρθρα, reviews και συνεντεύξεις βρίσκονται στην διάθεσή σας. Το νέο, πλέον blog, site του Comicdom μπορείτε να το βρείτε στο http://www.comicdom.gr
  • column info
    new stuff

    Ξ“Β“Ξ“οŸƒ ÝíΓʽ site ðïá Ξ“οŸƒΞ“Β­Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“ΞŽΞ“Β­Ξ“οŸƒΞ“Ξ„Ξ“Κ½Ξ“Β© Ξ“Β³Ξ“οŸƒ Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β¨Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“Β©Ξ“Β­Ξ“Βž Ξ“ΚΌΞ“ΒœΞ“Β³Ξ“Β§ Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β­Ξ“Κ½Ξ“Β© Ξ“Β°Ξ“Β±Ξ“Κ½Ξ“Β£Ξ“Β¬Ξ“Κ½Ξ“Ξ„Ξ“Β©Ξ“οŸ„Ξ“Βœ Ξ“οŸ‚Ξ“Β½Ξ“Β³Ξ“οŸ„Ξ“β€•Ξ“Β«Ξ“β€• Γ­Γʽ Ξ“Β°Ξ“Κ½Ξ“Β±Ξ“Κ½Ξ“οŸ„Ξ“β€•Ξ“Β«Ξ“β€•Ξ“Ξ…Ξ“Β¨Ξ“οŸƒΞ“ΒŸ Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β² ôéò Ξ“οŸ‚Ξ“Β©Ξ“Κ½Ξ“Β±Ξ“οŸ„Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β² Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“οŸƒΞ“ΞŽΞ“Β³Ξ“οŸƒΞ“Β©Ξ“Β² Ξ“Β·Ξ“Ξ‰Ξ“Β±Ξ“ΒŸΞ“Β² Γ­Γʽ ôïá Ξ“οŸ…Ξ“οŸƒΞ“Ξ†Ξ“Β½Ξ“Β£Ξ“οŸƒΞ“Β© Ξ“οŸ„Ξ“ΒœΞ“Ξ„Ξ“Β©. Ï Ξ“οŸƒΞ“οŸ„Ξ“ΒœΞ“Β³Ξ“Ξ„Ξ“β€•Ξ“Ξ„Ξ“οŸƒ Ξ“Ξ…Ξ“Β°Ξ“οŸƒΞ“Β½Ξ“Β¨Ξ“Ξ…Ξ“Β­Ξ“β€•Ξ“Β² Ξ“Β±Ξ“β€•Ξ“ΒžΞ“Β² ôïá comicdom.gr, Ξ“Ξ†Ξ“Β±Ξ“β€•Ξ“Β­Ξ“Ξ„Ξ“ΒŸΞ“Β¦Ξ“οŸƒΞ“Β© Γ­Γʽ Γ³ΓʽΓ² Ξ“οŸƒΞ“Β­Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“ΞŽΞ“Β­Ξ“οŸƒΞ“Β© Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β¨Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“Β©Ξ“Β­Ξ“Βœ ãéΓʽ Ξ“ΞŒΞ“Β«Ξ“Κ½ Γ΄Γʽ updates, Ξ“ΞŽΞ“Β³Ξ“Ξ„Ξ“οŸƒ Γ­Γʽ ìçí Ξ“Β·Ξ“ΒœΞ“Β³Ξ“οŸƒΞ“Ξ„Ξ“οŸƒ ðïôÝ ôçí "Ξ“Β¬Ξ“Β°Ξ“ΒœΞ“Β«Ξ“Κ½".




 Reviews 24/10: LOGICOMIX από τον Αριστείδη Κώτση.


 Reviews 23/10: SOLOMON KANE #1 από τον Ανδρέα Μιχαηλίδη.


 Reviews 22/10: THE AMAZING REMARKABLE MONSIEUR LEOTARD από τον Θωμά Παπαδημητρόπουλο.


 Reviews 21/10: BACK TO BROOKLYN #1 από τον Γιώργο Χατζηκωστή.


 Reviews 17/10: NOTHING NICE TO SAY από τον Θωμά Παπαδημητρόπουλο.


 Reviews 16/10: SUBLIFE από τον Αριστείδη Κώτση.


 15/10: Νέο strip JANE'S WORLD της Paige Braddock.


 14/10: Νέο strip ΚΟΥΡΑΦΕΛΚΥΘΡΑ του Αντώνη Βαβαγιάνη.


 Reviews 13/10: AGE OF SENTRY #1 από τον Γιώργο Χατζηκωστή.


του ΣΕΑ
23-04-05

The All-New, All-Different...

Αλλαγές στο site. Πολλές αλλαγές. Όχι μόνο στο «φαίνεσθε», αλλά και στην ουσία του πράγματος! Φυσικά μέρος αυτών αποτελεί και η συγκεκριμένη στήλη! Σκεφτόμενος λοιπόν πως να την κάνω πιο ευχάριστη και ευκολοδιάβαστη, αποφάσισα να την χωρίσω σε κομμάτια, το καθένα από τα οποία θα ασχολείται με ένα διαφορετικό, δικό του θέμα, πάντοτε φυσικά αναφορικά με την comic βιομηχανία!

Και για του λόγου το αληθές, το σημερινό MARKET WATCH αφιερώνεται στην παρουσίαση αυτών των αλλαγών! Έχουμε και λέμε:

HOT BOOK OF THE WEEK
Το καλύτερο bet για την εβδομάδα. Για την ακρίβεια, τα καλύτερα 2 bets της εβδομάδας, ένα καινούργιο comic (είτε που μόλις κυκλοφόρησε είτε από το PREVIEWS) κι ένα all time classic (ή soon to be one) back issue!

TO THE LIMIT
Πολλές φορές ακούμε διάφορα πράγματα τριγύρω, που είτε μας κάνουν να βγούμε από τα ρούχα μας, είτε να βάλουμε τα γέλια (δυνατά). Πόσες και πόσες φορές, η Marvel δεν έχει ανακοινώσει ένα relaunch, ένα line, ένα trick που πάτωσε; Σε αυτό το σημείο λοιπόν καλούμαστε να ανακαλύπτουμε αυτές τις κινήσεις που βρίσκονται ένα βήμα πριν την καταστροφή!

NEW ICE AGE
Επαναδημοσιεύσεις, παλιές συνταγές (πετυχημένες ή μη) που βγαίνουν και πάλι στην επιφάνεια. Τα έχουμε δει δεκάδες φορές, τα έχουμε ξαναδιαβάσει, αλλά εκείνα δε λένε να σταματήσουν! Εδώ θα μιλάμε για δεύτερα, τρίτα, τέταρτα volumes, για memorabilia issues, αλλά και για ιστορίες/εξώφυλλα/comic tricks που μας φάνηκαν από περίεργα μέχρι αναίτια!

MASSIVE HYSTERIA
Όλοι προσπαθούν να μας πείσουν για το Next Best Thing. Το WIZARD φωνάζει πως το επόμενο comic του Byrne με τα 42 εξώφυλλα θα φέρει τo Hollywood στο σπίτι σας. Οι καινούργιες ελληνικές εκδόσεις θέλουν να μας πείσουν πως θα κάνουν την Αλλαγή. Το NEWSARAMA και το COMICDOM υποστηρίζουν μέχρι θανάτου την ολοκαίνουργια Crossgen style εταιρία! Μήπως όμως όλοι αυτοί υπερβάλλουν;

THE PROFESSIONALS
Δηλώσεις από ονόματα του χώρου που είναι από αφελείς έως ηλίθιες. Όλοι έχουν άποψη για τα πάντα. Είτε γνωρίζουν είτε όχι, αυτό δεν έχει καμία απολύτως σημασία! Οι retailers θέλουν να πουλήσουν, οι δημιουργοί επίσης, οι reviewers θέλουν να πουλήσουν μούρη,... αλλά πολλές φορές έχουμε τα αντίθετα αποτελέσματα! Ειδικά στις περιπτώσεις εκείνες που οι δηλώσεις τους είναι από λανθασμένες έως για τα πανηγύρια!

UPS...
Τί είναι στα πάνω του, τί πουλάει αυτή την εποχή και γιατί πουλάει αυτό που πουλάει. Θα κρατήσει; Κι αν ναι (λέμε τώρα), με ποιά δικαιολογία;

...AND DOWNS
Τί είναι στα κάτω του, τί κατρακυλάει στον βούρκο με τα New Universe, ποια είναι τα comics εκείνα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σαν προσάναμμα στο πανάκριβο τζάκι σας (το οποίο σίγουρα δε φτιάξατε πουλώντας τεύχη σαν και αυτά!)

VARIANT WATCH
Και ερχόμαστε στο αγαπημένο μου section! Η ματιά της εβδομάδας στον χώρο των variants. Τί βγήκε, τί αναμένεται, πως πάει το back issue hunting, και γενικά ένα πλήρες watch αυτής της συνομοταξίας comics!

COVER ME!
Ως γνωστόν, οι πωλήσεις ενός comic εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από την εμφάνισή του, και συχνά από το εξώφυλλό του. Ένα ωραίο, περιποιημένο cover μπορεί να κάνει hot ακόμα και μία δουλειά του Liefeld, ενώ ένα άσχημο, κακομούτσουνο εξώφυλλο μπορεί να θάψει μέχρι και τον Morrison (όχι πως ο Grant δεν μπορεί να τα καταφέρει και μόνος του)! 2 covers λοιπόν την εβδομάδα, ένα καλοδιατηρημένο και ένα που ξερνάει μούχλα!

COMICS RELATED
Νέα από τους συγγενείς χώρους, ήτοι αυτούς των trading cards, statues, action figures, αφίσα-κάρτα-κορνίζα, αλλά και για τις κινήσεις των special TPB και hardcover editions, για όσους ασχολούνται πιο επισταμένα με το άθλημα (τα καμένα fanboys δηλαδή)!

AND NOW...SOMETHING COMPLETELY DIFFERENT
Στο σημείο αυτό θα μπορεί ο καθένας να διαβάσει από μία συνταγή για μουστοκούλουρα (που είναι κι η εποχή τους παρεμπιπτόντως) μέχρι ένα report από κάποια έκθεση. Το συγκεκριμένο κομμάτι θα έχει δικό του, ξεχωριστό τίτλο κάθε φορά. Δεν πιστεύω πως θα ξεφεύγω αρκετά από τον χώρο, αλλά πού ξέρεις; Ίσως μου τη δώσει κι αρχίσω να σας αναλύω το πολιτικό υπόβαθρο της μεταπολεμικής βαυαρικής κοινωνίας, Who Knows?



market watch archive | email the author | author's profile
back to top



|home|about us|downloads|contact|oldies|events|

The artwork cannot be reproduced in any form without the written consent of the artist and/or publisher. Trade Names and trademarks mentioned and/or displayed on this Web Site are the property of their respective owners.
All Rights Reserved.

This page is best viewed at 1024x768 or higher with Mozilla Firefox 2.0.0.4
Certified on Mozilla Firefox 2.0.0.4+ or IE 6+

Get Firefox!
Powered by vi