Βρίσκεστε στο archive.comicdom.gr. Βλέπετε το παλιό site και αρχείο του www.comicdom.gr. 2000+ άρθρα, reviews και συνεντεύξεις βρίσκονται στην διάθεσή σας. Το νέο, πλέον blog, site του Comicdom μπορείτε να το βρείτε στο http://www.comicdom.gr
Βρίσκεστε στο archive.comicdom.gr. Βλέπετε το παλιό site και αρχείο του www.comicdom.gr. 2000+ άρθρα, reviews και συνεντεύξεις βρίσκονται στην διάθεσή σας. Το νέο, πλέον blog, site του Comicdom μπορείτε να το βρείτε στο http://www.comicdom.gr
  • column info
    new stuff

    Ξ“Β“Ξ“οŸƒ ÝíΓʽ site ðïá Ξ“οŸƒΞ“Β­Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“ΞŽΞ“Β­Ξ“οŸƒΞ“Ξ„Ξ“Κ½Ξ“Β© Ξ“Β³Ξ“οŸƒ Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β¨Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“Β©Ξ“Β­Ξ“Βž Ξ“ΚΌΞ“ΒœΞ“Β³Ξ“Β§ Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β­Ξ“Κ½Ξ“Β© Ξ“Β°Ξ“Β±Ξ“Κ½Ξ“Β£Ξ“Β¬Ξ“Κ½Ξ“Ξ„Ξ“Β©Ξ“οŸ„Ξ“Βœ Ξ“οŸ‚Ξ“Β½Ξ“Β³Ξ“οŸ„Ξ“β€•Ξ“Β«Ξ“β€• Γ­Γʽ Ξ“Β°Ξ“Κ½Ξ“Β±Ξ“Κ½Ξ“οŸ„Ξ“β€•Ξ“Β«Ξ“β€•Ξ“Ξ…Ξ“Β¨Ξ“οŸƒΞ“ΒŸ Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β² ôéò Ξ“οŸ‚Ξ“Β©Ξ“Κ½Ξ“Β±Ξ“οŸ„Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β² Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“οŸƒΞ“ΞŽΞ“Β³Ξ“οŸƒΞ“Β©Ξ“Β² Ξ“Β·Ξ“Ξ‰Ξ“Β±Ξ“ΒŸΞ“Β² Γ­Γʽ ôïá Ξ“οŸ…Ξ“οŸƒΞ“Ξ†Ξ“Β½Ξ“Β£Ξ“οŸƒΞ“Β© Ξ“οŸ„Ξ“ΒœΞ“Ξ„Ξ“Β©. Ï Ξ“οŸƒΞ“οŸ„Ξ“ΒœΞ“Β³Ξ“Ξ„Ξ“β€•Ξ“Ξ„Ξ“οŸƒ Ξ“Ξ…Ξ“Β°Ξ“οŸƒΞ“Β½Ξ“Β¨Ξ“Ξ…Ξ“Β­Ξ“β€•Ξ“Β² Ξ“Β±Ξ“β€•Ξ“ΒžΞ“Β² ôïá comicdom.gr, Ξ“Ξ†Ξ“Β±Ξ“β€•Ξ“Β­Ξ“Ξ„Ξ“ΒŸΞ“Β¦Ξ“οŸƒΞ“Β© Γ­Γʽ Γ³ΓʽΓ² Ξ“οŸƒΞ“Β­Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“ΞŽΞ“Β­Ξ“οŸƒΞ“Β© Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β¨Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“Β©Ξ“Β­Ξ“Βœ ãéΓʽ Ξ“ΞŒΞ“Β«Ξ“Κ½ Γ΄Γʽ updates, Ξ“ΞŽΞ“Β³Ξ“Ξ„Ξ“οŸƒ Γ­Γʽ ìçí Ξ“Β·Ξ“ΒœΞ“Β³Ξ“οŸƒΞ“Ξ„Ξ“οŸƒ ðïôÝ ôçí "Ξ“Β¬Ξ“Β°Ξ“ΒœΞ“Β«Ξ“Κ½".




 Reviews 24/10: LOGICOMIX από τον Αριστείδη Κώτση.


 Reviews 23/10: SOLOMON KANE #1 από τον Ανδρέα Μιχαηλίδη.


 Reviews 22/10: THE AMAZING REMARKABLE MONSIEUR LEOTARD από τον Θωμά Παπαδημητρόπουλο.


 Reviews 21/10: BACK TO BROOKLYN #1 από τον Γιώργο Χατζηκωστή.


 Reviews 17/10: NOTHING NICE TO SAY από τον Θωμά Παπαδημητρόπουλο.


 Reviews 16/10: SUBLIFE από τον Αριστείδη Κώτση.


 15/10: Νέο strip JANE'S WORLD της Paige Braddock.


 14/10: Νέο strip ΚΟΥΡΑΦΕΛΚΥΘΡΑ του Αντώνη Βαβαγιάνη.


 Reviews 13/10: AGE OF SENTRY #1 από τον Γιώργο Χατζηκωστή.


του Ηλία Κατιρτζιγιανόγλου
17-05-05

Listmania - Οι Πέντε Επόμενες Μέρες

Αν μου έλεγες ένα χρόνο πριν ότι με απόσταση ελάχιστων εικοσιτετράωρων, η ελληνική κοινότητα των comics θα ζούσε την επίσκεψη δύο μεγάλων δημιουργών στην Πρωτεύουσα και τριών στη Μυτιλήνη για ένα διεθνές συνέδριο comics, ενώ παράλληλα στην Αθήνα θα διεξάγεται η μεγαλύτερη έκθεση ελλήνων δημιουργών, τότε το πιθανότερο είναι να αναρωτιώμουνα τι ακριβώς έχεις πάρει και γιατί σου έχει σκάσει τόσο καλά! Man, αν δεν το έχεις καταλάβει ήδη, αυτή είναι η Εβδομάδα των Comics! Enjoy it!

1. Τετάρτη 18-05
Τόπος: Jemma Books & Comics, Αραπάκη 52 στην Καλλιθέα.
Χρόνος: 6.30 το απόγευμα

Η Λήδα Τσενέ μας απέδειξε ότι ακόμα και τα άπιαστα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα όταν τα ανιδιοτελή σου κίνητρα και το επικοινωνιακό σου ταλέντο συμπορεύονται. Ο Λευτέρης Σταυριανός, ιδιοκτήτης του Jemma, μας απέδειξε ότι η επιτυχία των καταστημάτων του δεν είναι τυχαία, επιβραβεύοντας την κοινότητα που τον στηρίζει με μία από τις πλέον γενναιόδωρες χορηγίες που έγιναν στο χώρο. Εκ μέρους λοιπόν όλόκληρης της ελληνικής κοινότητας, ένα τεράστιο ευχαριστώ στο Λευτέρη και τη Λήδα. Γιατί οι Jeff Smith και Bryan Talbot θα έρθουν στην Αθήνα χάρη σε αυτούς!

 

2. Πέμπτη 19-05
Τόπος: Έκθεση Εν Αιθρία ΙΙΙ
Χρόνος: Ανύποπτος

Ένα πράγμα μόνο έχω να πω: Ελπίζω μετά από τόσες ώρες με τους Jeff Smith και Bryan Talbot να έχω αποβάλλει το σύνδρομο του fanboy και να είμαι σε θέση να αρθρώσω μία ολοκληρωμένη πρόταση (you know, υποκείμενο - ρήμα - αντικείμενο) στα αγγλικά. Κυρίως όμως να μην με εγκαταλείψουν οι κοινωνικές μου δεξιότητες όταν θα τους προτείνω μετά την ξενάγηση στους αρχαιολογικούς χώρους να κάνουμε και μία βόλτα από την Έκθεση Comics και Εικονογράφησης ΕΝ ΑΙΘΡΙΑ. Για να δουν ότι στην Ελλάδα δεν πάσχουμε από ταλέντα, αλλά από μέγεθος αγοράς!

 

3. Παρασκευή 20-05
Τόπος: Μυτιλήνη
Χρόνος: Πρωί (πολύ νωρίτερα από ότι ξυπνάω την τελευταία δεκαπενταετία)

Ξεκινάει το 1ο Διεθνές Συνέδριο για τη Θεωρία και την Ιστορία των Comics στην... Ελλάδα; Θυμάμαι την εποχή που τρέχαμε από περίπτερο σε περίπτερο για να μην χάσουμε το επόμενο τεύχος της σειράς που παίρναμε και ξαφνικά αισθάνομαι γέρος! Πολλά πράγματα έχουν αλλάξει από τότε και ο κύριος που κάθεται μπροστά μου είναι ο Brian Bolland himself! Όντως: Πολλά πράγματα έχουν αλλάξει...

 

4. Σάββατο 21-05
Τόπος: Μυτιλήνη
Χρόνος: Η ώρα των τύψεων

Υπάρχει μία Ελένη στην οποία θέλω να απολογηθώ για τη σημερινή απουσία μου από κοντά της και δεν είναι η Έλενα Παπαρίζου: Χρόνια πολλά mum και συγνώμη που δεν είμαι εκεί, αλλά το κακό έγινε σε εκείνες τις διακοπές μας στο Λουτράκι. Τότε... όταν μου αγόρασες δύο AVENGERS μπας και το βουλώσω; You should have known better with a kid like me!

 

5. Κυριακή 22-05
Τόπος: Μυτιλήνη
Χρόνος: 5 το απόγευμα

Η θεματική ενότητα λέγεται ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ ΚΟΣΜΟΙ ΙΙΙ, της συνεδρίας προεδρεύει ο Bryan Talbot κι εγώ θα πρέπει να ανέβω στο βήμα και να μιλήσω για τα Comics και το Σινεμά, φροντίζοντας να μην τρέμω σαν ψάρι και να κάνω λιγότερα σαρδάμ από εκείνα που συνήθιζα στις σχολικές παραστάσεις. Α, και να μην ξεχάσω ότι το δικό μου αεροπλάνο -σε αντίθεση με εκείνα των διεθνών καλεσμένων μας- επιστρέφει στην Αθήνα!



noiz archive | email the author | author's profile
back to top



|home|about us|downloads|contact|oldies|events|

The artwork cannot be reproduced in any form without the written consent of the artist and/or publisher. Trade Names and trademarks mentioned and/or displayed on this Web Site are the property of their respective owners.
All Rights Reserved.

This page is best viewed at 1024x768 or higher with Mozilla Firefox 2.0.0.4
Certified on Mozilla Firefox 2.0.0.4+ or IE 6+

Get Firefox!
Powered by vi