Βρίσκεστε στο archive.comicdom.gr. Βλέπετε το παλιό site και αρχείο του www.comicdom.gr. 2000+ άρθρα, reviews και συνεντεύξεις βρίσκονται στην διάθεσή σας. Το νέο, πλέον blog, site του Comicdom μπορείτε να το βρείτε στο http://www.comicdom.gr
Βρίσκεστε στο archive.comicdom.gr. Βλέπετε το παλιό site και αρχείο του www.comicdom.gr. 2000+ άρθρα, reviews και συνεντεύξεις βρίσκονται στην διάθεσή σας. Το νέο, πλέον blog, site του Comicdom μπορείτε να το βρείτε στο http://www.comicdom.gr
  • column info
    new stuff

    Ξ“Β“Ξ“οŸƒ ÝíΓʽ site ðïá Ξ“οŸƒΞ“Β­Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“ΞŽΞ“Β­Ξ“οŸƒΞ“Ξ„Ξ“Κ½Ξ“Β© Ξ“Β³Ξ“οŸƒ Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β¨Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“Β©Ξ“Β­Ξ“Βž Ξ“ΚΌΞ“ΒœΞ“Β³Ξ“Β§ Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β­Ξ“Κ½Ξ“Β© Ξ“Β°Ξ“Β±Ξ“Κ½Ξ“Β£Ξ“Β¬Ξ“Κ½Ξ“Ξ„Ξ“Β©Ξ“οŸ„Ξ“Βœ Ξ“οŸ‚Ξ“Β½Ξ“Β³Ξ“οŸ„Ξ“β€•Ξ“Β«Ξ“β€• Γ­Γʽ Ξ“Β°Ξ“Κ½Ξ“Β±Ξ“Κ½Ξ“οŸ„Ξ“β€•Ξ“Β«Ξ“β€•Ξ“Ξ…Ξ“Β¨Ξ“οŸƒΞ“ΒŸ Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β² ôéò Ξ“οŸ‚Ξ“Β©Ξ“Κ½Ξ“Β±Ξ“οŸ„Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β² Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“οŸƒΞ“ΞŽΞ“Β³Ξ“οŸƒΞ“Β©Ξ“Β² Ξ“Β·Ξ“Ξ‰Ξ“Β±Ξ“ΒŸΞ“Β² Γ­Γʽ ôïá Ξ“οŸ…Ξ“οŸƒΞ“Ξ†Ξ“Β½Ξ“Β£Ξ“οŸƒΞ“Β© Ξ“οŸ„Ξ“ΒœΞ“Ξ„Ξ“Β©. Ï Ξ“οŸƒΞ“οŸ„Ξ“ΒœΞ“Β³Ξ“Ξ„Ξ“β€•Ξ“Ξ„Ξ“οŸƒ Ξ“Ξ…Ξ“Β°Ξ“οŸƒΞ“Β½Ξ“Β¨Ξ“Ξ…Ξ“Β­Ξ“β€•Ξ“Β² Ξ“Β±Ξ“β€•Ξ“ΒžΞ“Β² ôïá comicdom.gr, Ξ“Ξ†Ξ“Β±Ξ“β€•Ξ“Β­Ξ“Ξ„Ξ“ΒŸΞ“Β¦Ξ“οŸƒΞ“Β© Γ­Γʽ Γ³ΓʽΓ² Ξ“οŸƒΞ“Β­Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“ΞŽΞ“Β­Ξ“οŸƒΞ“Β© Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β¨Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“Β©Ξ“Β­Ξ“Βœ ãéΓʽ Ξ“ΞŒΞ“Β«Ξ“Κ½ Γ΄Γʽ updates, Ξ“ΞŽΞ“Β³Ξ“Ξ„Ξ“οŸƒ Γ­Γʽ ìçí Ξ“Β·Ξ“ΒœΞ“Β³Ξ“οŸƒΞ“Ξ„Ξ“οŸƒ ðïôÝ ôçí "Ξ“Β¬Ξ“Β°Ξ“ΒœΞ“Β«Ξ“Κ½".




 Reviews 24/10: LOGICOMIX από τον Αριστείδη Κώτση.


 Reviews 23/10: SOLOMON KANE #1 από τον Ανδρέα Μιχαηλίδη.


 Reviews 22/10: THE AMAZING REMARKABLE MONSIEUR LEOTARD από τον Θωμά Παπαδημητρόπουλο.


 Reviews 21/10: BACK TO BROOKLYN #1 από τον Γιώργο Χατζηκωστή.


 Reviews 17/10: NOTHING NICE TO SAY από τον Θωμά Παπαδημητρόπουλο.


 Reviews 16/10: SUBLIFE από τον Αριστείδη Κώτση.


 15/10: Νέο strip JANE'S WORLD της Paige Braddock.


 14/10: Νέο strip ΚΟΥΡΑΦΕΛΚΥΘΡΑ του Αντώνη Βαβαγιάνη.


 Reviews 13/10: AGE OF SENTRY #1 από τον Γιώργο Χατζηκωστή.


του Βασίλη Σάκκου
07-01-05

Freaks

Ο καινούριος χρόνος ρίχνει βαριά τη σκιά του πάνω μας από την πρώτη εβδομάδα. Αυτή είναι η τάξη των πραγμάτων: Οι γιορτές και τα πανηγύρια τελειώνουν πιο γρήγορα κι από το ανοιγοκλείσιμο ενός ματιού. Αργά ή γρήγορα, μας περιμένει η άσχημη προσγείωση στη πραγματικότητα και την κατάσταση του εαυτού μας. Ακόμη όμως και όταν νιώθουμε νικημένοι μπροστά στη φρικαλεότητα του καθρέφτη, πάντα θα βρεθεί κάποιος να μας πει μια όμορφη ιστορία.

Beautiful Stories For Ugly Children #1

Writer: Dave Louapre

Artist: Dan Sweetman

Editor: Jenette Kahn

Piranha Press/DC Comics

Ω, ναι! Όμορφες ιστορίες για άσχημα παιδιά (που δεν τις γράφει ο Tim Burton) εν έτει 1989 και σε γλυκύτατα σαθρό imprint της DC ονόματι Piranha Press. Η σειρά BEAUTIFUL STORIES FOR UGLY CHILDREN κάνει το μιαρό της ντεμπούτο με το συγκεκριμένο τεύχος και την ιστορία «A Cotton Candy Autopsy». Δεν έχουμε να κάνουμε με comic ακριβώς, αλλά περισσότερο με μια εικονογραφημένη ιστορία. Oι λέξεις του Dave Louapre συνοδεύονται με άψογο τρόπο από τα ρεαλιστικά, όσο κι ανατριχιαστικά, σκίτσα του Sweetman.

Τέσσερεις κλοουν, ο Joey Punchinello, o Bingo, ο Foo Foo και ο αφηγητής μαζί με την κυρία με δυό κεφάλια ονόματι Addy, αφήνουν πίσω τους ένα τσίρκο παραδομένο στις φλόγες και κλέβοντας ένα αμάξι, ξεκινούν το δικό τους, αλλοπρόσαλλο road movie. Στο δρόμο ο ένας θα σκοτωθεί από μια συμμορία μηχανόβιων, ο άλλος θα τρελαθεί και θα χαθεί στην έρημο, ενώ ο Bingo με την Addy θα παντρευτούν και θα καταλήξουν στο Μεξικό. Ο αφηγητής είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στις βιαιες και τις τρυφερές στιγμές και τελικά αυτός που κάνει αυτή τη θάλασσα της παράνοιας να φαντάζει τόσο οικεία στον αναγνώστη.

Αυτή η παρέα κλοουν που μπεκροπίνει και μπλέκει σε καυγάδες και σε παιδικά πάρτυ, συναντά τελικά στο διάβα της την αγάπη όσο και το θάνατο. Με την ίδια ψυχρότητα που ανοίγουν το κεφάλι ενός μίμου με ένα μπουκάλι, απαγγέλουν με αντίστοιχη γλυκύτητα τους γαμήλιους όρκους μιας κλειστής κοινότητας απροσάρμοστων. Ένας κουρεμένος σκύλος είναι πιο παρίας από αυτούς. "All I am thinking is that big bald dog and how's anyone going to take him seriously without hair..." Τέσσερεις κλοουν και μια δικέφαλη κυρία που ποτε δε θα μείνουν μόνοι, γιατί έχουν ο ένας τον άλλο.

Είμαστε όμως πάντα μόνοι. Φρικιά είναι όλοι οι άλλοι. Όνειρα γλυκά...

FILMTERRA OBSCURA

Romeo Is Bleeding
Freaks
The Toxic Avenger

MUSICA

Anal Cunt: Top 40 Hits
Eyehategod: Dopesick
Pelican: Australasia
Rectum IV: Live στο Rodeo (Πλατεία Βικτορίας), αυτήν την Κυριακή 09/01/05 στις 9 η ώρα. Ουργκ!





pictopia breeds... archive | email the author | author's profile
back to top



|home|about us|downloads|contact|oldies|events|

The artwork cannot be reproduced in any form without the written consent of the artist and/or publisher. Trade Names and trademarks mentioned and/or displayed on this Web Site are the property of their respective owners.
All Rights Reserved.

This page is best viewed at 1024x768 or higher with Mozilla Firefox 2.0.0.4
Certified on Mozilla Firefox 2.0.0.4+ or IE 6+

Get Firefox!
Powered by vi