Βρίσκεστε στο archive.comicdom.gr. Βλέπετε το παλιό site και αρχείο του www.comicdom.gr. 2000+ άρθρα, reviews και συνεντεύξεις βρίσκονται στην διάθεσή σας. Το νέο, πλέον blog, site του Comicdom μπορείτε να το βρείτε στο http://www.comicdom.gr
Βρίσκεστε στο archive.comicdom.gr. Βλέπετε το παλιό site και αρχείο του www.comicdom.gr. 2000+ άρθρα, reviews και συνεντεύξεις βρίσκονται στην διάθεσή σας. Το νέο, πλέον blog, site του Comicdom μπορείτε να το βρείτε στο http://www.comicdom.gr
  • column info
    new stuff

    Ξ“Β“Ξ“οŸƒ ÝíΓʽ site ðïá Ξ“οŸƒΞ“Β­Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“ΞŽΞ“Β­Ξ“οŸƒΞ“Ξ„Ξ“Κ½Ξ“Β© Ξ“Β³Ξ“οŸƒ Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β¨Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“Β©Ξ“Β­Ξ“Βž Ξ“ΚΌΞ“ΒœΞ“Β³Ξ“Β§ Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β­Ξ“Κ½Ξ“Β© Ξ“Β°Ξ“Β±Ξ“Κ½Ξ“Β£Ξ“Β¬Ξ“Κ½Ξ“Ξ„Ξ“Β©Ξ“οŸ„Ξ“Βœ Ξ“οŸ‚Ξ“Β½Ξ“Β³Ξ“οŸ„Ξ“β€•Ξ“Β«Ξ“β€• Γ­Γʽ Ξ“Β°Ξ“Κ½Ξ“Β±Ξ“Κ½Ξ“οŸ„Ξ“β€•Ξ“Β«Ξ“β€•Ξ“Ξ…Ξ“Β¨Ξ“οŸƒΞ“ΒŸ Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β² ôéò Ξ“οŸ‚Ξ“Β©Ξ“Κ½Ξ“Β±Ξ“οŸ„Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β² Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“οŸƒΞ“ΞŽΞ“Β³Ξ“οŸƒΞ“Β©Ξ“Β² Ξ“Β·Ξ“Ξ‰Ξ“Β±Ξ“ΒŸΞ“Β² Γ­Γʽ ôïá Ξ“οŸ…Ξ“οŸƒΞ“Ξ†Ξ“Β½Ξ“Β£Ξ“οŸƒΞ“Β© Ξ“οŸ„Ξ“ΒœΞ“Ξ„Ξ“Β©. Ï Ξ“οŸƒΞ“οŸ„Ξ“ΒœΞ“Β³Ξ“Ξ„Ξ“β€•Ξ“Ξ„Ξ“οŸƒ Ξ“Ξ…Ξ“Β°Ξ“οŸƒΞ“Β½Ξ“Β¨Ξ“Ξ…Ξ“Β­Ξ“β€•Ξ“Β² Ξ“Β±Ξ“β€•Ξ“ΒžΞ“Β² ôïá comicdom.gr, Ξ“Ξ†Ξ“Β±Ξ“β€•Ξ“Β­Ξ“Ξ„Ξ“ΒŸΞ“Β¦Ξ“οŸƒΞ“Β© Γ­Γʽ Γ³ΓʽΓ² Ξ“οŸƒΞ“Β­Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“ΞŽΞ“Β­Ξ“οŸƒΞ“Β© Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β¨Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“Β©Ξ“Β­Ξ“Βœ ãéΓʽ Ξ“ΞŒΞ“Β«Ξ“Κ½ Γ΄Γʽ updates, Ξ“ΞŽΞ“Β³Ξ“Ξ„Ξ“οŸƒ Γ­Γʽ ìçí Ξ“Β·Ξ“ΒœΞ“Β³Ξ“οŸƒΞ“Ξ„Ξ“οŸƒ ðïôÝ ôçí "Ξ“Β¬Ξ“Β°Ξ“ΒœΞ“Β«Ξ“Κ½".




 Reviews 24/10: LOGICOMIX από τον Αριστείδη Κώτση.


 Reviews 23/10: SOLOMON KANE #1 από τον Ανδρέα Μιχαηλίδη.


 Reviews 22/10: THE AMAZING REMARKABLE MONSIEUR LEOTARD από τον Θωμά Παπαδημητρόπουλο.


 Reviews 21/10: BACK TO BROOKLYN #1 από τον Γιώργο Χατζηκωστή.


 Reviews 17/10: NOTHING NICE TO SAY από τον Θωμά Παπαδημητρόπουλο.


 Reviews 16/10: SUBLIFE από τον Αριστείδη Κώτση.


 15/10: Νέο strip JANE'S WORLD της Paige Braddock.


 14/10: Νέο strip ΚΟΥΡΑΦΕΛΚΥΘΡΑ του Αντώνη Βαβαγιάνη.


 Reviews 13/10: AGE OF SENTRY #1 από τον Γιώργο Χατζηκωστή.


του Ανδρέα Μιχαηλίδη
06-04-06

Bummer

Καθώς το γράφω αυτό έχω κάνει μια γκάφα για την οποία έχω μεγάλες τύψεις. Ο πατέρας μου, Τεύκρος Μιχαηλίδης, είχε δώσει μια συνέντευξη σχετικά με τα μαθηματικά και τη λογοτεχνία, η οποία προβλήθηκε από την ΕΤ-1 την Τετάρτη στις 20:00. Εκείνη την ώρα δυστυχώς δεν είχα ξυπνήσει, παρά σηκώθηκα 20 λεπτά αργότερα, οπότε και είχε τελειώσει... Έτσι δεν μπόρεσα ούτε να το δω, αλλά ούτε και να το γράψω στο βίντεο. Είμαι απαράδεκτος (και απαρηγόρητος, I might add - we ARE a geek family after all), αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα για αυτό, οπότε, όπως τα περισσότερα πράγματα που με απασχολούν όποτε γράφω τη στήλη, το αναφέρω εδώ. Μπορεί να μην σας νοιάζει, but this is my shack and just live with it or die!

 

OK... λοιπόν, προχωρώντας σε κάτι άλλο, την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή στο Κολέγιο Αθηνών (αυτό που είναι στη Στεφάνου Δέλτα, στο Ψυχικό, όχι αυτό της Αγίας Παρασκευής) γίνεται το ετήσιο πανηγύρι του σχολείου. Το Σάββατο και ώρα 17:00, θα μιλήσω στην αίθουσα του Κινηματογραφικού Ομίλου για τα manga και τα anime, με αφορμή την προβολή του SEN TO CHIHIRO NO KAMIKAKUSHI, που θα γίνει κατόπιν πρωτοβουλίας μαθητή του σχολείου και της καθηγήτριας συμβούλου του ομίλου, ως μέρος των εκδηλώσεών του. Η ταινία θα προβληθεί στις 18:00. Όσοι πιστοί προσέλθετε.

 

Παραδόξως, σήμερα δεν έχω κάτι άλλο να πω εισαγωγικά και ΟΧΙ δεν έχω ξεχάσει το θέμα περί manga και RPG που είχα υποσχεθεί ότι θα αναπτύξω μέσα από το SHINJUKU, αλλά αυτό θέλει ακόμα προετοιμασία. Incidentally, να αναφέρω ότι χάρη στο Δήμο Κλαδίτη, μέλος των Κομιξιάρηδων και συνδημιουργό του ΑΡΙΣΤΟΥ, πλέον έχει δρομολογηθεί το download του CANDY CANDY (12 freaking gigs!). Wait for it διότι ΚΑΙ αυτό θα γίνει reviewed. Χωρίς άλλη καθυστέρηση περνάμε στο...

 

Special Feature: Feminine Crisis

Εδώ να ευχαριστήσω τον Γιάννη Κουκουλά, τον οποίο συνάντησα στη διάρκεια των εκδηλώσεων της ΓΑΛΕΡΑΣ, για τα καλά του λόγια πάνω στην προσπάθεια που κάνω μέσα από αυτό το feature, βασιζόμενος στο βιβλίο του. It's fun for me too, mate!

Yomiko Readman - Η Θηλυκή James Bond: Για τη θέση αυτή κονταροχτυπήθηκε, μέχρι την τελευταία στιγμή, με τη Motoko Kusanagi, πρωταγωνίστρια του GHOST IN THE SHELL. Δύο βασικά στοιχεία, όμως, οδήγησαν στη σαφή επιλογή της διοπτροφόρου Yomiko, από το READ OR DIE: πρώτον, ο κόσμος στον οποίο διαδραματίζεται η σειρά είναι το σημερινό παρόν, αν και όπως στο James Bond, τα τεχνολογικά επιτεύγματα ξεπερνούν την πιο τρελή φαντασία του σημερινού ανθρώπου. Δεύτερον, η Yomiko, αν και γιαπωνέζα, είναι πράκτορας της British Library, μιας βρετανικής μυστικής οργάνωσης που αποτρέπει σχέδια παγκόσμιας κυριαρχίας και ασχολείται με... σπάνια βιβλία.

Η Yomiko Readman, κωδικός "The Paper", τον ελεύθερο χρόνο της είναι μια αφηρημένη, βιβλιοφάγος δασκάλα, στην αιώνια αναζήτηση εξαιρετικών αναγνωσμάτων. Όταν όμως την καλούν οι ιθύνοντες της British Library, υπό την καθοδήγηση του ηλικιωμένου άνδρα με κωδικό "Gentleman", παίρνει μια βαλίτσα γεμάτη χαρτιά, ένα καλό βιβλίο και αναλαμβάνει πάσης φύσεως απίστευτες αποστολές, από διασώσεις μέχρι μάχες ενάντια σε γενετικά αναγεννημένους επιστήμονες του παρελθόντος, μέχρι διαλευκάνσεις μυστηρίων παγκοσμίου βαρύτητας και ασφάλειας. Γιατί κουβαλάει μια βαλίτσα χαρτιά; Βλέπετε, η Yomiko έχει τη δύναμη να μεταμορφώνει οποιοδήποτε κομμάτι (ή κομμάτια) χαρτιού από λεπίδες μέχρι σε τεράστιες σαΐτες, μέχρι σε ασπίδες και γενικά οτιδήποτε βάλει ο νους της. Αν έχει αρκετό υλικό, μπορεί να κατασκευάσει οτιδήποτε, οποιουδήποτε μεγέθους και λειτουργίας, αλλά πάντοτε από χαρτί. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και αν είναι σκληρό σαν διαμάντι, δεν παύει να καίγεται, έστω και λίγο πιο αργά. Συχνά έχει ένα καστ από συμμάχους που διαθέτουν περισσότερο ή λιγότερο συμβατικές ικανότητες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η Ms. Deep, μια άλλη γιαπωνέζα με την ικανότητα να ελέγχει, σε μοριακό επίπεδο, την πυκνότητα του σώματός της και ο ειδικός στα όπλα, Drake Anderson. Σαν τελευταία σημείωση, η εισαγωγή, το κλείσιμο και η μουσική του anime είναι φτιαγμένα ώστε να θυμίζουν τις εισαγωγές των ταινιών James Bond. Νομίζω πως είναι η φυσική επιλογή.

Δυστυχώς, το επόμενο αρχέτυπο, αυτό της φιλοσόφου (στο βιβλίο η Mafalda του Quino), με έχει τυραννήσει πολύ και ακόμα δεν έχω καταλήξει κάπου. Έτσι θα με συγχωρήσετε που σήμερα θα περιοριστώ μόνο σε ένα. Θα επανορθώσω την επόμενη φορά.

 

Shinjuku Stalker

Ανακοινώθηκε ότι στην Ιαπωνία θα αρχίσει να προβάλλεται μέσα στην 'Ανοιξη το anime adaptation του manga του Akihito Yoshitomi, RAY (Otaku Sleepover - 02/11/05). To εγχείρημα έχουν αναλάβει η Akita Shoten, οι Tezuka Productions και η ομάδα RAY PROJECT. Το animation έχει αναλάβει η Oriental Light and Magic. Για τους ιαπωνομαθείς υπάρχει πλήρες καστ και συντελεστές στο http://www.ray.tv, καθώς και μερικές εικόνες από τα designs των χαρακτήρων. Για αναλυτικές πληροφορίες σε μια φυσιολογική γλώσσα κοιτάξτε το αντίστοιχο entry στο www.animenewsnetwork.com.

 

Το Studio Gonzo ετοιμάζει μια νέα σειρά OVA με τίτλο MARDOCK SCRAMBLE. ο Shell έχει μια παράξενη πάθηση η οποία τον κάνει να χάνει περιοδικά τη μνήμη του. Εκμεταλλευόμενος αυτό το γεγονός, διαπράττει βίαια και διεστραμμένα εγκλήματα, πραγματικά ξεχνώντας τα λίγο καιρό αργότερα. Όταν η κοπέλα του ανακαλύπτει το φοβερό αυτό μυστικό, αποφασίζει να τη δολοφονήσει. Η Balut θα πεθάνει στα χέρια του Shell, αλλά η απαγορευμένη τεχνολογία θα την αναστήσει και θα την κάνει δυνατότερη από ποτέ. Έπειτα, αρχίζει να ενορχηστρώνει την εκδίκησή της... Το anime θα βασιστεί στη νουβέλα του Tow Ubukata (FAFNER) και τα character designs έχει αναλάβει ο θρυλικός Range Murata (BLUE SUBMARINE No. 9, LAST EXILE).

 

Η Seven Seas Entertainment εξέδωσε τον πρώτο τόμο του αμερικανικού manga, NEMO των Jason DeAngelis και Aldin Viray. Γενικά είμαι κατά των manga αυτού του είδους, καθότι συνήθως αποδεικνύονται φτηνές απομιμήσεις ιαπωνικών τίτλων. Ωστόσο το συγκεκριμένο είναι αρκετά υποσχόμενο: η ιστορία λαμβάνει χώρα σε ένα εναλλακτικό 1893, όπου ιστορικά ο Ναπολέων δεν έχασε ποτέ και η Γαλλική Αυτοκρατορία εκτείνεται σε όλη την Ευρώπη.

Ο Nemo, γιος του θρυλικού καπετάνιου και χαρακτήρα του Ιουλίου Βερν, χρησιμοποιεί τον Ναυτίλο ΙΙ για να κάνει επιδρομές και να συγκεντρώσει τον απαραίτητο εξοπλισμό, προκειμένου να οργανώσει επίθεση εναντίον του Ναπολέοντα IV. Το manga αντλεί το ύφος, το σχέδιο και τους διαλόγους του από τις κλασσικές πειρατικές ιστορίες και ταινίες, με μεγάλο σεβασμό προς το είδος. Το σχέδιο είναι αξιοπρεπέστατο (μπορείτε να δείτε πολλά preview pages και πολλά άλλα features στο site της εταιρίας, www.gomanga.com) και μένει μόνο να δούμε αν μπορούν να οι δημιουργοί να κάνουν περήφανο τον συχωρεμένο Erol Flynn...

 

Από την Bandai Entertainment σύντομα θα κυκλοφορήσει το πρώτο DVD της σειράς FANTASTIC CHILDREN (μήκους 26 επεισοδίων). Πρόκειται για ένα anime μυστηρίου, περιπέτειας και SF, καθώς το 2012 ξανακάνουν την εμφάνισή τους τα μυστηριώδη Children of Befort. Εδώ και 500 χρόνια, τα 11χρονα αυτά παιδιά με τα λευκά μαλλιά και την ώριμη συμπεριφορά εμφανίζονται στην Ευρώπη, αναζητώντας κάτι και επιδεικνύοντας υπερφυσικές δυνάμεις. Τώρα φαίνεται πως αυτό που ψάχνουν είναι ένα συγκεκριμένο κορίτσι...

 

Η Hirameki International έβγαλε ένα καινούργιο visual novel με τίτλο ANIMA MUNDI: DARK ALCHEMIST. Αν και δεν έχω αναφερθεί ξανά σε visual novels, το συγκεκριμένο τράβηξε την προσοχή μου λόγω της gothic αισθητικής του και των έντονα στυλιζαρισμένων designs του. Tα visual novels είναι ουσιαστικά οπτικοακουστικά βιβλία στα οποία ο θεατής έχει κάποιο βαθμό επιρροής, κάνοντας ορισμένες επιλογές για τον κεντρικό χαρακτήρα. Έτσι η ιστορία εξελίσσεται μέσα από διαφορετικά μονοπάτια και μπορεί να καταλήγει ενδεχομένως με διαφορετικούς τρόπους. Συμπεριλαμβάνονται και κάποια mini-games στην πορεία αλλά η ουσία είναι πάντα η ιστορία.

Στο συγκεκριμένο, ο θεατής παρακολουθεί την εξέλιξη του νεαρού αλχημιστή, Count Georic Zaberisk, ο οποίος θα αναγκαστεί να κάνει μια τρομακτική συμφωνία με ένα απόκοσμο πλάσμα, προκειμένου να σώσει την αδελφή του. Το setting είναι κάποιου είδους φανταστική αναγέννηση που μοιάζει βγαλμένη από τη φαντασία του Stoker και οι φωνές των χαρακτήρων ένα μεγάλο ατού για την όλη παρουσίαση. Αν βρεθεί στα χέρια μου θα μάθετε περισσότερα. Ως τότε επισκεφθείτε το www.hirameki-int.com/ για snapshots, τη μουσική του opening, καθώς και ένα trailer και περισσότερες πληροφορίες. Θα κυκλοφορήσει από 26 Μαΐου για PC και για MAC.

 

Bookworm

GUNSMITH CATS VOL. 1: Ναι, το ξέρω ότι δεν είναι καθόλου καινούργιο (πρώτη φορά κυκλοφόρησε από τη Dark Horse το 1996), αλλά όπως και να έχει εδώ το βλέπουμε για πρώτη φορά. Η Rally Vincent και η Minnie May Hopkins είναι δύο συγκάτοικοι οι οποίες περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους ως κυνηγοί επικηρυγμένων, με το αζημίωτο βέβαια. Κατά τα άλλα, η Rally έχει ένα οπλοπωλείο όπου δέχεται και ειδικές παραγγελίες ή επισκευάζει όπλα. Όσο για τη Minnie May, είναι πρώην πόρνη πολυτελείας (και είναι μόλις 18) και ειδική σε πάσης φύσεως εκρηκτικά. Οι περιπέτειές τους εκτυλίσσονται στο Σικάγο, όπου έρχονται αντιμέτωπες με ανεξάρτητους εκτελεστές, τη Μαφία και κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών και όπλων.

Η ιδιότητα της Minnie May ίσως προδιαθέτει τον αναγνώστη για κάτι πολύ ενήλικο. Ως γνωστόν, ο Kenichi Sonoda (CANNON GOD EXAXXION) δεν φημίζεται για τον πουριτανισμό του και αντιθέτως είναι διάσημος για τις σε-ό,τι-ποσοστό-θελετε-γυμνές του γυναίκες και την άπλετη ροή αίματος στις σελίδες του. Ωστόσο, το manga δεν εστιάζει τόσο σε αυτά τα στοιχεία, όσο στη δράση, το μυστήριο, το κυνηγητό με αυτοκίνητα σίφουνες και τις μεγάλες δόσεις από πιστολίδι. Βεβαίως, στον πρώτο κιόλας τόμο η Minnie May χρησιμοποιεί την... εμπειρία της για να προσεγγίσει τον στόχο τους, όπου καθίσταται σαφές το τι ακριβώς κάνει για να "προσληφθεί". Το manga αγγίζει και ορισμένα ευαίσθητα θέματα σε επόμενους τόμους, ιδίως αυτό των ναρκωτικών, αλλά γενικά όλα τα περιστατικά παρουσιάζονται με μια καλή δόση χιούμορ, το οποίο ωστόσο δεν έρχεται σε αντίθεση με το συνολικό ύφος. Δεν δίνεται μεγάλη έμφαση στο δράμα και όταν αυτό υπάρχει, όπως είθισται για τις πραγματίστριες ηρωίδες μας, δεν κρατάει πολύ. Σε αυτόν τον τόμο έρχονται αντιμέτωπες με τους Bonnie και Clyde, δύο επικίνδυνους εκτελεστές της Μαφίας και τον Revolver Freak!

 

Meanwhile in...

FLAME OF RECCA VOL. 6: Την τελευταία φορά (Here We Go Again! - 19/01/06) είχαμε αφήσει τον Recca και τους συντρόφους του στο Urabutosatsujin, το τουρνουά δολοφόνων του Kurei! Ο Recca πολεμάει τον νεαρό Saicho με τη βοήθεια του δράκου Saiha, ο οποίος παίρνει τη μορφή μιας πύρινης λεπίδας. Στον τόμο αυτό αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε καλύτερα την ψυχοσύνθεση του Recca, καθώς δίχως να χρειάζεται προκαλεί σε μονομαχία τον αρχηγό των αντιπάλων τους, Kukai the Merciful. Η ομάδα Ku πήρε μέρος στο Urabutosatsujin για να ανακτήσει την τιμή της και ο Recca θέλει να τους δώσει την ευκαιρία να φύγουν με ψηλά το κεφάλι.

Καθώς παλιοί αντίπαλοι γίνονται νέοι φίλοι, η ομάδα Hokage έρχεται πιο κοντά στο στόχο της, αντιμετωπίζοντας την πρώτη από τις ομάδες του Kurei, τους Uruha-Maboroshi. Ενώ η Fuko εξαφανίζεται και συναντάει τον μυστηριώδη και ευγενικό Raiha, οι Hokage αποκτούν ένα νέο μέλος, τον παλιό τους αντίπαλο Kaoru Koganei. Αν και ο Kaoru τα καταφέρνει πολύ καλά ενάντια στον τερατώδη Shiju, ο επόμενος αντίπαλός του, ένας παλιός γνώριμος, θα θέσει τη ζωή του σε θανάσιμο κίνδυνο! Τι ακριβώς έχει κατά νου ο παράφρων ηλικιωμένος αρχηγός των Uruha-Maboroshi; Τι σχεδιάζει ο σατανικός Genjuro; Το παιχνίδι χοντραίνει!

 

Akiba Records

Να 'μαστε πάλι με το Akiba Records... Προφανώς δεν έχω νέο playlist, αλλά έχω έναν νεωτερισμό. Να σημειώσω ότι στο εξής, το συγκεκριμένο feature θα έχει ενίοτε ένα section όπου θα αναφέρουμε κάποια πράγματα για σημαίνοντα άτομα της ιαπωνικής μουσικής σκηνής, dead or alive. Έτσι σήμερα έχουμε το...

V.I.P.: T.M. Revolution
Το T.M. Revolution σημαίνει "Takanori Makes Revolution" και είναι η καλλιτεχνική υπογραφή του Takanori Nishikawa, αστέρα της J-Pop. Οι περισσότεροι (και σίγουρα όσοι διαβάζετε τακτικά αυτή τη στήλη), τον ξέρετε από το MOBILE SUIT GUNDAM SEED, όπου τραγουδούσε το πρώτο opening, Invoke, καθώς και το τραγούδι Meteor που ακούγεται στα τελευταία επεισόδια. Επίσης, κάτι που ίσως να μην ξέρετε είναι ότι είχε χρέη voice-acting για τον Miguel Aiman, στα επεισόδια 1-3 της σειράς.

Ο Nishikawa έκανε το ντεμπούτο του το 1996 με το πρώτο του single, DOKUSAI-MONOPOLIZE το οποίο ακολούθησε σύντομα το πρώτο του άλμπουμ, MAKES REVOLUTION. Το πιο πρόσφατο (και όγδοο κατά σειρά) άλμπουμ του ήταν το VERTICAL INFINITY από την Tofu Records, με σήμα ένα όρθιο σήμα του απείρου, δηλαδή ένα 8. Σε αυτό περιλαμβανόταν το opening για το MOBILE SUIT GUNDAM SEED DESTINY, "Ignite", καθώς και το "Web of Night". Το δεύτερο ήταν το theme song για την ιαπωνική έκδοση του SPIDER-MAN 2 και το πρώτο τραγούδι που έγραψε ο καλλιτέχνης στα Αγγλικά.

 

Ελπίζω να με συγχωρήσετε που θα λείπει σήμερα το...

REVIEW: SHAMAN KING

...αλλά λόγω πολλών υποχρεώσεων δεν προλαβαίνω. Κάντε υπομονή μια εβδομάδα και θα το έχετε, μαζί με ολοκαίνουργιο FLASH! SHYASHIN. So feast your eyes on these...

 


Dark Schneider from BASTARD!!


Ashura from RG VEDA


Karla from RECORD OF THE LODOSS WAR



shinjuku express archive | email the author | author's profile
back to top



|home|about us|downloads|contact|oldies|events|

The artwork cannot be reproduced in any form without the written consent of the artist and/or publisher. Trade Names and trademarks mentioned and/or displayed on this Web Site are the property of their respective owners.
All Rights Reserved.

This page is best viewed at 1024x768 or higher with Mozilla Firefox 2.0.0.4
Certified on Mozilla Firefox 2.0.0.4+ or IE 6+

Get Firefox!
Powered by vi