Βρίσκεστε στο archive.comicdom.gr. Βλέπετε το παλιό site και αρχείο του www.comicdom.gr. 2000+ άρθρα, reviews και συνεντεύξεις βρίσκονται στην διάθεσή σας. Το νέο, πλέον blog, site του Comicdom μπορείτε να το βρείτε στο http://www.comicdom.gr
Βρίσκεστε στο archive.comicdom.gr. Βλέπετε το παλιό site και αρχείο του www.comicdom.gr. 2000+ άρθρα, reviews και συνεντεύξεις βρίσκονται στην διάθεσή σας. Το νέο, πλέον blog, site του Comicdom μπορείτε να το βρείτε στο http://www.comicdom.gr
  • column info
    new stuff

    Ξ“Β“Ξ“οŸƒ ÝíΓʽ site ðïá Ξ“οŸƒΞ“Β­Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“ΞŽΞ“Β­Ξ“οŸƒΞ“Ξ„Ξ“Κ½Ξ“Β© Ξ“Β³Ξ“οŸƒ Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β¨Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“Β©Ξ“Β­Ξ“Βž Ξ“ΚΌΞ“ΒœΞ“Β³Ξ“Β§ Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β­Ξ“Κ½Ξ“Β© Ξ“Β°Ξ“Β±Ξ“Κ½Ξ“Β£Ξ“Β¬Ξ“Κ½Ξ“Ξ„Ξ“Β©Ξ“οŸ„Ξ“Βœ Ξ“οŸ‚Ξ“Β½Ξ“Β³Ξ“οŸ„Ξ“β€•Ξ“Β«Ξ“β€• Γ­Γʽ Ξ“Β°Ξ“Κ½Ξ“Β±Ξ“Κ½Ξ“οŸ„Ξ“β€•Ξ“Β«Ξ“β€•Ξ“Ξ…Ξ“Β¨Ξ“οŸƒΞ“ΒŸ Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β² ôéò Ξ“οŸ‚Ξ“Β©Ξ“Κ½Ξ“Β±Ξ“οŸ„Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β² Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“οŸƒΞ“ΞŽΞ“Β³Ξ“οŸƒΞ“Β©Ξ“Β² Ξ“Β·Ξ“Ξ‰Ξ“Β±Ξ“ΒŸΞ“Β² Γ­Γʽ ôïá Ξ“οŸ…Ξ“οŸƒΞ“Ξ†Ξ“Β½Ξ“Β£Ξ“οŸƒΞ“Β© Ξ“οŸ„Ξ“ΒœΞ“Ξ„Ξ“Β©. Ï Ξ“οŸƒΞ“οŸ„Ξ“ΒœΞ“Β³Ξ“Ξ„Ξ“β€•Ξ“Ξ„Ξ“οŸƒ Ξ“Ξ…Ξ“Β°Ξ“οŸƒΞ“Β½Ξ“Β¨Ξ“Ξ…Ξ“Β­Ξ“β€•Ξ“Β² Ξ“Β±Ξ“β€•Ξ“ΒžΞ“Β² ôïá comicdom.gr, Ξ“Ξ†Ξ“Β±Ξ“β€•Ξ“Β­Ξ“Ξ„Ξ“ΒŸΞ“Β¦Ξ“οŸƒΞ“Β© Γ­Γʽ Γ³ΓʽΓ² Ξ“οŸƒΞ“Β­Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“ΞŽΞ“Β­Ξ“οŸƒΞ“Β© Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β¨Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“Β©Ξ“Β­Ξ“Βœ ãéΓʽ Ξ“ΞŒΞ“Β«Ξ“Κ½ Γ΄Γʽ updates, Ξ“ΞŽΞ“Β³Ξ“Ξ„Ξ“οŸƒ Γ­Γʽ ìçí Ξ“Β·Ξ“ΒœΞ“Β³Ξ“οŸƒΞ“Ξ„Ξ“οŸƒ ðïôÝ ôçí "Ξ“Β¬Ξ“Β°Ξ“ΒœΞ“Β«Ξ“Κ½".




 Reviews 24/10: LOGICOMIX από τον Αριστείδη Κώτση.


 Reviews 23/10: SOLOMON KANE #1 από τον Ανδρέα Μιχαηλίδη.


 Reviews 22/10: THE AMAZING REMARKABLE MONSIEUR LEOTARD από τον Θωμά Παπαδημητρόπουλο.


 Reviews 21/10: BACK TO BROOKLYN #1 από τον Γιώργο Χατζηκωστή.


 Reviews 17/10: NOTHING NICE TO SAY από τον Θωμά Παπαδημητρόπουλο.


 Reviews 16/10: SUBLIFE από τον Αριστείδη Κώτση.


 15/10: Νέο strip JANE'S WORLD της Paige Braddock.


 14/10: Νέο strip ΚΟΥΡΑΦΕΛΚΥΘΡΑ του Αντώνη Βαβαγιάνη.


 Reviews 13/10: AGE OF SENTRY #1 από τον Γιώργο Χατζηκωστή.


του Δημήτρη Σακαρίδη
14-10-04

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ...

... την καθυστέρηση του 5ου τεύχους του Comicdom.

Δεν μου αρέσει να καταφεύγω σε δικαιολογίες-απολογίες, αλλά η αλήθεια είναι πως έπεσαν πολλά μαζεμένα. Εκτός από τη δημιουργία του site, και την ολοκλήρωση του «τέρατος» που λέγεται Comicdom Link Database (coming soon), ήρθε και η εντελώς αναπάντεχη (και υπερβολική) καθυστέρηση της προγραμματισμένης για το τεύχος συνέντευξης με τον - SORRY, NO SPOILERS TILL I GET THE DAMN THING IN MY MAILBOX.

...τη συνέντευξη που έδωσε ο Joe Quesada στον Matt Brady στο Newsarama.

Ρισκάρω πρόβλεψη: Μέχρι τον Μάιο του 2005 η Marvel θα έχει νέο E-I-C, και η διαίσθηση μου λεει ότι θα είναι κάποιος «παλιός γνωστός».

...το πρόσφατο storyline στο Amazing Spider-Man και το ret-con του J.M Straczynski για τη Gwen Stacey.

Τα φτηνά τρικ εντυπωσιασμού στη Marvel έχουν πλέον φύγει εκτός ελέγχου. Το να προσθέτεις κάτι στο παρελθόν ενός χαρακτήρα για να εμπλουτίσεις με νέα στοιχεία την προσωπικότητα του είναι θεμιτό και πολλές φορές μπορεί να είναι και εξαιρετικά ενδιαφέρον. Το να βεβηλώνεις όμως με τόσο αισχρό τρόπο τη μνήμη ενός τόσο αγαπημένου supporting character μόνο και μόνο για να προκαλέσεις σοκ σε ευσυγκίνητα παιδάκια είναι τουλάχιστον απαράδεκτο.

...τη σύγκριση του Identity Crisis με το «αντίπαλον δέος», Avengers Disassembled.

Bwa-ha-ha. Σύγκριση; Ποια σύγκριση;;;

...τα τεκταινόμενα στο forum του Comic Art που αφορούν την Comicdom Press, το Comicdom και τουλάχιστον έναν από τους δύο αρχισυντάκτες του περιοδικού.

Θα αρκεστώ απλά να πω ότι όσα έχει πει ως τώρα ο Ηλίας με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο. Χαίρομαι όμως που επιτέλους βγήκε κάποιος και έδωσε μια σαφή και συγκεκριμένη απάντηση όσον αφορά στο τι πρεσβεύει και εκπροσωπεί η Βαβέλ.

...την επιστροφή του Rob Liefeld στη Marvel.

I hate to say "I told you so"... but I did, goddammit!!!

...τα άπειρα variant covers που βγάζουν οι μεγάλες εταιρίες τα τελευταία 2 χρόνια και εκνευρίζουν αφάνταστα συλλέκτες αλλά και απλούς αναγνώστες.

Η αλήθεια είναι ότι ο Νίκος ετοιμάζει ένα Sniper για αυτό το θέμα και δεν θα ήθελα να του κλέψω τη δόξα. Ίσως επανέλθω μελλοντικά.

...την εδώ και καιρό πιθανολογούμενη επιστροφή του Jim Shooter στα comics (την οποία το παλιό Comicdom Online είχε φέρει για πρώτη φορά στη δημοσιότητα).

Παρά τις φαινομενικά αντίθετες ενδείξεις, είμαι σίγουρος ότι ο Shooter θα επιστρέψει σύντομα. Θεωρώ τις πηγές μου ιδιαίτερα αξιόπιστες (δεν με έχουν απογοητεύσει ως τώρα) και δεν έχω κανένα λόγο να αρχίσω να τις αμφισβητώ επειδή πιθανότατα έπεσαν έξω χρονικά.

...την ατέλειωτη διαμάχη μεταξύ ευρωπαϊκών και αμερικάνικων comics

Το να επιλέγεις να διαβάζεις αυτό που γουστάρεις είναι αναφαίρετο δικαίωμα σου. Το να προσπαθείς όμως να επιβάλλεις στον άλλο την άποψη σου, η να καταφεύγεις σε μειωτικούς χαρακτηρισμούς για να αισθανθείς καλύτερα είναι απλά βλακώδες.

...την ατελείωτη διαμάχη μεταξύ DC και Marvel

Το να επιλέγεις να διαβάζεις DC είναι δικαίωμα σου. Το να προσπαθείς να επιβάλλεις στον άλλο να διαβάζει Marvel είναι απλά βλακώδες.
Just kidding, guys. I like 'em both. Hell, I like everyone! (I'm such a pleasant and cheerful person)

...τo Astonishing X-Men.

Astonishing X-Men sucks! Get over it! (ahhh, that felt good)


Next Week: Αυτή τη φορά υπόσχομαι (όχι, αλήθεια λέω) ότι θα έχω ένα «κανονικό column.



sledgehammer archive | email the author | author's profile
back to top



|home|about us|downloads|contact|oldies|events|

The artwork cannot be reproduced in any form without the written consent of the artist and/or publisher. Trade Names and trademarks mentioned and/or displayed on this Web Site are the property of their respective owners.
All Rights Reserved.

This page is best viewed at 1024x768 or higher with Mozilla Firefox 2.0.0.4
Certified on Mozilla Firefox 2.0.0.4+ or IE 6+

Get Firefox!
Powered by vi