Βρίσκεστε στο archive.comicdom.gr. Βλέπετε το παλιό site και αρχείο του www.comicdom.gr. 2000+ άρθρα, reviews και συνεντεύξεις βρίσκονται στην διάθεσή σας. Το νέο, πλέον blog, site του Comicdom μπορείτε να το βρείτε στο http://www.comicdom.gr
Βρίσκεστε στο archive.comicdom.gr. Βλέπετε το παλιό site και αρχείο του www.comicdom.gr. 2000+ άρθρα, reviews και συνεντεύξεις βρίσκονται στην διάθεσή σας. Το νέο, πλέον blog, site του Comicdom μπορείτε να το βρείτε στο http://www.comicdom.gr
  • column info
    new stuff

    Ξ“Β“Ξ“οŸƒ ÝíΓʽ site ðïá Ξ“οŸƒΞ“Β­Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“ΞŽΞ“Β­Ξ“οŸƒΞ“Ξ„Ξ“Κ½Ξ“Β© Ξ“Β³Ξ“οŸƒ Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β¨Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“Β©Ξ“Β­Ξ“Βž Ξ“ΚΌΞ“ΒœΞ“Β³Ξ“Β§ Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β­Ξ“Κ½Ξ“Β© Ξ“Β°Ξ“Β±Ξ“Κ½Ξ“Β£Ξ“Β¬Ξ“Κ½Ξ“Ξ„Ξ“Β©Ξ“οŸ„Ξ“Βœ Ξ“οŸ‚Ξ“Β½Ξ“Β³Ξ“οŸ„Ξ“β€•Ξ“Β«Ξ“β€• Γ­Γʽ Ξ“Β°Ξ“Κ½Ξ“Β±Ξ“Κ½Ξ“οŸ„Ξ“β€•Ξ“Β«Ξ“β€•Ξ“Ξ…Ξ“Β¨Ξ“οŸƒΞ“ΒŸ Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β² ôéò Ξ“οŸ‚Ξ“Β©Ξ“Κ½Ξ“Β±Ξ“οŸ„Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β² Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“οŸƒΞ“ΞŽΞ“Β³Ξ“οŸƒΞ“Β©Ξ“Β² Ξ“Β·Ξ“Ξ‰Ξ“Β±Ξ“ΒŸΞ“Β² Γ­Γʽ ôïá Ξ“οŸ…Ξ“οŸƒΞ“Ξ†Ξ“Β½Ξ“Β£Ξ“οŸƒΞ“Β© Ξ“οŸ„Ξ“ΒœΞ“Ξ„Ξ“Β©. Ï Ξ“οŸƒΞ“οŸ„Ξ“ΒœΞ“Β³Ξ“Ξ„Ξ“β€•Ξ“Ξ„Ξ“οŸƒ Ξ“Ξ…Ξ“Β°Ξ“οŸƒΞ“Β½Ξ“Β¨Ξ“Ξ…Ξ“Β­Ξ“β€•Ξ“Β² Ξ“Β±Ξ“β€•Ξ“ΒžΞ“Β² ôïá comicdom.gr, Ξ“Ξ†Ξ“Β±Ξ“β€•Ξ“Β­Ξ“Ξ„Ξ“ΒŸΞ“Β¦Ξ“οŸƒΞ“Β© Γ­Γʽ Γ³ΓʽΓ² Ξ“οŸƒΞ“Β­Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“ΞŽΞ“Β­Ξ“οŸƒΞ“Β© Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β¨Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“Β©Ξ“Β­Ξ“Βœ ãéΓʽ Ξ“ΞŒΞ“Β«Ξ“Κ½ Γ΄Γʽ updates, Ξ“ΞŽΞ“Β³Ξ“Ξ„Ξ“οŸƒ Γ­Γʽ ìçí Ξ“Β·Ξ“ΒœΞ“Β³Ξ“οŸƒΞ“Ξ„Ξ“οŸƒ ðïôÝ ôçí "Ξ“Β¬Ξ“Β°Ξ“ΒœΞ“Β«Ξ“Κ½".




 Reviews 24/10: LOGICOMIX από τον Αριστείδη Κώτση.


 Reviews 23/10: SOLOMON KANE #1 από τον Ανδρέα Μιχαηλίδη.


 Reviews 22/10: THE AMAZING REMARKABLE MONSIEUR LEOTARD από τον Θωμά Παπαδημητρόπουλο.


 Reviews 21/10: BACK TO BROOKLYN #1 από τον Γιώργο Χατζηκωστή.


 Reviews 17/10: NOTHING NICE TO SAY από τον Θωμά Παπαδημητρόπουλο.


 Reviews 16/10: SUBLIFE από τον Αριστείδη Κώτση.


 15/10: Νέο strip JANE'S WORLD της Paige Braddock.


 14/10: Νέο strip ΚΟΥΡΑΦΕΛΚΥΘΡΑ του Αντώνη Βαβαγιάνη.


 Reviews 13/10: AGE OF SENTRY #1 από τον Γιώργο Χατζηκωστή.


του Δημήτρη Σακαρίδη
25-08-05

The Best Laid Plans Of Mice And Men...

Μερικές φορές τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα έχουμε σχεδιάσει.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που είχα κάνει, σήμερα θα είχαμε το SLEDGEHAMMER GIANT-SIZED SUMMER SPECIAL και την επόμενη Πέμπτη η στήλη θα απουσίαζε λόγω διακοπών. Όπως είπα όμως και στην αρχή, μερικές φορές...

Δυστυχώς, κάποιες αναποδιές που συνέβησαν τις τελευταίες μέρες έκαναν κυριολεκτικά αδύνατη την όποια απόπειρα να κάτσω να γράψω κάτι τόσο μεγάλο, με περισσότερα από δεκαπέντε reviews, recap των σημαντικότερων ειδήσεων του Καλοκαιριού, comics related (και όχι μόνο) websites, special Master Of The Obvious με τα μεγάλα "ψέματα" της comics community και πολλά άλλα χαριτωμένα (ή όχι).

Όπως καταλαβαίνετε, πρόκειται για κάτι πραγματικά μεγάλο σε έκταση που θα χρειαστεί πολύ χρόνο και ακόμη περισσότερη ενέργεια. Μετά από αρκετή σκέψη λοιπόν, κατάλαβα πως κάτι τέτοιο θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο να γίνει ακόμη και την επόμενη Πέμπτη, καθώς θα επιστρέψω από τις διακοπές μου την Τετάρτη το απόγευμα και ο χρόνος που θα έχω στη διάθεση μου να το ετοιμάσω θα είναι ελάχιστος.

Η λύση; Ένα πρόχειρο, σε στιλ "I'm gonna have a vacation", column για αυτήν την εβδομάδα, ρεπό για την επόμενη και επιστροφή στις 8 Σεπτεμβρίου με το καλύτερο GIANT-SIZED SUMMER SPECIAL που έχετε δει ποτέ (promotional hyperbole, of course). Βέβαια, στις 8 Σεπτεμβρίου είναι λίγο άκυρη ημερομηνία για "Summer Special" (εκτός και αν είσαι η Marvel), οπότε κρατάμε το GIANT-SIZED SPECIAL και αφήνουμε το "SUMMER" να κάνει παρέα με τα εναπομείναντα καβουράκια στις παραλίες.

 

Έχουμε λοιπόν ένα pre-vacation SLEDGEHAMMER... Και τί κάνουν συχνά οι άνθρωποι πριν φύγουν για διακοπές;

Λίστες!

 

Τι Θα Πάρω Μαζί Μου Στις Διακοπές

Πάρα πολλά τεύχη από την τελευταία παραγγελία τα οποία δεν έχω ακόμη διαβάσει.

Τα δύο πρώτα volumes από το KRAZY KAT της Fantagraphics.

Μια ντουζίνα manga!

Πάρα πολλά cd's με προεξέχοντα τα GET BEHIND ME SATAN των White Stripes και MEZMERIZE των System Of A Down.

Κάμποσο χαρτί και αρκετά στυλό, καθώς παρ' όλο που θα είμαι μακριά από το COMICDOM (αλήθεια - ούτε internet access δεν θα έχω εκεί που πάω), σκοπεύω να αξιοποιήσω το χρόνο μου κατεβάζοντας ιδέες για special features, συνεντεύξεις, COMICDOM FILES, αφιερώματα και πολλά άλλα που -ελπίζω πως- θα κάνουν το site καλύτερο και επειδή είμαι κάποιας ηλικίας, αν δεν τα σημειώνω, το πιθανότερο είναι πως θα τα ξεχάσω!

 

Τι Δεν Θα Πάρω Μαζί Μου Στις Διακοπές
Part One: Thankfully...

Τη ζέστη και το άγχος της Αθήνας. Στο μικρό χωριό του νομού Κιλκίς απ' το οποίο κατάγομαι, έχει δροσιά ακόμη και τους πιο ζεστούς μήνες του Καλοκαιριού, ενώ επικρατεί γενικά μια αναζωογονητική χαλαρότητα απέναντι στα παντός είδους προβλήματα.

Τους ενοχλητικούς φίλους μου που νομίζουν ότι ο κόσμος έχει πάντα διάθεση να πάει για καφέ.

Deadlines!

 

Τι Δεν Θα Πάρω Μαζί Μου Στις Διακοπές
Part Two: Sadly...

Τον υπολογιστή μου. (One of these days I should probably get a laptop)

Τη συλλογή μου. (Κι αν με πιάσει καμιά απρόσμενη μανία να διαβάσω τα YOUNGBLOOD του Rob Liefeld;)

Τον εξοπλισμό της Nova. (aaaaarrrrggggghhhhh!!!!!!)

 

Anyway, that should be enough for today. Πάω στο NEWSARAMA να διαβάσω το έκτο και τελευταίο μέρος από το "day by day" (more like "minute by minute") του Jim Lee από το Wizard World Chicago. Διάβασα τα πέντε πρώτα parts μαζεμένα χθες το βράδυ ("α-χα, να τι κάνει όταν θα έπρεπε να γράφει το SLEDGEHAMMER - διαβάζει τα lifestyles of the -relatively- rich and -mildly- famous") και πρέπει να ομολογήσω -αν και εγώ ήμουν συνήθως αυτός που έγραφα τα ελαφρώς ειρωνικά σχόλια στα news του COMICDOM- πως ήταν ένα από τα πιο entertaining αναγνώσματα που είχα τη χαρά να διαβάσω τον τελευταίο καιρό. Σίγουρα δεν είναι Mark Evanier (then again, who is?), αλλά διατηρεί μια έξοχη ισορροπία ανάμεσα στην παροχή πληροφοριών και το χιούμορ. Nice work, Jim.

 

Μην ξεχνάτε πως παρ' όλο που δεν θα υπάρχει SLEDGEHAMMER την επόμενη βδομάδα, το COMICDOM έχει και πολλές άλλες ενδιαφέρουσες στήλες (not as good as this one, but still...) τις οποίες δεν πρέπει να παραλείπετε να διαβάζετε (they pay me to say these things).

Επίσης, μπορείτε πλέον να επισκέπτεστε τα archives των columns, καθώς τα περισσότερα είναι πλήρη (ίσως την ώρα που διαβάζετε αυτές τις γραμμές να είναι ΟΛΑ πλήρη - σύντομα θα έχει ολοκληρωθεί και το archive των REVIEWS και του COMICDOM FILES). Ατελείωτες ώρες αναγνωστικής απόλαυσης... Ή έστω αρκετές ψιλό-provocative ατάκες, ικανές να δημιουργήσουν θέμα για 10 posts στο forum του COMICART (trust me, I know all about it).

 

I'm off. See you in fourteen.

 



sledgehammer archive | email the author | author's profile
back to top



|home|about us|downloads|contact|oldies|events|

The artwork cannot be reproduced in any form without the written consent of the artist and/or publisher. Trade Names and trademarks mentioned and/or displayed on this Web Site are the property of their respective owners.
All Rights Reserved.

This page is best viewed at 1024x768 or higher with Mozilla Firefox 2.0.0.4
Certified on Mozilla Firefox 2.0.0.4+ or IE 6+

Get Firefox!
Powered by vi