Βρίσκεστε στο archive.comicdom.gr. Βλέπετε το παλιό site και αρχείο του www.comicdom.gr. 2000+ άρθρα, reviews και συνεντεύξεις βρίσκονται στην διάθεσή σας. Το νέο, πλέον blog, site του Comicdom μπορείτε να το βρείτε στο http://www.comicdom.gr
Βρίσκεστε στο archive.comicdom.gr. Βλέπετε το παλιό site και αρχείο του www.comicdom.gr. 2000+ άρθρα, reviews και συνεντεύξεις βρίσκονται στην διάθεσή σας. Το νέο, πλέον blog, site του Comicdom μπορείτε να το βρείτε στο http://www.comicdom.gr
  • column info
    new stuff

    Ξ“Β“Ξ“οŸƒ ÝíΓʽ site ðïá Ξ“οŸƒΞ“Β­Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“ΞŽΞ“Β­Ξ“οŸƒΞ“Ξ„Ξ“Κ½Ξ“Β© Ξ“Β³Ξ“οŸƒ Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β¨Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“Β©Ξ“Β­Ξ“Βž Ξ“ΚΌΞ“ΒœΞ“Β³Ξ“Β§ Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β­Ξ“Κ½Ξ“Β© Ξ“Β°Ξ“Β±Ξ“Κ½Ξ“Β£Ξ“Β¬Ξ“Κ½Ξ“Ξ„Ξ“Β©Ξ“οŸ„Ξ“Βœ Ξ“οŸ‚Ξ“Β½Ξ“Β³Ξ“οŸ„Ξ“β€•Ξ“Β«Ξ“β€• Γ­Γʽ Ξ“Β°Ξ“Κ½Ξ“Β±Ξ“Κ½Ξ“οŸ„Ξ“β€•Ξ“Β«Ξ“β€•Ξ“Ξ…Ξ“Β¨Ξ“οŸƒΞ“ΒŸ Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β² ôéò Ξ“οŸ‚Ξ“Β©Ξ“Κ½Ξ“Β±Ξ“οŸ„Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β² Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“οŸƒΞ“ΞŽΞ“Β³Ξ“οŸƒΞ“Β©Ξ“Β² Ξ“Β·Ξ“Ξ‰Ξ“Β±Ξ“ΒŸΞ“Β² Γ­Γʽ ôïá Ξ“οŸ…Ξ“οŸƒΞ“Ξ†Ξ“Β½Ξ“Β£Ξ“οŸƒΞ“Β© Ξ“οŸ„Ξ“ΒœΞ“Ξ„Ξ“Β©. Ï Ξ“οŸƒΞ“οŸ„Ξ“ΒœΞ“Β³Ξ“Ξ„Ξ“β€•Ξ“Ξ„Ξ“οŸƒ Ξ“Ξ…Ξ“Β°Ξ“οŸƒΞ“Β½Ξ“Β¨Ξ“Ξ…Ξ“Β­Ξ“β€•Ξ“Β² Ξ“Β±Ξ“β€•Ξ“ΒžΞ“Β² ôïá comicdom.gr, Ξ“Ξ†Ξ“Β±Ξ“β€•Ξ“Β­Ξ“Ξ„Ξ“ΒŸΞ“Β¦Ξ“οŸƒΞ“Β© Γ­Γʽ Γ³ΓʽΓ² Ξ“οŸƒΞ“Β­Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“ΞŽΞ“Β­Ξ“οŸƒΞ“Β© Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β¨Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“Β©Ξ“Β­Ξ“Βœ ãéΓʽ Ξ“ΞŒΞ“Β«Ξ“Κ½ Γ΄Γʽ updates, Ξ“ΞŽΞ“Β³Ξ“Ξ„Ξ“οŸƒ Γ­Γʽ ìçí Ξ“Β·Ξ“ΒœΞ“Β³Ξ“οŸƒΞ“Ξ„Ξ“οŸƒ ðïôÝ ôçí "Ξ“Β¬Ξ“Β°Ξ“ΒœΞ“Β«Ξ“Κ½".




 Reviews 24/10: LOGICOMIX από τον Αριστείδη Κώτση.


 Reviews 23/10: SOLOMON KANE #1 από τον Ανδρέα Μιχαηλίδη.


 Reviews 22/10: THE AMAZING REMARKABLE MONSIEUR LEOTARD από τον Θωμά Παπαδημητρόπουλο.


 Reviews 21/10: BACK TO BROOKLYN #1 από τον Γιώργο Χατζηκωστή.


 Reviews 17/10: NOTHING NICE TO SAY από τον Θωμά Παπαδημητρόπουλο.


 Reviews 16/10: SUBLIFE από τον Αριστείδη Κώτση.


 15/10: Νέο strip JANE'S WORLD της Paige Braddock.


 14/10: Νέο strip ΚΟΥΡΑΦΕΛΚΥΘΡΑ του Αντώνη Βαβαγιάνη.


 Reviews 13/10: AGE OF SENTRY #1 από τον Γιώργο Χατζηκωστή.


xtras archive
21-05-05
Smith - Talbot: The Event


Επιτέλους! Η μαρτυρική αναμονή έλαβε τέλος!

Οφείλω να ομολογήσω πως η αρχή της εβδομάδας μέχρι να δω με τα μάτια μου, face to face τους Bryan Talbot και Jeff Smith ήταν απίστευτα αγχώδης! Κι όχι μόνο για το αν οι προετοιμασίες έχουν γίνει στην εντέλεια ή για το αν θα έρθει κόσμος στο event στο Jemma της Καλλιθέας, αλλά κυρίως για το πως θα καταφέρω να αρθρώσω τις κατάλληλες λέξεις όταν θα τους μιλήσω για πρώτη φορά χωρίς να γίνω ρεζίλι!


Bryan Talbot και Jeff Smith στον Jemma της Καλλιθέας!

Ευτυχώς όμως η Τετάρτη μας δικαίωσε όλους. Μετά από αμέτρητα τηλεφωνήματά μου στον Γιάννη τη Λήδα και το Δημήτρη σχετικά με το πως είναι «τα παιδιά» (μια και αυτοί ήταν που περάσαν το πρώτο μισό της Τετάρτης μαζί τους), έφτασε και η ώρα του signing. Ο κόσμος στο μαγαζί ήταν ήδη μαζεμένος, ενώ μετά από τις 18:00 δεν μπορούσες να κάνεις μισό βήμα χωρίς να ζητήσεις συγνώμη από κάποιον που σου έκλεινε το δρόμο! Οι ανομολόγητοι φόβοι του Δημήτρη για την ανταπόκριση του ελληνικού κοινού αποδείχτηκαν αναίτιοι, και το απόγευμα της Τετάρτης έδειχνε να κρύβει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις!


Γαβριήλ Τομπαλίδης και Γιάννης Ρουμπούλιας


Ο Bryan Talbot υπογράφει στον Γιάννη Ρουμπούλια

Σε αυτό το σημείο να σημειώσω πως ο διορατικότατος φίλος μας Λευτέρης Σταυριανός, ιδιοκτήτης των καταστημάτων Jemma, είχε προβλέψει να εφοπλιστεί με παλιά και καινούργια albums των 2 δημοφιλών καλλιτεχνών, τα οποία, όπως αναμενόταν, έγιναν ανάρπαστα!

Και τα λεπτά περνούσαν... τόσο γρήγορα που ούτε κατάλαβα για πότε έφτασε 21:00 η ώρα. Η ουρά μπροστά στο τραπέζι των Smith-Talbot δεν έλεγε να τελειώσει, ενώ οι ίδιοι, αν και κουρασμένοι από το ταξίδι, είχαν απίστευτη όρεξη για κουβέντα με τους «φίλους τους» αναγνώστες. Όπως αναμενόταν, τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους και αρκετοί έλληνες δημιουργοί και προσωπικότητες του χώρου, ανάμεσά τους και οι: Αντρέας Πεφάνης και σύσωμο το έμψυχο δυναμικό των 2 COMICWORLD καταστημάτων, Γιάννης Ρουμπούλιας, Γαβριήλ Τομπαλίδης, Τριαντάφυλλος Ελευθερίου, Γιώργος Κομιώτης, Γιώργος Γκουρογιάννης, Δημήτρης Ευστρατιάδης, ʼγγελος Πασαμήτρος, Γιώργος Δημητρίου, Νίκος Βρυώνης, Τάσος Παπαϊωάννου και Ηλίας Κυριαζής.


Τον αναγνωρίζετε;;;

Οι 2 καλλιτέχνες έμοιαζαν ακούραστοι, ενώ υπέγραφαν ασταμάτητα τα διάφορα comics που οι fans είχαν φροντίσει να έχουν μαζί τους ή αγόρασαν από το μαγαζί. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός, πως η υπομονή τους ήταν τέτοια, ώστε να αφιερώνουν αρκετό χρόνο στον κάθε ευτυχή αναγνώστη για να του κάνουν κι ένα προσωπικό σκιτσάκι δίπλα στην υπογραφή!

Η υπερένταση που είχε καταβάλει τους πάντες ήταν προφανής, ακόμα και στο βραδυνό μας φαγητό σε γνωστή ταβέρνα του Θησείου αμέσως μετά. Οι ιστορίες του Jeff Smith από τα conventions του San Diego ήταν το κλου της βραδιάς, ενώ ο Bryan Talbot αποκάλυψε κάποια μυστικά περί θεωριών του Neal Adams τα οποία δεν μπορώ να σας αποκαλύψω! Το μόνο εκνευριστικό στην όλη υπόθεση ήταν αυτή η εμμονή κάποιων ανθρώπων να με συγκίρνουν με τον Talbot στο θέμα της κόμμωσης, αλλά επισκιάστηκε από τη συζήτηση.


Οι καλεσμένοι υπογράφουν στον Δημήτρη Μετζέλο από τα Ημισκούμπρια.

Είναι καταπληκτικό, ασύλληπτο συναίσθημα να έχεις δίπλα σου δύο τόσο μεγάλους και αναγνωρισμένους σε παγκόσμιο επίπεδο καλλιτέχνες και να συνομιλείς μαζί τους σαν να τους ήξερες χρόνια, ανταλλάσοντας απόψεις για τεχνικές μελανώματος και συνταγές μαγειρικής! (but that’s another story…!)



O Λευτέρης Σταυριανός σπόνσορας της εκδήλωσης,
ο Γιάννης Κουρουμπακάλης Webmaster του Comicdom και ο Jeff Smith (himself).




|home|about us|downloads|contact|oldies|events|

The artwork cannot be reproduced in any form without the written consent of the artist and/or publisher. Trade Names and trademarks mentioned and/or displayed on this Web Site are the property of their respective owners.
All Rights Reserved.

This page is best viewed at 1024x768 or higher with Mozilla Firefox 2.0.0.4
Certified on Mozilla Firefox 2.0.0.4+ or IE 6+

Get Firefox!
Powered by vi