Βρίσκεστε στο archive.comicdom.gr. Βλέπετε το παλιό site και αρχείο του www.comicdom.gr. 2000+ άρθρα, reviews και συνεντεύξεις βρίσκονται στην διάθεσή σας. Το νέο, πλέον blog, site του Comicdom μπορείτε να το βρείτε στο http://www.comicdom.gr
Βρίσκεστε στο archive.comicdom.gr. Βλέπετε το παλιό site και αρχείο του www.comicdom.gr. 2000+ άρθρα, reviews και συνεντεύξεις βρίσκονται στην διάθεσή σας. Το νέο, πλέον blog, site του Comicdom μπορείτε να το βρείτε στο http://www.comicdom.gr
  • column info
    new stuff

    Ξ“Β“Ξ“οŸƒ ÝíΓʽ site ðïá Ξ“οŸƒΞ“Β­Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“ΞŽΞ“Β­Ξ“οŸƒΞ“Ξ„Ξ“Κ½Ξ“Β© Ξ“Β³Ξ“οŸƒ Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β¨Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“Β©Ξ“Β­Ξ“Βž Ξ“ΚΌΞ“ΒœΞ“Β³Ξ“Β§ Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β­Ξ“Κ½Ξ“Β© Ξ“Β°Ξ“Β±Ξ“Κ½Ξ“Β£Ξ“Β¬Ξ“Κ½Ξ“Ξ„Ξ“Β©Ξ“οŸ„Ξ“Βœ Ξ“οŸ‚Ξ“Β½Ξ“Β³Ξ“οŸ„Ξ“β€•Ξ“Β«Ξ“β€• Γ­Γʽ Ξ“Β°Ξ“Κ½Ξ“Β±Ξ“Κ½Ξ“οŸ„Ξ“β€•Ξ“Β«Ξ“β€•Ξ“Ξ…Ξ“Β¨Ξ“οŸƒΞ“ΒŸ Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β² ôéò Ξ“οŸ‚Ξ“Β©Ξ“Κ½Ξ“Β±Ξ“οŸ„Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β² Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“οŸƒΞ“ΞŽΞ“Β³Ξ“οŸƒΞ“Β©Ξ“Β² Ξ“Β·Ξ“Ξ‰Ξ“Β±Ξ“ΒŸΞ“Β² Γ­Γʽ ôïá Ξ“οŸ…Ξ“οŸƒΞ“Ξ†Ξ“Β½Ξ“Β£Ξ“οŸƒΞ“Β© Ξ“οŸ„Ξ“ΒœΞ“Ξ„Ξ“Β©. Ï Ξ“οŸƒΞ“οŸ„Ξ“ΒœΞ“Β³Ξ“Ξ„Ξ“β€•Ξ“Ξ„Ξ“οŸƒ Ξ“Ξ…Ξ“Β°Ξ“οŸƒΞ“Β½Ξ“Β¨Ξ“Ξ…Ξ“Β­Ξ“β€•Ξ“Β² Ξ“Β±Ξ“β€•Ξ“ΒžΞ“Β² ôïá comicdom.gr, Ξ“Ξ†Ξ“Β±Ξ“β€•Ξ“Β­Ξ“Ξ„Ξ“ΒŸΞ“Β¦Ξ“οŸƒΞ“Β© Γ­Γʽ Γ³ΓʽΓ² Ξ“οŸƒΞ“Β­Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“ΞŽΞ“Β­Ξ“οŸƒΞ“Β© Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β¨Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“Β©Ξ“Β­Ξ“Βœ ãéΓʽ Ξ“ΞŒΞ“Β«Ξ“Κ½ Γ΄Γʽ updates, Ξ“ΞŽΞ“Β³Ξ“Ξ„Ξ“οŸƒ Γ­Γʽ ìçí Ξ“Β·Ξ“ΒœΞ“Β³Ξ“οŸƒΞ“Ξ„Ξ“οŸƒ ðïôÝ ôçí "Ξ“Β¬Ξ“Β°Ξ“ΒœΞ“Β«Ξ“Κ½".




 Reviews 24/10: LOGICOMIX από τον Αριστείδη Κώτση.


 Reviews 23/10: SOLOMON KANE #1 από τον Ανδρέα Μιχαηλίδη.


 Reviews 22/10: THE AMAZING REMARKABLE MONSIEUR LEOTARD από τον Θωμά Παπαδημητρόπουλο.


 Reviews 21/10: BACK TO BROOKLYN #1 από τον Γιώργο Χατζηκωστή.


 Reviews 17/10: NOTHING NICE TO SAY από τον Θωμά Παπαδημητρόπουλο.


 Reviews 16/10: SUBLIFE από τον Αριστείδη Κώτση.


 15/10: Νέο strip JANE'S WORLD της Paige Braddock.


 14/10: Νέο strip ΚΟΥΡΑΦΕΛΚΥΘΡΑ του Αντώνη Βαβαγιάνη.


 Reviews 13/10: AGE OF SENTRY #1 από τον Γιώργο Χατζηκωστή.


xtras archive
11-11-04
Safe S...Shopping
του Γιάννη Κουρουμπακάλη

Πριν μπω στα ειδικά αυτού του κειμένου, θα ήταν αγενές να μην σας καλωσορίσω και εγώ με τη σειρά μου στο site μας. Αυτό είναι το πρώτο επίσημο άρθρο μου στον ιστοχώρο μας και ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλα. Ο λόγος που δεν έχω κάποια μόνιμη στήλη είναι αρκετά απλός: δεν υπάρχει δυστυχώς χρόνος. Μεταξύ του Web Mastering (για το Comicdom) και των πολλών άλλων υποχρεώσεων σας υπόσχομαι ότι θα κάνω ότι είναι δυνατό για να «ακούγεται» και η φωνή μου που και που.

Βέβαια, το θέμα που επέλεξα για να ξεκινήσω δεν είναι comic related, αλλά μιας και οι συνάδελφοί μου μέχρι τώρα τα πάνε πολύ καλά σε αυτό τον τομέα, εγώ θα αναφερθώ σε κάτι που καιει όλους εμάς τους «κομιξάδες». Φτάνουν τώρα οι εισαγωγές, ας προχωρήσουμε στο ψητό.

Όλοι μας αναρωτηθήκαμε, τουλάχιστον μια φορά, αν θα πρέπει να βάλουμε την πιστωτική της μαμάς μας στο internet για να αγοράσουμε εκείνα τα φοβερά τευχάκια σε εκείνη την απίστευτη τιμή. Οι φόβοι ότι οι hacker παραμονεύουν έχουν κάνει πολλούς από εμάς να προσπεράσουμε την ιδέα αυτή σαν απλά καλή αλλά ελαφρώς επικίνδυνη. Σε αυτό το άρθρο θα προσπαθήσω να σας δώσω μερικές συμβουλές για το πώς να ψωνίζετε με ασφάλεια στο internet με την πιστωτική σας, χωρίς να σας λούζει κρύος ιδρώτας κάθε φορά που γράφετε τον μαγικό αριθμό στο κουτάκι.

Κανόνας 1: Αντίμετρα. Τι προστατευτικά μέσα έχετε εγκατεστημένα στο PC σας. Τα τρία απαραίτητα και παρά πολύ σημαντικά για Safe Shopping είναι: Antivirus (κοινώς Αντιβιοτικό), Firewall (στη βιβλιογραφία αναφέρονται ως δικτυακά αναχώματα - ο Θεός και η ψυχή τους!!??), και Anti-Spyware. Ας τα δούμε ένα- ένα.

Antivirus: Νομίζω ότι οι ιοί είναι πάνω κάτω γνωστοί σε όλους μας. Είναι προγράμματα που εγκαθίστανται χωρίς τη θέλησή μας στο PC με σκοπό να προκαλέσουν, συνήθως, ζημιά. Επιφέρουν δυσλειτουργία στον υπολογιστή μας, επηρεάζουν σοβαρά την αξιοπιστία του και μειώνουν σημαντικά την απόδοσή του. Το αποτέλεσμα είναι να επηρεάζεται η συνολική ασφάλεια του συστήματος και να γινόμαστε πιο ευάλωτοι σε επιθέσεις. Βέβαια, οι ιοί δεν έχουν σαν στόχο πάντα την καταστροφή. Η υποκλοπή δεδομένων και γενικότερα η απόκτηση κάποιου ελέγχου πάνω στον υπολογιστή μας, χωρίς τη γνώση μας, είναι εξίσου κλασικές δυνατότητες των ιών. Για να μην σας κουράσω άλλο με περισσότερες λεπτομέρειες θα πούμε πολύ απλά ότι όλα τα παραπάνω είναι ανεπιθύμητα στον υπολογιστή που κάνουμε τις αγορές μας. ΠΑΝΤΑ να έχετε ένα Antivirus εγκατεστημένο στο PC σας, το οποίο θα το ενημερώνετε τακτικά από το internet. Το antivirus δεν κάνει μαγικά για να εντοπίσει ένα ιό. Έχει μια λίστα με όλους τους ιούς που κυκλοφορούν για να μπορεί να τους αναγνωρίζει, και μια λίστα με τις πιο κλασσικές ενέργειες που γίνονται όταν εγκαθίσταται ένας ιός. Αν δεν το ενημερώνετε, τότε κάνετε μια τρύπα στο νερό. Υπάρχουν πολλά γνωστά προγράμματα για να χρησιμοποιήσετε, όπως της Norton και της McAfee. Βάζετε τη λέξη Antivirus στο Google και ιδού.

Firewall: Πρόκειται για ένα προγραμματάκι που έχει σαν σκοπό να ελέγχει την κίνηση από και προς τον υπολογιστή σας στο Internet. Το firewall είναι λίγο δυσκολότερο στη χρήση συγκριτικά με το Antivirus. Αυτό γιατί, μας ενημερώνει για κάθε ενέργεια σχετική με το δίκτυο. Έτσι, για παράδειγμα την ώρα που θα ανοίξετε τον Internet Explorer, τον Mozilla Firefox ή όποιον browser χρησιμοποιείτε θα σας βγάλει ένα παραθυράκι και θα σας πει ότι ο X browser θέλει να επικοινωνήσει με το Internet. Εσείς μέσα στη σοφία σας και γνωρίζοντας ότι εσείς καλέσατε το πρόγραμμα θα του πείτε: ναι, φυσικά και να περάσει. Την επόμενη φορά όμως που θα βγάλει ένα παραθυράκι ότι ένα άγνωστο σε εσάς προγραμματάκι θέλει να στείλει πληροφορίες στο Internet (π.χ. προσωπικά σας δεδομένα) ή ότι κάποιος απομακρυσμένος άγνωστος υπολογιστής προσπαθεί να έρθει σε επικοινωνία με εσάς (π.χ. για να χρησιμοποιήσει μια αδυναμία του υπολογιστή σας όπως ένα ιό και να κλέψει δεδομένα), και όχι ο φίλος σας που προσπαθεί να παίξει counterstrike με εσάς μέσω modem, εσείς πρέπει να το μπλοκάρετε. Αυτό φαίνεται αρκετά απλό στη θεωρία. Το πρόβλημα είναι να μπορείτε να αναγνωρίσετε τι είναι «καλό» και τι όχι. Δεν είναι πολύ δύσκολο, απλά θέλει εξοικείωση και λίγη υπομονή στην αρχή. Το Internet έχει μια πληθώρα πληροφοριών για να σας βοηθήσει. Και πάλι η λέξη firewall στο Google είναι μια καλή αρχή. Δυο γνωστά και απλά firewall για τον προσωπικό μας υπολογιστή είναι το Sygate Personal Firewall και το Zone Alarm.

Anti-Spyware: Μοιάζει με Antivirus αλλά δεν είναι ακριβώς το ίδιο. Σκοπός του είναι να εντοπίζει και να καθαρίζει το PC μας από προγραμματάκια και cookies που σαν σκοπό έχουν κατά βάση να μας παρακολουθούν. Σε ποια site πάμε πιο συχνά, τι ψωνίζουμε, πληροφορίες που ανταλλάζουμε, τις «ηλεκτρονικές συνήθειές» μας και το πιο σημαντικό, τι γράφουμε στον υπολογιστή μας. Και όταν λέω γράφουμε δεν εννοώ στον σκληρό μας δίσκο αλλά τι πληκτρολογούμε. Μετά τα βάζει όλα ένα αρχείο και το στέλνει ωραία και καλά σε ένα «τρίτο», ο οποίος το ξεψειρίζει μήπως και εντοπίσει κάτι που μοιάζει με κωδικό ή αριθμό πιστωτικής. Τα προγράμματα αυτά είναι πολύ απλά στη χρήση και μοιάζουν με Antivirus. Απλά πατάμε scan και αυτό ψάχνει. Πρέπει και αυτό όπως και το Antivirus να ενημερώνεται φυσικά από το Internet και να ελέγχουμε τον υπολογιστή μας σε τακτά χρονικά διαστήματα. Με Spyware, Anti-Spyware και Adaware ξεκινάμε να ψάχνουμε στο Google. Ένα από τα πιο γνωστά προγράμματα είναι το Ad-Aware Personal. Το download.com έχει μια καλή σελίδα για Spyware.

Κανόνας 2: Δεν βάζουμε την πιστωτική μας όπου και όπου. Το site που θα αποφασίσουμε να ψωνίσουμε πρέπει να είναι αξιόπιστο. Κάποια μεγάλη εταιρία / μαγαζί που να έχει κύρος στον χώρο και όχι κάποιο θαμμένο site που ισχυρίζεται ότι πουλάει λαγούς με πετραχήλια.

Κανόνας 3: Τρία γράμματα: SSL. Στη σελίδα που θα σας ζητηθεί να εισάγεται την πιστωτική σας κάρτα ή τον κωδικό σας ΠΡΕΠΕΙ να υπάρχει ένα s μετά το http στην μπάρα διεύθυνσης (βλέπε εικόνες).


Στη βασική σελίδα της Amazon (Δεν χρειάζεται SSL)


Στη σελίδα που κάνουμε Log-In, δίνουμε προσωπικά στοιχεία κλπ (Χρειάζεται SSL).

Αυτό σημαίνει πως το site χρησιμοποιεί SSL, τον καλύτερο τρόπο κρυπτογράφησης δεδομένων στην εποχή μας για επικοινωνία σε δίκτυα. Αυτό μας εγγυάται ότι όποιο δεδομένο φύγει από το PC μας για να πάει στην εταιρία που δίνουμε τα στοιχεία μας, θα πάει, χωρίς να μπορεί κανείς να το διαβάσει. Το SSL, αν εφαρμόζεται σωστά, είναι 100% unbreakable μέχρι τώρα. Κάποιος που θα ήθελε να αποκωδικοποιήσει το μήνυμα θα χρειαζόταν πολύ καιρό (μετριέται σε εκατομμύρια μέρες). Οπότε καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι ο βασικότερος κίνδυνος βρίσκεται στο PC μας (βλέπε κανόνα 1) και στην εταιρία που θα αποθηκεύσει τα δεδομένα (βλέπε κανόνα 2). Δηλαδή, πριν τα δεδομένα ξεκινήσουν το ταξίδι τους από τον υπολογιστή και όταν αποθηκευτούν στους υπολογιστές της εταιρίας. Αν το site δεν υποστηρίζει SSL εγώ ΔΕΝ θα έβαζα την πιστωτική μου.

Κανόνας 4: Αφού δημιουργήσουμε ένα λογαριασμό δεν θα χρειαστεί να ξαναδώσουμε την πιστωτική μας σε αυτό το site, εφόσον έχουν αποθηκεύσει όλα τα στοιχεία, παρά μόνο σε περίπτωση ανανέωσης της κάρτας μας. Βέβαια, για να έχουμε πρόσβαση στον λογαριασμό μας έχουμε ένα κωδικό. Αυτός ο κωδικός, αν και δεν είναι το ίδιο πολύτιμο αγαθό με τον αριθμό της πιστωτικής, είναι πάρα πολύ σημαντικός. Πρέπει να είναι πολύπλοκος και δύσκολος να τον μαντέψει κάποιος π.χ. $45hGk*5. Καλά, μην υπερβάλετε κιόλας, γιατί δεν θα τον θυμάστε μετά, αλλά you get the point. Ο λογαριασμός βέβαια, δεν περιέχει τον αριθμό της πιστωτικής σας φάτσα κάρτα παρά μόνο τα 4 πρώτα ψηφία, μόνο και μόνο για να θυμάστε εσείς ποια χρησιμοποιείτε. Επίσης, να έχετε υπόψη σας ότι είναι πολύ δύσκολο να ψωνίσει κάποιος από το λογαριασμό σας, αφού για κάθε αγορά που κάνετε ενημερώνεστε μέσω e-mail, το οποίο δεν μπορεί να αλλάξει χωρίς την ενημέρωσή σας (στα περισσότερα οργανωμένα site). Το συμπέρασμα λοιπόν είναι ότι εκτός από το να φυλάμε καλά τον κωδικό μας και να τον κάνουμε και δύσκολο για να τον μαντέψει κάποιος, ελέγχουμε σε καθημερινή βάση τα e-mail που έχουμε ορίσει σαν e-mail επικοινωνίας.

Κανόνας 5: Τι πιστωτικές να χρησιμοποιούμε; Μα φυσικά electron. Μια κατηγορία πιστωτικών που έχουν πιστωτικό όριο ένα λογαριασμό τράπεζας και γίνονται δεκτές στα περισσότερα site στο διαδίκτυο. Έτσι, στην απίθανη περίπτωση που κάποιος, αφού έχουμε τηρήσει όλες τις προηγούμενες προϋποθέσεις, κλέψει τον αριθμό της πιστωτικής μας να μην μπορεί να μας χρεώσει παραπάνω από το υπόλοιπο του λογαριασμού. Και μιας και θα χρησιμοποιούμε αυτό τον λογαριασμό αποκλειστικά και μόνο για e-shopping, φροντίζοντας να έχει μέσα τα απολύτως απαραίτητα (€150 με €300 ή και τίποτα) και προσθέτοντας χρήματα μόνο όσα και όταν χρειάζονται για μια αγορά, ελαχιστοποιούμε τη ζημιά.

Κανόνας 6: Κανόνας surfing. Τα ύποπτα site είναι τα πιο επικίνδυνα για να μαζέψουμε ότι Spyware/ιό υπάρχει στο internet. Ποια είναι αυτά; Κλασσικά παραδείγματα είναι τα site με cracks και serial numbers, τα τσοντοsite και τα site με εργαλεία για ψευτοχακιές. Μην πατάτε πότε yes στα μηνύματα για να εγκαταστήσετε προγράμματα στον υπολογιστή σας, τα οποία είναι «και καλά» απαραίτητα για να κατεβάσετε ότι τέλος πάντων θέλετε να κατεβάσετε. Ναι, μπορεί να είναι απαραίτητα, επειδή όμως αυτοί το θέλουν. Μαζί με το φαινομενικά αθώο πρόγραμμα, το οποίο όντως μπορεί να κάνει στα φανερά κάτι βοηθητικό, έχετε εγκαταστήσει κρυφά ένας Θεός ξέρει τι! Spyware, Trojans, ιούς και γενικά «Κακόβουλο Λογισμικό». Το να σερφάρετε σε αυτά τα site χωρίς τα απαραίτητα προστατευτικά στον υπολογιστή σας και χωρίς να είστε ενήμεροι, είναι σαν να μπείτε στο κάστρο του Doctor Doom για sight seeing και να νομίζετε ότι ο τύπος με την πανοπλία και τον πράσινο μανδύα είναι μέρος του show.

Κανόνας 7: Μην αφήνετε τον browser σας (ξέρετε ότι ο browser στην Ελληνική βιβλιογραφία αναφέρεται ως φυλλομετρητής!!!) να «θυμάται» για εσάς τους κωδικούς που συμπληρώνετε σε διάφορα πεδία (ξέρετε "Do you want Internet Explorer to remember the Passwords...") και φυσικά μην κάνετε την τρομακτική βλακεία να κρατάτε τους κωδικούς σας σε ηλεκτρονική μορφή στον υπολογιστή π.χ. όλους μαζί σε ένα έγγραφο Word.

Μελέτη Περίπτωσης: Συνοψίζοντας, ας δούμε τι έχουμε πετύχει. Τη μεγαλύτερη απειλή για μας, από τη στιγμή που ψωνίζουμε σε site με SSL, την αποτελούν οι Key-Loggers(ουσιαστικά Spyware), εκείνα τα καταραμένα προγράμματα δηλαδή που καταγράφουν ότι πληκτρολογούμε (καμία φορά παίρνουν και screenshots). Ο συνδυασμός Antivirus και firewall θα πρέπει να τα εντοπίσει όταν προσπαθήσουν να «μπουν» στο PC, το Antivirus και το Adaware θα πρέπει να τα εντοπίσουν αφού έχουν ήδη εγκατασταθεί, και στην περίπτωση που δεν τα έχουμε εντοπίσει, ο firewall θα μας ενημερώσει όταν η κλεμμένη πληροφορία δοκιμάσει να την κάνει από το PC μας. Ακόμα όμως και στην περίπτωση που καταφέρετε να το κολλήσετε, δεν μπορέσετε να το εντοπίσετε ή να του κόψετε την επικοινωνία, δεν το αντιληφθήκατε με κανένα άλλο τρόπο, στην τελική θα χάσετε ένα Α χρηματικό ποσό, που αν ακολουθήσατε όλα τα παραπάνω θα είναι «σχετικά μικρό» (δεν συμβαίνει και κάθε μέρα).

Αυτά. Σας κούρασα; Δυστυχώς δεν γινόταν μικρότερο καθώς ήθελα να είναι σε ένα βαθμό πλήρες. Πρέπει να πω ότι σε καμία περίπτωση δεν ισχυρίζομαι πως το παραπάνω μοντελάκι σας κάνει 100% σίγουρους για το αποτέλεσμα, πάντως σίγουρα μικραίνει κάθε πιθανότητα να πάει κάτι στραβά και στην -τελική ελαχιστοποιεί- την ζημιά. Με την πληροφορική ποτέ δεν είσαι σίγουρος. Πάντως, μην ξεχνάτε πως και ο κακός της υπόθεσης δεν είναι βλάκας. Ένα ασφαλισμένο PC είναι πολύ δύσκολος στόχος, ειδικά όταν υπάρχουν εκεί έξω χιλιάδες αλλά πιο εύκολα θύματα. Ακόμα, για να μην νομίζετε ότι τα παραπάνω τα έβγαλα από την κοιλιά μου, θα ήταν παράβλεψη να μην αναφέρω ότι είμαι μεταπτυχιακός φοιτητής στην Ασφάλεια Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων.

Τέλος, θέλω να πω ότι ενώ ψωνίζω εδώ και 5 με 6 χρόνια από το Internet ακολουθώντας διάφορες παραλλαγές του παραπάνω μοντέλου, που εξελίσσεται και προσαρμόζεται, πότε μέχρι τώρα δεν είχα πρόβλημα.


ΥΓ1: Δεν νομίζω πως τα επιχειρήματα σε αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσουν καθόλου να πάρετε την πιστωτική από την μαμά σας. Οπότε, αν δεν έχετε δική σας καλά θα κάνετε να βγάλετε (electron), αλλιώς good luck!

ΥΓ2: Για άμεσες ανταλλαγές μεταξύ μας η Ελληνική κοινότητα μπορεί να χρησιμοποιεί τα Classifieds στο site μας. Στείλτε ότι θέλετε να βρείτε ή να πουλήσετε. Πού ξέρετε...

ΥΓ3: Δεν υπονοούμε με κανένα τρόπο ότι τα προαναφερόμενα προγράμματα / εργαλεία είναι τα καλύτερα διαθέσιμα και εννοείται δεν προσπαθούμε να «σπρώξουμε» καμία από τις εταιρίες. Τα Links βρίσκονται εκεί για δική σας διευκόλυνση και οδηγούνε βασικά σε freeware.

ΥΓ4: Προς όλους τους security freaks εκεί έξω. Αν πιστεύετε ότι παρέλειψα κάτι, ή θέλετε να κάνετε κάποια παρατήρηση στείλτε e-mail. Προσπάθησα να τα καλύψω όλα, κάνοντάς το παράλληλα κατανοητό και υποφερτό στην ανάγνωση για όσους δεν το κατέχουν / ενδιαφέρονται και πολύ. That's all, C-YA!




|home|about us|downloads|contact|oldies|events|

The artwork cannot be reproduced in any form without the written consent of the artist and/or publisher. Trade Names and trademarks mentioned and/or displayed on this Web Site are the property of their respective owners.
All Rights Reserved.

This page is best viewed at 1024x768 or higher with Mozilla Firefox 2.0.0.4
Certified on Mozilla Firefox 2.0.0.4+ or IE 6+

Get Firefox!
Powered by vi