Βρίσκεστε στο archive.comicdom.gr. Βλέπετε το παλιό site και αρχείο του www.comicdom.gr. 2000+ άρθρα, reviews και συνεντεύξεις βρίσκονται στην διάθεσή σας. Το νέο, πλέον blog, site του Comicdom μπορείτε να το βρείτε στο http://www.comicdom.gr
Βρίσκεστε στο archive.comicdom.gr. Βλέπετε το παλιό site και αρχείο του www.comicdom.gr. 2000+ άρθρα, reviews και συνεντεύξεις βρίσκονται στην διάθεσή σας. Το νέο, πλέον blog, site του Comicdom μπορείτε να το βρείτε στο http://www.comicdom.gr
  • column info
    new stuff

    Ξ“Β“Ξ“οŸƒ ÝíΓʽ site ðïá Ξ“οŸƒΞ“Β­Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“ΞŽΞ“Β­Ξ“οŸƒΞ“Ξ„Ξ“Κ½Ξ“Β© Ξ“Β³Ξ“οŸƒ Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β¨Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“Β©Ξ“Β­Ξ“Βž Ξ“ΚΌΞ“ΒœΞ“Β³Ξ“Β§ Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β­Ξ“Κ½Ξ“Β© Ξ“Β°Ξ“Β±Ξ“Κ½Ξ“Β£Ξ“Β¬Ξ“Κ½Ξ“Ξ„Ξ“Β©Ξ“οŸ„Ξ“Βœ Ξ“οŸ‚Ξ“Β½Ξ“Β³Ξ“οŸ„Ξ“β€•Ξ“Β«Ξ“β€• Γ­Γʽ Ξ“Β°Ξ“Κ½Ξ“Β±Ξ“Κ½Ξ“οŸ„Ξ“β€•Ξ“Β«Ξ“β€•Ξ“Ξ…Ξ“Β¨Ξ“οŸƒΞ“ΒŸ Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β² ôéò Ξ“οŸ‚Ξ“Β©Ξ“Κ½Ξ“Β±Ξ“οŸ„Ξ“οŸƒΞ“ΒŸΞ“Β² Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“Κ½Ξ“Β­Ξ“οŸƒΞ“ΞŽΞ“Β³Ξ“οŸƒΞ“Β©Ξ“Β² Ξ“Β·Ξ“Ξ‰Ξ“Β±Ξ“ΒŸΞ“Β² Γ­Γʽ ôïá Ξ“οŸ…Ξ“οŸƒΞ“Ξ†Ξ“Β½Ξ“Β£Ξ“οŸƒΞ“Β© Ξ“οŸ„Ξ“ΒœΞ“Ξ„Ξ“Β©. Ï Ξ“οŸƒΞ“οŸ„Ξ“ΒœΞ“Β³Ξ“Ξ„Ξ“β€•Ξ“Ξ„Ξ“οŸƒ Ξ“Ξ…Ξ“Β°Ξ“οŸƒΞ“Β½Ξ“Β¨Ξ“Ξ…Ξ“Β­Ξ“β€•Ξ“Β² Ξ“Β±Ξ“β€•Ξ“ΒžΞ“Β² ôïá comicdom.gr, Ξ“Ξ†Ξ“Β±Ξ“β€•Ξ“Β­Ξ“Ξ„Ξ“ΒŸΞ“Β¦Ξ“οŸƒΞ“Β© Γ­Γʽ Γ³ΓʽΓ² Ξ“οŸƒΞ“Β­Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“ΞŽΞ“Β­Ξ“οŸƒΞ“Β© Ξ“οŸ„Ξ“Κ½Ξ“Β¨Ξ“Β§Ξ“Β¬Ξ“οŸƒΞ“Β±Ξ“Β©Ξ“Β­Ξ“Βœ ãéΓʽ Ξ“ΞŒΞ“Β«Ξ“Κ½ Γ΄Γʽ updates, Ξ“ΞŽΞ“Β³Ξ“Ξ„Ξ“οŸƒ Γ­Γʽ ìçí Ξ“Β·Ξ“ΒœΞ“Β³Ξ“οŸƒΞ“Ξ„Ξ“οŸƒ ðïôÝ ôçí "Ξ“Β¬Ξ“Β°Ξ“ΒœΞ“Β«Ξ“Κ½".




 Reviews 24/10: LOGICOMIX από τον Αριστείδη Κώτση.


 Reviews 23/10: SOLOMON KANE #1 από τον Ανδρέα Μιχαηλίδη.


 Reviews 22/10: THE AMAZING REMARKABLE MONSIEUR LEOTARD από τον Θωμά Παπαδημητρόπουλο.


 Reviews 21/10: BACK TO BROOKLYN #1 από τον Γιώργο Χατζηκωστή.


 Reviews 17/10: NOTHING NICE TO SAY από τον Θωμά Παπαδημητρόπουλο.


 Reviews 16/10: SUBLIFE από τον Αριστείδη Κώτση.


 15/10: Νέο strip JANE'S WORLD της Paige Braddock.


 14/10: Νέο strip ΚΟΥΡΑΦΕΛΚΥΘΡΑ του Αντώνη Βαβαγιάνη.


 Reviews 13/10: AGE OF SENTRY #1 από τον Γιώργο Χατζηκωστή.


xtras archive
28-01-08
WORST OF 2007: Η Έλλη "Asaph" Μόκα επιλέγει και παρουσιάζει τα... χειρότερα comics της χρονιάς που πέρασε


Είμαι βέβαιη πως μερικοί από αυτούς που θα διαβάσουν το παρακάτω κείμενο θα με μισήσουν, καθώς, για πολλούς, οι επιλογές μου είναι... landmarks, (ενώ παράλληλα δεν είμαι και "κανονική" reviewer). Από την άλλη, όμως, πρέπει πάντα να εκφράζονται όλες οι απόψεις. Πάμε λοιπόν...


E. Moka's WORST Comics Of 2007


5. ALL-STAR BATMAN AND ROBIN THE BOY WONDER

Frank Miller και Jim Lee. Oυ-χα-χααα, τρέξτε όλοι να το πάρετε! This thing is, literally, shit! Πομπώδεις διάλογοι, πολύ "Μιλλερίλα", κλασικό σχέδιο του Lee, αργοπορημένα τεύχη και... the goddamn Batman.

Ι don't buy it, DC. Αυτά είναι για στρατόκαυλους που γουστάρουν τον Batman ως πεζοναύτη για υγρές νύχτες...


4. ΜARVEL ZOMBIES 2

Τί; Κι άλλα ζόμπια;;; Δεν έφαγαν ακόμα το γαλαξία?! Όχι; Α να μην ξεχάσω. Πλέον έκαναν ζόμπι και τον Θάνο. Και τρώνε και έναν πλανήτη.

Είναι πολλά τα λεφτά, Άρη...

Και η Marvel γουστάρει...


3. Υ - ΤHE LAST MAN #58-#59

Γκόμενες δένουν γκόμενες... Γκόμενες δέρνουν γκόμενες... Και στη μέση, ο Μανώλης. Δηλαδή ο Γιόρικ. Το artwork χειροτερεύει τεύχος με το τεύχος (μάλλον βαριούνται να σχεδιάσουν) με αποτέλεσμα να μην καταλαβαίνεις ποια γυναίκα είναι ποια (στους ανδρες, εξ ορισμού, δεν μπορεί να υπάρχει αντίστοιχο πρόβλημα...) και τελικώς να μη σε νοιάζει, γιατί έχεις βαρεθεί με τα πολλά-πολλά και θες να δεις πως στο καλό τελειώνει όλο αυτό.

Όπως πάντα, τα απαραίτητα cult references, αλλά και "μπουχουχου moments", αφού σκοτώνεται η 355, πάνω που μόλις είχε πει πως είναι το κανονικό όνομα της (όχι πως το μαθαίνουμε, βέβαια...) και αμέσως μετά, σκάει η παρανοϊκή Alter (η οποία σκότωσε την 355) και προσπαθεί να τσαντίσει τον Γιόρικ, για να την σκοτώσει.

OK, απλώς τελειώνετε! Έλεος πια...


2. JUSTICE

Εάν διάλεγα και πέρσι τα χειροτέρα comics της χρονιάς, θα ήταν και εκεί!

Όλοι μαζί πολεμάνε όλους (εκτός του Joker, που το φέρει βαρέως...) σε *γκασπ!* ολοσέλιδα και *κοιτάξτε το πουλάκι!* panels.

Ο Alex Ross πουλάει. Ο Alex Ross, όμως, ΔΕΝ κάνει για comics - κάνει για pin-ups!

Το storyline είναι, κυριολεκτικά, "ότι να 'ναι" (έχω διαβάσει όλα τα τεύχη σε 2 δόσεις και πάνω από 2-3 φορές συνολικά και δεν είμαι ακόμη σίγουρη τι ακριβώς διάβασα και με ποια σειρά), ενώ το όλο project, εμφανώς, βασίζεται αποκλειστικά στα φωτορεαλιστικά μπαρμπαδέλια του Ross, παρά στο -όποιο- σενάριο.

Πάντα με εκνεύριζαν οι ιστορίες με πολλούς υπερήρωες...


1. SPIDER-MAN: ONE MORE DAY

H πατάτα της χρονιάς! Η πατάτα της δεκαετίας! Η πατάτα του αιώνα!

Αν αυτό το comic ήταν, όντως, αληθινή πατάτα, θα έθρεφε όλη την Ιρλανδία για 10 χρόνια...

Η θεία Μay (που από 'δω και πέρα, θα την αποκαλώ "Η Κότα Με Τα Χρυσά Αυγά", γιατί προφανώς έτσι την βλέπει η Marvel) κείτεται στο νοσοκομείο, τινάζοντας ένα-ένα τα πέταλα, μετά από μια αδέσποτη που έφαγε στο Civil War. Ο Πητεράκος, όμως, δεν μπορεί να το αντέξει αυτό και ψάχνει απεγνωσμένα τρόπους να τη σώσει. Αφού τρώει σχεδόν πόρτα από τον Iron "Προδότη" Man και τον Dr. Strange, ως εκ θαύματος (ή ανοσιουργήματος, αν θέλετε) εμφανίζεται μπροστά του ο Μephisto, ο οποίος προσφέρεται να επαναφέρει την "Κοτα Με Τα Χρυσα Αυγα", σε άριστη φυσική κατάσταση, ζητώντας όμως ένα αντάλλαγμα: να δεχτεί να θυσιάσει ο Πητεράκος το γάμο του με την Mary Jane.

Και το κάνει!

Thanks to the magic of the continuity shift, ο Πητεράκος είναι πάλι χωρίς γκόμενα, μένει με τη θεία του, κανείς δεν ξέρει τη μυστική του ταυτότητα και ο φιλαράκος του, Harry Osborn, είναι πιο ζωντανός από ποτέ...

Ζήτω ο Joe Quesada!




|home|about us|downloads|contact|oldies|events|

The artwork cannot be reproduced in any form without the written consent of the artist and/or publisher. Trade Names and trademarks mentioned and/or displayed on this Web Site are the property of their respective owners.
All Rights Reserved.

This page is best viewed at 1024x768 or higher with Mozilla Firefox 2.0.0.4
Certified on Mozilla Firefox 2.0.0.4+ or IE 6+

Get Firefox!
Powered by vi